2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam hemşom relax ol
sakın depresyona mepresyona girme zaten hava sıcak depresyon hiç çekilmez valla efeme yazık çocuk zaten diş çıkarıyor huysuz sen sakin ol bari
kız valla bu sıcak bitiriyor çocukları ha bide üstüne diş gelince ne çekiyorlar bide onlara sormak lazım
rüzgarda dün gece çok huysuzdu 2 saat boyunca vızvızvız galiba gazı vardı neyse sonunda uyudu bende rahatladım
vampir efe çok komik ya datlum benim

Moın demek oluyor öyle yanlış beklemeyelim de:44:
Fatih nasıl oldu benekler küçüldü mü son durum ne
Aryam sakinligimi korumaya çalışıyom ama arada geliyorlar sagdan sagdan
6 saatin 4 saati yürüteç görevi görmüşümdür bebel kol kalmadı kuyruk sokumum azdı yine
Neyse biz dgünü temamıza karar verdik hazırlıklara başladın
Veeeee temamızzzzz
Biri daha demişti secerim diye kimdi seç kız birlikte çalışırız

Eklentiler

• $image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 45

cnm benim kuduruklar durmadı iki laf edemedik hevesim kursağımda kaldı
ne depresyonuymuş o ben anlamam çık hemen kızdırma beni
efoşumun doğum günü temasına bayıldım biz şeboşla babasının doğum gününü birikte kuyluycaz şimdilik bi tema falan yok diş desen hiç yok
eylülüm cnm Allah şifa versin inşallah kötü çıkmaz sonuç
haber et bize
marjim kahrolası k.p. duruyo mu hala cnm ya inşallah bi an önce

kaana bi haller olmus canım uyuyan cocuk nasıl degişti nazar degdirdin cocuga:)
masallah süphanallah artık yürüyo bide poposunun üzerine düşüyo ha:)

canım hemen gider umarım sende rahat bi nefes alırsın

ah canım inan cok üzüldüm insallah önemli biseyi yoktur pazartesi bize yaz merak ederiz Allahım tüm bebişlerimizi korusun saglık versin amin

efe hepsini birden patlatıcak demek bizimkindede aynı durum var ama cok kabarık degil aynı anlattıgın gibi
bu arada dogum günü temasını cok begendim dediğin yeremi yaptıracaksın neler var konsept içinde
bende yapıcam d.günü 1 seklinde pasta yaptırayım dedim yada ugurböcekli.resim baskılı pastalardan yana değilim sonra kesip yiyoruz hos olmuyo bence

selam kızlar aklımda olan bi kaç seyler var onları bi yazayım size analtayım

varan 1 dermişim hahaha:)saclarımı boyattım dipröfle yaptırdım biraz ton farkı oldu 1 hafta sonra biraz daha actırıcam.
eylüle dün ilkadım ayakkabısı aldım yumusak altı lastik gibi bişey kızımızın ayakları sanırım biraz tombiş ayakkabının önü bombos duruyodu begendiğimizi degil olanı aldık artık
oruc olayına gelince sütüm bi hayli azaldı dün kzıım emip bişey gelmeyince bi agladı görmelisiniz içini ceke ceke zoruna gitti yavrumun sanki ben vermiyomusum gibi geldi onabugün itibariyle bırakrım artık zaten bugün yarın regl olucam kendimiz stell tea ye vericem

ıns yakın zamanda gozun aydın dıyee yazarız cnmm ..bende cocugu uyut sahura kalk sofra kur toplaa uyu sonra sute uyanıyr kızımm derken boluk porcuk uyumaktnn mıgrenım azdı genee maleseff dun 8 saat agrıdı basımm hapta alamadım orucluydumm kendımı yorgun bıtkınn hıssedıyorumm dokunsalar aglıycam:2::2::2:
cok cok gecmıs olsun cnmm ıns tez zamanda duzelır kuzucunn baska drada goturunn.. hayırlı haberlerını beklıyoruzz

dıs huysuzluklarıhıc bıtmıyor durup durup aglamaklı benım kızımdaa cıksada kurtlsak dıycemdee oo daha cok dıss cıkıcakk bende depresyonaa gırıcemmm yada hıc cıkmadım ıstahınn azalması normal cnm zorlama

selam kızlar.hayırlı cumalar..giremedim bir süredir.cenazemiz vardı.eşimin teyze kızı vefat etti.
nasılsınız?herkes iyidir inş..yağızın kaç gündür burnu tıkalı.geceleri horluyor resmen..acaba dr.a götürsem mi ki?ufak bir nezle galiba.
bu arada hamile kalmadan önceki kotumun içine girdim çok mutluyum..göbekten biraz sıktı ama kalçadan geçti..

tebrıklerr cnmmbenımdee hamıle kaldıgım kgma 3 kg var bakalım nezamangıdıcek bunlarda ustumee yapıstıı yemesemmde gıtmıyor hareket az hayatımdaa cocukta olunca zorr. sımdı oructan bıyere gıdemıyorum sıcak dıyee..buarada basınız sagolsunn
cok gusell cnmm bende magnet sıparısı verdımmm bakalım bugun gelır ınss gusel olmusturr

Son düzenleme:
Yeşim başınız sagolsun canım yagıza da geçmiş olsun meyve suyu falan ver burnu nasıl akıyor mu hapşuruk nasıl
Arzurak kulagımı çınlatmışsın geldim hemen
Magnet bizim konseptin içinde var fotograflıhediye gelenlere
Biz hediye verelim de daha çok hediye gelsin
Sizlerden de beklerimadresim şurda yazılı

Arzu foto koy merak ettim süslü halini
Konsepte afişler kürdanlar magnetler bannerbvar bir de kostüm kostüm de şu
Nasıl begendin mi ben çok begendim

Eklentiler

• $image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 85
1 şeklinde kurabiye yapacam ben kırmızı siyah benekli
Arzu sen de ugur böcegi konseptine bak istersen nete yaz çıkar çok güzel
Ben de sürpriz bişiler hazırlıyorum buara kendimi buna verdim azcık kafam dagılıyor daha iyi hissediyorum kendimi
Yaş pastamız da mikili:124::124:

Arzu foto koy merak ettim süslü halini
Konsepte afişler kürdanlar magnetler bannerbvar bir de kostüm kostüm de şu
Nasıl begendin mi ben çok begendim
dün cekecektim unutmusum alısweriş fln derken zor attık kendimizi ewe bide iftar hazırlamak vardı hızlıca yaptık haftaya actırıcam o zaman kyarım eylülün koyayım yeni fotoları var
ewet bide kulagını cınlattım azcık gül diye:)

canım 550 ise fiyatı bana cok gelir tatile gidemiyoz bacım ama belki 2-3 günlüğüne kacabiliriz bartına kim diyodu biri diyodu ama inkumu yakın ankaraya
cok güzel sectiğin mikilide efemede pek yakısır tosunuma içinde sarı böcüğümü hayal ettimde pek tatlı olur

Arzu yok bacım 550 yi kim kaybetmiş ben bulayım
Her otu boku almadım çok gereklileri yok plastik bardak tabak çatal yok hatıra agacını seçmedim
Toplam kostümle 200 yaptı sen istedigini seçip bütçene uygun yaparsın

MASALLAH KAANA YOK CNM KALKAMIYO KALKMAYA CALISIYO POPOSUNU HAVAYA KALDIRIYO AMA ELLRINI BIARAKAMIYO:) AYENE ODA DAN ODAYA GEZIYO MASALLAH

INS TEZ ZAMNDA GIDER UZUNCAAAAA BIZAMN GELMEZ : )

=eylulnazdc;31319986]Merhaba anneler nasilsiniz?
Biz güne pek keyfli baslamadik eylulun ishali vardi ve kaka örnegi vermistik sabah doktorumuz aradi ve büyük bir ihtimal EHEC virüsü oldugunu söyledii morelim cok bozuldu bizim icin dua edin insaallah öyle degildir tam soniclarimiz pazartesiye kesinlescek yarin idrar ve kan örnegi verecegiz bu hastalik böbreklerede vuruyormus bolca su icmesi lazzim Allah korusun böbrekler iflas ede biliyormus 2 sene öncesi almanyada yine cikmisti bu virüs ve ölenler olmusdu Allahim korusun bizim icin dua edin insaallah cabuk gecer bir ilacida yokmus bolca su icip ellerimizi devamli dezenfekte etmemiz gerekiyormus ve bekliycekmisiz

Allaha emanet olun rabbim butun hastalara sifa versin yavrularimizi bize bagislasin insaallah esirgesin Amin kendinize iyi bakin[/QUOTE]

CANIM INS OLE BISI YOKTUR HEMEN IYILESIR EYLULUMUZ RABBIM SIFA VERSIN TEZ ZAMANDA

BENDE COK ZAYIFLAMISIM KOMSULAR DIYODU AMA INANMIYODUM 52 KILOYDUM ENSON 49 KILOYA DUSTUM GOBEKTE BAYA BAYA GITTI :)RAMAZIN ETKISI COK IFTARDA BILE BISI YIYEMIYORUM MIDEM ALMIYO

KARAM HANGI SITE BU ENDE MAGNEET SIPARISI CERICEM EGER YAPABILIRSEM FIRSATIM OLURSA KIZIMA TÜTÜ ETEK YAPMAK ISTIYORUM

ee iyi olmus o zaman
link ver bi arastırayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…