Depresyona rakam kalmıştı tam girdimeylülüme de üzüldüm vala
Efe huysuz mu huysuz uyumaz mı uyumaz 6 saat uyumadı bügün
Yemiyor mu yemiyor tek yedigi bulamaç kahvaltısı
Meme de süt de az regl öncesi poff anlayacagınız dpteyim sondayım depresyondayım
Havalar çok sıcak dışarıda çıkılmıyorçıkılsa tat alınmıyor
Bir tuhafım bugünlerde
Eşimle efeyi operasyona aldık diş operasyonuna dedik var bir sıkıntısı bakalım
Bakmaz olaydık 4 dişi kabarmış hem de azı galiba alt ön dişinin yanındaki degil bir yanındaki :44:anlatabildim mi
Bembeyaz ve kabarık :18nun gibi 4 diş ama işin tuhafı üst ön ikiden tık yok sırası şaştı wampir gibi olacak
Bembeyaz kabarmış ya grileşip iki haftaya çıkıyordu dimi yanlış degilsem daha geçen hafta çıkmıştı oysaki ne çabuk unutuyom be
Meme de süt de az regl öncesi poff anlayacagınız dpteyim sondayım depresyondayım
Bir tuhafım bugünlerde
Bakmaz olaydık 4 dişi kabarmış hem de azı galiba alt ön dişinin yanındaki degil bir yanındaki :44:anlatabildim mi
Bembeyaz ve kabarık :18nun gibi 4 diş ama işin tuhafı üst ön ikiden tık yok sırası şaştı wampir gibi olacak
Bembeyaz kabarmış ya grileşip iki haftaya çıkıyordu dimi yanlış degilsem daha geçen hafta çıkmıştı oysaki ne çabuk unutuyom be
kaana bi haller olmus canım uyuyan cocuk nasıl degişti nazar degdirdin cocuga:)merhabalar anneler yine kötü bi gece geçirdik oğluşla uyuyo kucağımda yatağına koyuyorum bas bas bağırıyo tepiniyo.anlayamadığım leyler oluyo bu oğlana.
bu arada maşallah deyim artık odalar arasında yürüyerek geziyo oğluşum salondan mutfağa falan.arada dengesini kaybederse poposunu atıyo yere.sonra biyerden tutunup geri kalkıp geri yürüyo.yavaş yavaş ilerletiyo.
ilk yürümeye başladığında 9 aylıkken sanırım çok erkenmiş düştüğü zaman kötü düşüyordu şimdi yanında hiç gitmiyorum bile poposunun üstüne düşüyo düşmeyide öğrenmiş bu ara verdiği süre zarfında.
fufacım senin kız desteksiz ayağa kalkabiliyoru yürüyeceği zaman.çbenimki kalkamıyor illa biyerdenb tutunacak destek alıcak.
canım hemen gider umarım sende rahat bi nefes alırsınslm kızlar
uzun bir ardan sonra 5 dk uğrayabildim yine çok yorgunum çok
sahura kadar bizde uyumuyoruz eşime hazırlıyorum,yatmamız gece 3 ü buluyor mertide zarzor 12de uyutabiliyorum
kayınpederimde hala gitmedi bizde 35 gündür, sözde pazar günü gidicek bakalım her an herşey olabilir vazgeçebilir o yüzden pek sevinemiyorum gidince ancak sevinirim.
geçenlerde siz düğüne gidin ben eve göz kulak olurum dedi
hatta ben bunu şakasına buraya yazmıştım medyummuyum neyim tahminim çıktı yani
sonra eşime konuş dedim bu ne böyle fazla abarttı
küplere bindim resmen oda konuştugit diye kısacası mesaj verdi sözde gidicek bakalım pazarı bekliyorum sonucu görmek için.
ah canım inan cok üzüldüm insallah önemli biseyi yoktur pazartesi bize yaz merak ederiz Allahım tüm bebişlerimizi korusun saglık versin aminMerhaba anneler nasilsiniz?
Biz güne pek keyfli baslamadik eylulun ishali vardi ve kaka örnegi vermistik sabah doktorumuz aradive büyük bir ihtimal EHEC virüsü oldugunu söyledii morelim cok bozuldu bizim icin dua edin insaallah öyle degildir tam soniclarimiz pazartesiye kesinlescek yarin idrar ve kan örnegi verecegiz bu hastalik böbreklerede vuruyormus bolca su icmesi lazzim Allah korusun böbrekler iflas ede biliyormus 2 sene öncesi almanyada yine cikmisti bu virüs ve ölenler olmusdu Allahim korusun bizim icin dua edin insaallah cabuk gecer bir ilacida yokmus bolca su icip ellerimizi devamli dezenfekte etmemiz gerekiyormus ve bekliycekmisiz
Allaha emanet olun rabbim butun hastalara sifa versin yavrularimizi bize bagislasin insaallah esirgesin Amin kendinize iyi bakin
efe hepsini birden patlatıcak demek bizimkindede aynı durum var ama cok kabarık degil aynı anlattıgın gibiDepresyona rakam kalmıştı tam girdimeylülüme de üzüldüm vala
Bir tuhafım bugünlerde
ıns yakın zamanda gozun aydın dıyee yazarız cnmm ..bende cocugu uyut sahura kalk sofra kur toplaa uyu sonra sute uyanıyr kızımm derken boluk porcuk uyumaktnn mıgrenım azdı genee maleseff dun 8 saat agrıdı basımm hapta alamadım orucluydummslm kızlar
sahura kadar bizde uyumuyoruz eşime hazırlıyorum,yatmamız gece 3 ü buluyor mertide zarzor 12de uyutabiliyorum
kayınpederimde hala gitmedi bizde 35 gündür, sözde pazar günü gidicek bakalım her an herşey olabilir vazgeçebilir o yüzden pek sevinemiyorum gidince ancak sevinirim.
küplere bindim resmen oda konuştugit diye kısacası mesaj verdi sözde gidicek bakalım pazarı bekliyorum sonucu görmek için.
cok cok gecmıs olsun cnmm ıns tez zamanda duzelır kuzucunn baska drada goturunn.. hayırlı haberlerını beklıyoruzzMerhaba anneler nasilsiniz?
Biz güne pek keyfli baslamadik eylulun ishali vardi ve kaka örnegi vermistik sabah doktorumuz aradive büyük bir ihtimal EHEC virüsü oldugunu söyledii morelim cok bozuldu bizim icin dua edin insaallah öyle degildir tam soniclarimiz pazartesiye kesinlescek yarin idrar ve kan örnegi verecegiz bu hastalik böbreklerede vuruyormus bolca su icmesi lazzim Allah korusun böbrekler iflas ede biliyormus 2 sene öncesi almanyada yine cikmisti bu virüs ve ölenler olmusdu Allahim korusun bizim icin dua edin insaallah cabuk gecer bir ilacida yokmus bolca su icip ellerimizi devamli dezenfekte etmemiz gerekiyormus ve bekliycekmisiz
Allaha emanet olun rabbim butun hastalara sifa versin yavrularimizi bize bagislasin insaallah esirgesin Amin kendinize iyi bakin
Bir tuhafım bugünlerde
selam kızlar aklımda olan bi kaç seyler var onları bi yazayım size analtayım
varan 1 dermişim hahaha:)saclarımı boyattım dipröfle yaptırdım biraz ton farkı oldu 1 hafta sonra biraz daha actırıcam.
eylüle dün ilkadım ayakkabısı aldım yumusak altı lastik gibi bişey kızımızın ayakları sanırım biraz tombiş ayakkabının önü bombos duruyodu begendiğimizi degil olanı aldık artık
oruc olayına gelince sütüm bi hayli azaldı dün kzıım emip bişey gelmeyince bi agladı görmelisiniz içini ceke ceke zoruna gitti yavrumun sanki ben vermiyomusum gibi geldi onabugün itibariyle bırakrım artık zaten bugün yarın regl olucam kendimiz stell tea ye vericem ]
masalahh suslenmıs puslenmısınnbenımde bakıma ıhtıyacım var kaslarımı uzattım aldırıcamm saclarmı kesılıcekk boya yaptırmıycam ama bu bakım bılee ıı gelıcekbanaa..
sıhatler olsun darısı basımaa..
walla canım ya cok iyi geldi kas bıyık kendim alıyorum o yüzden rahatım darısı basına canımselam kızlar aklımda olan bi kaç seyler var onları bi yazayım size analtayım
varan 1 dermişim hahaha:)saclarımı boyattım dipröfle yaptırdım biraz ton farkı oldu 1 hafta sonra biraz daha actırıcam.
eylüle dün ilkadım ayakkabısı aldım yumusak altı lastik gibi bişey kızımızın ayakları sanırım biraz tombiş ayakkabının önü bombos duruyodu begendiğimizi degil olanı aldık artık
oruc olayına gelince sütüm bi hayli azaldı dün kzıım emip bişey gelmeyince bi agladı görmelisiniz içini ceke ceke zoruna gitti yavrumun sanki ben vermiyomusum gibi geldi onabugün itibariyle bırakrım artık zaten bugün yarın regl olucam kendimiz stell tea ye vericem ]
masalahh suslenmıs puslenmısınnbenımde bakıma ıhtıyacım var kaslarımı uzattım aldırıcamm saclarmı kesılıcekk boya yaptırmıycam ama bu bakım bılee ıı gelıcekbanaa..
sıhatler olsun darısı basımaa..
hayırlı cumalar canım basınız saolsun sanırım genc bi ölüm gerci heryasta cok acı Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin amin.kiloya gelince tebrikler benimde gögüsler biraz küçüldü göbek cıktı meydane hepsi birbirinden merdane(karam geldi aklımaselam kızlar.hayırlı cumalar..giremedim bir süredir.cenazemiz vardı.eşimin teyze kızı vefat etti.
nasılsınız?herkes iyidir inş..yağızın kaç gündür burnu tıkalı.geceleri horluyor resmen..acaba dr.a götürsem mi ki?ufak bir nezle galiba.
bu arada hamile kalmadan önceki kotumun içine girdimçok mutluyum..göbekten biraz sıktı ama kalçadan geçti..
tebrıklerr cnmmselam kızlar.hayırlı cumalar..giremedim bir süredir.cenazemiz vardı.eşimin teyze kızı vefat etti.
nasılsınız?herkes iyidir inş..yağızın kaç gündür burnu tıkalı.geceleri horluyor resmen..acaba dr.a götürsem mi ki?ufak bir nezle galiba.
bu arada hamile kalmadan önceki kotumun içine girdimçok mutluyum..göbekten biraz sıktı ama kalçadan geçti..
cok gusell cnmm bende magnet sıparısı verdımmm bakalım bugun gelır ınss gusel olmusturrMoın demek oluyor öyle yanlış beklemeyelim de:44:
Fatih nasıl oldu benekler küçüldü mü son durum ne
Aryam sakinligimi korumaya çalışıyom ama arada geliyorlar sagdan sagdan
6 saatin 4 saati yürüteç görevi görmüşümdür bebel kol kalmadı kuyruk sokumum azdı yine
Neyse biz dgünü temamıza karar verdik hazırlıklara başladın
Veeeee temamızzzzz
Biri daha demişti secerim diye kimdi seç kız birlikte çalışırız
dün cekecektim unutmusum alısweriş fln derken zor attık kendimizi ewe bide iftar hazırlamak vardı hızlıca yaptık haftaya actırıcam o zaman kyarım eylülün koyayım yeni fotoları varArzu foto koy merak ettim süslü halini
Konsepte afişler kürdanlar magnetler bannerbvar bir de kostüm kostüm de şu
Nasıl begendin mi ben çok begendim
canım 550 ise fiyatı bana cok gelir tatile gidemiyoz bacım ama belki 2-3 günlüğüne kacabiliriz bartına kim diyodu biri diyodu ama inkumu yakın ankaraya1 şeklinde kurabiye yapacam ben kırmızı siyah benekli
Arzu sen de ugur böcegi konseptine bak istersen nete yaz çıkar çok güzel
Ben de sürpriz bişiler hazırlıyorum buara kendimi buna verdim azcık kafam dagılıyor daha iyi hissediyorum kendimi
Yaş pastamız da mikili:124::124:
merhabalar anneler yine kötü bi gece geçirdik oğluşla uyuyo kucağımda yatağına koyuyorum bas bas bağırıyo tepiniyo.anlayamadığım leyler oluyo bu oğlana.
bu arada maşallah deyim artık odalar arasında yürüyerek geziyo oğluşum salondan mutfağa falan.arada dengesini kaybederse poposunu atıyo yere.sonra biyerden tutunup geri kalkıp geri yürüyo.yavaş yavaş ilerletiyo.
ilk yürümeye başladığında 9 aylıkken sanırım çok erkenmiş düştüğü zaman kötü düşüyordu şimdi yanında hiç gitmiyorum bile poposunun üstüne düşüyo düşmeyide öğrenmiş bu ara verdiği süre zarfında.
fufacım senin kız desteksiz ayağa kalkabiliyoru yürüyeceği zaman.çbenimki kalkamıyor illa biyerdenb tutunacak destek alıcak.
slm kızlar
aynen gitsinde kendi evine göz kulak olsun 40 güne yaklaştı burda
bu adamdan kolay kolay kurtuluş yok yeni evinede eylüle ekime kadar taşınamaz olmamış daha bayramdan sonra yine damlarsa hiç şaşırmayacağım.
selam kızlar.hayırlı cumalar..giremedim bir süredir.cenazemiz vardı.eşimin teyze kızı vefat etti.
Arzu yok bacım 550 yi kim kaybetmiş ben bulayım
Her otu boku almadım çok gereklileri yok plastik bardak tabak çatal yok hatıra agacını seçmedim
Toplam kostümle 200 yaptısen istedigini seçip bütçene uygun yaparsın
ee iyi olmus o zamanArzu yok bacım 550 yi kim kaybetmiş ben bulayım
Her otu boku almadım çok gereklileri yok plastik bardak tabak çatal yok hatıra agacını seçmedim
Toplam kostümle 200 yaptısen istedigini seçip bütçene uygun yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?