2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

AA CIDDIMISIN ben saka YAPIOSUN SANDIYDIMMM YOK KIZ ATLAMIYORUM SAYFADAA CENENIZE YETISEMIYORUM BENIM BIDIK UYANDII MIZMIZ

faturaları hıc sorma zaten ode ode bıtmıyor sımdı bızım bınaaya yalıtım yapılcak gıttı yıne paracıklarr.. Bunun tatılı var dogum gunu partısı varr varda var bıtmıyorr

faturaları hıc sorma zaten ode ode bıtmıyor sımdı bızım bınaaya yalıtım yapılcak gıttı yıne paracıklarr.. Bunun tatılı var dogum gunu partısı varr varda var bıtmıyorr

Bak dönüp dolaşıp aynı yere geliyom gitmeyin tatilebiz gidiyoz mu
Dgününü güzel yapak dedik napak ilk dgünüsünü
Yazık dogalgaz kadar elektrik faturamız var napak kurdeşan mı dökek pişik mi olak
O da sizi özlemiş slm var ahmet kudurukmuş stress daha kudurukmuş
Böcek mi yutmuş ay benim yiyenin karınca yerdi

tatılı yılbasından berı oduyoz kızz kp oduyor hattaa . Beles tatıl bu sene Gıtmesek olmmazz

tatılı yılbasından berı oduyoz kızz kp oduyor hattaa . Beles tatıl bu sene Gıtmesek olmmazz..as cnmm

benımkıde babasını gorunce pesınden ayrılmıyo :)))

ahh canım bende aksam ebrarın vıdeolarını ızlıyorum nereye koysak kalıyomus ole bakıyo yavrum ılerledıkce vıdeolar kuduruk olmus ıyıce ıkı dk oturmuyo zıllı canım emzırıyosan tutma ıstersen

aryam senın oglanıle benım kız aynı hıc durmuyo yerınde hıc gecen vazoyu devırmıs heryerı ıslatmıs oturmus cıceklerı yerken yakaladım suclu oldugunu anladı bıde kacıyo hemen zıllı

karam aryam koptum sızı okurken yaa efede sessız duruyo ama fenaymıs çektırıyo sana valla

Son düzenleme:

kız hiç sorma benim oğlanda çerçevemi kırdı allahtan eline bişey olmadı çok yaramaz bunlar çok

ben de bu yıl tatile gitmiyorum. bu yıl rahat edemem dedim. benim kız hep emmek işstiyor. nerde bulayım ona her dk emzirecek yer:)) seneye daha rahat olur.biraz daha büyür. en azından memeyi bırakabilir.inşallah br aksilik çıkmaz tabii. erkenden yapacağım rezervasyon. hem de indirimli oluur:))))

karammm ben micky beğendim. hatta ben bile düşünebilirim onu.)

aryamm hoş geldin
suksuk maşalllllllaaaahhhh elife

fotoları nerelere koyuyorsunuz siz ben bişeycik görtemiyorum

selam canım
2 hafta güzel tatil yapmışsın oğlunla bol bol zaman geçirmişsindir.senin oğlan baya yaramaz gördük fotolarda efeye saldırıyordu resmen.benim oğlanda öyle milletin bebesi kçacak yer arıyo 1.5-2 yaşındaki bebeler bile korkuyo benim oğlandan.sırtlarına falan çıkmaya çalışıyor yüzlerini öpmeye ısırmaya çalışıyor.bıralkmıyor 2 dk milletin bebesini.
öğünlerinimi arttırsan acaba canım inşallah kilo almıuştır bu ay.

maşallah cimcimeye çok tatlı allah nazardan saklasın.

Kızlar biz dgünü hazırlıklarına başladık
Her şeyi yaptırmayıp seçtik içinden gerisi de biraz hayal gücümüze kalmış
Karar veremiyorum hangi tema olsun sizce:44:

kız ben arabalıyı beğendim.benim oğlanın odası hep arabalar filmindeki şimşek mequeen.perdesi lambası dolabındaki çıkarmaları falan.ordan bi sempatim oldu ben olsma onu yaparım kesin.

kıza güvenmiyosan tatilimiz rezil olur diyorsan gitme canım boşver seneye gidersiniz.
albüme koyuyoruz canım bizim ismimizin üsytüne tıkla ordan profil bilgilerine gir aşağıda albüm diye bi bölüm var.

Son düzenleme:
huhu nerdesiniz kızlar kimsecikler uğramamış.

bugün oğlan çok huzursuzdu herşeye yırtınırcasına ağlıyordu.nei vardı anlamadım.diş iyice zorluyor galiba.uyuttum şimi bakalım ne kadar uyursa.

bide bugün yemek yerken gaz çıkarıcam diye ne yediyse çıkardı hatta yemediklerinide çıkardı çok feciydi onun üstü benim üstüm koltuk herşey battı.saçları bile battı hemen banyoya soktum.
2 gündürde sürekli alttan gaz çıkarıyor gerçi çıkarabildiğinden heralde gazı dün biraz daha düzgündü uykusu.

suksuk nerdesin dünürüm damadının fotosunu yükledim bi bak bakem beğenecek misin
baktım baktımm damadımaaa masalahh yorum yazdım
Oh hava su beleşne güzel kp ne düşünceli
Gidin tabi kız seneye gitcez biz de inş hııı
bazen dusuncelı olabılıyor ewt
tskler cnmm
tskler cnmm
günaydın herkese diyecem ama kimse yok
neyse ziyaretçiler burda onlara diyem bari günaydınlar:119::119::119:
gunaydınn tatlummm

eliföyküüüü az uyuma, gece sahurda bizimle oturma vb. herrşeyimiz aynı(( öyle yoruluyorum ki..bi de ağlamaları(((
hele geceleri yarım saat bazen 20 dk. da bir uyanması(((( benim de bu durumdan sinirlerim oldukça gerildi sanırım. artık sağlıklı olduğumu düşünmüyorum(((gece 1 de hala uyutmaya çalışıyordum. artık iyice sinirlendim. bağırdım küçük tosbağama sonra üzüldüm.. gerçi benim bağırmalarımı oyun sanıp gülüyordu bir de...ona daha çok kızıyordum uyu artık diye(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…