Bak anasının karnında bile rahat durmamış bacım
O kadar kız efeye bir osmanlı tokatı geçirdi biz görmeden
Ama fotoda çıkmış allahtan koymuştum akbüme herkes şahit yer gök şahit
Kız suksuk sayfa atlıyon bacımdedik ya stressin vınını ahmet saklamış bulamıyo
Ve şu foto koymuştum hangisi olsun temamız diyomniye önemsemiyonuz
kız karam ne fesatsın sen dünürüm durmuş sen durmuyon oğlumun iyi bi çocuk olduğunu sana kanıtlamak için bi yerlerimi yırttım
AA CIDDIMISIN ben saka YAPIOSUN SANDIYDIMMM YOK KIZ ATLAMIYORUM SAYFADAA CENENIZE YETISEMIYORUM BENIM BIDIK UYANDII MIZMIZ
suksuk ben de çatlatpatlak ama yusyuvarlak degil
Ben gitseydim eger tatileşort bikini var ya onlar kurtarır karında çatlat olmadı çok şükür bacak üstlerinde var
Dbakırdayım canım harbi o kadar yani yanıyozklimanın önündeyiz hep
faturalar gelince yanacaz asıl
yok kız essah telefonla görüşüyok:102:
Var mı bir diyecegin ileteyim
faturaları hıc sorma zaten ode ode bıtmıyor sımdı bızım bınaaya yalıtım yapılcak gıttı yıne paracıklarr.. Bunun tatılı var dogum gunu partısı varr varda var bıtmıyorr
Bak dönüp dolaşıp aynı yere geliyom gitmeyin tatilebiz gidiyoz mu
Dgününü güzel yapak dedik napak ilk dgünüsünü
Yazık dogalgaz kadar elektrik faturamız varnapak kurdeşan mı dökek pişik mi olak
O da sizi özlemiş slm var ahmet kudurukmuş stress daha kudurukmuş
Böcek mi yutmuş ay benim yiyenin karınca yerdi
Bak dönüp dolaşıp aynı yere geliyom gitmeyin tatilebiz gidiyoz mu
Dgününü güzel yapak dedik napak ilk dgünüsünü
Yazık dogalgaz kadar elektrik faturamız varnapak kurdeşan mı dökek pişik mi olak
O da sizi özlemiş slm var ahmet kudurukmuş stress daha kudurukmuş
Böcek mi yutmuş ay benim yiyenin karınca yerdi
amin cnm...evet ben de biraz konuşuruz diye geldim kimsecikler yok:)))
amin amin.....iftardan sonra uyudu birz da hallettim herşeyi.
haklısın cnm. ben de öyle düşünüyorum. çokta ilgileniyorum. sürekli beraberiz akşama kadar ve sürekli oynuyoruz. oyuncaklarıyla falan oynamak istemiyor. çok sıkılıyor. hep hareket halindeyiz. yorucu oluyor tabii( eşim hiç bişey demez. çokta yardımcıdır.hatta amannnnn boşver gelen giden mi var kalsın öylece diyor yaa diyorum gelen giden yok ama evde bebek var. temiz olmak durumundayız:)))))
bu arada zaman ne çabuk geçiyor. senin doğumun olduğunda şok olmuştuk.inanamamıştık bir türlü:))))) şaka gibiydi. resmen 1 sene olmuş:))))) allah acılarını göstermesin.arada uğrayın bari.iyice boşladınız.
şanslısın valla cnmkeşke kızım azıcık babaya düşkün olsa. babasının alacağını hissettiği anda bile basıyor çığlığı..
tuvalete bile beraber gidiyoruz artık.
iyi geceler anneler
bebişler büyüdükçe dahada zorlaşıyorlar.hep büyüsünler diye bekledik ama eskiden daha iyydi sanki nereye koysan orda kalıyorlardı oyalamak daha kolaydı.şimdi popolarının üstüne oturmuyorlar bizide oturtmuyorlar.bende çok yoruldum akşama kadar oyun akşam uykusuz geceler.bide ev işi sahur iftar misafir dayanılacak gibi değil.
dün gece 4 e kadar uyumadı yine benimki.sahuru bile yapamadımeşimde yoktu kendi kendime ayak stü bişeyler atıştırdım öyle tuttum orucu.bu arada oruç benimde sütümü etkiledi tutmasammı acaba ya.
ahh canım bende aksam ebrarın vıdeolarını ızlıyorum nereye koysak kalıyomus ole bakıyo yavrum ılerledıkce vıdeolar kuduruk olmus ıyıce ıkı dk oturmuyo zıllı canım emzırıyosan tutma ıstersen
zevzekbayan hoşgeldin tekrardan demek 1 yaşına basıcak kızın.doğumunu hatırladım cimcimenin dayanamayıp erkenden gelmişti.
herkese selamlar
uzun zamandı yoktum malum ramazan geldi diye 2 hafta izne ayrılmıştım bu hafta başladım bizm buralar çok sıcak oruç zor geçiyor gerçi ben bi hafta ara verdim
neyse sakin burası sayfalar çok ilerlememiş gibi umarım herkes iyidir acık göz attım geçmişe diş çıkaran yürüyen emekleyen bebişler var maşallah onlara bizi soracak olursanız emeklemede ustalaştık artık bişeylere tutunup çok rahat yürüyoru oğlum kapılara duvarlara tutunarak evi turluyor bi saniye oturmak nedir bilmez oyuncaklarla oynamıyor evdeki bütün çekmeceleri oyuncak yapmış kendine açıp açıp kapatıyor içindeki eşyaları dağıtıyor tek elinden tutup yürütüyorum ama kendi tek başına yürümeye korkuyor elini bırakıyorum hemen oturuyorkuzum o kadar hareketliki 2 aydır kilo almıyor bu ayda almadı gibime geliyor çok üzülüyorum neyse hayırlısı olsun ne diyem iki alt iki üst dişimiz var beşinciside yolda bide bu aralar sinirlenince önünde ne varsa yumrukluyor hep dişarı istiyor parktaki salıncaktan inmek istemiyor evdeki salıncağa binmek istemiyor kaydıraktan kaydırıyrum çok hoşuna gidiyor öyle işte kızlar anlayacağınız çok yoruluyorum offfffffffffffffff çokkkkkkkkkkkkkkk
bugün fırsat bulursam yeni halinin resimlerini atıcam
benımkıde babasını gorunce pesınden ayrılmıyo :)))
ahh canım bende aksam ebrarın vıdeolarını ızlıyorum nereye koysak kalıyomus ole bakıyo yavrum ılerledıkce vıdeolar kuduruk olmus ıyıce ıkı dk oturmuyo zıllı canım emzırıyosan tutma ıstersen
aryam senın oglanıle benım kız aynı hıc durmuyo yerınde hıc gecen vazoyu devırmıs heryerı ıslatmıs oturmus cıceklerı yerken yakaladım suclu oldugunu anladı bıde kacıyo hemen zıllı
karam aryam koptum sızı okurken yaa efede sessız duruyo ama fenaymıs çektırıyo sana valla
tatılı yılbasından berı oduyoz kızz kp oduyor hattaa . Beles tatıl bu seneGıtmesek olmmazz..as cnmm
herkese selamlar
uzun zamandı yoktum malum ramazan geldi diye 2 hafta izne ayrılmıştım bu hafta başladım bizm buralar çok sıcak oruç zor geçiyor gerçi ben bi hafta ara verdim
neyse sakin burası sayfalar çok ilerlememiş gibi umarım herkes iyidir acık göz attım geçmişe diş çıkaran yürüyen emekleyen bebişler var maşallah onlara bizi soracak olursanız emeklemede ustalaştık artık bişeylere tutunup çok rahat yürüyoru oğlum kapılara duvarlara tutunarak evi turluyor bi saniye oturmak nedir bilmez oyuncaklarla oynamıyor evdeki bütün çekmeceleri oyuncak yapmış kendine açıp açıp kapatıyor içindeki eşyaları dağıtıyor tek elinden tutup yürütüyorum ama kendi tek başına yürümeye korkuyor elini bırakıyorum hemen oturuyorkuzum o kadar hareketliki 2 aydır kilo almıyor bu ayda almadı gibime geliyor çok üzülüyorum neyse hayırlısı olsun ne diyem iki alt iki üst dişimiz var beşinciside yolda bide bu aralar sinirlenince önünde ne varsa yumrukluyor hep dişarı istiyor parktaki salıncaktan inmek istemiyor evdeki salıncağa binmek istemiyor kaydıraktan kaydırıyrum çok hoşuna gidiyor öyle işte kızlar anlayacağınız çok yoruluyorum offfffffffffffffff çokkkkkkkkkkkkkkk
bugün fırsat bulursam yeni halinin resimlerini atıcam
Kızlar biz dgünü hazırlıklarına başladık
Her şeyi yaptırmayıp seçtik içinden gerisi de biraz hayal gücümüze kalmış
Karar veremiyorum hangi tema olsun sizce:44:
ben de bu yıl tatile gitmiyorum. bu yıl rahat edemem dedim. benim kız hep emmek işstiyor. nerde bulayım ona her dk emzirecek yer:)) seneye daha rahat olur.biraz daha büyür. en azından memeyi bırakabilir.inşallah br aksilik çıkmaz tabii. erkenden yapacağım rezervasyon. hem de indirimli oluur:))))
karammm ben micky beğendim. hatta ben bile düşünebilirim onu.)
aryamm hoş geldin
suksuk maşalllllllaaaahhhh elife
fotoları nerelere koyuyorsunuz siz ben bişeycik görtemiyorum
suksuk nerdesin dünürüm damadının fotosunu yükledim bi bak bakem beğenecek misin
Oh hava su beleşne güzel kp ne düşünceli
Gidin tabi kız seneye gitcez biz de inş hııı
ben de bu yıl tatile gitmiyorum. bu yıl rahat edemem dedim. benim kız hep emmek işstiyor. nerde bulayım ona her dk emzirecek yer:)) seneye daha rahat olur.biraz daha büyür. en azından memeyi bırakabilir.inşallah br aksilik çıkmaz tabii. erkenden yapacağım rezervasyon. hem de indirimli oluur:))))
karammm ben micky beğendim. hatta ben bile düşünebilirim onu.)
aryamm hoş geldin
suksuk maşalllllllaaaahhhh elife
fotoları nerelere koyuyorsunuz siz ben bişeycik görtemiyorum
tskler cnmmselam canım
2 hafta güzel tatil yapmışsın oğlunla bol bol zaman geçirmişsindir.senin oğlan baya yaramaz gördük fotolarda efeye saldırıyordu resmen.benim oğlanda öyle milletin bebesi kçacak yer arıyo 1.5-2 yaşındaki bebeler bile korkuyo benim oğlandan.sırtlarına falan çıkmaya çalışıyor yüzlerini öpmeye ısırmaya çalışıyor.bıralkmıyor 2 dk milletin bebesini.
öğünlerinimi arttırsan acaba canım inşallah kilo almıuştır bu ay.
maşallah cimcimeye çok tatlı allah nazardan saklasın.
kız ben arabalıyı beğendim.benim oğlanın odası hep arabalar filmindeki şimşek mequeen.perdesi lambası dolabındaki çıkarmaları falan.ordan bi sempatim oldu ben olsma onu yaparım kesin.
kıza güvenmiyosan tatilimiz rezil olur diyorsan gitme canım boşver seneye gidersiniz.
albüme koyuyoruz canım bizim ismimizin üsytüne tıkla ordan profil bilgilerine gir aşağıda albüm diye bi bölüm var.
gunaydınn tatlummmgünaydın herkese diyecem ama kimse yok
neyse ziyaretçiler burda onlara diyem bari günaydınlar:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?