aynen öyle borç olmadan hiçbirşeye sahip olunmuyor.sizde bi an önce alırsınız inşallah.kamu olursa işin daha garanti olur daha rahat girersiniz borca.
sağol canım sreninde kabul etsin.
iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyo iş ev
minik prenses nasıl dışarda yürüyecek kıvama geldimi
esim önceden bi kac kere gitmiş canım yesillik havası güzel ee denizde var dedi daha ne olsun apartlar var cnm oralarda ew kiralıyosun kalacagın gün kadar heryer apart otel baksana netten sendehayırlı olsun kız cicileriniz evet ayakkabılar bi tuhaf oluyo bizimkininde ayakları tombiş zor buluyoruz ayakkabı o yüzden netten almıyorum ben ayakkabıyı.
benim sütte azalır gibi oldu 2 gündür iftardan sonra tatlıya çikolataya yöneldim eski halini aldı.yine azalırsa bende bırakıcam
koy kız fotonuda görelim.
başınız sağolsun canım
canım allah korusunda ilerlerse götürwbilirsin burun tıkanıklığına fizyolojik serum kullanılıyordu galiba.
eski kilona geri döndün o zaman sen
ayy çok şeker kız bu bol bol foto çekde görelim efeyi bunların içinde
ben diyordum canım evet bartın yakın ankaraya bizde oraya gidicez bayramdan sonraki hafta amasrada güzel inkumuda.daha önce gittinizmi canım bildiğin güzel otel pansiyon varmı oralarda.siz ne zaman gideceksiniz belki karşılaşırız orda kız plajda falan belide ayn otelde kalırız.
Ben hastaym tutamyrm cnm kzm iyi sukur tam dgl suan cnm ama baya ilerletti annemde suan bnde tmzlik yaptm yarn k.v iftara cgrcm sn nasılsn kaan nasl
esim önceden bi kac kere gitmiş canım yesillik havası güzel ee denizde var dedi daha ne olsun apartlar var cnm oralarda ew kiralıyosun kalacagın gün kadar heryer apart otel baksana netten sende
eliföykü arabanız hangi renk ona uygun renk al bence
umutluay hersey istediğin gibi olur cnm bende kamu cok istedim olmadımama sandalyesinde gec kalmıssın 6 aydan beri kullanıyorum ben cok kolay temizleniyo ve tasınıyo yerde tutmuyo hemde ucuz bi sürü marifeti var yani:)
fufacım sende baya kilo verdin ha ramazan midemizi dinlendirdi walla bakalım bayramdada böyle olucakmı gelsin baklavaalr börekler:)
ben de kaanda pek iyi değiliz aslında diş sancılarımız var haliyle uyku sorunları falan baya zor zamanlar geçiriryoruz.
bende salı günü kv leri iftara davet ettim.
musakka pilav çorba mücver salata üzüm karpuz vardı menüzümde
bende gittim bikaç kere güzelcehisar diye bi yerde kaldık beğenmedim orayı otelide denizide ordan inkumuna geçmiştik.ama inkumunda otelde kalmadık akşama geri döndük.denizi güzeldi ama inkumunun.
şimdi otel bakıyorum bi kaç yer aradık erkenden rezervasyon yapmıyoruz dediler.buraya gelipte bulursunuz yer dediler yada 1 hafta kala falan arayın.
nette bakıyorumda çokta belli olmuyor neresi güzelk bildiğin yer varsa diye sordum canım.
apartlar rezervasyon yapmaz canım emin ol gittiğinizde bisürü bulursunuz bi tane otel varmıs orda sunset adı cnmben de kaanda pek iyi değiliz aslında diş sancılarımız var haliyle uyku sorunları falan baya zor zamanlar geçiriryoruz.
bende salı günü kv leri iftara davet ettim.
musakka pilav çorba mücver salata üzüm karpuz vardı menüzümde
bende gittim bikaç kere güzelcehisar diye bi yerde kaldık beğenmedim orayı otelide denizide ordan inkumuna geçmiştik.ama inkumunda otelde kalmadık akşama geri döndük.denizi güzeldi ama inkumunun.
şimdi otel bakıyorum bi kaç yer aradık erkenden rezervasyon yapmıyoruz dediler.buraya gelipte bulursunuz yer dediler yada 1 hafta kala falan arayın.
nette bakıyorumda çokta belli olmuyor neresi güzelk bildiğin yer varsa diye sordum canım.
yok cnm yaaa km ler var aramızda:))) ben istanbuldayımyakınmıyuız acaba ben ankaradayım sen nerdesin geleyim bari yakınsa
evet bende biliyorum ikeanın sandalyesini herkez memnun hem hafif bişey
fufacım kv ile aran nasıl? sıcak davranabiliyor musun? seni çok üzmüşlerdiBen hastaym tutamyrm cnm kzm iyi sukur tam dgl suan cnm ama baya ilerletti annemde suan bnde tmzlik yaptm yarn k.v iftara cgrcm sn nasılsn kaan nasl
cnm ben geç kaldım evet. bir türlü karar veremedim. sonra forumlardan araştırırken dikkatimi çekti. Bayrampaşa Ümraniye bana uzak. dur bugün dur yarın derken ancaaaa netten sipariş verebildim. yaa masada kucağıma oturmak istiyor herşeye el atıyor. ramazanın başından beri yere sofra kuruyoruz. oradada çok zorlandım.amannnn dedim iyi çıkmazsa da çıkmasın zaten çok pahalı değil. aldım gitti. bakalım bu hafta gelireliföykü arabanız hangi renk ona uygun renk al bence
umutluay hersey istediğin gibi olur cnm bende kamu cok istedim olmadımama sandalyesinde gec kalmıssın 6 aydan beri kullanıyorum ben cok kolay temizleniyo ve tasınıyo yerde tutmuyo hemde ucuz bi sürü marifeti var yani:)
fufacım sende baya kilo verdin ha ramazan midemizi dinlendirdi walla bakalım bayramdada böyle olucakmı gelsin baklavaalr börekler:)
ben bi cay içeyimde geleyim
apartlar rezervasyon yapmaz canım emin ol gittiğinizde bisürü bulursunuz bi tane otel varmıs orda sunset adı cnm
nerdesiniz yaaa?? sıkıldım ben
gittim ben .iyi geceler hepinize. rüyanızda beni görün
belki uğrarım tekrar.bu saatten sonra evi topayıp temizlik yapacağım daha
yok cnm yaaa km ler var aramızda:))) ben istanbuldayım
fufacım kv ile aran nasıl? sıcak davranabiliyor musun? seni çok üzmüşlerdi(((
cnm ben geç kaldım evet. bir türlü karar veremedim. sonra forumlardan araştırırken dikkatimi çekti. Bayrampaşa Ümraniye bana uzak. dur bugün dur yarın derken ancaaaa netten sipariş verebildim. yaa masada kucağıma oturmak istiyor herşeye el atıyor. ramazanın başından beri yere sofra kuruyoruz. oradada çok zorlandım.amannnn dedim iyi çıkmazsa da çıkmasın zaten çok pahalı değil. aldım gitti. bakalım bu hafta gelir
ayy cnm çok istiyordu ama eşim yoktu.bugün çay yapamadım. benim yerime de yudumlakızda bana hayatta çay içirtmiyor. anca birimiz tutup birimiz içiyoruz. ter içinde kalıyorum hızlı içeceğim diye:))
bende magnete bayıldımm cok hos ya bana linkini ve fiyatını özelden yazarmısın cnmewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366
ya ben 1 kere o hataya düştüm bidaha yapmadım aksama kadar napcan kızın yatarken sende uyu biraz zamangunaydınn bugun burası cok serın yagmmurlu kapalı bır hava var..aksam sucuk yedım sahurda İÇİM YANIYORR bugece kızımdaa mızmızdı diş gelıyor sanırsamm.. bende isyan edıp kalktım garii yatmıyorum.. su dısler cıksada rahatlasa yavrucumm:2::2::2:
günaydın cnm gecmiş olsungünaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
belli bir mesafe her zaman olmalı bence de. çok sıkı fıkı olmak iyi değildiriyi şükür cnm kızım 8 aylıkken esım annesıne gondermıstı 1 hafta kalmıstım orda bı hurmet bı ılgı bı guleryuz aklıbasına gelmıstı sanırım kayınbabmda ole her aksam gelınım ne ıster alıyım falan tabı bunlar yasattıklaarını unuttrmuyo oncden ben kv k.b her cuma aradım cumanız mubarek olsun dıye her hafta arardım artık aramıyorum kandıllerde bıle bazen anladılar hatalrını ben bıde ebraraı 6,5 aylık olana kdr goturmedım onlara şimdi gıttıgmde yada geldıklerınde hurmetımı guleryuzumu eksık etmıyorum eskısı gıbı degılım tabı
mama sandalyesını ıyı yapmıssın bende ıstyrm ama esım ebrar onda da durmaz dıyo
aaaa çok güzel yaaa bayıuldım.ewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366
cok gusel cnmm bayıldımbende emınım cok yakısıcak prensee..
karbonatlı suyla silinir benim bildiğimde ama için rahat etmiyorsa git tabii.günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
benim de aynı cnm gece üstü açık uyuyo ondan olabilir mi kikızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
Seboş siz de süperman seçin
Baba ogul aynı tsirt süpermanler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?