2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben hastaym tutamyrm cnm kzm iyi sukur tam dgl suan cnm ama baya ilerletti annemde suan bnde tmzlik yaptm yarn k.v iftara cgrcm sn nasılsn kaan nasl

esim önceden bi kac kere gitmiş canım yesillik havası güzel ee denizde var dedi daha ne olsun apartlar var cnm oralarda ew kiralıyosun kalacagın gün kadar heryer apart otel baksana netten sende

eliföykü arabanız hangi renk ona uygun renk al bence
umutluay hersey istediğin gibi olur cnm bende kamu cok istedim olmadımama sandalyesinde gec kalmıssın 6 aydan beri kullanıyorum ben cok kolay temizleniyo ve tasınıyo yerde tutmuyo hemde ucuz bi sürü marifeti var yani:)
fufacım sende baya kilo verdin ha ramazan midemizi dinlendirdi walla bakalım bayramdada böyle olucakmı gelsin baklavaalr börekler:)

Ben hastaym tutamyrm cnm kzm iyi sukur tam dgl suan cnm ama baya ilerletti annemde suan bnde tmzlik yaptm yarn k.v iftara cgrcm sn nasılsn kaan nasl

ben de kaanda pek iyi değiliz aslında diş sancılarımız var haliyle uyku sorunları falan baya zor zamanlar geçiriryoruz.
bende salı günü kv leri iftara davet ettim.
musakka pilav çorba mücver salata üzüm karpuz vardı menüzümde

esim önceden bi kac kere gitmiş canım yesillik havası güzel ee denizde var dedi daha ne olsun apartlar var cnm oralarda ew kiralıyosun kalacagın gün kadar heryer apart otel baksana netten sende

bende gittim bikaç kere güzelcehisar diye bi yerde kaldık beğenmedim orayı otelide denizide ordan inkumuna geçmiştik.ama inkumunda otelde kalmadık akşama geri döndük.denizi güzeldi ama inkumunun.
şimdi otel bakıyorum bi kaç yer aradık erkenden rezervasyon yapmıyoruz dediler.buraya gelipte bulursunuz yer dediler yada 1 hafta kala falan arayın.
nette bakıyorumda çokta belli olmuyor neresi güzelk bildiğin yer varsa diye sordum canım.

aynen cnm ıns gerı almam gobekten cok rhtsz oluyodum

ohh bende ne yapsam dıye dusunyrm dıs kotu sorma ebrarında ust dıslerı cıkıyo yavrum aglayıp duruyodu anlamdım gecen farkettım
bız tatıle fln gıdemıyoruz esım sevmıyo ole seylerı borcumuz var dyıp duruyo ses etmıyom bende

apartlar rezervasyon yapmaz canım emin ol gittiğinizde bisürü bulursunuz bi tane otel varmıs orda sunset adı cnm

yakınmıyuız acaba ben ankaradayım sen nerdesin geleyim bari yakınsa

evet bende biliyorum ikeanın sandalyesini herkez memnun hem hafif bişey
yok cnm yaaa km ler var aramızda:))) ben istanbuldayım
fufacım kv ile aran nasıl? sıcak davranabiliyor musun? seni çok üzmüşlerdi(((
cnm ben geç kaldım evet. bir türlü karar veremedim. sonra forumlardan araştırırken dikkatimi çekti. Bayrampaşa Ümraniye bana uzak. dur bugün dur yarın derken ancaaaa netten sipariş verebildim. yaa masada kucağıma oturmak istiyor herşeye el atıyor. ramazanın başından beri yere sofra kuruyoruz. oradada çok zorlandım.amannnn dedim iyi çıkmazsa da çıkmasın zaten çok pahalı değil. aldım gitti. bakalım bu hafta gelir
ben bi cay içeyimde geleyim

ayy cnm çok istiyordu ama eşim yoktu.bugün çay yapamadım. benim yerime de yudumla kızda bana hayatta çay içirtmiyor. anca birimiz tutup birimiz içiyoruz. ter içinde kalıyorum hızlı içeceğim diye:))

nerdesiniz yaaa?? sıkıldım ben
gittim ben .iyi geceler hepinize. rüyanızda beni görün
belki uğrarım tekrar.bu saatten sonra evi topayıp temizlik yapacağım daha

apartlar rezervasyon yapmaz canım emin ol gittiğinizde bisürü bulursunuz bi tane otel varmıs orda sunset adı cnm

evet onu gördüm güzel yer ama plaja uzak sanki çocuk olunca otel plaja yakın olsa daha iyi sanki

nerdesiniz yaaa?? sıkıldım ben
gittim ben .iyi geceler hepinize. rüyanızda beni görün
belki uğrarım tekrar.bu saatten sonra evi topayıp temizlik yapacağım daha

canım ismim burdaydı ama cismim oğülanın yanındaydı uyuttum şimdi daha yeni geldim.siz çıkmışsınız haliyle.bende daha yeni topladım mutfağı bebelerle anca.

iyi şükür cnm kızım 8 aylıkken esım annesıne gondermıstı 1 hafta kalmıstım orda bı hurmet bı ılgı bı guleryuz aklıbasına gelmıstı sanırım kayınbabmda ole her aksam gelınım ne ıster alıyım falan tabı bunlar yasattıklaarını unuttrmuyo oncden ben kv k.b her cuma aradım cumanız mubarek olsun dıye her hafta arardım artık aramıyorum kandıllerde bıle bazen anladılar hatalrını ben bıde ebraraı 6,5 aylık olana kdr goturmedım onlara şimdi gıttıgmde yada geldıklerınde hurmetımı guleryuzumu eksık etmıyorum eskısı gıbı degılım tabı

mama sandalyesını ıyı yapmıssın bende ıstyrm ama esım ebrar onda da durmaz dıyo

gunaydınn bugun burası cok serın yagmmurlu kapalı bır hava var..aksam sucuk yedım sahurda İÇİM YANIYORR bugece kızımdaa mızmızdı diş gelıyor sanırsamm.. bende isyan edıp kalktım garii yatmıyorum.. su dısler cıksada rahatlasa yavrucumm:2::2::2:

ewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366
bende magnete bayıldımm cok hos ya bana linkini ve fiyatını özelden yazarmısın cnm

ya ben 1 kere o hataya düştüm bidaha yapmadım aksama kadar napcan kızın yatarken sende uyu biraz zaman

kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:

Son düzenleme:
belli bir mesafe her zaman olmalı bence de. çok sıkı fıkı olmak iyi değildir torunlarının hatırına iyi davranıyorlar.herşey eşlerde bitiyor aslında.sen hamileyken her hafta gidiyordu annesine eşin. doğal olarak sende onlara karşı kinleniyordun.
sonuç olarak herşey yolunda. en güzeli de bu. unutulmuyor ama allah için iyi davranacaksın artık.

ewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366

cok gusel cnmm bayıldımbende emınım cok yakısıcak prensee..
aaaa çok güzel yaaa bayıuldım. elifle benim doğum dünüm aynı gün bu arada
günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
karbonatlı suyla silinir benim bildiğimde ama için rahat etmiyorsa git tabii.
kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo

aynennn yaaa. dün gece hiç uyumadım gibi bişey(( neredeyse yarım saatte bir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. korkuyor mu acaba dedim hep okudum gece boyunca. yatağının başında da doğduğundan beri kuran var ama sanırım dişleri uyutmadı. ya da gaz bilemiyorum.

Son düzenleme:
benim de aynı cnm gece üstü açık uyuyo ondan olabilir mi ki
Seboş siz de süperman seçin
Baba ogul aynı tsirt süpermanler

süperman güzel fikir ama eşime söyledim ben giymem oğluna giydir dedi belki eylüle kadar başının etini yeme metoduyla ikna edebilirim

eliföykü cnm acil iyi kuaför ismi istiyorum etimesgutta özellikle iyi kaş alan kaşlarım orman adresi de aşağı yukarı anlatır mısın cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…