2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366

cok gusel cnmm bayıldımbende emınım cok yakısıcak prensee..

çok güzel canım ya sizi gördükçe bendemi yapsam diyorum ama benim çağırabileceğim kimse yokki

günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:

canım karbonatlı suyla sil çok kötüyse doktora götür bence çocuklarda sıkıntı oluyo yemelerinde falan
kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
o durum bizde 1 aydır var canım spn zamanlardada acayip bir gazı var sürekli gaz çıkarıyor.üşüyorlar galiba geceleri üstlerinde bişey bırakmıyrlar.sabaha kaşıda serin oluyo.

canım hiç kaş aldırmadım ben kaşlarımı almıyorum.
tam adamına sordun canım yaa bugüne kadar gittiğim hiçbi kuaförden memnun kaLMADIM.ama merkezde kiler yunus falan varya o yolda merkeze çıkarken fotoğrafçı var köşede onun üstünde kuaför var iyi diyorlar.deneyebilirsin.alnıaçıklar falan var.köşede dönerci var onun karşısındaki köşede fotoğrafçı anlatabildimmi bilmiyorum canım.karışık oldu

Anladım cnm dediğn yeri
saolasın

Suksuk çok güzel magnetiniz çok begendim
Umutluay niye utanıyon ki ilk yaş günü bu sonuçta önemli dersin pasta yemeye gelinbak nasıl geliyorlarjet hızıyla
Master bence götür ilerlemeden aft gibi mi nasıl geçmiş olsun
Seboş benim kuaför iyi kaş alıyor adresi vereyim mi
Azcık pahalıya mal olur ama ormana ayak basmak da zor iş

Bizim de bugün balon şiparişi vermiştik ve masa örtüsü kırmızıonlar geldi birkaç bişi
De ben yapıyorum zaman tüneli gibibakalım ne çıkacak bir de 1 şeklinde kurabiye yapacam da
Şeker hamuru nerden bulacam bilmiyom nette farklı şeyler çıkıyor:44:kafam karışıyor

Facebookta bebek bahçesi yazın begenin oradaki fotolara bakın kızlar istedigini seçip tane belirliyorsun ona göre yapıyolar
2 tl magnet biz 25 tane yaptırdıkfazla olsun seneye de kullanırızyok yok kalabalık olacaz ondan
Seboş demeden edemeyecem tüm silahlarını kullan
Bunuya da bunu dene işte birini

sanırım haklısınız kızlar gece hiç üstünü örtmüyoki
yatagında dört dönüyo acık kalıyo bi tarafları tabi
ee sonuc pırt pırt

Aynen cnm ama sukur esim biz olmadn hcbyre gtmyo ailsne ayda 2ayda br gdyo artk kzna asik onu ole grunce ytyo bna magnetten bnde sipariş vrcm kzmin guzel bi resmini ayarlymda bnm ue kzmnda 6eylul dogum gunu cnm:))

huhuuuu kızlar benim sıpa uyumadı hala. onu uyutup çay yapıp içeceğim valla. cnm çok istiyor
tabiii uyursa bu saatlerde hep oyun oynamak istiyor. biliyor tabii uyuyuyacağını. bebek dediğin erkenden uyur. bu bizimle yatıyor. yarım saatte bir kalkıyor. sahura da kalkıyor. sabahta erkenden uyanıyor. nasıl alıyor uykusunu valla anlamıyorum maşallah kuzucuğuma

Gel beraber icelm cnm bnm kuzum uyudu keyf yapym arada bi sesi glyo awa uyuyo yne

Olabilir cnm bnde ebusu, banyo yaptrdm islatti sipa bni braz oynadk ykandi uyuyo smdi
aynen bende yaptırdım oh miss rahat rahat uyusun kuzucuklar

sen uyku saatini öne cek canım erken yatsın bence büyüme hormonlarından alsın bebişler hep aynı saatte uyutursan alısır
bende demledim gidip içicem birazdan sanada afiyet olsun cnm
fufacım sanada vereyim cnm

günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
gecmıs olsun cnm mıkostın dıe bır surup kullanmıstımm benn ıı gelmıstı karbonatlı tulbentle sıll pekmezde ıı gelıyorr ama ıcın raahat deılse dra gıt cunkı ılerlerse kotu allah korusun.
bende magnete bayıldımm cok hos ya bana linkini ve fiyatını özelden yazarmısın cnm

ya ben 1 kere o hataya düştüm bidaha yapmadım aksama kadar napcan kızın yatarken sende uyu biraz zaman
kızım uyudu allahtan 2.5 saat uyumusummm ıı olduu yandım walaa ıftara kadar bıdaha sucuk mucuk yememm tobee..msj attım cnmm
kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
ayaklarındann usutuyordur kesın ondan olabılır..
tskler cnmm aynı gunn demekkı cok sevındım negusell .
cnm benımde aıle arası olucakk sadece yakınlarımaa verıcemm cok yaptırmadım o yuzden.sadeece bırer anıı olarak kalsın dıee guselde oldu tskler
tskler karam cnmmm senınde hazırlıklarr suruyor desenee masalahh sen baya gusel seyler yapıcaksın ..

Gel beraber icelm cnm bnm kuzum uyudu keyf yapym arada bi sesi glyo awa uyuyo yne
ohhh afiyet olsun. yakın mıyız kız ben 4 leventteyim

cnm yaaa benim de 10 gibi falan uyuyordu. 2-3 haftadır bişeyler oldu. saattleri düzeni huyu herbişeyi değişti.umarım bu bir dönemdir ve geçicidir.

tesekkürler canım aldım msjını bidaha attımbende sadece aile arasında yapıcam
benim kzımda 6 eylüll
2,5 saat ne güzel iyi olmus yap böyle hergün en azından zaman gecer
ayaklarını nerde üşütücek bu cocuk gündüz hep coraplı

Saolasn cnm bnmki bugun kedi pesinde kosmaktan yrldu zllm
ohhh afiyet olsun. yakın mıyız kız ben 4 leventteyim

cnm yaaa benim de 10 gibi falan uyuyordu. 2-3 haftadır bişeyler oldu. saattleri düzeni huyu herbişeyi değişti.umarım bu bir dönemdir ve geçicidir.

Sirinevlrdym cnm bn olabilir cnm bi ara ebrarda gce 1dn once ytmydu duzelir ins

Saolasn cnm bnmki bugun kedi pesinde kosmaktan yrldu zllm

Sirinevlrdym cnm bn olabilir cnm bi ara ebrarda gce 1dn once ytmydu duzelir ins

ayy oda pıtır pıtır yürüye yürüye gidiyodur
benimkide bana cektiyse cok sevecek kedileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…