ewt cnm resımlıı ornegını atayım Eki Görüntüle 765366
cok gusel cnmm bayıldımbende emınım cok yakısıcak prensee..
günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
o durum bizde 1 aydır var canım spn zamanlardada acayip bir gazı var sürekli gaz çıkarıyor.üşüyorlar galiba geceleri üstlerinde bişey bırakmıyrlar.sabaha kaşıda serin oluyo.kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
benim de aynı cnm gece üstü açık uyuyo ondan olabilir mi ki
süperman güzel fikir ama eşime söyledim ben giymem oğluna giydir dedi belki eylüle kadar başının etini yeme metoduyla ikna edebilirim
eliföykü cnm acil iyi kuaför ismi istiyorum etimesgutta özellikle iyi kaş alan kaşlarım orman adresi de aşağı yukarı anlatır mısın cnm saol
çok güzel canım ya sizi gördükçe bendemi yapsam diyorum ama benim çağırabileceğim kimse yokki
canım karbonatlı suyla sil çok kötüyse doktora götür bence çocuklarda sıkıntı oluyo yemelerinde falan
o durum bizde 1 aydır var canım spn zamanlardada acayip bir gazı var sürekli gaz çıkarıyor.üşüyorlar galiba geceleri üstlerinde bişey bırakmıyrlar.sabaha kaşıda serin oluyo.
canım hiç kaş aldırmadım ben kaşlarımı almıyorum.
tam adamına sordun canım yaa bugüne kadar gittiğim hiçbi kuaförden memnun kaLMADIM.ama merkezde kiler yunus falan varya o yolda merkeze çıkarken fotoğrafçı var köşede onun üstünde kuaför var iyi diyorlar.deneyebilirsin.alnıaçıklar falan var.köşede dönerci var onun karşısındaki köşede fotoğrafçı anlatabildimmi bilmiyorum canım.karışık oldu
belli bir mesafe her zaman olmalı bence de. çok sıkı fıkı olmak iyi değildirtorunlarının hatırına iyi davranıyorlar.herşey eşlerde bitiyor aslında.sen hamileyken her hafta gidiyordu annesine eşin. doğal olarak sende onlara karşı kinleniyordun.
sonuç olarak herşey yolunda. en güzeli de bu. unutulmuyor ama allah için iyi davranacaksın artık.
aaaa çok güzel yaaa bayıuldım.elifle benim doğum dünüm aynı gün bu arada
karbonatlı suyla silinir benim bildiğimde ama için rahat etmiyorsa git tabii.
aynennn yaaa. dün gece hiç uyumadım gibi bişey(( neredeyse yarım saatte bir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. korkuyor mu acaba dedim hep okudum gece boyunca. yatağının başında da doğduğundan beri kuran var ama sanırım dişleri uyutmadı. ya da gaz bilemiyorum.
sanırım haklısınız kızlar gece hiç üstünü örtmüyoki
yatagında dört dönüyo acık kalıyo bi tarafları tabi
ee sonuc pırt pırt
huhuuuu kızlarbenim sıpa uyumadı hala. onu uyutup çay yapıp içeceğim valla. cnm çok istiyor
tabiii uyursabu saatlerde hep oyun oynamak istiyor. biliyor tabii uyuyuyacağını. bebek dediğin erkenden uyur. bu bizimle yatıyor. yarım saatte bir kalkıyor. sahura da kalkıyor. sabahta erkenden uyanıyor. nasıl alıyor uykusunu valla anlamıyorum maşallah kuzucuğuma
aynen bende yaptırdım oh miss rahat rahat uyusun kuzucuklarOlabilir cnm bnde ebusu, banyo yaptrdm islatti sipa bni braz oynadk ykandi uyuyo smdi
sen uyku saatini öne cek canım erken yatsın bence büyüme hormonlarından alsın bebişler hep aynı saatte uyutursan alısırhuhuuuu kızlarbenim sıpa uyumadı hala. onu uyutup çay yapıp içeceğim valla. cnm çok istiyor
tabiii uyursabu saatlerde hep oyun oynamak istiyor. biliyor tabii uyuyuyacağını. bebek dediğin erkenden uyur. bu bizimle yatıyor. yarım saatte bir kalkıyor. sahura da kalkıyor. sabahta erkenden uyanıyor. nasıl alıyor uykusunu valla anlamıyorum maşallah kuzucuğuma
gecmıs olsun cnm mıkostın dıe bır surup kullanmıstımm benn ıı gelmıstı karbonatlı tulbentle sıll pekmezde ıı gelıyorr ama ıcın raahat deılse dra gıt cunkı ılerlerse kotu allah korusun.günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
kızım uyudu allahtan 2.5 saat uyumusummm ıı olduu yandım walaa ıftara kadar bıdaha sucuk mucuk yememm tobee..msj attım cnmmbende magnete bayıldımm cok hos ya bana linkini ve fiyatını özelden yazarmısın cnm
ya ben 1 kere o hataya düştüm bidaha yapmadım aksama kadar napcan kızın yatarken sende uyu biraz zaman
ayaklarındann usutuyordur kesın ondan olabılır..kızlar bizde geceleri cok sık ve aglayarak uyanıyoruz 1 haftadır eylülde acayip bi gaz var sürekli pırt pırt atıyo
neden oluyo ki acaba:44::44:
tskler cnmm aynı gunn demekkı cok sevındım negusell .belli bir mesafe her zaman olmalı bence de. çok sıkı fıkı olmak iyi değildirtorunlarının hatırına iyi davranıyorlar.herşey eşlerde bitiyor aslında.sen hamileyken her hafta gidiyordu annesine eşin. doğal olarak sende onlara karşı kinleniyordun.
sonuç olarak herşey yolunda. en güzeli de bu. unutulmuyor ama allah için iyi davranacaksın artık.
aaaa çok güzel yaaa bayıuldım.elifle benim doğum dünüm aynı gün bu arada
karbonatlı suyla silinir benim bildiğimde ama için rahat etmiyorsa git tabii.
aynennn yaaa. dün gece hiç uyumadım gibi bişey(( neredeyse yarım saatte bir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı. korkuyor mu acaba dedim hep okudum gece boyunca. yatağının başında da doğduğundan beri kuran var ama sanırım dişleri uyutmadı. ya da gaz bilemiyorum.
cnm benımde aıle arası olucakk sadece yakınlarımaa verıcemm cok yaptırmadım o yuzden.sadeece bırer anıı olarak kalsın dıee guselde oldu tsklerçok güzel canım ya sizi gördükçe bendemi yapsam diyorum ama benim çağırabileceğim kimse yokki
canım karbonatlı suyla sil çok kötüyse doktora götür bence çocuklarda sıkıntı oluyo yemelerinde falan
o durum bizde 1 aydır var canım spn zamanlardada acayip bir gazı var sürekli gaz çıkarıyor.üşüyorlar galiba geceleri üstlerinde bişey bırakmıyrlar.sabaha kaşıda serin oluyo.
canım hiç kaş aldırmadım ben kaşlarımı almıyorum.
tam adamına sordun canım yaa bugüne kadar gittiğim hiçbi kuaförden memnun kaLMADIM.ama merkezde kiler yunus falan varya o yolda merkeze çıkarken fotoğrafçı var köşede onun üstünde kuaför var iyi diyorlar.deneyebilirsin.alnıaçıklar falan var.köşede dönerci var onun karşısındaki köşede fotoğrafçı anlatabildimmi bilmiyorum canım.karışık oldu
Suksuk çok güzel magnetinizçok begendim
Umutluay niye utanıyon ki ilk yaş günü bu sonuçta önemli dersin pasta yemeye gelinbak nasıl geliyorlar jet hızıyla
Master bence götür ilerlemeden aft gibi mi nasıl geçmiş olsun
Seboş benim kuaför iyi kaş alıyor adresi vereyim mi
Azcık pahalıya mal olur ama ormana ayak basmak da zor iş
Bizim de bugün balon şiparişi vermiştik ve masa örtüsü kırmızıonlar geldi birkaç bişi
De ben yapıyorum zaman tüneli gibibakalım ne çıkacak bir de 1 şeklinde kurabiye yapacam da
Şeker hamuru nerden bulacam bilmiyom nette farklı şeyler çıkıyor:44:kafam karışıyor
ohhh afiyet olsun. yakın mıyız kız ben 4 leventteyimGel beraber icelm cnm bnm kuzum uyudu keyf yapym arada bi sesi glyo awa uyuyo yne
aynen bende yaptırdım oh miss rahat rahat uyusun kuzucuklar
sen uyku saatini öne cek canım erken yatsın bence büyüme hormonlarından alsın bebişler hep aynı saatte uyutursan alısır
bende demledim gidip içicem birazdan sanada afiyet olsun cnm
fufacım sanada vereyim cnm
tesekkürler canım aldım msjını bidaha attımgecmıs olsun cnm mıkostın dıe bır surup kullanmıstımm benn ıı gelmıstı karbonatlı tulbentle sıll pekmezde ıı gelıyorr ama ıcın raahat deılse dra gıt cunkı ılerlerse kotu allah korusun.
kızım uyudu allahtan 2.5 saat uyumusummm ıı olduu yandım walaa ıftara kadar bıdaha sucuk mucuk yememm tobee..msj attım cnmm
ayaklarındann usutuyordur kesın ondan olabılır..
tskler cnmm aynı gunn demekkı cok sevındım negusell .
cnm benımde aıle arası olucakk sadece yakınlarımaa verıcemm cok yaptırmadım o yuzden.sadeece bırer anıı olarak kalsın dıee guselde oldu tskler
tskler karam cnmmm senınde hazırlıklarr suruyor desenee masalahh sen baya gusel seyler yapıcaksın ..
aynen bende yaptırdım oh miss rahat rahat uyusun kuzucuklar
sen uyku saatini öne cek canım erken yatsın bence büyüme hormonlarından alsın bebişler hep aynı saatte uyutursan alısır
bende demledim gidip içicem birazdan sanada afiyet olsun cnm
fufacım sanada vereyim cnm
ohhh afiyet olsun. yakın mıyız kız ben 4 leventteyim
cnm yaaa benim de 10 gibi falan uyuyordu. 2-3 haftadır bişeyler oldu. saattleri düzeni huyu herbişeyi değişti.umarım bu bir dönemdir ve geçicidir.
Saolasn cnm bnmki bugun kedi pesinde kosmaktan yrldu zllm
Sirinevlrdym cnm bn olabilir cnm bi ara ebrarda gce 1dn once ytmydu duzelir ins
ayy oda pıtır pıtır yürüye yürüye gidiyodur
benimkide bana cektiyse cok sevecek kedileri
Aynen cnm evde daha raht yuruyo babyla yakalama oynuyo kcp bna glyo onu ole grunce ck mtlu olyrm
Saolasn cnm bnmki bugun kedi pesinde kosmaktan yrldu zllm
Sirinevlrdym cnm bn olabilir cnm bi ara ebrarda gce 1dn once ytmydu duzelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?