2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sahura kadar uyumayacağım. sersem gibi oluyorum. benim tosbağa sürekli uyanıyor((
neden kimse yok. biraz sohbet ederdikk. bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi. yorgunum, uykusuzum, yalnızım ve sinirliyim.tahammül eşiğim düşük.azıcık kendime vakit ayırabilsem diyorum.ama kızım olmadan da bişey yapamam gibi geliyor. mesela kızımı bırakıp azıcık dışarı çıkma imkanım olsa kızım olmadan kendimi eksik hissederim. gidip bir yerde kahve içsem boğazımdan geçmez aklımda hep kızım olur.annesi yanında olanlar çok şanslı gerçekten.yani ne bileyim 1-2 saat onların ilgilenmesi bile dinlendiri sizi.haaaaa eşimi sorarsanız ilgili mi.uzaktan evet.çok sever ama 15 dk oyalayamaz. sıkılır çabuk yorulur.hooooppppp yine bana.
haaaa her zaman şükrediyorum o ayrı. allah bana abir evlat nasip ettiği için o kadar şanslıyım ki.belki bu depresdyon durumlarını bile yaşamk için can atan binlerce kadın var. şu yazdıklarıma kızacak çocuk sahibi olmak için çırpınan bir sürü insan var. Rabbim isteyen herkse nasip etsin.neredeyse her saat iyiki varsın kızım diyip öpüyorum şükrediyorum.melek o bir gülüşü bana herşeyi unutturuyor.
ramazan bitince dışarı çıkarım artık. belki biraz iyi gelir. tabii havalar sıcak ama bir yol bulmalıyım. yoksa kızımada faydalı olamayacağım.

Son düzenleme:
bellı ruzgar almıstır bunların sagları solları belı olmuyor cnm msjını aldım bıtane daha attımm
[ aynı gun dogurduık desenee
QUOTE=umutluay;31351166]sahura kadar uyumayacağım. sersem gibi oluyorum. benim tosbağa sürekli uyanıyor((
neden kimse yok. biraz sohbet ederdikk. bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi. yorgunum, uykusuzum, yalnızım ve sinirliyim.tahammül eşiğim düşük.azıcık kendime vakit ayırabilsem diyorum.ama kızım olmadan da bişey yapamam gibi geliyor. mesela kızımı bırakıp azıcık dışarı çıkma imkanım olsa kızım olmadan kendimi eksik hissederim. gidip bir yerde kahve içsem boğazımdan geçmez aklımda hep kızım olur.annesi yanında olanlar çok şanslı gerçekten.yani ne bileyim 1-2 saat onların ilgilenmesi bile dinlendiri sizi.haaaaa eşimi sorarsanız ilgili mi.uzaktan evet.çok sever ama 15 dk oyalayamaz. sıkılır çabuk yorulur.hooooppppp yine bana.
haaaa her zaman şükrediyorum o ayrı. allah bana abir evlat nasip ettiği için o kadar şanslıyım ki.belki bu depresdyon durumlarını bile yaşamk için can atan binlerce kadın var. şu yazdıklarıma kızacak çocuk sahibi olmak için çırpınan bir sürü insan var. Rabbim isteyen herkse nasip etsin.neredeyse her saat iyiki varsın kızım diyip öpüyorum şükrediyorum.melek o bir gülüşü bana herşeyi unutturuyor.
ramazan bitince dışarı çıkarım artık. belki biraz iyi gelir. tabii havalar sıcak ama bir yol bulmalıyım. yoksa kızımada faydalı olamayacağım.[/QUOTE]

benımde kımsem yok senı cok ıı anlıyorummm hattaa yazını ben yazdımsandım o derece yanı. allah yardımcımız olsunn cnmm

senin duygularını aynen bende hepimizde hissediyoruzdur canım Allahım onların eksikliklerini göstermesin ve isteyipte olmayanlara nasip etsin aminnnn

benımde kımsem yok senı cok ıı anlıyorummm hattaa yazını ben yazdımsandım o derece yanı. allah yardımcımız olsunn cnmm[/QUOTE]ewet cnm aynı gün ebrar eylül ve elif hepside e harfiyle baslıyosaol cnm aldın msjını

Günaydın güzel anneler ve bebekleriii :)
Sizsiz olmuyo yaaa, büyük bi eksiklik oluyo
merhaba bilis yoksun baydır bebiş napıyo?

hmm pek yakın değiliz ama olsun içmiş kadar oldum sağol
kızı uyuttum çayımı içtim:))))

masallah ona olmazmısın tabi herseyleri mutluluk bizlere Allah onları korusun

anneme yakn cnm sukr rahatm goruselm bigun sanada dgsklik olur

Ndr bu laptop hastaligi bebislrde ebrarda herseyi balkndan asagi atiyo artk eline cirpcii bide tas vrmstm atmis asagi sipa guluyo alkis yapiyo bde:))

ee biz onla ugrasıyoruz onlarda bide biz bakalım neymiş diyolar
aman benim kız atmasın sakın 8.kattan asagı inip almak cok zor olur
alkısı inatla yapmıyo daha

Depresyona girip girmemekte kararsızım bir aklım diyo
gir kız rahat et kimse seni bulmaz
bir aklım diyo olmaz çocuk varken depresyon bile lüküs

Merhaba anneler ıkı gündür gıremıyorum umarım keyifiniz yerındedır ?
Eylül'ün kan tahlılı ve ıdrar tahlılerı çok şükür themiz çıktı idrarinda lökosıt çıkmış bıraz onada doktor çok önemlı olmadıgını pişikden dolayı olabılecegıne ıshal nedenıyle yada hafıf bır ıdrar yolu enfeksıyonu oldugundan olurmuş şükür onlar temız çıktı ama
Kaka tahlılımız hala gelmedı inşallah oda temız çıkar umdukları vırüs degıldır rahatlarız beklemekteyız eylülüm bu ıshal nedenıyle yaklaşık 1 kg verdı teyzeleri dıyette hala ne yedırcegımı şaşırdım artık herseyı yenmesi yasak eylülümden ıştahlı bebek bız ne yersek ondadnda ıstıyor ınşallah bu ıshal çabucak geçlerde cocuğum gerı eskı yendiklerini yer kuzum benım16 gün oldu doktor 4 haftaya kadar süre bılır ınşallah daha önce ıyılesır rabbım cümlesının evladına şifa bekleyen herkese şifalar nasıp etsın ınsaallah .amin

Umarım herkes ıyı gecmıse bır göz gezdıreyım

Eylül az çok sevindim
İçimden temiz çıkacagını söylüyor bir ses inş öyledir
Eski günlere dönersiniz inş niye her şey yemeyecek ki anlamadım:44:

Eylüllnaz eylül nasıl canım yarın iyi sonuçlarla gel inş

Keyif şükür yerınde canım maşallah kan tahlılerımız temız çıktıda kaka tahlılı kaldı
Efecıkk nasıl ıyımı dogum günü konseptınızı beğenim çok hoş olmuş Facedende baktım senıde görür gribi oldum

Bendede bır hello kitty hastalığı var Eylül'ün odası hep hello kitty dogum günü süslerı de bulmuştum almıştım bızım kı de hello kitty konseptı

ee biz onla ugrasıyoruz onlarda bide biz bakalım neymiş diyolar
aman benim kız atmasın sakın 8.kattan asagı inip almak cok zor olur
alkısı inatla yapmıyo daha

Yapar annesi az kaldi onada valla inp almadm bnde:)

Depresyona girip girmemekte kararsızım bir aklım diyo
gir kız rahat et kimse seni bulmaz
bir aklım diyo olmaz çocuk varken depresyon bile lüküs

Karam efe biktrms bya seni girme depresyna annesi efe napar sensiz snra:)

Ins.dger testlrde temiz cikar cnm hmen atlatr ins

Gördün beni demek saklanmıştım oysakiaman allahım
Efe kuduruk işte peşinden tın tın ben de
Hello kitty çok güzelkokoşumu öp yerime eylül

Yağlı ıshal yapacak hersey yasak meyvelerdende bır muz seftalı elma kuru seyler yıye bılıyor sade bu ıshal gecene kadar et vs hıc bırsey yok süt ürünlerı kendı mamasını bıle çok sulanmış ıcıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…