2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bıktırma degil de yorulmaa ve yorgunlugun verdigi stress
Dogdugundan beri efe zor bir bebek
20 günlükken sallandı durdu uyanıkken kucakta gezdi dırudu şimdi de yürüyecek elinden tutup
Eşim yardımcı allahtanbir de çok sosyaldim ben iş hayatımı seviyorum ögrencilerimi falan
Ee sıcaklar ve tatile gidememek eşim dedi zorlayalım gidelim
Dedim yok efeyle tatile gitsem ne olacak mekan degişecek sadece yaşananlar hep aynı

Yapar annesi az kaldi onada valla inp almadm bnde:)

Karam efe biktrms bya seni girme depresyna annesi efe napar sensiz snra:)

Ins.dger testlrde temiz cikar cnm hmen atlatr ins
amincanım ınsaallah

Gördün beni demek saklanmıştım oysakiaman allahım
Efe kuduruk işte peşinden tın tın ben de
Hello kitty çok güzelkokoşumu öp yerime eylül
aslında senı degılefeyı gördüm kurulmuş bır güzel resımde koltuğa ee sonuçta kızıma takıp olmuştu bır zamanlar
Eylül'de kuduruk öyle yürümek ıstıyor
Öperım sende elfeyı öp canım

meraba arkadaşlar arada bi girebiliyorum herkes iyidir inşallah.EYLÜL'e de çok geçmiş olsun annesi.kızlar bişey sorucam ben baya uzak kaldıgım için soruyorum emziren ve oruç tutan var mı aranızda?

Zormuş valla ben efenin yediklerini genişleteyim diyom surat eşkitiyor gurme mi ne degişik tattları anlıyo hemen

Gönderseydik teklif arkadaş olurduk
Gizlim saklım yok her ne kadar ogluma pas vermeseniz dearkadaş kalsınlar bari

Göndercektım canımda eşımle ortak kullanıyoruz belkı ıstemessın dıye göndermedım Eylül'ün gözü kaydımda babası vermıcekmıs kımselere

canım çok geçmiş olsun..hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen aylarda yağız da ishal olmuştu.tam 15 gün sürdü.kaka kan bir sürü tahlil yapıldı ama bir şey çıkmamıştı çok şükür..dr.üşütmüş dedi denize sokmuştuk..birde ishali biter bitmez 6.dişi patladı o da etki yapmış olabilir.ben bilirim o ishal zamanını çok kötü..seni çom iyi anlıyorum cnm..ben de 15 gün diyet yaptım hep yağıza.ama çok şükür kilo kaybetmedi.sadece o ay az kilo aldı..muz şeftali patates havuş püresi..bol su..birde dr. bize reflor diye bir toz vermişti o da iyi geldi...yoğurt ne pirinç lapası verdim ben birde cnm..

selam kızlar nasılsınız..iyi pazarlar..baş sağlığı dileyenlere çok tşk.ederim..alıntı yapamadım birden fazla alıntı yapınca karışıyo benimkiler nedense aklımda kalanları yazayım.. yağız iyi çok şükür hapşuruk burun tıkanıklığı geçti sadece su gibi burnu akıo nerdeyse ağzına gircek sümükleri ..eski kiloma geri dönmedim daha sadece 4 kilom kaldı..ha gayret oruç falan tutmadım emziriyorum diye ama spor yapıyorum az az..poşet bağladım her yerime su gibi terletio

canım ramazan bitsin parklara falan gidin kızınla beraber sende kızında rahatlarsınız biraz.komşun sevdiğin bi arkadaşın falan varsa beraber çıkın gezin akşama doğru biraz serinleyince.sürekli evde kalmak insanı kötü etkiliyo.şükürler olsun allaha yavrularımızı bize gönderdi zor ama annelik pahabiçilemez

canım çok şükür tahliller temiz çıkmış inşallah kaka tahlilide temiz çıkar sende rahat bi nefes alırsın.verdiği kiloyuda geri alır hemencecik ishali geçince.

canım inşallah burun akıntısıda geçer geçmiş olsun tekraradn ilerlemedi şükür hastalığı

insallah bişey cıkmıycak canım gönlünü ferah tut

meraba arkadaşlar arada bi girebiliyorum herkes iyidir inşallah.EYLÜL'e de çok geçmiş olsun annesi.kızlar bişey sorucam ben baya uzak kaldıgım için soruyorum emziren ve oruç tutan var mı aranızda?
ben ilk 15 gün tuttum bikacgün arasında hastalandım tutmadım 3 gündürde tutmuyorum cnm benim sütüm cok azaldı cünkü

cocuklafrımız en ufak bişeyden hastalanabiliyo ya bizimde yeni gecti burun tıkanıklıgı
spor derken neler yapıyosun canım?

arzucum nasılsın canım kızın naısl
ben uyuttum benimkini gelebildim anca uyanır galiba birazdan

bende uyuttum geldim canım iyiyiz ikimizde cok sükür
siz nasılsınız?
iftara neyapıyosun oruc nasıl gidiyor?

iyi sayılırız canım uykusuz geceleri ve huysuz geçen gündüzleri saymazsak.
iftara yalnızım yine bu gece oruc benim sütüde etkiledi azalttı bırakmadan bende tatlıya ve suya yüklenmeyi denedim işe yaradı canım.iftardan sahura kadar su içiyorum tatlı bişeyler yiyorum komposto falan içiyorum sürekli.yine olmassa bırakırım bende.
orucu bırakınca hemen eskiye döndümü canım.iyice azalırsa sonra eskiye dönermi dye merak ediyorum.

senin kız geceleri güzel uyuyordu değilmi canım son zamanlar hariç.bişey merak ettim önce yemek işini napıyorsun yatmadan kaç saat önce ne yediriyordun.ben yatırmadan 1 saat önce yediriyorum acaba ondanmı oluyo sık uyanmaları diyorum.gerçi hep böyle yapardım uykusu iyiydi önceden ama.dediğin gibi bizimkide üstü açık yatıyo şimdi bide odası ayrı sürekli kontrol edemiyorum.gazı ondanmı acaba.ahh ahh kendi drtlerini anlatabilseler keşke

canım bu arada inkumunda tirykailer apart otel var araştırırken buldum gayet temiz güzel bi yere benziyor.birde terrace otel var o da güzel ama biraz pahalı diğer yerlere göre.

mattika nasılsın canım oğluşun nasıl.

bişey sorucaktım ben sana tatile giderken şunu kesin alın bunu unutmayın diyebileceğin şeyler varmı deneyimlerini paylaşırmısın canım.ilk tatillya bebekle korkuyorum.birde bez olaral little swimmersmı kullandın huggıesin memnunmuydun.yada ne kullandın.

merhaba kızlar
uzuuuuun bi aradan sonra tekrar gelebildim
ahmet beyimiz vınımı saklamış anca buldum
bizden haberler şöyle; ahmet yürüyor hatta koşuyor,6 tane dişimiz oldu bu süre zarfında,gece uykuları mükemmel oldu demek isterdim ama hiçbiri değil hala yürümüyor 1 tane bile dişimiz yok ve sabaha kadar salla meme ver modundayım
işte böyle sizlerde iyisiniz umarım

benimki uyandı gittim salladım uyuttum geldim herlade uyanır biraz sonra neyse sütüm eskisi gibi olmadı malesef 5 saatte bir emziriyorum ben öyle bile birikmiyo sütüm
eylül dogdugundan beri cok sık uyanan bi bebekti simdide öyleyiz malesef ama bi diş cıkarmadan 1 ay önce fln gece 1 kere fln kalkıyodu her sabah masallah kızıma diyip kalkıyodumbencede gaz ki zaten pırt pırt hiç susmuyo üst hep acık
saat 9 da mama yediriyorum bazen bizle yemegi cok yediyse yapmıyorum 10 da yatıs
2 aydır hiç kilo almadı ya
canım bu arada inkumunda tirykailer apart otel var araştırırken buldum gayet temiz güzel bi yere benziyor.birde terrace otel var o da güzel ama biraz pahalı diğer yerlere göre.
inkumun sahili arkadaki apartlarla cok yakın sahilide cok güzelmiş insallah kacarız 2 gün gidince daha rahat karar verirsin cnm fiyatları nekadarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…