amincanım ınsaallahYapar annesi az kaldi onada valla inp almadm bnde:)
Karam efe biktrms bya seni girme depresyna annesi efe napar sensiz snra:)
Ins.dger testlrde temiz cikar cnm hmen atlatr ins
Gördün beni demeksaklanmıştım oysaki aman allahım
Efe kuduruk iştepeşinden tın tın ben de
Hello kitty çok güzelkokoşumu öp yerime eylül
Zormuş valla ben efenin yediklerini genişleteyim diyom surat eşkitiyor gurme mi ne degişik tattları anlıyo hemen
Gönderseydik teklif arkadaş olurduk
Gizlim saklım yok her ne kadar ogluma pas vermeseniz dearkadaş kalsınlar bari
Merhaba anneler ıkı gündür gıremıyorum umarım keyifiniz yerındedır ?
Eylül'ün kan tahlılı ve ıdrar tahlılerı çok şükür themiz çıktıidrarinda lökosıt çıkmış bıraz onada doktor çok önemlı olmadıgını pişikden dolayı olabılecegıne ıshal nedenıyle yada hafıf bır ıdrar yolu enfeksıyonu oldugundan olurmuş şükür onlar temız çıktı ama
Kaka tahlılımız hala gelmedıinşallah oda temız çıkar umdukları vırüs degıldır rahatlarız beklemekteyız eylülüm bu ıshal nedenıyle yaklaşık 1 kg verdı teyzeleri dıyette hala ne yedırcegımı şaşırdım artık herseyı yenmesi yasak eylülümden ıştahlı bebek bız ne yersek ondadnda ıstıyor ınşallah bu ıshal çabucak geçlerde cocuğum gerı eskı yendiklerini yer kuzum benım16 gün oldu doktor 4 haftaya kadar süre bılır ınşallah daha önce ıyılesır rabbım cümlesının evladına şifa bekleyen herkese şifalar nasıp etsın ınsaallah .amin
Umarım herkes ıyı gecmıse bır göz gezdıreyım
sahura kadar uyumayacağım. sersem gibi oluyorum. benim tosbağa sürekli uyanıyor((
neden kimse yok. biraz sohbet ederdikk. bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi. yorgunum, uykusuzum, yalnızım ve sinirliyim.tahammül eşiğim düşük.azıcık kendime vakit ayırabilsem diyorum.ama kızım olmadan da bişey yapamam gibi geliyor. mesela kızımı bırakıp azıcık dışarı çıkma imkanım olsa kızım olmadan kendimi eksik hissederim. gidip bir yerde kahve içsem boğazımdan geçmez aklımda hep kızım olur.annesi yanında olanlar çok şanslı gerçekten.yani ne bileyim 1-2 saat onların ilgilenmesi bile dinlendiri sizi.haaaaa eşimi sorarsanız ilgili mi.uzaktan evet.çok sever ama 15 dk oyalayamaz. sıkılır çabuk yorulur.hooooppppp yine bana.
haaaa her zaman şükrediyorum o ayrı. allah bana abir evlat nasip ettiği için o kadar şanslıyım ki.belki bu depresdyon durumlarını bile yaşamk için can atan binlerce kadın var. şu yazdıklarıma kızacak çocuk sahibi olmak için çırpınan bir sürü insan var. Rabbim isteyen herkse nasip etsin.neredeyse her saat iyiki varsın kızım diyip öpüyorum şükrediyorum.melek obir gülüşü bana herşeyi unutturuyor.
ramazan bitince dışarı çıkarım artık. belki biraz iyi gelir. tabii havalar sıcak ama bir yol bulmalıyım. yoksa kızımada faydalı olamayacağım.
Merhaba anneler ıkı gündür gıremıyorum umarım keyifiniz yerındedır ?
Eylül'ün kan tahlılı ve ıdrar tahlılerı çok şükür themiz çıktıidrarinda lökosıt çıkmış bıraz onada doktor çok önemlı olmadıgını pişikden dolayı olabılecegıne ıshal nedenıyle yada hafıf bır ıdrar yolu enfeksıyonu oldugundan olurmuş şükür onlar temız çıktı ama
Kaka tahlılımız hala gelmedıinşallah oda temız çıkar umdukları vırüs degıldır rahatlarız beklemekteyız eylülüm bu ıshal nedenıyle yaklaşık 1 kg verdı teyzeleri dıyette hala ne yedırcegımı şaşırdım artık herseyı yenmesi yasak eylülümden ıştahlı bebek bız ne yersek ondadnda ıstıyor ınşallah bu ıshal çabucak geçlerde cocuğum gerı eskı yendiklerini yer kuzum benım16 gün oldu doktor 4 haftaya kadar süre bılır ınşallah daha önce ıyılesır rabbım cümlesının evladına şifa bekleyen herkese şifalar nasıp etsın ınsaallah .amin
selam kızlar nasılsınız..iyi pazarlar..baş sağlığı dileyenlere çok tşk.ederim..alıntı yapamadım birden fazla alıntı yapınca karışıyo benimkiler nedenseaklımda kalanları yazayım.. yağız iyi çok şükür hapşuruk burun tıkanıklığı geçti sadece su gibi burnu akıo nerdeyse ağzına gircek sümükleri ..eski kiloma geri dönmedim daha sadece 4 kilom kaldı..ha gayret oruç falan tutmadım emziriyorum diye ama spor yapıyorum az az..poşet bağladım her yerime su gibi terletio
insallah bişey cıkmıycak canım gönlünü ferah tutMerhaba anneler ıkı gündür gıremıyorum umarım keyifiniz yerındedır ?
ben ilk 15 gün tuttum bikacgün arasında hastalandım tutmadım 3 gündürde tutmuyorum cnm benim sütüm cok azaldı cünkümeraba arkadaşlar arada bi girebiliyorum herkes iyidir inşallah.EYLÜL'e de çok geçmiş olsun annesi.kızlar bişey sorucam ben baya uzak kaldıgım için soruyorum emziren ve oruç tutan var mı aranızda?
cocuklafrımız en ufak bişeyden hastalanabiliyo ya bizimde yeni gecti burun tıkanıklıgıselam kızlar nasılsınız..iyi pazarlar..baş sağlığı dileyenlere çok tşk.ederim..alıntı yapamadım birden fazla alıntı yapınca karışıyo benimkiler nedenseaklımda kalanları yazayım.. yağız iyi çok şükür hapşuruk burun tıkanıklığı geçti sadece su gibi burnu akıo nerdeyse ağzına gircek sümükleri ..eski kiloma geri dönmedim daha sadece 4 kilom kaldı..ha gayret oruç falan tutmadım emziriyorum diye ama spor yapıyorum az az..poşet bağladım her yerime su gibi terletio
bende uyuttum geldim canım iyiyiz ikimizde cok sükürarzucum nasılsın canım kızın naısl
ben uyuttum benimkini gelebildim anca uyanır galiba birazdan
bende uyuttum geldim canım iyiyiz ikimizde cok sükür
siz nasılsınız?
iftara neyapıyosun oruc nasıl gidiyor?
evi talan ettim bulamamıştım o gün koltuğu öylesine ittirdim köşesinden çıktı:44:aaaa stress gelmiş hoşgelmiş buldunmu canım vınını
benimki uyandı gittim salladım uyuttum geldim herlade uyanır biraz sonra neyse sütüm eskisi gibi olmadı malesef 5 saatte bir emziriyorum ben öyle bile birikmiyo sütümiyi sayılırız canım uykusuz geceleri ve huysuz geçen gündüzleri saymazsak.
iftara yalnızım yine bu gece oruc benim sütüde etkiledi azalttı bırakmadan bende tatlıya ve suya yüklenmeyi denedim işe yaradı canım.iftardan sahura kadar su içiyorum tatlı bişeyler yiyorum komposto falan içiyorum sürekli.yine olmassa bırakırım bende.
orucu bırakınca hemen eskiye döndümü canım.iyice azalırsa sonra eskiye dönermi dye merak ediyorum.
senin kız geceleri güzel uyuyordu değilmi canım son zamanlar hariç.bişey merak ettim önce yemek işini napıyorsun yatmadan kaç saat önce ne yediriyordun.ben yatırmadan 1 saat önce yediriyorum acaba ondanmı oluyo sık uyanmaları diyorum.gerçi hep böyle yapardım uykusu iyiydi önceden ama.dediğin gibi bizimkide üstü açık yatıyo şimdi bide odası ayrı sürekli kontrol edemiyorum.gazı ondanmı acaba.ahh ahh kendi drtlerini anlatabilseler keşke
inkumun sahili arkadaki apartlarla cok yakın sahilide cok güzelmiş insallah kacarız 2 gün gidince daha rahat karar verirsin cnm fiyatları nekadarmıscanım bu arada inkumunda tirykailer apart otel var araştırırken buldum gayet temiz güzel bi yere benziyor.birde terrace otel var o da güzel ama biraz pahalı diğer yerlere göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?