2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hosgeldin strescim cok oldu karam 25.de gelicek diyodu
hepimiz aynıyız takma kafana salla

kız allah iyiliğini versin sevinerekten ve şaşıraraktan okuyordum sonunu görene kadar.diş ve yürümek neyse o her bebekte genetik farklılık gösterebiliyo ama uykusunun düzelmesi süper olurdu

biz bıraktığın gibiyiz canım
ahmet nereye saklamış vını nerden çıktı
karam 25 ind egelicek demşiti gelmedin

birkaçgün oruç baş ağrısı yaptı çokta halsiz oluyorum ahmet uyuyunca uzanıveriyorum
kafaya takmıyorum ama 1 tane dişimiz olaydı bari
bende tutarken eylül uyuyuna yatıyodım yoksa zaman gecmezdi
dişde genlerle alakalı olabiliyomus cnm mehmette gec cıkardı demiştin az kaldı inan 1 aya cıkar artık:))

ahmet bikaç aydır fişek gibi sn durmuyor tabi bizden biride gölge misali peşinde ama bikaç gündür dikkat ediyorum daha sıkı tutunup düşüşünü bile isabetli yapıyor kafası bi yere hafif çarptıysa ısrarla o çarpan yere defalarca vuruyor bide sinirlilik geldi üstüneabisine bize kızınca eleriyle vurma gibi bişeyler yapıp bağırıyor şimdi komik gelebiliyor ama biraz büyüyünce sinir bozucu olucak gibi
örneğin bugün abisi dışarıda bişeyler yedi masada oturuyoruz tepsiden bişey almak istedi abisi vermedi diye tepsiyi ters çevirip bağırdı herkes bize baktı

gelemedim koltuğa sıkıştırdı heralde tak diye bises geldi koltuğu ittirince veya öyle bişey işte koltuktan yani altından geldi
o yazdıklarım olsa ne güzel olurdu dimi

bende tutarken eylül uyuyuna yatıyodım yoksa zaman gecmezdi
dişde genlerle alakalı olabiliyomus cnm mehmette gec cıkardı demiştin az kaldı inan 1 aya cıkar artık:))
eee çıksın artık gerçi ramazan sonrası huysuzluk daha katlanır olur dimi
ben sadece öğlen belki 40 dk felan yatabiliyorum onun dışında uzanıyorum sadece

evi talan ettim bulamamıştım o gün koltuğu öylesine ittirdim köşesinden çıktı:44:
sen nasılsın kaan nasıl huysuzmu

kaan iyi demek isterdim ama hiç iyi değil geceleri sabaha kadar saat başı yada yarım saatte bi kakıyo ağlayarak sürekli gaz gaz olmasada kalkıyor.gündüzleride çok huysuz sürekli mız mız oyun oynarken bile kendi kendine kızırdıyo.memeye çok düştü süt geldin gelmesin ağzımda dursun diyo.bazen emziği veriyorum.gündüzleri emziği ağzına almayan bebe emzik istiyor.diş diyorum kabarmış hep köpek dişleri bile.
iyi haber yeniden yürümeye başladı şükür.
ahmet napıyo diyetiniz nasıl gidiyo menüsünü zenginleştirmene izin veriyomu artık.

inkumunun sahilini ben çok sevdim çok büyük ve kalabalığüı taşıyabiiyor.ve ben kapalı olduğum için şortla falan giriyorum denize orda rahatsız olmuyorum akdenizde falan kendii rahat hissetmiyorum.inkumundada var bikinili mayolu giren ama şortlu girende var kimse birbirini yadırgamıyoır.
amasrayada gidicez inkumunada eşim oteli nerden tutucak bilmiyorum ben inkumu diyourm o amasra diyor.hatta çocuk var günübirlik evmi kiralasak diyor

fiyatları çok bilmiyorum eşim konuştu ama sanırım tiryakilerde çift kişi 250 tl idi yanlış hatırlıyor olabilirim.bi apart pansiyon daha sorduk orasıda 180-220 arası dedi.orayı beğenmedim annem gelicek bizle daları pimapenle ayırmışlar ben odalar ayrı olsun istiyorum.
dediğin gibi oraya gidiop gezerek beğenmek daha mantıklı.
2 sene önce netten beğenip güzelcehisarda güzelcehisar apart pansiyonu tuttuk ve resmen rezillikti.plajı hep yosundu otelde böcekler vardı ölü böcekler.hemen çıktık inkumuna geçmiştik.

inşallah uykuları eski haline döner yaaa inşallah

masallah ona ama gidip aynı yere vurmasınstres o sinrililik aynı bizdede var bana suan bile komik gelmiyo umarım degişir huy olarak kalmaz

canım karam eylulu bana söylemişti tlf da çok üzülüp korkmuştum
o günden beri sende kızında hergün dualarımdaydınız
vveee okudum eylülümüz güzel prensesimiz iyiymiş çok şükür geçmişler olsun tekrar

ev kiralamak daha mantıklı cnm gittiğinizde karar verirsiniz gerci
inasallaahhhhhh aminnnn:)

kaanla ahmet aynı gibi

masallah ona ama gidip aynı yere vurmasınstres o sinrililik aynı bizdede var bana suan bile komik gelmiyo umarım degişir huy olarak kalmaz
kalırmı kalır aman diyelim
ahmet uyandı kızlar kaçtım

Stress yazının başını şöyle okudumbenim niye bunlardan haberim yokhain dom dom dedim içimden
Devamını okuyunca kahkahayı patlattım alemsin ha

evet kızlar ya tatile gidenler bunu kesin alın dediğinz şeyleri yazar mısınız? bizde kısmetse ağustos 25 gibi gidicez..

ARZURAL
Canım yürüyüş yapıyorum akşamlar..ama bu arala gelen giden oldu ara verdim.sabahlarıda netten baktım kalça ve karın eritici hareketler diye onları yapıyorum.ama bunları yaparken streçle sarıyorum kendimi.o çok terletio

benim oğlanda kalkmıştı hemen çıkmak zorunda kaldım sonra geleyimde ben kaçıyorum deyim dedim.

karam sende gelmişsin bu ara doğum günü hazırlıklarına takıldın dimi.güzel bi parti olucak eminim

şunları alırdım
Ateşölçer
Ateş düşürücü
Mayo bez
Sinekkovar sprey
Bol kıyafet
Bebekarabası
Şapka
Güneş kremi
Rüzgar çarpmasın diye kendi badilerimi giydirirdim
Aklıma gelenler bunlar tabi yiyecek giyecek ve bebeginizin vazgeçilmezleri

Yeşim streçe sokma kıs kendini arzural bu espri sana gelsinn
Öykücüm güzel yapmaya çalışacam bakalım inş bir aksilik çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…