hosgeldin strescim cok oldu karam 25.de gelicek diyodumerhaba kızlar
uzuuuuun bi aradan sonra tekrar gelebildim
ahmet beyimiz vınımı saklamış anca buldum
bizden haberler şöyle; ahmet yürüyor hatta koşuyor,6 tane dişimiz oldu bu süre zarfında,gece uykuları mükemmel oldu demek isterdim ama hiçbiri değilhala yürümüyor 1 tane bile dişimiz yok ve sabaha kadar salla meme ver modundayım
işte böyle sizlerde iyisiniz umarım
birkaçgün oruç baş ağrısı yaptı çokta halsiz oluyorum ahmet uyuyunca uzanıveriyorumhosgeldin strescim cok oldu karam 25.de gelicek diyodu
hepimiz aynıyız takma kafana salla
merhaba kızlar
uzuuuuun bi aradan sonra tekrar gelebildim
ahmet beyimiz vınımı saklamış anca buldum
bizden haberler şöyle; ahmet yürüyor hatta koşuyor,6 tane dişimiz oldu bu süre zarfında,gece uykuları mükemmel oldu demek isterdim ama hiçbiri değilhala yürümüyor 1 tane bile dişimiz yok ve sabaha kadar salla meme ver modundayım
işte böyle sizlerde iyisiniz umarım
bende tutarken eylül uyuyuna yatıyodım yoksa zaman gecmezdibirkaçgün oruç baş ağrısı yaptı çokta halsiz oluyorum ahmet uyuyunca uzanıveriyorum
kafaya takmıyorum ama 1 tane dişimiz olaydı bari
gelemedimkız allah iyiliğini versin sevinerekten ve şaşıraraktan okuyordum sonunu görene kadar.diş ve yürümek neyse o her bebekte genetik farklılık gösterebiliyo ama uykusunun düzelmesi süper olurdu
biz bıraktığın gibiyiz canım
ahmet nereye saklamış vını nerden çıktı
karam 25 ind egelicek demşiti gelmedin
eee çıksın artıkbende tutarken eylül uyuyuna yatıyodım yoksa zaman gecmezdi
dişde genlerle alakalı olabiliyomus cnm mehmette gec cıkardı demiştin az kaldı inan 1 aya cıkar artık:))
evi talan ettim bulamamıştım o gün koltuğu öylesine ittirdim köşesinden çıktı:44:
sen nasılsın kaan nasıl huysuzmu
benimki uyandı gittim salladım uyuttum geldim herlade uyanır biraz sonra neyse sütüm eskisi gibi olmadı malesef 5 saatte bir emziriyorum ben öyle bile birikmiyo sütüm
eylül dogdugundan beri cok sık uyanan bi bebekti simdide öyleyiz malesef ama bi diş cıkarmadan 1 ay önce fln gece 1 kere fln kalkıyodu her sabah masallah kızıma diyip kalkıyodumbencede gaz ki zaten pırt pırt hiç susmuyo üst hep acık
saat 9 da mama yediriyorum bazen bizle yemegi cok yediyse yapmıyorum 10 da yatıs
2 aydır hiç kilo almadı ya
inkumun sahili arkadaki apartlarla cok yakın sahilide cok güzelmiş insallah kacarız 2 gün gidince daha rahat karar verirsin cnm fiyatları nekadarmıs
masallah onaahmet bikaç aydır fişek gibi sn durmuyor tabi bizden biride gölge misali peşindeama bikaç gündür dikkat ediyorum daha sıkı tutunup düşüşünü bile isabetli yapıyor kafası bi yere hafif çarptıysa ısrarla o çarpan yere defalarca vuruyor bide sinirlilik geldi üstüne abisine bize kızınca eleriyle vurma gibi bişeyler yapıp bağırıyor şimdi komik gelebiliyor ama biraz büyüyünce sinir bozucu olucak gibi
örneğin bugün abisi dışarıda bişeyler yedi masada oturuyoruz tepsiden bişey almak istedi abisi vermedi diye tepsiyi ters çevirip bağırdıherkes bize baktı
ev kiralamak daha mantıklı cnm gittiğinizde karar verirsiniz gercikaan iyi demek isterdim ama hiç iyi değil geceleri sabaha kadar saat başı yada yarım saatte bi kakıyo ağlayarak sürekli gaz gaz olmasada kalkıyor.gündüzleride çok huysuz sürekli mız mız oyun oynarken bile kendi kendine kızırdıyo.memeye çok düştü süt geldin gelmesin ağzımda dursun diyo.bazen emziği veriyorum.gündüzleri emziği ağzına almayan bebe emzik istiyor.diş diyorum kabarmış hep köpek dişleri bile.
iyi haber yeniden yürümeye başladı şükür.
ahmet napıyo diyetiniz nasıl gidiyo menüsünü zenginleştirmene izin veriyomu artık.
inkumunun sahilini ben çok sevdim çok büyük ve kalabalığüı taşıyabiiyor.ve ben kapalı olduğum için şortla falan giriyorum denize orda rahatsız olmuyorum akdenizde falan kendii rahat hissetmiyorum.inkumundada var bikinili mayolu giren ama şortlu girende var kimse birbirini yadırgamıyoır.
amasrayada gidicez inkumunada eşim oteli nerden tutucak bilmiyorum ben inkumu diyourm o amasra diyor.hatta çocuk var günübirlik evmi kiralasak diyor
fiyatları çok bilmiyorum eşim konuştu ama sanırım tiryakilerde çift kişi 250 tl idi yanlış hatırlıyor olabilirim.bi apart pansiyon daha sorduk orasıda 180-220 arası dedi.orayı beğenmedim annem gelicek bizle daları pimapenle ayırmışlar ben odalar ayrı olsun istiyorum.
dediğin gibi oraya gidiop gezerek beğenmek daha mantıklı.
2 sene önce netten beğenip güzelcehisarda güzelcehisar apart pansiyonu tuttuk ve resmen rezillikti.plajı hep yosundu otelde böcekler vardı ölü böcekler.hemen çıktık inkumuna geçmiştik.
inşallah uykuları eski haline döner yaaa inşallah
kaanla ahmet aynı gibikaan iyi demek isterdim ama hiç iyi değil geceleri sabaha kadar saat başı yada yarım saatte bi kakıyo ağlayarak sürekli gaz gaz olmasada kalkıyor.gündüzleride çok huysuz sürekli mız mız oyun oynarken bile kendi kendine kızırdıyo.memeye çok düştü süt geldin gelmesin ağzımda dursun diyo.bazen emziği veriyorum.gündüzleri emziği ağzına almayan bebe emzik istiyor.diş diyorum kabarmış hep köpek dişleri bile.
iyi haber yeniden yürümeye başladı şükür.
ahmet napıyo diyetiniz nasıl gidiyo menüsünü zenginleştirmene izin veriyomu artık.
inkumunun sahilini ben çok sevdim çok büyük ve kalabalığüı taşıyabiiyor.ve ben kapalı olduğum için şortla falan giriyorum denize orda rahatsız olmuyorum akdenizde falan kendii rahat hissetmiyorum.inkumundada var bikinili mayolu giren ama şortlu girende var kimse birbirini yadırgamıyoır.
amasrayada gidicez inkumunada eşim oteli nerden tutucak bilmiyorum ben inkumu diyourm o amasra diyor.hatta çocuk var günübirlik evmi kiralasak diyor
fiyatları çok bilmiyorum eşim konuştu ama sanırım tiryakilerde çift kişi 250 tl idi yanlış hatırlıyor olabilirim.bi apart pansiyon daha sorduk orasıda 180-220 arası dedi.orayı beğenmedim annem gelicek bizle daları pimapenle ayırmışlar ben odalar ayrı olsun istiyorum.
dediğin gibi oraya gidiop gezerek beğenmek daha mantıklı.
2 sene önce netten beğenip güzelcehisarda güzelcehisar apart pansiyonu tuttuk ve resmen rezillikti.plajı hep yosundu otelde böcekler vardı ölü böcekler.hemen çıktık inkumuna geçmiştik.
inşallah uykuları eski haline döner yaaa inşallah
kalırmı kalır aman diyelimmasallah onaama gidip aynı yere vurmasın stres o sinrililik aynı bizdede var bana suan bile komik gelmiyo umarım degişir huy olarak kalmaz
Göndercektım canımda eşımle ortak kullanıyoruz belkı ıstemessın dıye göndermedım Eylül'ün gözü kaydımda babası vermıcekmıs kımselere
mattika nasılsın canım oğluşun nasıl.
bişey sorucaktım ben sana tatile giderken şunu kesin alın bunu unutmayın diyebileceğin şeyler varmı deneyimlerini paylaşırmısın canım.ilk tatillya bebekle korkuyorum.birde bez olaral little swimmersmı kullandın huggıesin memnunmuydun.yada ne kullandın.
evet kızlar ya tatile gidenler bunu kesin alın dediğinz şeyleri yazar mısınız? bizde kısmetse ağustos 25 gibi gidicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?