Selam hanimlar hayirli cumalar cümlemize
Epeydir giremiyorum firsat hic olmuyor eylülde hastalandi bademcikleri sismis balgam var idrarindada enfeksiyon cikti kuzumungecen sene kisi cok guzel atlattik ama bu sene yakalandi kuzum baya atesimiz vardi hamd olsun simdi biraz daha iyi simarikliklar son sürat devam hele disarda bebek arabasinda oturtamiyorum yürümek istiyormus kadinlar sarilip duruyor cadi tanimadigimiz etmedigimiz insanlara yabancilik hic cekmiyor milletin bacagina yapisip duruyor azicik yabancilik cekse iyiy olur
Bizden simdilik bukadar
Sizler nasilsiniz bebisler nasil umarim herkezde keyfler yerindedir
Albume babamizin resminde koydum strescim
Elifoykum nasıl sin cnm oh gezin ya ne güzel bende hava Güzelse çıkıyorum hemen
ooo gezdiniz demek güzel havaları değerlendirmek gerek.
bizede bu aşı konusunda haber veren yok demek ki istanbulda da böyle bir uygulama yok şimdilik.
geçmiş olsun canım şükür daha iyiymiş kuzun.Selam hanimlar hayirli cumalar cümlemize
Epeydir giremiyorum firsat hic olmuyor eylülde hastalandi bademcikleri sismis balgam var idrarindada enfeksiyon cikti kuzumungecen sene kisi cok guzel atlattik ama bu sene yakalandi kuzum baya atesimiz vardi hamd olsun simdi biraz daha iyi simarikliklar son sürat devam hele disarda bebek arabasinda oturtamiyorum yürümek istiyormus kadinlar sarilip duruyor cadi tanimadigimiz etmedigimiz insanlara yabancilik hic cekmiyor milletin bacagina yapisip duruyor azicik yabancilik cekse iyiy olur
Bizden simdilik bukadar
Selam hanimlar hayirli cumalar cümlemize
Bizden simdilik bukadar
Merhaba cnm geçmiş olsun ya su yavru lar hastalanmadan gecse kış:
Benim oglusumda yuruyor gibide duscek diye her an peşindeyim daha alışamadımoyuzden sirt ağrısından oluyom hic oturmuyor 15 gune dengeyi tam saglar heralde
iyiyim canımcım sen nasılsın aynen güzel havalarda çıkmak en iyisi bi süre bu güzel havaları bulamayız.bahara kadar tıkılırız eve artık.arada avm ler falan anca gidilir.
fatih ikinizede benziyo aslında eşinde sende çok ayrı değilsiniz sizde benziyosunuz biraz sanki.
bazı bölgelerde varmış canım sanırım güneydoğu tarafında olabilir suriyeden kaynaklıysa eğer.
geçmiş olsun canım şükür daha iyiymiş kuzun.
benimkide hemen gidiyo dışardakilere sanki tanıyormuş gibi buna bakmayanlarada el sallıyo şebeklik yapıyo bi şekilde nilletin ilgisini çekmeye çalışıyo.
dikkat edin bebislerinize coookkngecmis olsn
Sende dikkat et kendine cnm allah tum hastalara bebislere sifa versin
Sekoscum bence sizin ilde öyle hem sınır hem Suriyeliler sizin ilde kaliyolar bulasici birşey de olunca sansa birakmiyolar nasil ki 9.ayda kizamik asisi olduk öyleya kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenleirnde yer alsın ki??:44:
bence sizi de çağırırlar, hataydan geldikleri içindir..
bak şimdi bende merak ettim sorun sordurun bakalım
bu aradaa günaydınn hepinizzeeeee
söyle oda gelsin yaz sin buraya esprili muhabbet ini ozledikkaram haşatpili bitti sanırım şimdiden error veriyor sabah 6 da koy yollarında ya bizde nasılsın iyimisin diye hatırlaşıyoruz
söylerim ama dediğini
ha bu arada eylül senin kopyan
efede zannedersem diş derdinde
gecelerden bahsetmeyelim bigün düzelirlermi diye düşünmekteyim
sizde çok tatlısınız masallah
fatih pasanın gözleri sana benzettim yanılıyomuyum
bizde disari ciktik cnm güzel ken hava aldik ama pazartesiden sonra havalar soguyacakmis bugün güneş açmadi gibikızlar bugün hava güzeldi eşimle oğlumla dışarı öıktık sağlık ocağınada uğrayıp sorduk şu aşı işini.bu uygulama sadece belli bölgelerdeymiş şuan için ankarada böle bi uygulama yokmuş.eşimi göndermiştim oda beraber gidelim diye geldi.ben sormuş oldum korkmayın 6. ayda bu aşıyı oldular dedi.bi uygulama başlarsa bize haber vericeklermiş zaten.
canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrumuzaSelam hanimlar hayirli cumalar cümlemize
Bizden simdilik bukadar
amin insallah bnde usutum dugunde aplmi evlendirdikte nezamndir yoktum
Merhaba cnm geçmiş olsun ya su yavru lar hastalanmadan gecse kış:
Benim oglusumda yuruyor gibide duscek diye her an peşindeyim daha alışamadımoyuzden sirt ağrısından oluyom hic oturmuyor 15 gune dengeyi tam saglar heralde
Sekoscum bence sizin ilde öyle hem sınır hem Suriyeliler sizin ilde kaliyolar bulasici birşey de olunca sansa birakmiyolar nasil ki 9.ayda kizamik asisi olduk öyle
söyle oda gelsin yaz sin buraya esprili muhabbet ini ozledik
bizde disari ciktik cnm güzel ken hava aldik ama pazartesiden sonra havalar soguyacakmis bugün güneş açmadi gibi
canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrumuza
Bazen diyorum sadece eylül mu (benim kizeylullerde karisiklik olmasın)boyle sizler dede okuyorum hepsi yaramaz ayol bunlarin
bu arada benimki 6.7. dişleri patlattı bugün baya bi huzursuzdu günlerdir halada öle gerçi demek bundanmış.
bu arada benimki 6.7. dişleri patlattı bugün baya bi huzursuzdu günlerdir halada öle gerçi demek bundanmış.
beni de arayan olmadı aşı için. ama kızlar ben ağızdan damla verdiklerini hatırlamıyprum sanki yaaa.vermişler miydi:44::44::44:
teşekkürler canım ahh ahh azıları çıkıyo allah kolaylık versinBenimkininde 2 azi uclar çıkmış allah kolaylık versin. Hayırlı olsun dişlerini z cnm
bu dişler çocuklaırmızı mahfediyoranne ve babalarını da.. bugece bir kaç saat uyudu, gündüz uyumadı , şimdi uyudu bakalım yarım saat 1 saat sonra bi çığlık bekliyorum odadan
benim kızımında ilk çıkan azı dişi baya uzadı, şimdi diğer eşi çıkacak ama ateş yaptı ççook huysuzluk yaptı 2 ucu görünmüştü sabah, bi çıksa ya şu dişler
gerginliğimm tavannnnn
yapmışlardır canım 6. ayda yapılmış bende hatırlayamadım ama hemşire yapıldı dedi.beni de arayan olmadı aşı için. ama kızlar ben ağızdan damla verdiklerini hatırlamıyprum sanki yaaa.vermişler miydi:44::44::44:
sagol canim cok sükür biraz daha iyi yürüdükce cousuyorlar nerelere cikiyiro televizyon sephasin üstünece cikiyorcok gecmıs olsun bızde yuruyoruzz ve tamm felaket zamanıı .. hep pesındeyımm bu donemıı dahada zormus sankı.. sımdı nasıl kuzun duzeldımı
evet öyle ler gercekten tam sebek maasallah rabbimesirgesin onlariiyiyim canımcım sen nasılsın aynen güzel havalarda çıkmak en iyisi bi süre bu güzel havaları bulamayız.bahara kadar tıkılırız eve artık.arada avm ler falan anca gidilir.
fatih ikinizede benziyo aslında eşinde sende çok ayrı değilsiniz sizde benziyosunuz biraz sanki.
bazı bölgelerde varmış canım sanırım güneydoğu tarafında olabilir suriyeden kaynaklıysa eğer.
geçmiş olsun canım şükür daha iyiymiş kuzun.
benimkide hemen gidiyo dışardakilere sanki tanıyormuş gibi buna bakmayanlarada el sallıyo şebeklik yapıyo bi şekilde nilletin ilgisini çekmeye çalışıyo.
Insaallah buralar baya sogdu geceleri eksilere düsüyoruzMerhaba cnm geçmiş olsun ya su yavru lar hastalanmadan gecse kış:
öyle canimm vallah eylüller cok fenaSekoscum bence sizin ilde öyle hem sınır hem Suriyeliler sizin ilde kaliyolar bulasici birşey de olunca sansa birakmiyolar nasil ki 9.ayda kizamik asisi olduk öyle
söyle oda gelsin yaz sin buraya esprili muhabbet ini ozledik
bizde disari ciktik cnm güzel ken hava aldik ama pazartesiden sonra havalar soguyacakmis bugün güneş açmadi gibi
canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrumuza
Bazen diyorum sadece eylül mu (benim kizeylullerde karisiklik olmasın)boyle sizler dede okuyorum hepsi yaramaz ayol bunlarin
Gözünüz aydin canim bizimkilerin hepsi cikti son üctane kaldi ama onlarda baya zorluyor onlarda ciksa bir müddet rahatlayacak kuzubu arada benimki 6.7. dişleri patlattı bugün baya bi huzursuzdu günlerdir halada öle gerçi demek bundanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?