2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam annisler

Bizde azo dişlerinin yarısı cikti yarisi altta uzun zamandir gec çıkıyor dun de bemimki cok huysuzdu belki 7 , 8 kete kalkti don babam don yer yatagini turladik yani olcak gibi değil calpol verfim uyudu birazz bugunde mizmiz

Dün azo dişi yazmışım azı dişicepten girince boyle oluyor

Nerdesiniz canlar

1o gunde 3 diş patlattıkk mahvolduk uykusuz gecelerr yavrumunn aglamaları annelık cok zormuss ıcım parcalandıı sadece kucagımda yanımda uyumak ıstedı.16 aylıgızz nezaman duzenee gırıcez cok merak edıyorum

buralarda yine in cin top oynuyor kimsecikler gelmemiş.

bugün bizi sağlık ocağından çağırdılar kontrole boyumuz 87 cmkilomuz 12,200 gram iyi dedi şükür

boyda üst sınırdaymış kiloda normalmiş,bıldağa daha tam kapanmamış ufacık bir açıklık var 18 aya kadar tamamen kapanması gerek

dedi.eline kaşık verip kendi kendine yemesine izin veriyormusun dedi ben yoo dedim oda ver kendi kendine yemeyi alışkanlık edinsin

dedi,15 şubatta da aşıya çağırdı.

süksükcüğüm hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullansın elifcik

marjicim maşallah merte çok güzel boyuda kilosuda bizimki çağırmadı hayırdır ne aşısı canım bu.

marjicim maşallah merte çok güzel boyuda kilosuda bizimki çağırmadı hayırdır ne aşısı canım bu.

bilmiyorum ki canım 15 şubatta aşısı var gelin dedi.

bu arada ben bikaç aydır veriyorum eline kaşık döke sça iyor. mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum sorun olmuyor. tabi çorba faln değilde makarna pilav falan köfte balık tavuk susuz şeyler koyuyorum önüne.bazen kaşık la yiyor bazen eliyle çok komik oluyor izlemek yemek yerken kaanı hele çubuk makarna yaptığım zaman baya çabalıyor.

maşallah kaanabende balık tavuk eline veriyorum yesin diye ama daha kaşıkla yiyeği birşey vermedim ebede zaten makarna,pilav filan ver dedi çorba versem heryer çorba olur heralde.

çok şirin güle güle giysin.
tskler cnmm
masalah gayet ıı kg boyuuu18 aylık asısı olmalı 3 adet 2 kkol bı ddamla bazı ebeler bacaktanda yapıyormuss asıyı benım kızce cok aglıyor bakalım neyapıcz

18 aylık asıdır cnm
bende uzun zamandır verıyorumm herseyıı .. doke saca yıyor bazen lokmalık seyler koyuyorumm onune kendısı yemesı daha cok hosuna gıdıyorr .. heryer ustu bası batıyorr napalım canı sagolsun
maşallah kaanabende balık tavuk eline veriyorum yesin diye ama daha kaşıkla yiyeği birşey vermedim ebede zaten makarna,pilav filan ver dedi çorba versem heryer çorba olur heralde.
ewt kesınlıkle heryer batıyor :)

selam lar kızlar ebrardab vakıt bulup gıremıyrm uyududa baknıyım dedım

elıfoykumm nasılsın canmmm pasamız nasıll??

ıns tum bebısler ıyıdır

ebrarda azı dıslerı cıkıyo huysuz uyku duzenı yok artık yemekte yemıyo pekk bıcırık baya konusuyo gorumcem bızdeydı sabhlrı spor yapıyo ebrarda ondn kapmıs bısıler bı bı dye yapıyo kendılgnden anne baba dede artık aarablrn hepsnı sayıyo banyo yapmak ıstedgnde godteryo evde bırımızı gormesın annenerde baba nerde soruyo aksamları babamız ebe gelınce bı dans gosterısı yapıyooo snra babam dıye sarılıp opup duruyooo bana hep annemmm annemmm dıye seslenıyoobızden bole ıste

ebrarn bı kac resmını koycam albümmm

18 ay aşısı için erken değilmi canım bizimki martta daha 15-16 aylık bizim bebeler.

selam canım iyiyiz şükür bizde azı dişi çıkarıyoruz uykularımız falan baya kötü ama idare ediyoru işte.

maşallah canım ebrara cimcime baya baya dillendi.

benimkide anca şimdi uyuyorda girebildim günde 1sefer uyuyoruz ve geç yattığımız için geç kalkıyoruz öğle uykusuda ikindiye kayıyor hatta akşama.

bızım martın 6da cnm asımız ozaman 1,5 yasında olucaz

Bnmkde ole gec yatyo gc kalkyo canlari saolsun napalm cnm onlar iyi olsunda

Herkese selamlar

Biz Ara sira dükkan a gidiyoruz oglusla yapisik ikiz gibiyiz.muhasebeciler odasinin yemegine gittik kaynanam bakti ogluma ve gittigimden beri aglamis mahvolmus geldim eve nasil kucagima atliyor ustumu degistirmeme bile izin vermedi aglayarak pesimden gelior 3 gun oldu bu olay olali hala wc yebile gitsem ağlıyor kapida duruyor kisaca başımı bekliyor babasina bile gitmiyo.gidicemsaniyor .nezaman duzeliricek bilmiyorum:26:

2014 yilininn

Huzurlu saglikli parali ve guzel gecmesi dilegiyle hepinizi opuyorum

kımseler gelmemıss bızım yıne dıs sıkıntımız varr

bizimde 2. azı patladı köpek dişleride beyazlamış.doğal olarak huysuzluk ve uykusuzluk iştahsızlık hat safhada

selam canım bi süre böyle devam eder senn onu bırakıp gitmediğini görünce düzelir canım zamanla.benimde başıma geldi anneme bırakıp eşimle gezmeye gitmiştik döndüğümde biraz surat astı sonra tam anlamıyla yapıştı bana zamanla geçti.

2014 yilininn

Huzurlu saglikli parali ve guzel gecmesi dilegiyle hepinizi opuyorum

canım inşallah yeni yıl sanada kalbindeki bütün dilekleri getirir

selamlar kızlar inşallah yeni yıl hepimizin bütün dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…