slm kızlar
içimi dökmezsem kriz geciricem bi tek siz anlarsınız
ya bu cocuk iyice huy değiştirdi beni deli ediyo yemiyo uyumuyo sürekli mız mız :84::84:
kafayı yememe az kaldı grip oldum bi dk yatırmıyo başım çatlıyo gece 100 kere uyanıp emmek istiyo yanımızda yatmak istiyo napıcam bilmiyorum yapmam dediğim herseyi yaptım kızıyorum bağırıyorum bu seferde vicdan azabı cekiyorum
hele artık hiç yemek yemiyo sadece emsin sanki süt var neyi emiyo anlamadımm
bunalıma girdim ya evden dısarı cıkamıyoruz soğuk dye bi de hasta oldum her taraf mikrop zaten
evin halini bi görseniz her taraf cikolata lekesi el izleri dagınık legolar makinelerin içinde geziyo ben bi yandan topluyorum arkamdan dagıtıyo
öyle iştecok dert yandım kendimden utanıyorum ama oğlum benim herseyim hastalıktan mıdır nedir cok tahammmülsüz oldum
ahhh o banyo yokmu daha öncede burda anlatmistim ayni durumdan muzdaribim okadar cok seviyorduki eylül banyoyu artik ayak parmaklarinin üstünde duruyor ve inliyor resmen önce vucudunu en son kafasina gecixorum ama nafile daha suyu actigimi duyar duymaz üstünü soymaya baslayinca agliyor avunmuyorda herhalde dönemsel olabilir yani ben kendimi öyle avutuyorum
cok gecmis olsun canim rabbim sifa i versin tabiki evlatlarimiz bizim herseyimiz ama insan bazen yoruluyor e hasta oluncada haliyle tahamülsüz oluyor insan rabbim kuzularimizin eksikligini göstermesin herseye ragmen
Gecmis olsun canim rabbim sifanizi versin
Umarim diger annelerde herkez iyidir insaallah rabbim cümlemize evlatlarimiza can sagligi versin insaAllah
Geçmiş olsun cnm allah sifa versin.bizrede 10 dis var kopek dislerini bekliyor uz ve diger dislerdede var kabarma:18:ağrısı z sizisiz cikarsalar keşke
Mastercim seni coook iyi anliyorum bir donem bizimkide oyleydi simdi sanki birazdaha iyi yiyor.ben memeyi azalttim gunduz bir iki kere veriyorum gecede bir iki kez emiyor. esime çekmiş benimkisi oylw istahla yemiypr oyunla tv ile anca :19. :Esimde oylemis kucukken ona çekti sanirim yapacak bisey yok sağlıkla ri yerinde olsunda ne yapalim.insan cok uzuluyor kimi cocuga imreniyorum ne versen hapur hupur götürüyor
canım ben hala bebek küvetinde içine sı koyarak ve plastik ördeklerle yıkıyorum çok severdi banyoyu bizi ıslatmak için çırpnır dururdu suyun içinde.şimdi banyoya girmeden ağlıyor.kucağıma alıp yıkadığım zamanlar bile ağlıyor şu sıra banyo aralarını uzattım çok bunaltıyo çünkü beni.Kizlar banyo yaptırırkenufak bir kovada ona koyup icine plastik ordek oyuncak atin siz yikarken oda oyalansin su sicakligida onemli 38-39 derece tamamdir ben tek yikarken onu csmasir sepetine oturtuyoru buyuk dikdortgen bisi su gitsin diye altını kestim yanina ufak kova ordek veriyorum oynuyor yoksa mumkun degil zaptetmekesimle yikarkende kucagimiza aliyoz birimiz oyle yıkıyor uz
iyi geceler anneler bu ara giremiyorum.anca uyutabildimde bi bakayım dedim bayadır günde 1 kere uyuyoruz zaten o arada evd eiş falan yapıyorum haliyle.
bu ara gerçekten çok bunaltıyor kaan beni iştahszlık uyumama mızmızlığı yaramazlığı hat safhada.sandalyelere çıkıp tepelerinde tepiniyor kaç kere düştü banamısın demiyor bildiğimiz zigon sehpalara çıkıyor kamyonunun tepesine çıkıyor atını arabasını beşiğine yanaştırıp üstüne çıkıp içine atlamaya çalşıyor bacakları falan hep morardı.gören işkence yapıyorum çocuğa zannedicek.evd eulaşamadığı yer kalmadı ulaşamadığı yerlere altına bişey çekip öle ulaşıyor.sehpaları bile kaldırım salondan.mutfağa gidip sandalyeye çıkıp ordan masaya çıkıyor artık mutfağa bile sokmuyorum.
uyku desen uyku diye bişey yok bu ara hayatımızda bi ara düzelmişti biraz bu azılardan sonra daha beter oldu.yemek yedirirken halı kanepe benim üstüm başım hep yemek oluyor eliyle vuruyor elime kaşık savruluyor heryere.artık akşam öğpünü hariç zorlamıyorum yesin diye yemesse kaldırıyorum ama akşam gece acıkmasın diye baya zorluyorum.
sanırım çoğumuzun durumu aynı bu ara çok sessizleşti buralar.
ben çıkayım uyuyayım izin verirse oğluşum.
Elifoyku um Özledim sekerim demek kuzucukla ugrasiyosun seninki tam firlama olmuş sandalyeler falan erken yurumenin zararı sanirim bizimki daha sandalyeler i kesfedemedi cnmanacim bende isi gucu birakiyprum fatihle boya ma yapiyoz gobek atiyoz araba oynuyoz hep bi ugras i icindeyiz gunlerdekisa dinlenemiyoruz bile.allahtum annelere kolaylik versin.tabi arada dukkana gidiyoz ondada fatih dukkani dağıtma peşinde olduğu icin ofise çıkıyoruz oyleboyle geciyor gunler
uyku sorunu bızdede var alt 2 azı dısı cıktı sımdı ustler cıkmak uzeree buara arka arkaya patlatıyor dıslerı hemen hemenn yaaz aylarından berı uyku sorunumuz varr.. yarım saat gecmeden sureklı aglıyor besıgındee oturup bana seslenıyorr gelmessem basıyorr yaygarayıı besıgınıı sallattırıyorr gııcır gıcırr.. ıstersen kalkma der gıbı.. nezaman duzelıcek dıyorumm 2 yasından sonra kesılır dıyolar sımdı o zamanı beklıyorm
Ahhhhhh o disler dişler
Çabuk cikasica dişler
Yavrumun uykusunu bolduler
Edepsiz dişler
Siirim nasil. Bizde akşam kalktik kac kere.
Kızlarrrrrrr nasılsınız.....çok uzunca bir aradan sonra ben geldim..giremiyorum fazla nete..bir yandan yağız bir yandan hamilelik derken zaman geçiyo akşam oluyor hemen..herkesler iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür...
ıyız dıyelım ıı olalım cnmm sen nasılsın hamılelık nasıl gecıyorr.. cınsıyet bellımıydı senın ?
evet cnm belliydi..oğlum olacak gene Allah nasip ederse inş..hamilelik iyi geçiyor çok şükür bir sorun yok..yağızla uğraşmaktan anlamıyorum bile
Allah yardimcimiz olsun canim gercekten bizde ayni durumdaxiz bizim Allahtan cogu ciktiust azı dıslerı patlaamak uzere bızımde ole bı yarılmıskı etlerıı gece uyandı agladı oturduk 3 saat sonra bayıldı uyuyakaldı.. uyanıp uyanıp aglıyor top onlarda cıkınca 11 olcakk 2o sut dısı olduguna goree kaldı 9 dıs.. ben bıde kopek dıslerınden korkuyorumm ..
Kızlarrrrrrr nasılsınız.....çok uzunca bir aradan sonra ben geldim..giremiyorum fazla nete..bir yandan yağız bir yandan hamilelik derken zaman geçiyo akşam oluyor hemen..herkesler iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür...
Elifoykucum bugun pedodonti ye goturdum dedi gece emerek uyumasindan kaynaklanıyor gece mutlaka emzirdikten sonra bir bezle sil su ver dedi benimki gece iki uckere meme istiyor nasil olcak biiyorum 3 yasindan once tedavi yok dedi florda vermeyin dedi yiyceklerden ve sudan aliyor zaten dedi fazlasi zarar dedi 3 ay sonra gene kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?