hem diş hem grip mahvolduk biz de bu hafta. kendim de griptim gece 50 kere uyanması ayrı bi renkli oldu2 gece uykusuzluktan sonraa 12. dısımızde patladı sukurr..kaldı 8
bizim de 13.diş patlamak üzere. geçen hafta 12.diş çıktı 4 lü azılar tamamlandı hah biraz rahat edicez dedim ama köpek dişi deldi delicek durumda şu an.selam anneler umarım bebişler ve anneleri iyilerdir.
süksükcüm bizimde 12. dişimiz patladı bugün daha çok yeni yine sıkıntılardayız sürekli sinirlilik hali var.
moon canım diş doktorunamı sorsanız macunmu alsan acaba.bizde oluşmadı daha oluşurmu bilmiyorum.günde 1 kere anca fırçalıyoruz macunsuz.
hem diş hem grip mahvolduk biz de bu hafta. kendim de griptim gece 50 kere uyanması ayrı bi renkli oldu
bizim de 13.diş patlamak üzere. geçen hafta 12.diş çıktı 4 lü azılar tamamlandı hah biraz rahat edicez dedim ama köpek dişi deldi delicek durumda şu an.
sinirlilik ve inat bizde de var
bu arada herkesin yeşili yanıyo ama kimse topikte değil. nerdesiniz anacım ben de geleyim
Sağol tatlim curumesinde ben lekesinde degilim hayirlo olsun inciniz.
sağol canım. leke hep olan bişey sanırım çok duyuyorum.
hep bu gece emmelerinden bi şekilde bırakmamız lazım ama nasıl. bi de bazen yanımızda yatıyo döne döne bizim her yerimiz tutuluyo
Elifoykucum bugun pedodonti ye goturdum dedi gece emerek uyumasindan kaynaklanıyor gece mutlaka emzirdikten sonra bir bezle sil su ver dedi benimki gece iki uckere meme istiyor nasil olcak biiyorum 3 yasindan once tedavi yok dedi florda vermeyin dedi yiyceklerden ve sudan aliyor zaten dedi fazlasi zarar dedi 3 ay sonra gene kontrol var
hem diş hem grip mahvolduk biz de bu hafta. kendim de griptim gece 50 kere uyanması ayrı bi renkli oldu
bizim de 13.diş patlamak üzere. geçen hafta 12.diş çıktı 4 lü azılar tamamlandı hah biraz rahat edicez dedim ama köpek dişi deldi delicek durumda şu an.
sinirlilik ve inat bizde de var
bu arada herkesin yeşili yanıyo ama kimse topikte değil. nerdesiniz anacım ben de geleyim
canım iyi yapmışsın götürmekle için rahatlamıştır şükür kötü bişey değilmiş.
geçmiş olsun canım atlatmışsınızdır umarım gribi.bizimde 4 lü azı çıktı ama 3 ü tam büyümedi çok yavaş büyüyorlar.sıra köpek dişlerine geldi bakalım ne zaman çıkaracak kuzular.köpek dişleri daha zor oluyor diuorar inşallah doğru değildir.
atlattık çok şükür, fena bi gripmiş hala öksürüyorum.
bizim bi azı tamamen çıkmadan diğeri başlamıyor. evet her azı 10 gün sürüyo en az. baya zor iş. allah yardımcısı olsun kuzucukların.
bir de ahmet bu ara ayrı bi anneci oldu. geçen hafta raporluydum hastalıktan sürekli beraber olunca mı oldu yoksa dönemsel mi anlamadım. anne anne deyişi var insan mest oluyor ama çok yapışık olmak da iyi mi. sizin kuzular nasıl
selam canım duruyo duruyo birden çıkıyo bizim dişlerde hepsi birden gelivermiş bi bakmışsın.slm kızlar,
bizim kızın henüz 6 tane dişi. kaç aydır hiçbir hareket yok.
hala geceleri uyumuyoruz.gündüzleri de tabiiki.
öyle yorgunum ki.bir sürü şey anlatmak istiyorum üşeniyorum:))))
inşallah herkes iyidir. kız ağlıyor. gelirim tekrar:)
uykularımız hala duzelmedıı dıslerdenmı huy mu kaptı bılmıyorum sımdılık cıkan bır dıs gorunmuyorr kaldı 8 dısımız onlarda cıksada kurtulsakk . seneye bolbol uyudugumuz bır yıl hayal edıyorumm uyumaktan gozlerım şişşiinn AMIN
aminn diyorum bende canimuykularımız hala duzelmedıı dıslerdenmı huy mu kaptı bılmıyorum sımdılık cıkan bır dıs gorunmuyorr kaldı 8 dısımız onlarda cıksada kurtulsakk . seneye bolbol uyudugumuz bır yıl hayal edıyorumm uyumaktan gozlerım şişşiinn AMIN
a.s cnm nedendir hicbi fikrim yok hosuna gidiyodur belkide sut icmesi iyi olmus amakızlar selam herkeze
bu arada benim oğlan tekrar memeye döndü 1 aydır ama bende hiç süt yok boş boş emiyor.sürkeli aç emicem diyor izin vermessem ağlıyor bende üzmemek için veriyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.sonuçta süt yok boş yere bağımlılık geliştirirmi diye korkuyorum yok.hep geçer bırakır tekrar ddim ama 1 aydır belki daha fazla bırakmadı.yalancı emzik veriyorum onu atıp bana geliyor.mesela biberona azını sürmeyen çocuk biberon almaya başladı.annem söledi banada senin oğlan biberonla süt içti diye normalde içezde annem denemiş ben yokken.bi bakıma iyi oldu süt içmiyordu onada alıştı ama kafam çok karışık.
Herkese selamlar
Benim oglumun iki on disinde beya lekeler var sizin bwbeklerde olustumu boyl macunsuz fircaliyoruz ama bir faydasını göremedik
merhaba bahsettiğin siyah nokta nokta lekeler olmalı daha sonra bi bakmışsın dipleri simsiyah oluvermişbu konuda baya bi uğraştım 3 kere diş hekimine götürdüm bende kızımı..tek diş ile başladı şuan bütün dişlerinin diş etlerine yakın kısımları simsiyah çürük değil ağrı sızı yapmazmış sadece leke. Yeme alışkanlığından olabilirmiş, mide asidi yani bünyesi yapabilirmiş yani genetik ve bir pedodontist temizlemediği süre geçmezmiş. Bende hergün temizlemeye çalışıyorum dişlerini hatta 1-2 kez karbonatlı su yaptım onunla fırçalamaya çalıştım tabiki çıkmadı. Temizlenmesi için en uygun zaman 2-3 yaş sonrası yani çocuğun korkmayacağı bir zaman. Bu arada ben kızım için demir ilacını çok çook az kullandım yani tam hatırlamıyorum ama 10 kez kullanmamışımdır yani demir damlasından deil
kızlar selam herkeze
bu arada benim oğlan tekrar memeye döndü 1 aydır ama bende hiç süt yok boş boş emiyor.sürkeli aç emicem diyor izin vermessem ağlıyor bende üzmemek için veriyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.sonuçta süt yok boş yere bağımlılık geliştirirmi diye korkuyorum yok.hep geçer bırakır tekrar ddim ama 1 aydır belki daha fazla bırakmadı.yalancı emzik veriyorum onu atıp bana geliyor.mesela biberona azını sürmeyen çocuk biberon almaya başladı.annem söledi banada senin oğlan biberonla süt içti diye normalde içezde annem denemiş ben yokken.bi bakıma iyi oldu süt içmiyordu onada alıştı ama kafam çok karışık.
kızlar selam herkeze
guzel oyunlariniz var bende kuru boya almayi dusinuyorum tukenmez kalemle heryerimiz cizik icinde kaliyoBeyaz leke var cnm tebesir gibi siyah degil cnm odagece emZirdigim icin oluyormus
Arzuralcim saklambac oynuyoruz .futbol oynuyoruz boyama yapıyoruz kup oynuyoruz tv izliyoruz yemek yedirirken onun harici izlemez bide reklam manyagi tv acik olsada bakmaz .arabaları ilede oynuyoruz. Esim cep telefonu nda ninja diye bir oyun var .onuda oynuyor bide muzik acip gobek attigimizda oluyor
guzel oyunlariniz var bende kuru boya almayi dusinuyorum tukenmez kalemle heryerimiz cizik icinde kaliyo
ben biraz otursun diye tv izlettiriyorum baby tv onlara uzun bakiyo yoksa surekli hareket halinde hic oturmuyo heryeri yara bere icinde gecen cok fena dustu agzini yere carpti alt dudagini isrdi yarildi baya dikis attırdık dun kafasini vurdu kapiya sisti cizildi off cok zorlasiyo ya akli erse herseye akillansalar biraz ya
sagol canim Allah beterinden saklasin bu son olur insallah cok badire atlattik eylulun enerjisi dusuk birazay geçmiş olsun tatlım baya kötü olmuşfaber castelin silenibilir pastelleri var ben ondan aldım. cnm çizsede siliniyor. aynen akıllınasalar çok iyi olucak
sagol canim Allah beterinden saklasin bu son olur insallah cok badire atlattik eylulun enerjisi dusuk biraz
soyoledigin iyi oldu ondan alayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?