2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

epeydir yazmiyodum bende neler yapiyosunuz anneler
cocuklarla evde nasil vakit geciriyorsunuz nasil oyunlar oynuyorsunuz cocuklariniz oyuncaklariyla oynuyormu tv izletiyuomusunuz ?
baya soru sordum buyrun bakalim cevaplar sizde

canım oyuncaklarından çok benle oynamak istiyor aklına gelebilecek her türlü oyunu oynuyoruz ama çabuk sıkılıyor herşeyden.legolarını çok seviyor en çok onlarla bişeyler yapmak hoşuna gidiyor.evde çok sıkılıyor parka gitmek istiyoru sürekli kapıda bekliyor bağırıyor dışarı çıkalım diye kapıya vuruyor parkı uzaktan görür görmez çığlıklar atıyor çok seviniyor en çok kaydırağı seviyor kendi çıkıp merdivenlerinden kendi kayıyor uzun kaydıraklardan ben tabi her daim peşindeyim.ama tek başıma götüremşiyorum ben onun peşinde oluyorum eşim aşağıda kaydığı yerde tutuyor.4-5 yaşındaki çocuklar korkuyo bazıları abileriyle ablalarıyla kayıyorlar bzimkinde hiç korku yok.ondan çok ben korkuyorum düşücek diye.

tv izliyoruz canım ama sadeve reklamları izliyor oda yemek yerken reklamsız yemek yemiyor genelde mutfakta bizimle yediği zaman yiyor ama ona ayrı öğün yapmışsan onu kendi başına yemiyo reklam olmazsa.çizgi film bile izlemiyor daha dikkatini vermiyor.baby tv yok bizde belki izler ama.

sut yoksa bosuna emmesın bence cnmm sırke yada sabır tasını dene . Arkadasım ole ayırmıs.. Normal sut ıcmesıne sevındım masalahh ..alıskanlık yapmıs bence senı emzık nıyetıne kullanıyor

emzik almıyor beni alıyor bencede alışkanlık yaptı bu sıra zaten dibimden ayrılmıyor sanırım bu şekil daha yakın olduğumuz iç,in hoşuna gidiyor.

Tatlim bossa memen emzirme bencezevk icin yapıyor alisir iyice cnm sut icmesine sevindim darisi basimiza

canım emzirmiyorum artık her istediğinde dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıyorum çok ağlarsa dayanamıyrum veriyorum ama onu bıraktırıcam inşallah.amin canım darısı fatih paşaya. içiyo canım ama çok az içiyor 100 ml falan anca 500 ml süt içmeleri gerek,yormuş sanırım.ayranı daha çok seviyor suluğuna ayran yapıp yapıp veriyorum ama bu seferde yemekleri çok yemiyor mdesi sütle ayranla dolunca.
ben zaten anlamıyorum uzmanların dedii gibi gün içinde herşeyi yedirmeye kalksam yemiyor sonuçta küçücük ideleri var.mesela aralarda süt ayran falan içirsem bide meyve versem yarım kase çorba anca içiyor bazen 3-5 kaşık.

canım geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.bizimkide hergün dudağını patlatır ama dikişlik bi durum olmadı daha.çok yaramazlar canım ya sandalyelere çıkıyo çok rahat ordan masaya çıkıyor istediği herşeye ulaşıyor tezgaha çıkmaz için sandalyeyi çekiyor üstüne çıkıp tezgaha çıkıyor hiçbişey bırakamıyorum tezgahta falan kaç kere elinden bıçak aldım şükür fark ettim geç olmadan.
canım akıllansalar nolucak bunlarda bu yaramazlık varken allah korusun biyerlerini kırmasalar bari.

ay geçmiş olsun tatlım baya kötü olmuş faber castelin silenibilir pastelleri var ben ondan aldım. cnm çizsede siliniyor. aynen akıllınasalar çok iyi olucak

canım o boyalar yenilirse zararlımı acaba biliyomuusn ben alamıyorum emire boya falan hala herşeyi ağzına götürüyor.herşeyi kemiriyor.ben mıknatıslı yazı tahtası varya yaz sil ondan aldım anca.

çok nazar deyiyo canım ya bebişlere biri ohh ne güzel yemek yiyor dese 1 hafta bişey yemiyor mesela.cevşen babaannesi yaptırmışta çok unutuyorum takmayı.

mooncum eşim tlfonda oyun oynatıyor dedinya o oyunun adı ne canım bende indireyim çok meraklı telefona arada oynatırım bende

mooncum eşim tlfonda oyun oynatıyor dedinya o oyunun adı ne canım bende indireyim çok meraklı telefona arada oynatırım bende

Tatlim ninja .meyve kesiyorsun parmakla.tam adina bakmadim aksam bakarim

evet ya kotu göz mahvediyo insani masallah demek sart .babasinin masallahi var cnm ona takilan simdi kizima takiliyo ama unutiyorum bazen

evet canim kis geldi eve takildik cocuklar cok sıkılıyo evde benimki cok stres yapti masllah emirede cesaretli cocuk.yaramazliklari devam ederde akillari erse dusecegini zarar verecek seyleri bilir diye ümıt ediyorum canim o yazi tahtasindan bende aldim oda hevesini aldi kaldik yine basbasa

benimkide parçaladı tahtayı kalemin ucuyla delik deşik etti.benim oğlan bize ve kendine vurmaya başladı vuruncada gülüyo hayır desemde gülüyo napıcamı şaşırdım.
dün lahana sardım eşim evdeyken ona bırakayımda çocuğu yaayım dedim çocuk inat etti durmadı babasıyla ağladı durdu babasıyla mutfağa geldiler artık bak anne burda diye ille kucağma gelicek ayağımın dibinde ağladıkça ağladı noldu böle anlamadım bu kadarda yapmazdı en azındna babası varken.babası kucağına alınca bastı çığlığı ille bana gelicek.bi derdi var dı ama neydi anlayamadık.acaba köpek dişlermi zorluyo alttan.kaç gündür dışarıda çıkarıyoruz stres atsın diye.

aynen eylulu tarif etmissin canim ya bende anlamadim surekli elimden tutup kapiya gidiyo acin diyo vuruyo stres sinir had safhada bazeb bende cileden cikiyorum daraliyorum
dislere gelince bizde daha kopek disler yok onlar daha zor oluyo diyorlar ama artik dislerre bunyeleri alisiyo dha hizli cikiyolar
bide bizde gece uyanmalari yine basladi ya offf

merhaba anneler bende eylül annesiyim uzun zamandır girmiyordum.hareketliliği görünce dayanamadım:))bizimde 11.diş gelmek üzere ve her dişte bi hastalık devresi atlatıyoruz.çok zorluyo köpeklerde ne yapıcaz bilmiyorum.
bu arada bizimki bu aralar herşeye baba demeye başladı.normalmidir bu ya.bana bile baba dio.işine gelirse ande:)yani anne:)herkesi herşeyi bilio ama hep dilinde bababbababababaab:) bu tarz olan varmı aranızda...

merhaba anneler. bende uzun zamandır giremeyenlerdenim. ara ara okudum yazdıklarınızı, fırsatım olmuyor internet benim için artık lüks oldu, iş yemek ev işi derken vakit kalmıyor.. okuduğum kadarıyla banyo konuşulmuştu, benim kızımda banyodan çıkarınca oturuyordu ağlıyordu küvete girmek istiyordu du du du..... artık üzerini çıkaracağım zman kaçıyor saklanıyor, girince de ağlıyor, ben bunu şuna bağlıyorum sanırım üzerinde su köpük görünce istemiyor. eline bir damla su dökülürse hemen yaralı gibi kaldırıyor peçeteyi gösteriyor siliyor. yavaş yavaş atlatıyoruz bu süreci.. karalama gibi davranışta bulunmuyor şükür(kiracıyız da:18: )

15 tatile gittik gül gibi açan kızım soldu geldi, yüzü küççüçük kaldı, priması bile artık büyük geliyor, pantolonları düşüyor, ateş sürekli 38 39

sizlerde nasıl geçiyor günler?

12. dişi zorluyoruz bizde. aynen bizde hasta gibi oluyor atlatıyor(gerçi bu sefer kaldı )
merak etme benim kız da her şeye baba bana bile baba diyor babasının yanından geçiyor baba diye bana sarılıyor
bir şey istediğin de de mamma canı iserse bbbu

gecmis olsun canim hangisi kolayina geliyosa onu diyodur benimkide herseye anne

canim sisize de geçmiş olsun çok üzüldüm hemen zayifliyorlar degilmi hemende toparlanir cnm bizde atlattik o surecleri banyo olayida bizde yok cok seviyo bici bici yapalim deyince kosup geliyo gobegine bici bici yapiyo ben haftada 1 yikiyorum kis geldi geleli özlüyo belkide benimki

selam kızlar nasılsınız?
sekos geçmiş olsun canım. en son griple baya kilo vermişti ahmet de şimdi toparladı ama. iyileşsin yeter ki.

bizden haberler birinci köpek dişi çıktı, ağzını tuta tuta ağladı çocuk. neyse tesellim köpek dişleri bitince geriye ikinci azılar kalıyor onlar da bi zaman sonra çıkar heralde.
sinir inat bizde de çok var, dikkatini dağıtma ya da görmezden gelme yapmaya çalışıyoruz. tabi duruma göre hiçbişey işe yaramadığı da oluyor.

sadece uyurken emzik kullanıyoruz onu yavaş yavaş bıraksam dedim. bu defa memede uyuma oldu. ama meme 2 yaşında bırakılcak illa yanında bi de emzik olmasın dedim bakalım serüven nasıl olcak.

herkese baba deme bi dönem oldu, kendine bile baba diyodu. şimdi ayırt ediyor bana anne babaya baba diyor. herşeyi tekrar ediyor en tatlı zamanları keşke zaman bu kadar hızlı akmasa büyüyüp uçucaklar kuzular.

aynen canım ben çok şaşırıyorum emire oturup napıcam ben diye izliyorum bazen. tamam yaramaz hareketli bi çocuktu ama sinir stres yoktu birden bişey oldu belki diştendir diyorum sıra köpek dişlerde çünkü.istediği herşey olsun istiyo herşeyi yapalım oturup ağlıyo yine sinirleniyo bağırıyor oyunun ortasında oyuncakları fırlatıyor durduk yere bize.kendi başına hiç oynamıyor nerdeyse eskiden biz olmadanda oynardı uzun süre olmasada.sürekli yanınd aolucak gitmek istediği yerlere elimden tutup çekip benide götürüyor.

sanırım buda geçici bi dönem canım bakıp görücez.

geceleri eskisi kadar uyanmıyor şükür ama uykusunda ağlıyor bazen dönüyor geri yatıyor bazen ağlayarak kalkıyor.

merhaba normaldir canım baze takıyorlar bişeye belki kolayına geldiği içindir sürekli onu tekrarlıyorlar herşeye.benimkide bi ara herşeye anne diyordu bi ara baba bi ara mama yavaş yavaş artık herşeyin farklı isimler taşıdığını anlıyorlar zamanla bırakıyorlar bunu.

banyo sorunu bişzdede vardı canım 1-2 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti oda bi dönemdi galiba.
geçmiş olsun canım iyileşince alır tekrar kiloları sen canını çok sıkma.bizimkide geçenlerde hastalandığında kilo vermişti.

canım demekki bi süreç atlatıyor bebişler hepimizin bebeleri birden sinir stres sahibi oldu.bende bazen görmezden gelmeye çalışıyorum bazen işe yarıyor bazen daha çok sinirlendirmekten başka bi işe yaramıyor.

hayırlı olsun ilk köpek dişiniz bizimde sıra köpek dişinde allah yavrularımızada bizede kolaylık versin inşallah.

bide emir kaan 1-2 haftadır sürekli ne ne ne diye geziniyor.gördüğü herşeyi soruyor dışarda evde tv de herşeye ne ne deyip duruyor.biliyorum bu dönemde hiç sıkılmadan güzel cevaplar vermek gerekiyor ama bazı şeyleri tekrar tekrar sorup duruyor.çoğu zaman sabırla cevaplıyorum ama bazen cevaplamadığımda oluyo.

ha birde yeniden emmeye başladı demiştimya boş boş emiyor diyordum bıraktırıcam diyordum eme eme yeniden süt getirdi oğluşum.akşama kadar sürekli aç emicem diyor açmassam ağlıyor.bazen kafasını başka şeylerle meşgul edip unutturuyorum ama sanırım dişlerden sürekli emmek istiyor.
benim oğlan sadece geceleri memeyle uuyordu uyuyuncada atardı ağzından bana tekrardan yapıştığı için gündüzleride arada emzik veriorum bazen.

gerçekten her açıdan çok zor bi döneme girdik allah hepimize yardım etsin inşallah.

annem bile diyor sen unut eski günlerini işin çok zor artık diye eskiden gece uykusuzluğu vardı şimdi sorunlar katlandıkça katlandı.anneme çok rahat bırakırdım emiri anneannesini çok severdi ama artık bırakamıyorum bne odadan çıkınca bsıyor çığlığı.

bi sorum var birde anneler

uyku düzeniniz nasıl benimki günde 1 kez uyuyor ve akşam 10 da yatıp sabah 8 de kalkıyor erken kalktığı için 12 gibi uyuyor tekrardan mesela ikinci bi uyku olmalımı bu düzene göre 1.5 da kalksa 10 a kadar uyumuyor uyutmalımıyım acaba.biraz araştırdımda 2 uyku uyumalı diyor ve tek uyku uyuyacaksa akşam üstü olmalı diyor.kafam karıştı biraz.mesla bugün 8 de kalktı öğlen 12 de kucağımda uyuya kaldı.1.5 ta uyanır.akşam tekrardan uyutsam buseferde 10 da uyumaz tekrar diye korkuyorum.kendi uyuyakalsa uyturum da sallamıyorum uyutmak için.gece uykularına geçişte sallıyorum hala.

Kızlar bişey sormak istiyorum 16 aylık oğlum arada gözü dalıor.öle trans gibi değil ama int.bakınca epilepsiyi görünce çok efham ettim.her çocukta böle dalma olurmu sizlerin çocuklarındada varmı ne olur cvp yazın.int. Baktım epilepside trans gibi olurmuş tüm uğraşılarını durdururmuş.mesela bizimkinin eli ağzındaysa devam edio veya elinde bişey varsa onu düşürmüo.korkulcak bi durummu bu.benim ilk çocuğum çok acemi ve efhamlıyım.

Herkese selamlar

Bizimde köpek dişleri ikisi birden geliyor uçları gözüküyor ve her zamanki mizirdamalar gece uyanmalari meme icin var iki uc kere kalkar

Nunus81 arkadasim hemen kötüye yorma bizimde gozumuz daliyor normal olabilir tek bir seyle belli olmaz allah korusun yavrunu yavrularimizi

Elifimm buyuduler artik benimki bazen oglen uyumuyor ozamann 10 uyur. oglen uyursa 11 12 de gece uykusuna yatar

bende 1 e dusurdum 2 aydir oglen 1.30 2 gibi uyutuyorum ne zaman kalkarsa artik geneli 2 saat uyuyo sonra gece 10 da uyutuyorum sabah 8 9 arasi uyaniyo elifoykucum belki daha uzun uyur ve ayni saatinde yatirirsin yoksa uykusunu alir gece12 lere kadar beklersin

nunuscum bi ara bende takilmistim bu konuyo cislerini yaparken takiliyo ve sonra hafif titreme oluyo bence normal aklina kotu seyler getirme epilepside nobette oluyo uzun surerdi o Allah korusun tum cocuklari

nunuscum bi ara bende takilmistim bu konuyo cislerini yaparken takiliyo ve sonra hafif titreme oluyo bence normal aklina kotu seyler getirme epilepside nobette oluyo uzun surerdi o Allah korusun tum cocuklari[/QUOTE]

CANIM ÇOK ŞÜKÜR TİTREME YOK.SADECE GÖZÜ DALIO.BEYNİMİ KEMİRİYO BU KONU.GENELDE ÇOCUKLARIN GÖZLERİNİN DALDIĞINI FARKEDERİM GÖRÜRÜM AMA BENİMKİ OLUNCA ÇOK EFHAMLANDIM.YANİ BAŞKA KİMSENİN ÇOCUĞUNUN GÖZÜ DALMIYORMU ARKADAŞLAR YAAAAA((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…