bizde bulantı yok kötü mü gidiyor şimdi:2: ??
Günaydın kızlar. Benımde bulantım yok ama ınanılmaz gazım var :) Gazman gıbı dolanıyorum ortalıkta :) veee ççoookk karnım acıkıyor ama canım hıc bırsey yemek ıstemıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...lelikte-mide-bulantisi-olmamasi-normal-2.html
buarada mide buantısı olmadn hamileilk geç,irenler varr normalmiş yani
erkek bebekte pek mide bulantısı olmadığını söyleyenelr var
bende bir gazmanım:)) karnım çok acıkıyor önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla
serpilcim ben de salı günü gideceğim doktora .... Allahım sağlıkla kucağımıza almamıı nasip etsin inşallah hepimizin... ilk heyecan ... ama çevremizdekilere söyleyemedik ya çatlıyoruz eşimle.... Belki sadece keseyi görebilecez ama olsun sonraki hafta inşallah pıt pıt kalp atışlarını hayırlısıyla duyarız... çünkü benim henüz 5 hftalık olacak yarın çünkü sat 6-7 aralık gibi ...
kısçeler beyaz ve sarı akıntım var korkuyorum sizdede varmı :44:
arkında mısınız hepimiz cok rahatız :))) inanmıyoruz bile hamile oldugumuza buraya yazıncaya kadar cok karamsardım simdi icim rahatt cok memnunum rahat bi hamilelik geciriyorum ne mutlu sevinelim arkadaslar
kızlarrrr kilo almaya başlayanınız varmııı
ben almadım henüz amaaaa
sizlerde dğeişiklik varmı
evet maşallah bize :)) bebişinizle konuşuyormusunuz? ben konuşuyorum, günaydın bebişim diyorum, anlatıyorum bişeyler, beni sakın bırakma diyorum
Kilom aynı ama çok göbeğim çıkıyo benimmmmm
kızlarrrr kilo almaya başlayanınız varmııı
ben almadım henüz amaaaa
sizlerde dğeişiklik varmı
Kilom aynı ama çok göbeğim çıkıyo benimmmmm
maşallahhh sizeebebişeeee hemende bellietmiş kendini bıdıkçııkk:))))kilomu tartmadım ama göbeğim çok var, pantolonlarımın düğmeleri açık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?