Bende de başlıyor yavaş yavaş bualntılar, sevimsiz bir his ama yaaaa
Yehhuuu aynı gün :))) Hayırlı olsun canım , sağlıklı bi şekilde geçiririz umarım bu süreci , senin belirtilerin ne durumda?
Kızlar mide bulantılarının başlaması gebeliğin yolunda gittiğinin göstergesidir derler , pozitif yönüyle düşünün , ben burdayım ve büyüyorum diyor bebişleriniz...Benim henüz hiç mide bulantım yok...
Kızlar bebeğinizin cinsiyetinin ne olduğunu hissedebiliyormusunuz, yani size hangisi gibi geliyor benimki sanki kız olacakmış gibi geliyor, bir ay öncede kahve falında kız bebek çıkmıstı, çin takvimindede kız gösteriyor ya sizin?
Kızlar bebeğinizin cinsiyetinin ne olduğunu hissedebiliyormusunuz, yani size hangisi gibi geliyor benimki sanki kız olacakmış gibi geliyor, bir ay öncede kahve falında kız bebek çıkmıstı, çin takvimindede kız gösteriyor ya sizin?
benim de çin takviminde kız gösteriyor ama ne kadar doğru gösterir bilemem. bi de şey sorucam o takvimde yaşına 1 ekleyip mi bakıyorsun? ben doğru mu baktım acaba?
Bilmem ben tam yaşımı ve hangi ay hamile kaldıysam ikisinin kesiştiği noktaya bakıyorum, 1 eklemeyi bilmiyordum
Kızlar mide bulantılarının başlaması gebeliğin yolunda gittiğinin göstergesidir derler , pozitif yönüyle düşünün , ben burdayım ve büyüyorum diyor bebişleriniz...Benim henüz hiç mide bulantım yok...
erkek çıkıyor benimki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?