2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yehhuuu aynı gün :))) Hayırlı olsun canım , sağlıklı bi şekilde geçiririz umarım bu süreci , senin belirtilerin ne durumda?

bende bi gaz var yani sürekli pırtpırt
kasıklarım ağrıyo arada bide doymuyorum her zaman karnım aç
göğüslerim çok acıyo özellikle geceleri ağlatacak nerdeyse

e iyi o zaman bulansın madem bebişim için herşey feda...
evet bazen ben de unutuyorum varlığını. ayın 19 unda randevum var bakalım kalp atışlarını duyucam inş. meleğimin...

Kızlar bebeğinizin cinsiyetinin ne olduğunu hissedebiliyormusunuz, yani size hangisi gibi geliyor benimki sanki kız olacakmış gibi geliyor, bir ay öncede kahve falında kız bebek çıkmıstı, çin takvimindede kız gösteriyor ya sizin?

kızlar bende de mide bulantısı yok henüz sadece cok hafif kasıkta batma o kadar gögüslerim baya şişti ama. 17sine kadar nasıl sabrederim bilmiyorum insallah kalp atısları duyulur da rahat ederimm :)))

banada erkek gibi geliyor, çevremdekilerde öyle diyor sağlıklı olsunda

çin takvimine göre benim de kız ama inan içimden bisey gecmiyoru. yalnız bu sabaha karsı rüyamda coook güzel bir kız bebek gördüm kumral gözleri maviydii :)))))

Ben de erkek hissediyorum, ve etrafımdaki bi çok kişi erkek hissediyor ama eşim kız hissediyor,sağlıklı olsun da inşallah...

benim de çin takviminde kız gösteriyor ama ne kadar doğru gösterir bilemem. bi de şey sorucam o takvimde yaşına 1 ekleyip mi bakıyorsun? ben doğru mu baktım acaba?

benim de çin takviminde kız gösteriyor ama ne kadar doğru gösterir bilemem. bi de şey sorucam o takvimde yaşına 1 ekleyip mi bakıyorsun? ben doğru mu baktım acaba?

Bilmem ben tam yaşımı ve hangi ay hamile kaldıysam ikisinin kesiştiği noktaya bakıyorum, 1 eklemeyi bilmiyordum

Bilmem ben tam yaşımı ve hangi ay hamile kaldıysam ikisinin kesiştiği noktaya bakıyorum, 1 eklemeyi bilmiyordum

ocak ve şubat doğumluysan yaşına 2 ekliyorsun diğer aylarda doğduysan 1 ekliyorsun. sat tarihinle kesiştiği noktaya bakıyorsun diye biliyorum

valla kızlar benim bütün arkadaslarım normal yaslarına göre baktılar ve dogru cıktı 1 ekleme falan yapmadılar. bende o sekilde baktım 1985 dogumluyum son adet tarihim 15 kasım 26 yas kasım aralık kız görünüyor. bakalım dogru cıkacak mı :))) aman saglıklı olsunda ne olursa olksun cinsiyeti hiçç önemli degil

bizde bulantı yok kötü mü gidiyor şimdi :2: ??

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Benımde bulantım yok ama ınanılmaz gazım var :) Gazman gıbı dolanıyorum ortalıkta :) veee ççoookk karnım acıkıyor ama canım hıc bırsey yemek ıstemıyor.

kızlar cogumuz progestan kullanıyoruz sanırım. doktor fitil olarak verdi ama ben o sekilde kullanmak istemediğim icin doktor içebilirsin de istersen dedi. ilk iki gün ictikten 1-2 saat sonra resmen sarhos gibi oldum basım fırıl fırıl döndüü :)))) bugun daha iyiyim sanırım yanetkilerini artık kaybedecek. fitil olarak kullanan arkadaslar yan etkileri oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…