ben zaten kilolu hamile kaldım kızlar 170 boyum var 76 kiloyum ama daha hiç bi degişiklik yok 4 hafta bitti sanırım 5. haftadayım insallah ilk 3 ay degişiklik olmaz ... yoksa ben 100 e giderim allah korusun :)))) pilav ekmek pek yemiyorum daha cok faydalı seyler yşyorum . yalnız ben glucophage kullanıyorum sanırım onunda etkisi olur
ben zaten kilolu hamile kaldım kızlar 170 boyum var 76 kiloyum ama daha hiç bi degişiklik yok 4 hafta bitti sanırım 5. haftadayım insallah ilk 3 ay degişiklik olmaz ... yoksa ben 100 e giderim allah korusun :)))) pilav ekmek pek yemiyorum daha cok faydalı seyler yşyorum . yalnız ben glucophage kullanıyorum sanırım onunda etkisi olur
Gebelik süresince karbonhidrattan elimizden geldiği kadar uzak durmalıyız,protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmemizi söylüyor doktorlar,karbonhidratın bebeğe hiç faydası yokmuş sadece bize kilo olarak dönüyormuş.
Kilom aynı ama çok göbeğim çıkıyo benimmmmm
eftalya biz şimdi 5+3 üz ya 6 haftalık oluyoruz demi, yani nette gelişimlere bakarken 6 haftaya bakaz
hımssssss sağlıklı beslenmek çok güzel canımmmm
inş. çok fazla kilo almadan tamamlarsın hamileliğiniiiiiii
glucophage ne ilacı canım
teşekkürler canım içimizi rahatlattın :)kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum,
ben de nasip olursa ağustos annesi olucam,
yazdıklarınıza baktım da bir konuda yorum yapmak istedim..
mide bulantısı konusunda lütfen canınızı sıkmayın, benim 11. haftam bitiyor ve hiç mide bulantısı çekmedim bugüne kadar, Allaha şükür gebeliğim de gayet sağlıklı ilerliyor..
aynı şekilde bulantı yaşamayan arkadaşlarımız da var topiğimizde, bulantı olmamasının kötü bişey olduğu yönündeki söylentilere de asla inanmayın, bu tamamen bünye meselesi..
kısçeler beyaz ve sarı akıntım var korkuyorum sizdede varmı :44:
kızlar bide size demir, potasyum gibi değerlere bakıldımı benim doktorum hemen baktırdı, hepsi normal takviyeye gerek yok sadece folik asit kullan dedi
kızlar bide size demir, potasyum gibi değerlere bakıldımı benim doktorum hemen baktırdı, hepsi normal takviyeye gerek yok sadece folik asit kullan dedi
günaydın arkadaşlar
bu sabah ilk kez öğürerek banyoya koştum :120: devam etmedi sonrasında. inşaallah anlık bir şeydir
kısçeler beyaz ve sarı akıntım var korkuyorum sizdede varmı :44:
selam kızlarrr.. mide bulantımız yok diye yakınıp korkuyoruzya içimde bir his 6. haftaları doldurduktan sonra şiddetli bir şekilde başlayacak diyor. ben şuan 5+4 üm ve sabahları hafif hafif bulanıyo. yinede şikayet etmeyelim kızlar okadar çok istedikki bebişlerimizi onlar için herşey değer:) birde arkadaşlar siz kötü rüyalar görüyomusunuz ben bi kaç gecedir sürekli kabus görüyorum..
canım bende hamile olmadan once glucophage kullanıyordum ama hamile oldugumu öğrenince bıraktım.dr. gidince sorucam kullanacakmıyım dıye.bir sakınca olur falan diye kullanmayı bıraktım.
sen dr.danıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?