2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım eşin cok erken gitsin sanırım asya yakasında sınav benim eşim 5 gibi gitmişti 9 da girmişti cok kalabalık oluyor inş yakın yere düşer eve gelir

bizde temizlik yaptık malum yarın kontrolümüz var

canım merhaba, eşin birazcık ağır bir şaka yapmış. benim eşimde kısa dönem yaptı. tabi ozamanlar sevgiliydik. nisan başı gibi sınav oluyor ve teslim olmaları ayın 11-12 sini buluyor tatlım.yaklaşık 10 günlük dönemde şafaktan düşüyor :)) bu güzel tarafı.

cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hadi hayırlısı kızlar bende gip oldum önce oğlum ağır atlattı ondan bana çok kötüyüm ya ilaçda alamadım buralara giremedim kızlar aman sizde dikkat edin grip çok yaygın bu ara

aklım çıkıyor gülpembe yaaa sormuşlar asker kardeş varmı şehit varmı doğuya gden varmı vs vs kısa dönem istiyorum demiş ya doğuya düşerse allahım ben uyuysamam bile

iyiyim canım iyi oldugunu okudum önceki sayfalardan çok mutlu oldum aman dikkatli ol sen ben ve bizim gibiler hep dikkat etmek zorunda erken dogum riskine girmemek için tamammı tatlım
Tamam tatlım sen de dikkat et kendine,ben yarın işbaşı yapıcam bugün rahat rahat yatıyorum son günüm diye...

Hayırlı olsun arabanız hamilelik döneminde ve bebek olduğunda da çok rahat edersiniz güle güle kullanın...
Ayrıca geçmiş olsun.Düdüklüyü dikkatli kullanmak gerek.

aklım çıkıyor gülpembe yaaa sormuşlar asker kardeş varmı şehit varmı doğuya gden varmı vs vs kısa dönem istiyorum demiş ya doğuya düşerse allahım ben uyuysamam bile

canım eşim gittiginde ozaman belli bir yasta olanları uzun döneme alıyorlardı paralı subay olarak eşimin arkadasıda bitlise gitti ama hep oturdu sıkma canını sen yavrularını düşün tüm dualarımız hep askerlerimizle

neyse ya benim keyfim kaçtı tamamennnnn sizinde canınızı sıkmayım kendinize iyi bakın hamişler.....

neyse ya benim keyfim kaçtı tamamennnnn sizinde canınızı sıkmayım kendinize iyi bakın hamişler.....

Belli olmamış birşeyin stresine girme şimdiden,güzel düşün güzel şeyler olur inşallah.Hamilelik döneminde stresten uzak durmamız gerek biliyorsun,biraz daha relax

bende az yiyor ama sık acıkıyorum canım, ama annem geldi hep hamur işleri yaptı tabi bende aldım kiloları.
Mantısından tut tiridine boaçasından tut katmerine kadar kapak böreğine kadar hepsinden yaptı buzluğumu doldurdu saolsun.......dikkat edeceğim artık, yoksa kilolar alıp başını gidiyor vallah......

geçmiş olsun canım vallah allah korumuş seni.....

benim bebek tepe taklak duruyordu normale dönmüş

alem kız

herkese slmmm ;

cumartesi günü doktora gittik ve ikili test sonuçlarımızı gösterdik. test sonuçlarımız iyiymiş ve sonuçlar iyi olduğu için üçlü test yaptırmamıza gerek yokmuş.
ense kalınlığı ölçümünü yapan doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti, ama kendi doktorumuzdan da duymak istedik,
ancak kendisi bu haftada %70 lik bir tahmin yapabileceğini söyledi. daha önce forumdan bir arkadaşımız cinsiyetle ilgili ingilizce bir link paylamıştı,
o linkte yazanı sordum doktoruma, bebeklerde cinsiyet ilk oluştuğunda hem kız bebekte hemde erkek bebekte cinsiyet organı çıkıntı şeklinde olurmuş
ve erken haftalarda bakıldığında kız bebeklerde erkek zannedilebilirmiş doğrumu dedım, oda evet doğru bazen kız bebeklerin klitorisinde ödem olur
ve şişer bu nedenle erkek zannedilebilir , bu yanılsamaya düşmemek için en sağlıklısı 17. haftada bakmak dedi,
sonra ultrasona geçtik ve doktor aleti karnıma koyar koymaz , bebeğimin bacaklarını açmış bir vaziyette yattığını gördük
doktorum baktı ve bariz ortada , bu kız bebek çıkıntısı olamaz dedi, bende buradan çıkınca yün almaya gidicem, mavi alıyorum o zaman dedim, oda al tabi dedi
birde bebekler anne karnında ne kadar hareketliyse, doğduklarında da öyle olurlarmış, benimkinin ne eli ne ayağı duruyordu,
doktorda , bebeğin doğduğunda Allah sana güç versin, yerinde durmayacak bir afacan seni bekliyor dedi
işte böyleee, herşey yolunda çok şükür

gözun aydın cnm testlern gusel cıkmıs.kucuk erkegınde hayrlı olsn saglıkla gelsın ıns.bıde benmkı net gostersydı

ne güzeeel inşallah öğrenemeyen herkes tez zamanda öğrensin cinsiyetleri sağlıkla inş. bende tabiii

oğluşun hayırlı olsun canım ya..... maşallah ona kocaman çok tatlı ya hemen göstermiş üzmemiş annesini..... ayy benimkide göstersin nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrr

gözun aydın cnm testlern gusel cıkmıs.kucuk erkegınde hayrlı olsn saglıkla gelsın ıns.bıde benmkı net gostersydı

canımcım sen ne zaman gitmiştinde göstermedimi öğrenmemişmiydin ya karıştırdım kusura bakma bende yarın öbrü gün gidicem öğrenmeye başka bi dr a,çünkü randevumuz 5 nisan dayanamıyorummmmmm offf meraktan ölcem yanii:)

prense 10 da 10 yaptın bebişinle canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…