oğluşun hayırlı olsun canım ya..... maşallah ona kocamançok tatlı ya hemen göstermiş üzmemiş annesini..... ayy benimkide göstersin nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrr
canımcım sen ne zaman gitmiştinde göstermedimi öğrenmemişmiydin ya karıştırdım kusura bakmabende yarın öbrü gün gidicem öğrenmeye başka bi dr a,çünkü randevumuz 5 nisan dayanamıyorummmmmm offf meraktan ölcem yanii:)
dilsecim ne zaman gidiceksn canm sen? gitsen gösterir artık annesi açar belki bak ben gidicem yarın yada öbür gün deniyim şansımı git sendee dene
cnm ben perşembe gunu gtmıstım dr.boyunu kılosunu soledı cınsıyet ıcın dha erken dedı zaten bızımkı yatıyodu sırt ustu ben cok merka edıyorum falan dedım dr. Dha erken ama kıza benzetyrm ben dedı 1 ay snra tekrr gttgmde bellı olurmus bızde heycnle beklıoruz :44::44::44:
ya benim 1 aylık kontrolüm bugündü ama arada 2li için gittim gördüm bende bari bir hafta geç gideyim çok sık girmeyim usg ye dedim..... şimdi keşke bugün mü gitseydim diyorum
kızlar kendiminkini öğrendim şimdi sizinkini merak ediyorum bizim doktor hemen söyledi cinsiyetini birdeki muayenede dermiş %90 erkek demiştim kızmış diye valla benim koca dr ne yapar bilmem:)
allah allah aslında 14.haftadan sonra belli olan bi sürü arkadaş var erken olmasına bence erken deildirde pozisyonu demekki uygun deilmiş ondandır,sağlık olsun,bende gittiğimde 13+1 di bir ay sonra gel dedi yok dayanamıcam başka dr a gidicem:))
ama en azından tahmin etmiş oda bişey,değişmezse süperde değişince hayal kırıklığı oluyo oda kötü inş.kız olur:)
keşke gitsydin tabii ya,tamam yarın git bence ya boşver,ben rüyamda görüyorum ikidir,gidiyorum dr a cinsiyeti söylüyo bi gün kızmıi,ertesi gün erkek,kafayı yicem bi an önce öğrenemezsem:)) senide çok merak ediyorum aynıyız ya senle ondanda merak ediyorum:)
hayal kırıklığı olmasın ya inş.erkek demiş erkek kalsın inş.en büyük korkum bu diyolar ya bilmem kaç ay erkek denmiş sonra aa deilmiş yanılmışım yada tam tersi,çok korkuyorm bundan hazırlan hazırlan hooop değişsin aaaooov allah muhafazaa
allah allah aslında 14.haftadan sonra belli olan bi sürü arkadaş var erken olmasına bence erken deildirde pozisyonu demekki uygun deilmiş ondandır,sağlık olsun,bende gittiğimde 13+1 di bir ay sonra gel dedi yok dayanamıcam başka dr a gidicem:))
ama en azından tahmin etmiş oda bişey,değişmezse süperde değişince hayal kırıklığı oluyo oda kötü inş.kız olur:)
keşke gitsydin tabii ya,tamam yarın git bence ya boşver,ben rüyamda görüyorum ikidir,gidiyorum dr a cinsiyeti söylüyo bi gün kızmıi,ertesi gün erkek,kafayı yicem bi an önce öğrenemezsem:)) senide çok merak ediyorum aynıyız ya senle ondanda merak ediyorum:)
canım ya ben eşimle gidiyorum malum dilse ile gitmem zor.... eşim pazartesi izinli o yüzden en erken haftyya pazartesi gidebilirim çatlayacağım ama napalımmmm:18:
ayy anladım olsuuun hem bu kadar durdun bi haftacıkda durulur bişey olmaz napıcan böyle durumda beklenir
hayal kırıklığı olmasın ya inş.erkek demiş erkek kalsın inş.en büyük korkum bu diyolar ya bilmem kaç ay erkek denmiş sonra aa deilmiş yanılmışım yada tam tersi,çok korkuyorm bundan hazırlan hazırlan hooop değişsin aaaooov allah muhafazaa
ayy anladım olsuuun hem bu kadar durdun bi haftacıkda durulur bişey olmaz napıcan böyle durumda beklenir
Teşekkür ederim canım.Ben de elektirkli olanlarından almaya karar verdim.Bunu kullanmaya bidaha cesaret edebileceğimi sanmıyorum..geçmiş olsunbende çok korkuyordum düdüklüden alıştım artık ama hala sürekli hava kaçırıyormu diye kontrol edrim ocaktayken
şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa
cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hadi hayırlısı kızlar bende gip oldum önce oğlum ağır atlattı ondan bana çok kötüyüm ya ilaçda alamadım buralara giremedim kızlar aman sizde dikkat edin grip çok yaygın bu ara
Hayırlı olsun arabanız hamilelik döneminde ve bebek olduğunda da çok rahat edersiniz güle güle kullanın...
Ayrıca geçmiş olsun.Düdüklüyü dikkatli kullanmak gerek.
Ya kizlar bu mide kazinmalari ne zaman gecer?sureklide yenmezki ?
geçmiş olsun canım vallah allah korumuş seni.....
kızlar liste falan yokmu cinsiyetleri yazsak
hayırlı olsun oğluşun canım yaaaaaaa:) :) darısı ben dahil tüm öğrenemyenlerin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hayirli olsun oglusun yyy seende ogrendin ne guzel.slm kızlar biz geldik çok şükür ikili testimiz normalmiş sonuçlar gayet iyi dedi sağlığımızda yerindeymişve cinsiyete gelince %90 erkek dedi dr umuz balkalım kısmet bebişim büyümüş teyzeleri her görmemde büyüyo darısı öğrenemeyen arkadaşlara inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?