Gel güzelim bekleriz yalnız orhangazi bursanın merkeze yakın olmayan ve sıradan bir ilçesi, mutlaka merkezi yerleri ve uludağı gezmeni tavsiye ederim, gel ben gezdiririm seni...
nasılsınız kızlar ???
bugün hava çok güzel
arkadaşlarla
gölcüğe pikniğe gideceğiz :)))
yaa ben bebişimi hisstmiyom dahaaa
Canım ya tatlı bişeyler yiyince pıtırcıklar at-rtıyoo sanki bebişimmm
bende o dur die farzedip mutlu oluyrmmmmmm
hadı yaaa...o anı dort gozle beklıyorum bende allahım nasıp ederse tabııı
Günaydııınnnn
nasılsınız kızlar ???
bugün hava çok güzel
arkadaşlarla
gölcüğe pikniğe gideceğiz :)))
aa ben bebişimi hisstmiyom dahaaa
ben kahvaltımı yapayım artık, burda aç aç dolanıyorum, bebiş açıkmıştır, öfff hergün ne yiyeceğimi şaşırıyorum vallahi, hamile kalmadan önce yemeklerle hiç aram yoktu ölesine yiyodum bişiler ama şimdi dikkat etmek gerekiyo ve bu insanı kasıyo biraz.
kızlar yaaa..bana fıkır verın..baharlık ceket ıstıyorum trenckotum olmuyor artık..nasıl bısı alayım
kızlar yaaa..bana fıkır verın..baharlık ceket ıstıyorum trenckotum olmuyor artık..nasıl bısı alayım
pançoooo alDDDDDD güzel kamufule edrrrrr
tatlım bu konuda yorum yok ne diyeceğimi bilemedim. Ama ben trenckotları mi giyeceğim hem giyeceğimiz bir iki ay. Göbek teo kadar yok daha azıcık düğmeyi kapatmam ve kemeri gevşek bağlarım. Buna para vermem ben tabi benim görüşün
pançoooo alDDDDDD güzel kamufule edrrrrr
meraba arkadaslar sıze bı sorum olacak ıkı test yaptırmadım ben daha salı gunu doktora gıdecegım buyuk ıhtımalle o zaman yapılacak nasıl yapılıyor sonuc ne zaman alınıyor
afiyet olsun tatlım yarasın size :) sana enerji yönünden bebekine Et yönünden.
sevdim bu fikri ben :) benim pancolar öyle dolapta bekliyor.
panco onumuz bahar sıcak tutar tsklerr
meraba arkadaslar sıze bı sorum olacak ıkı test yaptırmadım ben daha salı gunu doktora gıdecegım buyuk ıhtımalle o zaman yapılacak nasıl yapılıyor sonuc ne zaman alınıyor
canım merhabaaa
ultrasonda dr bazı şeylere bakıyor ölçüler veriyor falan asistnaı not alıyor birde kan veriyorsun benim sonuç 1 hafta belli oldu ankaraya gönderildiiiydi, sen büyük şehirde yaşıyorsuna hemende alabilirsin
anladım aynı gıttıgım doktor yapacak yanı baska bır doktor falan degıl.ınsallah gec kalmamıstırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?