2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gel güzelim bekleriz yalnız orhangazi bursanın merkeze yakın olmayan ve sıradan bir ilçesi, mutlaka merkezi yerleri ve uludağı gezmeni tavsiye ederim, gel ben gezdiririm seni...

evt ole ımıss..tabıkı orayla kalmayız bız dıdık ederız nasıpse..cok nazıksınn teklıfın ıcın tsk ederım dusunmen yeter:))

nasılsınız kızlar ???
bugün hava çok güzel
arkadaşlarla
gölcüğe pikniğe gideceğiz :)))

aa ben bebişimi hisstmiyom dahaaa

bendeeeee.....bendeeeeeeeeeeeeeeee:))

ben kahvaltımı yapayım artık, burda aç aç dolanıyorum, bebiş açıkmıştır, öfff hergün ne yiyeceğimi şaşırıyorum vallahi, hamile kalmadan önce yemeklerle hiç aram yoktu ölesine yiyodum bişiler ama şimdi dikkat etmek gerekiyo ve bu insanı kasıyo biraz.

Kızlar ya ben bebişimin hareketlerini niye hissetmiyrm die kendinize baskı yapmayın benim yüzümdenn
ben o mu değilmi bilmiyrm ssadece ordaki hareketleri o zannederek mutlu olmaya çalışıyrmmm
bi nevi mutlululuk oyunu oynuyrmmmm

Hissetmek için daha erken olduğunu düşünüyrm 20. haftadan sonra çok net hissedebilirmişizzz,
bide kız çocuklarının hareketleri dagha geç hiisedilirmişş

afiyet olsun tatlım yarasın size :) sana enerji yönünden bebekine Et yönünden.

kızlar yaaa..bana fıkır verın..baharlık ceket ıstıyorum trenckotum olmuyor artık..nasıl bısı alayım

kızlar yaaa..bana fıkır verın..baharlık ceket ıstıyorum trenckotum olmuyor artık..nasıl bısı alayım

tatlım bu konuda yorum yok ne diyeceğimi bilemedim. Ama ben trenckotları mi giyeceğim hem giyeceğimiz bir iki ay. Göbek teo kadar yok daha azıcık düğmeyi kapatmam ve kemeri gevşek bağlarım. Buna para vermem ben tabi benim görüşün

Son düzenleme:
meraba arkadaslar sıze bı sorum olacak ıkı test yaptırmadım ben daha salı gunu doktora gıdecegım buyuk ıhtımalle o zaman yapılacak nasıl yapılıyor sonuc ne zaman alınıyor

belkı spor bısı alırım bılmıyorum bende kararsız kaldım

pançoooo alDDDDDD güzel kamufule edrrrrr

panco onumuz bahar sıcak tutar tsklerr

meraba arkadaslar sıze bı sorum olacak ıkı test yaptırmadım ben daha salı gunu doktora gıdecegım buyuk ıhtımalle o zaman yapılacak nasıl yapılıyor sonuc ne zaman alınıyor

canım merhabaaa
ultrasonda dr bazı şeylere bakıyor ölçüler veriyor falan asistnaı not alıyor birde kan veriyorsun benim sonuç 1 hafta belli oldu ankaraya gönderildiiiydi, sen büyük şehirde yaşıyorsuna hemende alabilirsin

herkese merhaba haftasonunuz süper geçsin
ben k.valdemlere kalmaya gidiyorum hafasonu yokum kendinize iyi bakın

günaydın arkadaşlar

ikili test kanla yapılıyor dr ultrasonla ense kalınlıgını ölçüyor benim sonuçlarım 5 günde gelmişti

anladım aynı gıttıgım doktor yapacak yanı baska bır doktor falan degıl.ınsallah gec kalmamıstırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…