2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sadece kahvaltıları o hazırlıyor ama bir kahvaltı bu kadar mı tatlı gelir dediğin gibi :) İki kat fazla zevk alıyorum yerken.. Mide bulantılarım baya azalmaya başladı böyle olunca biraz boşlamıştı beni dün kulağını çektim:) Hemen düzeldi:)) Ama gerçekten midem bulanıyor, doktor 2. trimestırda geçer demişti. Geçti artık aşkım diyordu ama arada kulak çekmek lazım:)

Son düzenleme:
Mrb kızlar dun dr.gttım doguma gırmıstı dr.bekeldm ama kontrol olmadm bugun tekrar gıdıcem artık sıkıldım gıtmekten hastaneye bızım dr.yogun oluo bıde cok beklıyoruz gıdınce esımde grıp olmus evde yatıyo hıc bıyere gıtmek ıstmyrm bıraktım evde ıse geldım ama ıcım ıcımı yıyo((

Aman ben 16. Haftaya girdim de ne oldu bulantı kusma devam eskisi gibi şiddetli olmasa da. Ama bu sefer bel ağrısı karın ağrısı çıktı. Sanırım 9 aya kadar değişik değişik şeyler yaşayacağız. Ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.

yemek yemek miiii, ben midem bulanacak diye bişi yemiyorum, su bile içmiyorum ya

sıvı gıdalar midemi bulandırıyor ama aç kalırsam daha çok bulanıyorum.. 15 dk. da bir ağzıma bir parça meyve ya da kuru ekmek atmazsam günüm rezil oluyor. Tatlı görmeye tahammülüm yok ama karbohidrat bulantıyı kesiyor.

Kesinlikle katılıyorum 9. aya kadar durmak yok yola devam.. İyi ya da kötü biri bitecek diğeri başlayacak. O yüzden eşlere düşen görev hiç bitmeyecek. Buradan eşlere sesleniyorum Kraliçelerinize iyi davranın prens ve prensesler sadece annelerin değil.. hadi bakalım pamuk eller işlere :)

hoşbulduk. evet benimde kaygım o ha geçti ha geçece diye bekliyoruz ama ya geçmezse... bende de sol kalçamda batma başladı 3 gündür, yürürken bacağıma vuruyo bi garip, bulantı bi yandan bide orta kulak iltihabı oldumm. ooyy oyy, ya sabııır.

Canım eşine geçmiş olsun,yanına pk yanaşmamaya çalış ,bebişimiz hastalanmasınnn
Umarım kontrolünde güzel haberler alırsınnn

Canım bende tatlıdan nefret ederdimm,şimdiede tatlı tatlı die çıldırıyrmmmmm yaaaa

bide ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler

9 nisanda. Daha 2 hafta var....

enerjiyi karbonhidrat tan alıyoruz zaten iyidip. Zaten bulantıyi da tek o kesiyor.
benim kocam askere gidiyor bana bakan olmayacak.
magnezyum u sor doktoruna o ağrı ondan kaynaklanıyor sanırım ve aynı pozisyon a oturma asla

hay Allahhhhhhh stres yapma arkidişimmmmmmmmmmm inş. bugün güzel sonuçlar alırısn.
DDDamanın yawsss çok dinlemeiyn kendinizi yaza giridk güzel güzle meyveler çıkıcakkk bundna sonra daha güzel şeyler yerizzzzzzz mis mis iştah açıcı onların düşün
geçmiş olsun cnaım Allah şifa versin((

ben geçtiğimiz haftalarda çok hastalandıydım 2 gn hastanede kaldım serum yedim toparlandım oy oy hatırladıkça tuhaf oluyorumm ne olur dikkat edin kendinizeeee zor atlatılıyor

Meriçdemir belli tatlılarla aram çok iyidir ama şu and aonları dahi yiyemiyorum. Aslınd aiyi oldu çünkü tatlı çok kilo aldırıyor. Ya bitter çikolataya bayılırım, onun tadı bile çirkin geliyor..

ben geçtiğimiz haftalarda çok hastalandıydım 2 gn hastanede kaldım serum yedim toparlandım oy oy hatırladıkça tuhaf oluyorumm ne olur dikkat edin kendinizeeee zor atlatılıyor

evet çok zor, sol kulağımda tıkanıklık var ve beni baya bi geriyo bu durum dua edin bana nolurr :18::18:

Son düzenleme:
evet çok zor, sol kulağımda tıkanıklık var ve beni baya bi geriyo bu durum dua edin bana nolurr :18::18:

canım bneim yaaa üzüldüm(( kulak ağrısını en ii bilenlerdenim çocukluktan beri orta kulaktan çekerim hatta amaeliyat bile oldum yine olmam gerekiyorrrr ama olmucam hıh
bir kbb ye git canım kulağını temizlesin tıkanıklık geçerrrrr iltihabada dönmeden halledilirrrr Allah şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…