evet çok zor, sol kulağımda tıkanıklık var ve beni baya bi geriyo bu durum dua edin bana nolurr :18::18:
Meriçdemir belli tatlılarla aram çok iyidir ama şu and aonları dahi yiyemiyorum. Aslınd aiyi oldu çünkü tatlı çok kilo aldırıyor. Ya bitter çikolataya bayılırım, onun tadı bile çirkin geliyor..
Herşeyden önce sağlıklı olsun ama kız çok isterim.Rüyamda da kız gördüm. Tokalarla, eteklerle süslerim, annesinin takılarına ortak çıkar, beraber kek kurabiye yaparız, alışverişe çıkarız.Anne kız arasındaki bağ daha farklı oluyor. Bu bhcg %65 te tuttu %35 te tutmadı şu ana kadar yazanlar arasında. Benimki de 69.04 ama cinsiyet belli olmadığı için bilemiyorum..
selam kızlar benmde diş etim şişmiş apse yapmış galiba p tesi dr a sorayımda diş dr unada gitcem galiba gel p tesi geeel gel 35 gndr görmeim bebişim i cinsiyetinide öğrencemmm ayy
kulağımda ağrı kalmadı çok şükür 2 hafta antibiyotik kullandım ama sanırım sıvı var şu an onu boşaltmak lazım gebe olduğum için yapmıyolar. ne bileyim böyle de psikolojim bozuldu.
Aman canım şanslısınn ne güzell
ben tatlısız duramıyrm yaaaa iyicede şiştim biraz kendimi frenlemek istiyrm amaaaaaaa
benim minik istiooooo
tatlı bişey yiyince pıtır pıtır hissediyrmmm şımarığıııııııı
sağol cnm gece uyuyamadım gece aptım gargara simdi yine yapcamCanım geçmiş olsunn
diş etin için tuzlusuyla gargara yap günde birkaç kez iyi geliooooo
iyi hadi az kalmış şafağa bakalım prens mi gelio yoksa prenses miiii
:)))) katılmaktayımmm sana hehee
Mrb kızlar dun dr.gttım doguma gırmıstı dr.bekeldm ama kontrol olmadm bugun tekrar gıdıcem artık sıkıldım gıtmekten hastaneye bızım dr.yogun oluo bıde cok beklıyoruz gıdınce esımde grıp olmus evde yatıyo hıc bıyere gıtmek ıstmyrm bıraktım evde ıse geldım ama ıcım ıcımı yıyo((
emotion hoşgeldin kuzu
seenn ilkmi belli mi cinsiyeti aynı sayılırızsağol cnm gece uyuyamadım gece aptım gargara simdi yine yapcam
Herkese Günaydın kızlarrrr
Hava çok güzel, yarın da öle olacakmış, hepinize güzel, mutlu,sağlıklı,eğlenceli bir haftasonu diliyorum...
gunaydın elıf hep beraber ınsallahhh..bursaya hıc gıtmedım cok merak edıyorum ama cok guzelmıs....artık dogumdan sonraa nasıp olursaa orhangazıde aıle dostlarımız var onları zıyaret etmek ıstıyoruz bakalım
mericdemir sen bebısını hıssedıyor musun yaaa
Herkese Günaydın kızlarrrr
Hava çok güzel, yarın da öle olacakmış, hepinize güzel, mutlu,sağlıklı,eğlenceli bir haftasonu diliyorum...
evet elifcim hava çok güzel bizde kızım ile tiyatro ya gideceğiz felekten bir gün calacağız tabiki. Erken çıkarız gezeriw. 4 çeyrekte seans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?