kalın olmayanlardan alaiblriisn canım geçiş döneminde rahat olur
yarasa kol montlar varrr kısaa tek parça şeklindee onlard açok şık bulaiblrsem resim koyayım
hay Allahhhhhhh stres yapma arkidişimmmmmmmmmmm inş. bugün güzel sonuçlar alırısn.
geçmiş olsun cnaım Allah şifa versin((
:)))
cok gecmıs olasunnn.acıl sıfalar dılıyorum...
SAOLUN ARKDSLR INS.BEBISIM IYIDIR.GECE RUYAMDA BEBISIMIN ERKEK OLDUGUNU GORDUM ADINI HAKAN KOYMUSUZ:))BUGUN INS ACAR HERSEYINIDE GÖSTERİR
kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?
Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?
günaydın arkadaşlar
ikili test kanla yapılıyor dr ultrasonla ense kalınlıgını ölçüyor benim sonuçlarım 5 günde gelmişti
Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?
Hayır Tuğbacım geç kalmadın, bende senin kadarken yaptırmıştımm
selam kızlar.
ben bugün biraz miskinlik yaptım :)
nasılsınız?
canım benim doktorumun böyle bir yasağı yok , çay kahve hatta kola bile içebilirsin dedi ama tabiki çok çok fazla olmamak kaydı ile,
bende çok açık olmakla birlikte çay içiyorum, kahve de kafeinsiz olarak içiyorum.
ben ıcıyorum cnm ılk zamnlar tıksınıyordum ıcemdm hıc ama basladım yavas yavas gundu 2 yada 3 çaybardağı ıcıyorum artık gercekten kahvaltı kuru kuru olmuo
selam kızlar.
ben bugün biraz miskinlik yaptım :)
nasılsınız?
Slm canım hoşgeldinnn
biz iyiyizzz
siz???? miskinlik yaptığınıza göre keyifler yerindeee
Canım ben günde toplam 4 çay bardağı çay içiyrm ama çok çok açıkkk
haftada 1 de 1 fincan nescafe
:) hava ne güzel...
çay muhabbeti açılmış tam şu anda içiyorum. günde 1 kupa sallama çay içiyorum. çok canım çekerse 2 ama genelde yeşil çay içmeye çalışıyorum 2.yi.
hamilelik öncesi ağzına kola sürmeyen ben şimdi haftada 1 kutu içiyorum. resmen canım çekiyor. ben yemeklerin yanına bişey içmezdim hiç...
:) hava ne güzel...
çay muhabbeti açılmış tam şu anda içiyorum. günde 1 kupa sallama çay içiyorum. çok canım çekerse 2 ama genelde yeşil çay içmeye çalışıyorum 2.yi.
hamilelik öncesi ağzına kola sürmeyen ben şimdi haftada 1 kutu içiyorum. resmen canım çekiyor. ben yemeklerin yanına bişey içmezdim hiç...
afiyet olsun aman bak sana diyim yeşil çay içme ben gazetede okumuştum dur bulabilirsem sana bulayım internetten hamilelikte içilen yeşil çay çok tehlikeliymiş bebekta klap sorunu mu ne olabiliyomuş allah korusun onu bi araştır çok içme canım,
inan ben de kolayı uzun süre önce hayatımdan çıkarmıştım geçen resmen ben de aşerdim çok şaşırdım canım nasıl bunu istedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?