2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?

kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?

ben ıcıyorum cnm ılk zamnlar tıksınıyordum ıcemdm hıc ama basladım yavas yavas gundu 2 yada 3 çaybardağı ıcıyorum artık gercekten kahvaltı kuru kuru olmuo

Kızlar ben kahvaltılarda bir fincan açık çay içiyorum, normalde çay kahve vermiyor doktorlar ama naapim kahvaltıda çay olmadan yiyemiyorum, sizler de çay içiyomusunuz sabah ya da gün içinde ?

canım benim doktorumun böyle bir yasağı yok , çay kahve hatta kola bile içebilirsin dedi ama tabiki çok çok fazla olmamak kaydı ile,
bende çok açık olmakla birlikte çay içiyorum, kahve de kafeinsiz olarak içiyorum.

Canım ben günde toplam 4 çay bardağı çay içiyrm ama çok çok açıkkk

haftada 1 de 1 fincan nescafe

Hayır Tuğbacım geç kalmadın, bende senin kadarken yaptırmıştımm

aman ıyı sevındım gercekten bıde benım daha onceden dusuklerım oldugu ıcın esım ıle bana kromozon testlerı yapılmıstı bazıları onlar yapıldı ıse ıkılı testte gerk yok dedı bende ondan fazla onemsemedım ama bakalım doktor ne dıyecek

benim bildiğim çay kansızlık yapıyor ya heralde o yüzden yasaklıyorlar ama az ve açık içince bişey olmaz bence de....

ben ıcıyorum cnm ılk zamnlar tıksınıyordum ıcemdm hıc ama basladım yavas yavas gundu 2 yada 3 çaybardağı ıcıyorum artık gercekten kahvaltı kuru kuru olmuo

evet canım kuru kuru gitmiyo ee sabah sabah da ayran içecek halimiz yok, portakalların da tadı bozuldu suyunu sıksan bşeye benzemio artık, mecbur çay içiliyor.

Slm canım hoşgeldinnn
biz iyiyizzz
siz???? miskinlik yaptığınıza göre keyifler yerindeee

:) hava ne güzel...

çay muhabbeti açılmış tam şu anda içiyorum. günde 1 kupa sallama çay içiyorum. çok canım çekerse 2 ama genelde yeşil çay içmeye çalışıyorum 2.yi.

hamilelik öncesi ağzına kola sürmeyen ben şimdi haftada 1 kutu içiyorum. resmen canım çekiyor. ben yemeklerin yanına bişey içmezdim hiç...

Canım ben günde toplam 4 çay bardağı çay içiyrm ama çok çok açıkkk

haftada 1 de 1 fincan nescafe

eee o kadar da içeceğiz heralde :))) afiyet olsun ben allahtan neskafeden hiç hoşlanmam bazen arada türk kahvesi içerim o kadar, bi de sadece sabahları bi fincan çay, artık olsun o kadar, her yasağada uyulmuyo ki :)))

bugun benım cenem cok acıldı ama son brsey sormak ıstıyorum aranızda gebze tarafında oturan varmı u benım ıcın gercekten onemlı cunku ben aslında nısantasına doktora gıdıyorum.ama orası hem cok uzak oldugu ıcın(en ufak bır sıkayetım oldugu zaman hemen gıdemıyorum) hemde doktorum ozle muaynesı var sadece altından kalkamayacagımı dusundugumden bıde dogum ıcınde burdan kalkıp taa oralara gıdemem(gece sancım olsa uc saat tutuyo aramız yolda dogum yaparım herhalde hemde gece doktor muaynanesınde olmaz) bu tarafda kendıme yakın bı doktor arıyorum bır tane cok tavsıye edıldı salı gunu ona gıdecegım burda oturan var ıse bana ıyı bıldıgı bır doktora tavsıye edebılır mı

afiyet olsun aman bak sana diyim yeşil çay içme ben gazetede okumuştum dur bulabilirsem sana bulayım internetten hamilelikte içilen yeşil çay çok tehlikeliymiş bebekta klap sorunu mu ne olabiliyomuş allah korusun onu bi araştır çok içme canım,

inan ben de kolayı uzun süre önce hayatımdan çıkarmıştım geçen resmen ben de aşerdim çok şaşırdım canım nasıl bunu istedi diye.

[

evet canım kuru kuru gitmiyo ee sabah sabah da ayran içecek halimiz yok, portakalların da tadı bozuldu suyunu sıksan bşeye benzemio artık, mecbur çay içiliyor.[/QUOTE]

PORTAKAL YIYEMYRM SUYUNUDA ICEMEYRM YA MIDEMI COK BULANDIRIO

Günaydın - 19 Kasım 2007, Pazartesi - Hamilelikte yeşil çay, bebeği kalp yetmezliğine sokabilir

bak buldum canım bi oku istersen...

hadi ya, yeşil çay da sevmem aslında gaz-şişkinlik oluyor diye zorla içiyorum. bana adaçayı hariç tüm çayları tüketebilecğeim söylenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…