2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olur öyle şeyler:) hoşgeldin canım. ben de eylül annesiyim ama ağustos da olabilir :) maksat muhabbet işte eylül-ekim ne farkeder :))

sen gene iyi 3 kişisin, ben tektim 10dk yemek yapmaya kaçtım o arada gelmişsin...

gördün mü bebiş kostümlerini?? ayıcıklıdan almak istiyorum.

cok güzeller ama dedigin gibi cin malı olabilir. bezelyeli olan bile güzel hepsi cok tatlı

ben de tekim bu arada cnm ya (( napalım idare etmek lazım. güzel güzel yemekler yap bebişi de doyur bakalım. kolay gelsin

MErhabalar bende eylül annesiyim sonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş

selam kızlar bende eylül annesiyim ama fazla vaktim olmuyor nete girmeye yaramaz kızım sayesinde :) çok şükür hamileliyim rahat geçiyor ikili testim temiz çıktı cinsiyet söylemek için erken dedi dr bakalım bidaha ki sefere öğreniriz inşallah isim düşünmeye başladınız mı kızlar ?????

MErhabalar bende eylül annesiyim sonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı?

Ayy maşallah prensesine :))

merhaba canım. ufak ufak aklımdan geçiriyorum ama cinsiyet belli değil... isimleri çoktan seçmiş arkadaşlar da var aramızda.

ben eylülde doğacağı için EYLÜL olsun istiyorum adı ama başka isimlerede bakıyorum yinede
kendimde eylül doğumluyum anneme derdim neden eylül koymadın diye ozaman yoktu kızım sen kızın olunca koyarsın derdi hep

Bizimki kesin olmamakla beraber Güneş diye düşünüyoruz ama bakalım,belki değişir.

ben hissetmiyorum. doktoruma sordum ilk gebelikte 20. haftadan önce zor dedi.. ama hisseden de var forumda.

15hafta bitti bizim hissetmedim.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebekler daha geç hissedilirmiş hep öyle diyorlar.Ben sanki yavaş yavaş bir kıpırtı var diye düşünüyorum ama emin olamıyorum.

Bizimki kesin olmamakla beraber Güneş diye düşünüyoruz ama bakalım,belki değişir.

arkadaşlarımın h.içi kızları oldu. Güneş koydular :) çok güzel isim. ama daha vakit var.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebekler daha geç hissedilirmiş hep öyle diyorlar.Ben sanki yavaş yavaş bir kıpırtı var diye düşünüyorum ama emin olamıyorum.

var böyle söylentiler. tutan taraflar da var ama hepsi de tutmuyor. free bhcg 50 den küçükse erkek, büyükse kız derler. 28 benim. ama 15. hafta geçti hala hiisetmiyorum e kız o zaman, buluntım olmadı erkek... böyle bir sürü var ama bakalım hangisi...

sağlıklı olsunlar da... bir de her zaman bebek göstermediğinden değil. bizimki açtı bacak arasını ama biz benzetemedik. aletlerde, doktor deneyiminden vb. de geç öğrenilebiliyor.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz..
bende kıpırtı hissediyorum arada sanki pıtpıt bişeyler oluyo:)),
isim konusundada eşim elif ismini çok istiyo ama ben pek istemiyorum
bu konuda anlaşamıyoruz bi türlü,kabullenmeye çalışıyorum ama çok zor gibi
olurda kabul edersem elifin yanına uygun bi isim istiyorum,
elif duru-elif derin gibi bilmiyorum tabi kararsızım araştırma yapıcam daha çookk:)

Bende bazıları tuttu,serbest beta tuttu,talı aşerdim tuttu.Ama benim de çok bulantım oldu allahtan kusma olmadı.Tabi canım valla her şey tecrübede,aletlerde bitiyor.Bizimki 12. haftada söyledi ama % 70 dedi, 15. haftada artık % 90 dedi.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar siz bilirsiniz ama doğayla ilgili isimler koymak güzel değil diye duymuştum gecen güneş rüzgar toprak ateş falan öyle isimler

yok ya bencede bunlar hep söylenti,midem bulanmadı hiç,beta hcg 33 ama dr %99 kız dedi:) herkeste aynı şeyler geçerli deil bencede,tatlı yiyemezlermiş ekşi yerlermiş bunlarda olmadı bende ben tatlımıda ekşimide herzamanki gibi yedim

elif bence tek basına bile çok gzl bi kız ismi bizim erkekse baba koycak kızımda ben koymuştum yine kız olursa nisa yada rümeysa istiyorum

Ben hoşgeldini üzerime alınıp hoşbulduk diyeyim Peki bu kıpırtılar ne kadar zamanda oluyor her gün oluyor mu?Benim hissettiğimi düşündüğüm şeyler bazen iki gün hiç olmuyor.
Elif ismini ben de beğenirim ama kesinlikle sana katılıyorum.Ben de iki isim koymayı düşünüyorum ama biz de eşimle bu konuda uzlaşamadık.O da tek isim istiyor ama bakalım zaman ne gösterecek.

merhaba anneler nasılsınız?1 hftdır bakamadım herkes iyidir inşallah...yolculuktu yorgunluktu doktordu derken ancak fırsat oldu...özledim sizi...bu arada moralim biraz bozuldu..doktordan geldim şimdi..4 lü tarama kan testi yapmıştı...birazcık riskli gördü ayrıntılı ultrosona yönlendirdi..3 hft sonra gidicem..bakalım..sonuçlar böyle...başka 4 lü tarama testi yaptıran varmı acaba?

1 aydan uzun zamandır bulantım geçmişti. Bebek iyi mi diye telaş yapıyordum. Bugün ilk defa klozete koşunca sevindim. Yaşasın midem bulandı oldum resmen. :)
Bebek kostümlerinden de şapkalı pengueni beğendim ben de.

kızlar siz bilirsiniz ama doğayla ilgili isimler koymak güzel değil diye duymuştum gecen güneş rüzgar toprak ateş falan öyle isimler

Nasıl yani?Ben hiç öyle bir şey duymadım.Güzel değil derken valla anlamadım canım :44:

Ya bence tamamen bünye ile ilgili.Herkes bişey diyor.Aman sağlıklı gebelik ve doğum geçirelim de gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…