merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ekim annelerindeydim dün eylül annesi olacağımı öğrendim 4ekmdi doğum tarihi 30eylül oldu benim geç döllenme değişiyo sürekli...dün dr a gittik tahminen kızımın olacağını söledi 10gün sonra tekrar bakacak bakalım 2.5yaşındada kızım var 2009ekim annesiyim aynı zamanda...
sen gene iyi 3 kişisin, ben tektim10dk yemek yapmaya kaçtım o arada gelmişsin...
gördün mü bebiş kostümlerini?? ayıcıklıdan almak istiyorum.
MErhabalar bende eylül annesiyimsonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş
MErhabalar bende eylül annesiyimsonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş
selam kızlar bende eylül annesiyim ama fazla vaktim olmuyor nete girmeye yaramaz kızım sayesinde :) çok şükür hamileliyim rahat geçiyor ikili testim temiz çıktı cinsiyet söylemek için erken dedi dr bakalım bidaha ki sefere öğreniriz inşallah isim düşünmeye başladınız mı kızlar ?????
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı?
selam kızlar bende eylül annesiyim ama fazla vaktim olmuyor nete girmeye yaramaz kızım sayesinde :) çok şükür hamileliyim rahat geçiyor ikili testim temiz çıktı cinsiyet söylemek için erken dedi dr bakalım bidaha ki sefere öğreniriz inşallah isim düşünmeye başladınız mı kızlar ?????
ben hissetmiyorum. doktoruma sordum ilk gebelikte 20. haftadan önce zor dedi.. ama hisseden de var forumda.
15hafta bitti bizim hissetmedim.
Bizimki kesin olmamakla beraber Güneş diye düşünüyoruz ama bakalım,belki değişir.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebekler daha geç hissedilirmiş hep öyle diyorlar.Ben sanki yavaş yavaş bir kıpırtı var diye düşünüyorum ama emin olamıyorum.
arkadaşlarımın h.içi kızları oldu. Güneş koydular :) çok güzel isim. ama daha vakit var.
var böyle söylentiler. tutan taraflar da var ama hepsi de tutmuyor. free bhcg 50 den küçükse erkek, büyükse kız derler. 28 benim. ama 15. hafta geçti hala hiisetmiyorum e kız o zaman, buluntım olmadı erkek... böyle bir sürü var ama bakalım hangisi...
sağlıklı olsunlar da... bir de her zaman bebek göstermediğinden değil. bizimki açtı bacak arasını ama biz benzetemedik. aletlerde, doktor deneyiminden vb. de geç öğrenilebiliyor.
kızlar siz bilirsiniz ama doğayla ilgili isimler koymak güzel değil diye duymuştum gecen güneş rüzgar toprak ateş falan öyle isimlerarkadaşlarımın h.içi kızları oldu. Güneş koydular :) çok güzel isim. ama daha vakit var.
var böyle söylentiler. tutan taraflar da var ama hepsi de tutmuyor. free bhcg 50 den küçükse erkek, büyükse kız derler. 28 benim. ama 15. hafta geçti hala hiisetmiyorum e kız o zaman, buluntım olmadı erkek... böyle bir sürü var ama bakalım hangisi...
sağlıklı olsunlar da... bir de her zaman bebek göstermediğinden değil. bizimki açtı bacak arasını ama biz benzetemedik. aletlerde, doktor deneyiminden vb. de geç öğrenilebiliyor.
arkadaşlarımın h.içi kızları oldu. Güneş koydular :) çok güzel isim. ama daha vakit var.
elif bence tek basına bile çok gzl bi kız ismi bizim erkekse baba koycak kızımda ben koymuştum yine kız olursa nisa yada rümeysa istiyorumyeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz..
bende kıpırtı hissediyorum arada sanki pıtpıt bişeyler oluyo:)),
isim konusundada eşim elif ismini çok istiyo ama ben pek istemiyorum
bu konuda anlaşamıyoruz bi türlü,kabullenmeye çalışıyorum ama çok zor gibi
olurda kabul edersem elifin yanına uygun bi isim istiyorum,
elif duru-elif derin gibi bilmiyorum tabi kararsızım araştırma yapıcam daha çookk:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz..
bende kıpırtı hissediyorum arada sanki pıtpıt bişeyler oluyo:)),
isim konusundada eşim elif ismini çok istiyo ama ben pek istemiyorum
bu konuda anlaşamıyoruz bi türlü,kabullenmeye çalışıyorum ama çok zor gibi
olurda kabul edersem elifin yanına uygun bi isim istiyorum,
elif duru-elif derin gibi bilmiyorum tabi kararsızım araştırma yapıcam daha çookk:)
kızlar siz bilirsiniz ama doğayla ilgili isimler koymak güzel değil diye duymuştum gecen güneş rüzgar toprak ateş falan öyle isimler
yok ya bencede bunlar hep söylenti,midem bulanmadı hiç,beta hcg 33 ama dr %99 kız dedi:) herkeste aynı şeyler geçerli deil bencede,tatlı yiyemezlermiş ekşi yerlermiş bunlarda olmadı bende ben tatlımıda ekşimide herzamanki gibi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?