2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ikili testin beta hcg değerlerine göre cinsiyet konusu olmuş akşam,bende yazmadan edemedim şimdi görünce,benimki 33,2 çıkmış kızım olucak inş.bendede tutmadı yanii

ikili testin beta hcg değerlerine göre cinsiyet konusu olmuş akşam,bende yazmadan edemedim şimdi görünce,benimki 33,2 çıkmış kızım olucak inş.bendede tutmadı yanii

evet seninki ile birlikte baya bi tutmayan oldu , bu tez de çürümüş oldu böylece.

evet seninki ile birlikte baya bi tutmayan oldu , bu tez de çürümüş oldu böylece.
kesinlikle böyle şeylere inanmamalı bencede,tesadüfen tutanlar vardır elbet ama yanlş bişeymiş demekki

aynen bende ya, nasıl geçecek bu burun tıkanıklığı deli etti beni.

salgın var galiba bu aralar,bende günlerdir hem burun tıkanıklığı hem hapşuruk çekiyorum:((

Merhaba kızlar, günler nasıl geçicek derken böyle bi platformda buluşmak harika.. Ara ara devam eden bulantılar halsizlikler daha neler neler :))

Son düzenleme:
ben 13 haftanın içindeyim bulantıların 13 ve 14. haftalarda kesileceği söyleniyor, doğrumu 16. haftada olanlar :)

Bhcg biz de denedik,yakın bi arkadaşımın 27 değeri ve cinsiyeti erkek,benim 58 kız ,biz de tuttu yani.

Anchusa Senin kızın olacak gibi bi his var içimde :3:

Herşeyden önce sağlıklı olsun ama kız çok isterim.Rüyamda da kız gördüm. Tokalarla, eteklerle süslerim, annesinin takılarına ortak çıkar, beraber kek kurabiye yaparız, alışverişe çıkarız.Anne kız arasındaki bağ daha farklı oluyor. Bu bhcg %65 te tuttu %35 te tutmadı şu ana kadar yazanlar arasında. Benimki de 69.04 ama cinsiyet belli olmadığı için bilemiyorum..

ben 13 haftanın içindeyim bulantıların 13 ve 14. haftalarda kesileceği söyleniyor, doğrumu 16. haftada olanlar :)

Ben de 13. haftadayım ve bulantılarım devam ediyor. Kimisinin 9 ay devam ediyormuş ama genelde 14. haftada kesiliyormuş bıçak gibi. İnşallah bizim biter çünkü midem bulanınca çok yiyorum ben. Bulantıyı kesmenin tek yolu yemek yemek.

Ben de 13. haftadayım ve bulantılarım devam ediyor. Kimisinin 9 ay devam ediyormuş ama genelde 14. haftada kesiliyormuş bıçak gibi. İnşallah bizim biter çünkü midem bulanınca çok yiyorum ben. Bulantıyı kesmenin tek yolu yemek yemek.

yemek yemek miiii, ben midem bulanacak diye bişi yemiyorum, su bile içmiyorum ya :(

Külliyen yalan :) Ne yazık ki hamilelik sürecinde net birşey söylemek mümkün olmuyor kiminin 2. ay sonunda, kiminin benim gibi çok büyük ölçüde azalsa da 15.haftada da devam ediyor. Her yemekten sonra ve yemek yaparken bööööööögggğ seslerini duyuyor eşim ama allahtan sadece sesle sınırlı kalıyor.. Bir ara mide bulantım geçmişti bebeğe birşey mi oldu diye kendi kendimi yiyip doktora gitmiştim. Aslında bazen mide bulantısı bebekle ilgili olumlu güzel bir işaret olabiliyor..

Back
X