2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim kız olursa kendi adımı koymayı bile düşünüyorum :) eşim de onaylıyor...

kaynanam hiç beğenmedi bu durumu "evde karıştırırsınız" dedi. bir şey demedim ama biz eşimle akrabalar yoksa yanımızda ismimizle hitap etmeyiz ki... ben eşime adını söylesem küser bana :) tabi kaynanaya diyemiyorsun böyle yanlış anlar diye ama cidden kendi adımı koyabilirim...

Eki Görüntüle 374698 merhaba anneler nasılsınız?1 hftdır bakamadım herkes iyidir inşallah...yolculuktu yorgunluktu doktordu derken ancak fırsat oldu...özledim sizi...:16:bu arada moralim b:16:iraz bozuldu..doktordan geldim şimdi..4 lü tarama kan testi yapmıştı...birazcık riskli gördü ayrıntılı ultrosona yönlendirdi..3 hft sonra gidicem..bakalım..sonuçlar böyle...başka 4 lü tarama testi yaptıran varmı acaba?
üzülme cnm bnm arkadaşımada demişlerdi oo gidemedi bile ama sapasağlam bebişi 4 yasında şimdi

Eki Görüntüle 374698 merhaba anneler nasılsınız?1 hftdır bakamadım herkes iyidir inşallah...yolculuktu yorgunluktu doktordu derken ancak fırsat oldu...özledim sizi...:16:bu arada moralim b:16:iraz bozuldu..doktordan geldim şimdi..4 lü tarama kan testi yapmıştı...birazcık riskli gördü ayrıntılı ultrosona yönlendirdi..3 hft sonra gidicem..bakalım..sonuçlar böyle...başka 4 lü tarama testi yaptıran varmı acaba?

canım, yanlış biliyor olabilirim ama 4lü denilen ayrıntılı ultrason zaten. acaba bu 3lü tarama mı? 3lü ise eğer 3lü sonuçları hatalı çıkabiliyor. benim doktorum dahil çok doktor 3lü yaptırmıyor o yüzden. ayrıca sonuçlar pozitif değil, bazısı sınırda.... ayrıntılıyı ben e yaptırıcağım. bir sürü şeyi görüntüleyebiliyorsun ayrıntılıda. senin sonuçlar kötü değil. diyelim ki kötü çıktı,pozitif çıktı... bu bir risk belirleme testi. hasta ya da değil testi değil ki... sen kalbini temiz tut. moralini yüksek tut. sapasağlam olacak yavrularımız Allah'n izniyle..

1 aydan uzun zamandır bulantım geçmişti. Bebek iyi mi diye telaş yapıyordum. Bugün ilk defa klozete koşunca sevindim. :27: Yaşasın midem bulandı oldum resmen. :)
Bebek kostümlerinden de şapkalı pengueni beğendim ben de.

:)) ben daha 1 kere kusmadım... bünye meselesi demek ki... hepsine bayıldım ben gg de buldum farklı farklı kişiler satıyorlar. çok sevimlilerr :))

benim kız olursa kendi adımı koymayı bile düşünüyorum :) eşim de onaylıyor...

kaynanam hiç beğenmedi bu durumu "evde karıştırırsınız" dedi. bir şey demedim ama biz eşimle akrabalar yoksa yanımızda ismimizle hitap etmeyiz ki... ben eşime adını söylesem küser bana :) tabi kaynanaya diyemiyorsun böyle yanlış anlar diye ama cidden kendi adımı koyabilirim...

Bence iyi fikir,bir arkadaşım kızına kendi adını koymuştu.Annesinin ismini de ona koymuşlardı.Tek çocuktu babamın soyadını yaşatamıyorum bari annemin adını yaşatayım diye koymuş.

Bence iyi fikir,bir arkadaşım kızına kendi adını koymuştu.Annesinin ismini de ona koymuşlardı.Tek çocuktu babamın soyadını yaşatamıyorum bari annemin adını yaşatayım diye koymuş.

ben kendi ismimi çok beğenirim. sağolsun aile güzel seçmişler. ben de tek çocuğum :) anlamlı isimler koyulmalı çocuklara ama söylenmesi de kolay olmalı, yurtdışında okur-çalışırsa her dilde anlaşılabilir olmalı... benim kıstaslarım bunlar açıkçası. ismimin anlamı da "içe ferahlık veren güzel kız" demek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kendi ismimi çok beğenirim. sağolsun aile güzel seçmişler. ben de tek çocuğum :) anlamlı isimler koyulmalı çocuklara ama söylenmesi de kolay olmalı, yurtdışında okur-çalışırsa her dilde anlaşılabilir olmalı... benim kıstaslarım bunlar açıkçası. ismimin anlamı da "içe ferahlık veren güzel kız" demek.

Anlamı çok güzelmiş,doğruymuş da avatardaki çok güzel,sensin değil mi?Adını da soracağım ama tabi alenen söylemek istemeyebilirsin :9:

Benim bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrasona her doktor yönlendiriyor zaten.18. ile 24. hafta arası bebeğin organ gelişimini incelemek için ya radyoloji uzmanına ya da bu konuda tecrübeli bir doktora yönlendiriyorlar.Kimileri de kendi bakıyor aleti uygunsa.

Anlamı çok güzelmiş,doğruymuş da avatardaki çok güzel,sensin değil mi?Adını da soracağım ama tabi alenen söylemek istemeyebilirsin :9:

10dk a 1 mesaj atabiliyorum :)) ismin çok güzel. o bahsettiğin isim de benim ikiz kardeşimin ismiydi. rahmetli oldu. o yüzden o ismi telaffuz bile edemem içim acır. bir sürü insan çocuğuma kardeşimin adını vermemi söylese de, ben de anneciğim de o ismi daha anamıyoruz bile... ne bileyim evlat bu yeri gelir kızarsın.

elif bence tek basına bile çok gzl bi kız ismi bizim erkekse baba koycak kızımda ben koymuştum yine kız olursa nisa yada rümeysa istiyorum
bakalım ne olur sonuç bilmiyorum ama içimede çok sindi diyemiyorum şimdilik elif için:(ama eşimide üzmek istemiyorum sonuçta oda babası nolcak bilmem

Ben hoşgeldini üzerime alınıp hoşbulduk diyeyim :34: Peki bu kıpırtılar ne kadar zamanda oluyor her gün oluyor mu?Benim hissettiğimi düşündüğüm şeyler bazen iki gün hiç olmuyor.
Elif ismini ben de beğenirim ama kesinlikle sana katılıyorum.Ben de iki isim koymayı düşünüyorum ama biz de eşimle bu konuda uzlaşamadık.O da tek isim istiyor ama bakalım zaman ne gösterecek.

:) hayır ara sıra özellikle akşamları diyebilirim
bizde eşimle uzlaşamadık uzlaşacağada benzzemiyoruzz offf yanii

10dk a 1 mesaj atabiliyorum :)) ismin çok güzel. o bahsettiğin isim de benim ikiz kardeşimin ismiydi. rahmetli oldu. o yüzden o ismi telaffuz bile edemem içim acır. bir sürü insan çocuğuma kardeşimin adını vermemi söylese de, ben de anneciğim de o ismi daha anamıyoruz bile... ne bileyim evlat bu yeri gelir kızarsın.

Allah rahmet eylesin,haklısın tabi zor olur.Kızsan da sevsen de biraz zor olur anmak.Hayırlısı olsun.

bakalım ne olur sonuç bilmiyorum ama içimede çok sindi diyemiyorum şimdilik elif için:(ama eşimide üzmek istemiyorum sonuçta oda babası nolcak bilmem

:) hayır ara sıra özellikle akşamları diyebilirim
bizde eşimle uzlaşamadık uzlaşacağada benzzemiyoruzz offf yanii

Peki hergün mü :18:

ismin turamit mi peki??? herhalde değildir .

Selam kızlar...
Bayağı yürüdük bugün. Bir hamile pantolonu aldım..Ama hamile kotlarını hiç beğenemedim. Çuval gibi oldu üstüme. 36 beden bile kalçamdan düşüverdi.Hamile taytım da pazartesi gelirse bir süre idare ederim. Sonrasında bakarız...
Sizler nasılsınız?

Back
X