Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık zaman geçsin kızlar yaaaaa ağustosu görmek istiyorum biran önceDDD
:)))) evet bazen bende yusf yusufçukum:))günaydın canım aynen walla hem çok istiyorum meleğimi kucağıma almayı hemde yaklaştıkça tırsıyorum![]()
:)))) evet bazen bende yusf yusufçukum:))
ama kilo almak istemiyorum artık yeter bukadarrrr diyorumm kilo almak sorun değil de kıyafet sorunn çalışınca hergün aynı şeyleri giy giy öögggg geldi yaws.
D
Gunaydın kılzar cumartesı ıse gelmek kdr ızdıraplı bısı yok valla
nasılsnz bakalım bugun sbhtn berı bı agrı var adet agrısı gbı arada bı sancı gırer gbı oluo karnıma :18::18::18:buarada kaynanama sana gelcem 1 hafta kalcam dıyodum aksam suprızzzz kaynanamlar eldı 1 hafta kalckmıs bızde coluk cocuk doldu evv hep
http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...l-Oyun-Parki-Kirmizi.aspx?ref=akakce&v=1.69.5 bu mu şekerim..
ben 504 aldım gayet memnnunm. Sadece kapılardan geçmiyor açıkken odalar arası taşıyacaksan sana sıkıntı çıkarabilir. Ama ben çok beğenerek aldım. Toker bebede kraftta indirim var. ben 220 tl ye aldım yatağada 40tl verdim.
canım benim dediğim model de Kraft P008miş.Buldum sonradan.Optimumda 280 lira dedi.Nette 235e var en uygun.Çok da fark yok aralarında.Sanırım bundan alıcam bendeee
ay hiç sormaa iki gün öncee perşembe günü tartılmıştım 11,5 kilo fazlam vardı bugün sabah 13 kg olmuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmm:)))) kaç kilo aldın canım sen ben 11 kilo aldımdoğuma kadar ayvayı yedim anlicağan
aynen mihrace ya bende çalışıyorum geçici bir süreç için insan bişey almak istemiyo ay bir izne çıksakta rahatlasak daha benim 5-6 haftam falan varrr offff.......
bu arada bizden başka kimse yok sanırsamyarında iş var ya
![]()
ay hiç sormaa iki gün öncee perşembe günü tartılmıştım 11,5 kilo fazlam vardı bugün sabah 13 kg olmuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmm(((
pazar pazar ne işi kuzum yaaaa
ay hiç sormaa iki gün öncee perşembe günü tartılmıştım 11,5 kilo fazlam vardı bugün sabah 13 kg olmuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmm(((
Canım son zamanlarda hızlanacakmış ya ondandır, bebek de çok hızlı alacakmış zaten..
Sıkma canını ben artık bıraktım yapacak bişeyim yok çünkü, oluruna bıraktım yaniiii :26: