2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım aynen walla hem çok istiyorum meleğimi kucağıma almayı hemde yaklaştıkça tırsıyorum :1:
:)))) evet bazen bende yusf yusufçukum:))
ama kilo almak istemiyorum artık yeter bukadarrrr diyorumm kilo almak sorun değil de kıyafet sorunn çalışınca hergün aynı şeyleri giy giy öögggg geldi yaws.
:DD

:)))) evet bazen bende yusf yusufçukum:))
ama kilo almak istemiyorum artık yeter bukadarrrr diyorumm kilo almak sorun değil de kıyafet sorunn çalışınca hergün aynı şeyleri giy giy öögggg geldi yaws.
:DD

:)))) kaç kilo aldın canım sen ben 11 kilo aldım :17: doğuma kadar ayvayı yedim anlicağan:1: aynen mihrace ya bende çalışıyorum geçici bir süreç için insan bişey almak istemiyo ay bir izne çıksakta rahatlasak daha benim 5-6 haftam falan varrr offff.......

günaydın kızlarrrrr
benimde ağrım oluyo dün doktora sordum. Üşütme bol bol soluna yatarak dinlen bide bol su iç dedi magnezyumuda ihmal etme dedi

Gunaydın kılzar cumartesı ıse gelmek kdr ızdıraplı bısı yok valla

nasılsnz bakalım bugun sbhtn berı bı agrı var adet agrısı gbı arada bı sancı gırer gbı oluo karnıma :18::18::18:buarada kaynanama sana gelcem 1 hafta kalcam dıyodum aksam suprızzzz kaynanamlar eldı 1 hafta kalckmıs bızde coluk cocuk doldu evv hep

geçmiş olsun canım o ağrılardan bendede var bu hafta başladı erken doğum riskimde var benim hayırlısı bkalım özellikle bel sırt kasık ara ara giriyo ama fena giriyo yani:1: hem biran önce kucağıma almak istiyorum hemde kalsın içerde gelişsin daha çok istiyorum :44: karmaşık duygular neyseki bu hafta hastaneye gidicem sebeplerini öğreniriz bakalım neymiş bebeğimin derdi:emir_bebek:

günaydınnnnnn güzeller

dün iş yerinde o kadar yorulmuşum ki, uzun zamandır ilk defa bu saate kadar uyumuşum çok şaşırdım kendimeee:53:

çok işim var evdeeee, geçen hafta hiç yapmamıştım ütü yüzünden, bu hafta mecburummm Allahım kuvvet versin hepimizee:9:

http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...l-Oyun-Parki-Kirmizi.aspx?ref=akakce&v=1.69.5 bu mu şekerim..

ben 504 aldım gayet memnnunm. Sadece kapılardan geçmiyor açıkken odalar arası taşıyacaksan sana sıkıntı çıkarabilir. Ama ben çok beğenerek aldım. Toker bebede kraftta indirim var. ben 220 tl ye aldım yatağada 40tl verdim.

canım benim dediğim model de Kraft P008miş.Buldum sonradan.Optimumda 280 lira dedi.Nette 235e var en uygun.Çok da fark yok aralarında.Sanırım bundan alıcam bendeee

canım benim dediğim model de Kraft P008miş.Buldum sonradan.Optimumda 280 lira dedi.Nette 235e var en uygun.Çok da fark yok aralarında.Sanırım bundan alıcam bendeee

Bundan burda bir arkadaş daha almıştı yada bakmıştı resmini koymuştu da ordan hatırlıyorum...

Çok güzel, güle güle kullanın tontişinle inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

:)))) kaç kilo aldın canım sen ben 11 kilo aldım :17: doğuma kadar ayvayı yedim anlicağan:1: aynen mihrace ya bende çalışıyorum geçici bir süreç için insan bişey almak istemiyo ay bir izne çıksakta rahatlasak daha benim 5-6 haftam falan varrr offff.......
ay hiç sormaa iki gün öncee perşembe günü tartılmıştım 11,5 kilo fazlam vardı bugün sabah 13 kg olmuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmm:((((

ay hiç sormaa iki gün öncee perşembe günü tartılmıştım 11,5 kilo fazlam vardı bugün sabah 13 kg olmuş şok oldummmmmmmmmmmmmmmmmm:((((

Canım son zamanlarda hızlanacakmış ya ondandır, bebek de çok hızlı alacakmış zaten..:emir_bebek:

Sıkma canını ben artık bıraktım yapacak bişeyim yok çünkü, oluruna bıraktım yaniiii :26:

herkese merhabalarrr,,,
püfff işten cıkmama 4 saat var, ctesı iş mi olur ya, hftaiçi gecıyorda, bu ctesı yıl gıbı gelıyoo bana:((

selam canım, valla bende 22-26 hfta arası 3,5 kılo almıstım,toplamda 7 kılo aldım ama hftaya kontrolum var kesın bı 3,4 kılo aldım gene bu ay, şişiyoruzzzzz,, kendimide begenmıyorum bişey oldu tipim degstı sankı :((
inşallah kuzumda almıstır kılo

Canım son zamanlarda hızlanacakmış ya ondandır, bebek de çok hızlı alacakmış zaten..:emir_bebek:

Sıkma canını ben artık bıraktım yapacak bişeyim yok çünkü, oluruna bıraktım yaniiii :26:

iyide nasıl oluyor ben anlamaıdm yawss
yemek yememde bir artış yok porsiyonlarımı küçülttümm
bıraksam daha fena olacakkk:DD

kızlar günaydınnnnnn
önceki gün yorgan ve yastık işini dünde nevresim işini hallettim yaşasınnnn.... :)) Siz neler yaptınız hazırlıklar ne durumda?

tünaydınnnnnnn göbüşlüler biz geldik :3:nabersinizzzzzzzz
bi hafta sonu uykusu keyfi yapam dedim cemre tekmelerle kaldırdı beni yataktan acıkmış kuzum kahvaltımızı hazırladık babişkomuzda markete ekmek almaya gitii:56:

Back
X