2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnnn güzel annişler ve onların güzel bebişleri :16: yine bir pazar sabahı ve yine iş :47: sizde ne var ne yok çoğunuz uyuyosunuzdur ne güzel.....

günaydınnnnn güzel annişler ve onların güzel bebişleri :16: yine bir pazar sabahı ve yine iş :47: sizde ne var ne yok çoğunuz uyuyosunuzdur ne güzel.....

Günaydın canımmm........
malesef biz uyuyamadık kızımlaaa kıpır kıpır kıpır uyutmadı annesini ,acıkmış meğer,bişeyler yedik şimdi ses yok......
sanada Allah kolaylık versin canım....kendine dikkat et,fazla yormaaaa

günaydın kızlar....
nasılsınız bugün? biz yine sabah 7.00 gibi kalktık uyuyamıyoruz ya :(( gece 3-4 kere kalkıyorum. benim gibi olan var mı?

Günaydın canımmm........
malesef biz uyuyamadık kızımlaaa kıpır kıpır kıpır uyutmadı annesini ,acıkmış meğer,bişeyler yedik şimdi ses yok......
sanada Allah kolaylık versin canım....kendine dikkat et,fazla yormaaaa

oyyy yerim ben onu acıkmış mı oooo kıyamam kuzuya :16: sağol canım bu arada yormamaya çalışıyorum cnm kendimi ama inan pazar pazar işe gelmek bile yetiyor yaaaa :(((((((

günaydın kızlar....
nasılsınız bugün? biz yine sabah 7.00 gibi kalktık uyuyamıyoruz ya :(( gece 3-4 kere kalkıyorum. benim gibi olan var mı?
canım aynen bende senin gibiyim....deliksiz uykuya hasret kaldım...........

oyyy yerim ben onu acıkmış mı oooo kıyamam kuzuya :16: sağol canım bu arada yormamaya çalışıyorum cnm kendimi ama inan pazar pazar işe gelmek bile yetiyor yaaaa :(((((((

haklısın tatlım...
ne zaman doğum iznine ayrılcaksın?

32. haftanın bitimindeymiş tatlım doğum izni 5 hafta falan var daha... sen benden bayağ öndesin tatlım hadi bakalım... korku var mı canım başladı doğum korkuları???

hmmmm....... bende perşembe günü 32+1 olucam doğum iznini aktarmak için rapor almaya DR. gitcem.....
korku olarak aslında bişey yok ,tek endişelendiğim şey erken doğum yapmak.....
vaktiyle sağlıkla olsun ....Normal doğumda düşünüyrm,bilmem şuan çok cesaretli buluyrm kendimi,tab,i doğum iice yaklaşınca ne olur bilmemmmm:1::1::1::1::1::1:

Canım benim de en basından beri hayalim eylül koymak. Hatta taaa evlenmeden önce bile aralıkta hamile kalayım, basak burcu bi kızım olsun,adı eylül olsun annesine benzesin derdim herkese.12. haftada erkek dediler bebeğime babasıyla ne isim vereceğimizi sadece 1 ay düşünmemize ragmen kac kere birbirimize girdik:1: 16. haftada kız oldugu kesinleşti tekrar tartısmasız eylül dendi (babamız da bu ismi cok seviyor cünkü) Dün annem bir mevlütte hocaya sormus. o da koymayın demiş, eylül sonbahar hazan demek.Cocuga negatif anlamlı bişi koymayın kuranda gecen bişiler olsun demiş:47: Ne alakası var eylül sonbahar demek degil ki.Ayrıca olsa bile sonbahar kötü bişi mi? Ben cok severim son baharı.Yazın o kavurucu sıcaklarından sonra serin serin, ferah ferah.. Ben vazgeçmedim.Eylül koyacam yavrumun adını.Hem hepimiz cok alsıtık artk değiştirsek eminim cok zorlanırız yeni isme alısmakta..
vazgeçme canım bence çok güzel isim.. herkes söyler birşeyler.. ne alaka hüzün demekmişşşşşşşşşş :63:
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn güzel biir pazar günü daha:16:
günaydıınnn canımmm :12:

Günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
biz kahvaltımızı yaptık... Geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk
ohhafiyet olsun.. biz daha yapmadık babamız hazırlıyor :)) :66: :66: :66: :66:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16::16::16:
Günaydın canımmmm :34:

günaydın kızlar....
eh o da güzelmiş hazırlık yaptırıyor demekki seninki :9: :9: :9:

canımmm ben de sana kıyamam.. ne işi bu azar azar? hangi sektördesin sen? yorma kendini :34:

hmmmm....... bende perşembe günü 32+1 olucam doğum iznini aktarmak için rapor almaya DR. gitcem.....
vaktiyle sağlıkla olsun ....Normal doğumda düşünüyrm,bilmem şuan çok cesaretli buluyrm kendimi,tab,i doğum iice yaklaşınca ne olur bilmemmmm:1::1::1::1::1::1:

amiinnn canım vaktiyle sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah... benim sezeryan olucak çatım çok darmış birde bebeğin eşiği çok aşağıdaymış... olsun sağlıklı olalımda ikimizde farketmez... bu arada izne daha mı geç çıkmak istiyosun canım anlamadım??

vallahi bende he p sezaryan sezaryan diyordum nedense normal de olabilir diyorum şimdilik.... sonrası ne gösterir bilemem...... :))))))

vazgeçme canım bence çok güzel isim.. herkes söyler birşeyler.. ne alaka hüzün demekmişşşşşşşşşş :63:

günaydıınnn canımmm :12:

ohhafiyet olsun.. biz daha yapmadık babamız hazırlıyor :)) :66: :66: :66: :66:

Günaydın canımmmm :34:

eh o da güzelmiş hazırlık yaptırıyor demekki seninki :9: :9: :9:

canımmm ben de sana kıyamam.. ne işi bu azar azar? hangi sektördesin sen? yorma kendini :34:

canım özel bir inşaat firmasında gayrimenkul danışmanıyım... hizmet sektörü işte hafta sonu falan yok hafta içi izin kullanıyorum:((( babamız evde biz işte biz evde oluncada babamız işte walla doğurunca bırakmak istiyorum hem kızımı kendim büyütmek için hem eşimle vakit geçirmek için sıkıldım yahuuu:47:

günaydınnnnn kızlarrrrrrr ve tatlı bebişlerrr biz de sabah babamızı pazar pazar işe yolladıkkk:5::5::5: ondan sonra bi yatmışızzz işte bu saate kadar uyumuşşşş:1::1::1: şimdi kendimize güzel bi kahvaltı hazırlayacağız oğlumlaaa:56::56::56::56:

biz dün Lara'mla ilk kez denize girdik.. su buzzzzzz olmasına rağmen kızım "su perisi" olduğunu ispatladı :))))) biz girdik sonra babamızı da çektik :))) sonra yüzdük.. yüzdük... yüzdük... :)))

amiinnn canım vaktiyle sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah... benim sezeryan olucak çatım çok darmış birde bebeğin eşiği çok aşağıdaymış... olsun sağlıklı olalımda ikimizde farketmez... bu arada izne daha mı geç çıkmak istiyosun canım anlamadım??

aaaa....çatı muayenen yapıldımı tatlım....
nasıl anladı dr. çatının dar olduğunu....bende merak ediyrm acaba benim vucudum uygun mu normal doğum için die ama dr. 27. haftamda henüz erken demişti....
hayırlısı tatlım yaaaa sağlıklı bi şekilde doğsunlarda sezeryanmış ,normalmiş ne yapalım......
bu arada ben çğretmenim canım bugün itibariyle tatildeyim...benim rapor almaktaki amacın doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya aktarabilmek......

günaydınnnnn kızlarrrrrrr ve tatlı bebişlerrr biz de sabah babamızı pazar pazar işe yolladıkkk:5::5::5: ondan sonra bi yatmışızzz işte bu saate kadar uyumuşşşş:1::1::1: şimdi kendimize güzel bi kahvaltı hazırlayacağız oğlumlaaa:56::56::56::56:
oooooooooooooooooohhhhhhhhhh maşallah canım..... ne güzel bende keşke uyuyabilseeeeemmmmmmmmmm
afiyet olsun sizeeeeeeeeeeeeee annnesiiii

biz dün Lara'mla ilk kez denize girdik.. su buzzzzzz olmasına rağmen kızım "su perisi" olduğunu ispatladı :))))) biz girdik sonra babamızı da çektik :))) sonra yüzdük.. yüzdük... yüzdük... :)))

ayyy ne güzeeellll,benim kızım bu kurak yerde değil deniz ,su birikintisi bile görmedi henüz..........
demekki adının özelliğini sevicek annnesi,maşallah bebişeeeee

Back
X