- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.961
hayırlı olsun canım benim çok sevindim
hoşgelmiş triankada aramızaaaaa çokta güzel olmuşsun canım benimm
çözersin yemek işinide ya ama zor olacak bizade çalışıyoruz ya
hayırlı uğurlu olsun canım kafan rahatlamıştır ne güzel nişanlım bana salon tutuldu bundan sonra her sene 23 haziran bizim evlilik yıldönümümüz demişti bütün gün ağlamıştım
sende bizden çok slm syle çok özledik onuda ohh ne güzl evlendide bide davet ediyo büyükleri ne güzel ya bizde o günleri görebilcekmiyiz acaba
Bizde de tam tersi olur canım...yeni evli çifti amcalar, halalar çağırır..sonra kendileri gelmek istediğinde haber verirler gelirler
ahh kuzum ahh sen bizimkileri bilmiyosun başımın etini yerler eğer çağırmazsambizdede tam tersini yapıyolar önce yeni gelin çağırır sonra kendileri belki çağırır özellikle halamm
emyay_8990
A.slm canım söyledimmm
Kocasıyla kahvaltı yapcakmış
detayları konuşuruz dedi
a.slm tatlımmm
emyay_8990
A.slm canım söyledimmm
detayları konuşuruz dedi
a.slm tatlımmm
amannn bizde öyle şeylere takmazlar kafayı...benim annemin yiğeni evlendi 3 yıl dolu...bir daha yemeğe gitmedik...sadece oturmaya gittik 2-3 kez...kız çalışıyor ne ara davet edicek ne ara yemek yapıcak...annemler çağırdılar onu evlendikten 1 ay sonra falan...birde gelin el öpmeye geldi diye hediye verilir bizde
kuzum bizdede gelin el öpmeye gittiğinde havlu lif patik yemeni hazırlar herkese ayrı ayrı götürür ben kimseye bişi vermedim zaten benim çok fazla çeyiz yapmadım die
anlayacağın kuzum bizimkiler biraz tuaf
kuzum bizdede gelin el öpmeye gittiğinde havlu lif patik yemeni hazırlar herkese ayrı ayrı götürür ben kimseye bişi vermedim zaten benim çok fazla çeyiz yapmadım die
anlayacağın kuzum bizimkiler biraz tuaf
Ayy hakikaten tuhamış...yeni evli çifte hediye verilmesi doğrusu bence
Bizdede böyle canım ama
emyay_8990
A.slm canım söyledimmm
detayları konuşuruz dedi
a.slm tatlımmm
Kızlar evimisterde bir kampanya var, uzun zamandır göruyorum,
Bir yorgan alana bir bedava. Kristal, 99 lıra.
Alanlar var mı, memnun kaldınız mı elınıze gelınce?
Almayı düşünüyorum, eğer memnun kalanlar varsa ?
kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence
ben aldım canım normal yorganlara göre bıraz ince ama ben hafif yorganı severim,annem ikisi de bundan olmaz çok iyi değil diye bı tane daha alırız tac dan diyo ama bence güzel nevresime gecirdik cok güzel oldu
%99 koruyucu oluyorlarmış bende bu şans varken kesin ben %1 i bulurum gidip(tövbe yarabbım 2 yıl sen koru :26:)
Sağol canım hafif ve rahat olsun benım aradıklarım da bunlar zaten peki alayım o zaman ben
kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?