- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.941
ya kızlar bişi sorucam,farklı şehre gelin gidenler nasıl çıkıca evden?şehirer yakınsa gelinlik giyilip çıkılıyo,yakın bi yerde değiştiriliyo filan falan bunları okudum hep forumdan ama benimki bayağı bi uzak,gelinliğimi memlekete kadar götürmak istemiyorum mahvolur ya,kabarıklığı filan söner kötü olur.zaten kınam kalabalık olmucak,sadece adet yerini bulsun diye yapıyorum,başkası gelinliğimi görecek diye kasmak da istemiyorum açıkçası..napsam? İSt.dan tutucağımız eve,gelin alma saatinde ailem hazır bulunsa,sanki beni ordan alıyorlarmış gibi alsalar(gerçi akşam yine oraya gelcem ya neyse) öyle olur mu?davul zurna çalınması gerekir mi?bunları düşünmemiştim ben daha önce,lütfen fikirlerinizi yazın,sizin oralarda nasıl oluyo bu iş?
bence kendi evinden cıkmak biraz tuhaf olabilir ama gidecek yer yoksa da kuaförden gelin alma yapılabilir şekerim
veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...
maşaallah tatlım sen ne güzel bi kızmıssın öyle prensesler gibi olmuşşsun cok hoş
teşekkür ederim kızlar....
şimdi beni aldımı bi yemek telaşı..
benki evde kepçeyi tencereye değdirmiş insan değildim
dünkü menüm: biraz daha su ve tuza ihtiyacı olan bulgur pilavı ve çıtır pane harçlı tavuktu... tabii bide salataa :))))
ama bugün ne yapcam bilmiyorum...
ahhh! ne beter bişeymiş bu yemek olayı...
derlerdi de inanmazdı yahuuuu :))))
ben yemek konusunda sıkıntı çekmiycem kuçuk yasta annem öğretti sağolsun,ben de hevesliyimdir,gördüğüm tarifi uygularım cok da lezzetlidir elimiskender,içli köfte,şekerpare ne canım cekse yaparı hemen ama nişanlım da yardım ederse süper olur tabi
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
hayırlı olsun canım
arkadaşlarrrrr son gelişmeyi aktariim biz abimlerin binasında bir evin boşalmasını beklerken tam bugün boşaldı ki bi baktık bizim binadada bi ev boşalacakmış :) şimdi ikisinede baktım bizim binadaki ev bakımlı ama giriş kat diğeri 4. kat ama bakımsız boyasız sanırım bizim bnadaki evi tutacam allah bir mani vermezse :) dua edin bana
hayırlısı olsun canım inş.istediğin evi tutarsınız
kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa
işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa
yaa ben de kullanayacaktım ama düşündüm arkadasımla konustum hap 2-3 ay kullan dedi,adam evli değilkli tecrübeli değil,ilk gecelerden hamile kalırsın sonra dedi,bende doktora felan gidemem,en düşük gramlı,yan etkısız hap yasmin'miş onu alcam eczaneden napayım zaman kalmadı 20 gun felan kullansan da etkı eder dedi arkadas,nişanlımda ynde korunsun ama ben garantiye almıs olmak ıstıyorum.
bende simdi 7 .15de kalıyorum evlenınce 6da kalkmak lazım kocişle kahvaltı yapabılmemız içinbalayımdada öyle saatlerce uyumadım sabah 8 9 gibi kalktım nişanlıykende işe gelmek için 8e doğru uyanıyodum şimcik 6da uyanmam gerekiyo
Bende hiç hap kullanmıycam diyordum ama zor gorunuyor, eşin korundugunda daha çok tazeyken yol yordam bılmezken kontrollu gitmek zor gibime gelıyor tahmınen risk alamıycam ben, bu yuzden mınımum 3 ay hap kullanıcam, tabı bılıncsız değil, doktorun testler sonrası şu hap senın yapına uygun deyip onerdıgını kullanıcam.
Sonra kocam yanı mustakbel kocam korunur zaten istemıyor hap falan o, sağlıksız buluyor.
ben gidemıycem doktora izin alamam daha fazla,yasmin alıcam artık inşallah dedikleri gibi zararsızdır,aynen benimki de hapa cok karsı o düzeni tuttrana kadar güvenemem,o yuzden 3 ay felan kullanıcam ben
Son düzenleme: