2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım hoşgeldin, ohh davetiyeler de tamm hayılrı olsun canım,

gelinlik provan nasıl geçti, değişiklik yapmadın dimi gelinlikte
resimleri bekliyoruz he

Canim şimdi gelinlikcide yaptırıyorum çiçeği yapma yavruagri rengi ve krem rengi yoğunluk kremde biraz farklılıklar olucam ben biraz suslettim oZel olsun istedim 2 tane canlı çiçek yaptırcam birini bekarlara atmak icin biri bende kalcak toplamda 3 tane gelin çiçeğim olucak

neyse ki benim 5 aydı walla daha uzun olsa bilemim 1.5 ay kaldı cebelleşiyorum yeminlen :)

çok doğru kızlar ne kadar uzun sürerse o kadar tadsızlıklar çıkyoo herkes bişiler söylüyoo çiftlere yansıyo buda :26::26:

ayyy ben evlendiğimde nerdeyse 1sene olcak nişanlılığımız.. sevgililik döneminde de evliilk olayları çok konuşulurdu..yani nişanlı gibiydik.. maddi anlamda faalan sıkıntılarımız oldugu için bana çok geldiii valalhiiiii

ya kızlaaar bu arada bi ev buldukk.uygun fiyata... biraz ekskleri var ama zamanla yaparız dedik..bu fiyata bulmuşken.. ne bilim ya biraz zorlancaz tabi.. düğün arifesi ki herşeyi biz yapıoz.. bide ben işsizim ama kira ödemek istemiyorum.. hem ona göre eşyalarımı alırım.. masrafımı ona göre yaparım...... ayy ne bilim işteee... düşünceler düşünceleeeeeeer

:18::18::18::18::18::18::18:

İyi fikir aslında bekarlara da atmak için gerekli bi tane...
Dünya kadar çiçek var kuruttuğum ama ne yapacam onları hiç bilmiyorum:26:
Bi de gelin çiçeğim kurusun istemiyorum bunların üstüne
2tane düğün yapacam artık toplamda 3 çiçek olur benim de

canım hoşgeldin, ohh davetiyeler de tamm hayılrı olsun canım,

gelinlik provan nasıl geçti, değişiklik yapmadın dimi gelinlikte
resimleri bekliyoruz he

Canim sabah nasılsın demişsin ama görmeden çıktık şimdi okudum cok üzüldüm cevap veremedim diye kusura bakma tatlim
Gelinlik değişmedi tatlim aynı kaldı çünkü vakit yok gelinlikciler kabul etmiyor
Nişanlımda cok beğendi biraz daha icime sindi soz sana alcam o gelinliği evde git diyor
Davetiyeler tmm canim cok oZel bı seymişiz resimleri paylaşmak icin sabirsizlaniyorum
Nişanlın kahve icelim dedi kahvemizi içip geliyorum sekerler

artıları eksileri düşün tabiki kendi evine göre eşya alman en güzeli ama tek maaşla biraz zor olabilir canım bizde evimiizi alalım ona göre eşyalarımız olsun istiyorduk sonra başta kiraya çıkıp 1-2 yıl kendimizi toparlayıp sonra almaya karar verdik bakalım artık sizde iyi düşünün sende çalışıyor olsaydın ödemeler çok zorlamazdı hele ki destekte almıyorsanız bu süreçte allah yardımcınız olsun sende benim gibisin

çok beğendim çoook beğendim...kıyafette ayakkabıda harika ya..

olsun canım bişey olmaz,anladım zaten görmediğini
bence değiştirmediğin iyi oldu, hem az zaman kalmıştı hemde sana çok yakıştı yaaa, bak nişanlında beğenmiş ne güzel mutlulukla giy inşallah

saolll canımmmm.... ya kiralarda okdar uçukki canım yaa.. sonra ev alsak bile yine aynısı olcak kendi kendimize cebelleşcez.. ahhh ahhh bende bi iş bulsam ya artık... "üniversiteli işsizlerden"im işte.. zor yaaa... Allah hepimizin yardımcısı olsunn.. biyerlerden kısa kısa artık.. daha nelerden kıscaksakkkk

meslek neydi tatlım ve hangi ildesin ?

meslek neydi tatlım ve hangi ildesin ?

artık kk bile dayanmıyo bizee bikaç kez yayınlıyo

istanbuldayım canım.. otel işl. mezunuyum.. ama bazı sebeplerden ötürü işimi yapmıyorum.. farklı türde işler bakıyorm.. ama basiretsizim galiba.. nereye gitsem bi sebepten dolayı olmuyo... okulumu ikincilikle bitrmiştim... şuanki aklım olsa gitmem bileee

rabbim bi kapı kapatır başka bir tane açar hakkında en hayırlısı olur inşallah canım istanbulda iş imkanı boldur biri olmasa öbürü olur.....Nişanlın mı mesleğini yapmanı istemiyordu??

rabbim bi kapı kapatır başka bir tane açar hakkında en hayırlısı olur inşallah canım istanbulda iş imkanı boldur biri olmasa öbürü olur.....Nişanlın mı mesleğini yapmanı istemiyordu??

inşşşş canımmm.. vallahiii bilmiyorum.. bakmadıgım iş kalmadı.. evde oturmamak için konfeksiyonlardan iş bile alıyorum.. diyorumya bi tuhaflık var.. tamam bu iş oldu diyorum hoopp bi sebepten olmuyo... yok ben kendim istemiyorum.. işim için stajda pek hoş anılarım olmadı.. tamamen uzaklaştım.. pratikte de uzaklaşında bu sefer zor olmaya başladı... otel işine girersem de evilikte çok zor olur... o konuda uygun yerler bulamadım

Okuma dedin geldim hemen tatlim

iyi sağol tatlım çok sıkıntılıydım 2 gün önce hoş hala tam toparlanamadım nişanlımla sıkıntılarım var ilk günden süregelen bir türlü konuşup halledemedik bir araya pek gelemiyoruz işleri yoğun hafta içi bana hiç vakit ayıramıyo günde ayırdığı 10 dk ona göre çok bana yetmiyor az geliyor bana sorsan o ilgisiz ona sorsan çooook ilgili :) kafayı yedirecek 2 gündür soğuğum ona hele 2 gn önce cidden içim çok soğudu seninle konuşmaktan hiç keyf almıyorum aksine geriyorsun beni dedim telefonu kapadım 1 gün hiç açmadım ama çokta uzatmim dedim bugün açtım aradğında ama mesafeli halde onada üzülüyorum ama bıktırdı beni bilmiyorum bunalıyorum artık onun en rahatsız olduğum şeyleri sürekli tekrarlamasına tahammülüm yok .....bu kötü haberimdi iyiside ev tuttuk hoş onada içimden geldiği gibi sevinemedim çok ruhsuzum nişanlıma canım deek bile içmden gelmiyo

o hususta sana katılıyorum inşallah başka sektörde çok daha iyi bi iş bulursun olan herşeyde bir hayr vardır emin ol içini daraltma sabret sadece ben ilk mezun olduğumda 1.5 yıl işsiz kaldım ev kızlığına sarmıştım pasta börek yapıodum paso oktay usta izliodum onunda ayrı bi tadı varmış yaw şimdi işe girdim evde oturmaya hasret kalıyorum....

canımm ben de şuan öleyim.. aslında hiç bukdar evde kalmamıştım..hep okumaktan şimdi tam anlamıyla ev işlerini öğreniyorum.. annemi kontrollere götürüyorum. kendimle ilgili bazı işleri hallediyorum.. zten pasta böreğe çok düşkünüm.. dedğin gibi kendimi eve verdim.. zaten herkes bana diyo çok özlücen bu günleri ama ne bilim işte bu dönemde maddi anlamda zor oluyooo..

ay neyse gece gece daraltmayalım kendimizi... sende sıkma canını anladığım kadaryla hala için sıkkınn

ben kendimden vazgeçecem nerdeyse :) öyle böyle evlenyos işye bzde 1.5 hafta sonra resmi nikahım var benim bu günlerini cidden özleyeceksin canım ben özledim nişanlımın durumu iyi olsaydı evlenince çalışmamayı tercih ederdim işim çok ağır hem özel hemde iş yerinde çok boğuldum üst üste geliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…