- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.401
bravoooo
böylelerini asla yontamazsın işte çok fenaa
Saliha_25in demek istediğini ben anladım o patavatsızlıktan bahsediyor ki öyle insanlar insanı rezil eder kızlar bence de alıngan olmayalım
Benim halalarım da adananın kenar mahallesinde yaşıyor ve şehirde bile terlikle geziyor..Ama benim anne babam üni bitirmiş eğitimli insanlar ve biz en iyi yerlerde yaşıyoruz onlara göre... ama saliha arkadaşımızın bahsettiği bu değil...
Cahil cahil davranışlarından hoşlanmıyor belli ki kayınvalidesinin...Çok sıkıntılı bir durum yaa Allah yardımcın olsun ama herkesin ayrı bi imtihanı var kızlar sabretmek gerek
Eki Görüntüle 419849 Eki Görüntüle 419850
Kızlar bu modelde diktiriyorum nişan kıyafetimi.
Ufak değişiklikler olucak. İlk fotoğraftaki model ve önü 2. fotoğraftaki gibi düz..
1. fotografta eteğin kumaşı tül mü şifon mu anlayamadım ama. :26:
İnşallah aklımdaki gibi olur.
2 ayakkabı alıcaz biri fotoğraf için diğerinide gelinliğin altına giyebiliceğim bişey olsun diye daha sade bişey seçtim.
Ayakkabım bu. Fotoğraf çekimi için olan renkli ve farklı olucak.
Eki Görüntüle 419861 Eki Görüntüle 419862 Eki Görüntüle 419863
kızlar sizin için ne buldum çok hoş fikir olabilir
çok güzel ve zarif canım mutlulukla gıyersın inşallah,Eki Görüntüle 419849 Eki Görüntüle 419850
Ufak değişiklikler olucak. İlk fotoğraftaki model ve önü 2. fotoğraftaki gibi düz..
2 ayakkabı alıcaz biri fotoğraf için diğerinide gelinliğin altına giyebiliceğim bişey olsun diye daha sade bişey seçtim.
çok güzel ve zarif canım mutlulukla gıyersın inşallah,
kızlar bana dua edın lutfen aklınıza gelırsem su durumlara alısabılemem ıcın,nısanlımın aılesını yurekten sevebılmem ıcın buna çok ihtiyacım var suan:26::26::26:
canım ben burda hemcinslerime bile anlatamadım ki kendimi nişanlıma anlatamamam çok normal demekki sorun hastane böylşe bi durum yada her daim yanımda olması değil tanımadığım bilmediğim yerlere yanlız başıma gitmeye çekinirim çünkü kaç kere vukuatım var kayboluyorum ama yinede uzatmadım bildiğim yere gittim ne trip yaptım ne laf ettim durduk yere laf sokuyo bide her tartışmamızda illa ben alttan alıp adım atıcam öle geliyo bi kerede ben alttan alıyim demiyo bu huyuna sinir oluyorum bide özel günüm yakın fazla duygusalım andan birden aşırı sinirlendim
yaa şekerim carrefour un market bölümünde o an değiştirseydim sorun olmazdı ama üstünden 1 gün geçti şimdi tefferuatlarla uğraşamam zaten diğer çay bardaklarımla uyumlu sorun olmaz herhalde :))saol canım allah razı olsun
aldıkların hayırlı olsun inşş değiştirmeye gitseydin canım uzakmıydı aldığın yer
yaa kızlar Allah rızası için bana bi akıl verin bı türlü orta yol bulamadım ben yaa
biizm düğüne 24 ceyizin gıtmesıne 17 gun var,şimdi bizim sadece evımız bellı oldu babam badana yapıyo bugun bıtecek ıns,daha banyo-wc kapısı aspıratör takılmadı ölçü aldılar sadece,bunlar olmadan ev temızlenırmı kayınvalıdemler hergun gezıyola hıc acele etmıyolar yaa,üstüne üstlük hhallı ve perde daha bu hafta bakıcaz,oda ıcın tv unıtesı aldık bı onunla yemek odası var ,oturma odamıza aldıgımız kose yetısmeyecekmıs ıptal oldu,bide salon takımımdakı yer fıyatı arttırdı bızde vacgecmıstık ama baska yerdede yetısmıyo,aynı magazanın farklı subesınde krem ve grı rengını yapıyolar vızon yokmus,mutfak masası dun gordum bı tane sıgarsa o alınacak portmanto alıncak,ve bunlar ıcın hep para lazım nısanlımın soyledıgıne gore 5 bın Tl kalmıs ellerınde daha 1 bılezık alıcaktı ve bu saydıklarımdan baska gelınlık,damatlık bı suru sey var,şimdi tutturmus nısanlım para yetmeyecek taksıtle alalım,hem ev kıra hem kredı odeyecegız470 hemde bu taksıtlerı yaa kafayı yıycem ben boyle sorumsuz ınsanlar yuzunden yaa,6 ay evvel aldıgımız tv unıtesıne hıc para vermemıs nısanlım tanıdıklarıydı bıde yanı ben bosuna aldık dıye sevınmısım hepsi ödenecek ve ben bıktım artık bunların para tutmama sorunları yuzunden uzulmekten
Ayyy canım ayyy..seni o kadar iyi anlıyorumki...24 gün kalmış hala zaman var diyorlardır değilmi...bu kadar sorumsuz insanlar bize çattı yani
eşyaların parasını sizmi ödediniz kuzum...kimler ne ödedi?
şu en mutlu anlarımızda birde bunlarla cebelleşiyoruz yani...hadi halı, perde, mobilyaalr hepsi yetişir kuzum..bunları hiç dert etmiyorum ben ama evlendikten sonra kira, borçlar bunlar nasıl ödenecek...hiçmi düşünemiyorlar acaba..hiçmi gençlik yılları akıllarına gelmiyor bu ailelerin...
keşke sana şöle yap böle yap diyebilsem...bende seninle aynı durumdayım ve çıkış bulamıyorum ne yazıkki
bu nişanlılıgın boyle zor oldugunu bılseydım yemın ederım 2 yıl daha bekler 3 ayda evlenırdım ,evlenmeden bıktım yasamaktan yaa bişey görmemiş insanlarla anlasmak cok zor,hep en uygunlarına baktım aklım kalsa da uygununu aldırdım,tanıdıklarından aldım sırf ıstedıler dıye,şimdi öğreniyorum kı benı aptal yerıne koymuslar nısanlımın 1.5 yıldır maasını harcamıslar benım ıcın hıcbısey odememısler yaa evlenınce de pahalı dıye ıc gecırdıklerı esyalarımda otururlar rahat rahat,ben en guzel gunlerımde 5 yıl kredı parası odeyerek daha baslamadan mutsuz ve herseyi ne olacak dıye dusunerek gırıcem yenı hayatıma
şayet sende çalışıyorsan tatlım taksitle alın ödersiniz inşallah allah yuva kurana yardım eder nişanlının ailesi elinde para tutmuyor yada varsada yapmıyor diye ilişkinizi yıpratmayın yıprandımı toparlaması zor...evet haklısın herşey üst üste gelmiş zaman daralmış ama allah daına göre kar verir unutma hepsinin geçeceğine inan sakin ol stres yapma daha doğru kararlar alıp davranın nişanlınla beraber el ele olduktan sonra aşılmayacak sıknıtı yok...( bende kendimden bi örnek veriim gelinliğimi alacağım zaman araştırdım baktım sordum model beğendim nişanlıma söledim annesigilin gelmesini söledim hani kendi kagamdan diomki onlar gelse nişanlım gelinlik parasını vermemiş olur zaten hiç bi katkıları yok geldiler ankaraya gttik gelinlikçiye neyse pazarlıklarını ettiler 400 tl kpora istediler kayınbabam ceplerine 3 kuruş para koymadan yollamış meğer sadece 100 tl vardı yanlrında onu verdiler sadece sonra nişanlım gelinlik parasını verdi meğer sonradan öğrendim annesi gille nişan alışverişi yaptığımdada nişanlım onlara para yollamış) bunlar artık komik geliyo benim nişanlımın kendisiyle iletişim sıkıntımız olmasa bunlar boş geliyorda onla ciddi sorunlarım beni korkutuyor ...özellikle maddi konuları dert etmeyyin hepsi geçiyor allah yardım ediyor...
ailem bu iş olmasın dıye cok ugrastı anladılar en basta,ama ben sevdiğimden vazgecemedım zaten bı onun ıcın katlanıyorum yoksa sokakta görsem selam vermem o derece farklıyım onlardan,küçümsemiyoum ama mesela ben evde terlık,babet ya da ev ayakkabısı gıyerım onlar cetik patikle terlık gıyıp sokaga cıkarlar,işte herseylerı gozume batıyo boyle,daha hi.bi akrabamla tanısmadılar nısanlımla gıttım heryere cunku gıyımı kusamı bı kenara konusması bıle benı rezıl etmeye yeter kayınvalıdemın
eee sen sadece oğlu ile evlenmiyorsun unutma ailesi ile de evleniyorsun evlenince bu aile ile daha yakın olacaksın
tatlım öyle düşünme ama her insan aynı benim annem zengin bir aile kızıymış babam ise dar gelirli bir ailenin oğlu benim babaannem türkçe bile konuşamayan biri batmanda oturuyorlar evet patik üzerine yeri gelse terlik giyip dışarı çıkarlar senle onlar gibi bir ortamda yaşasan sende öyle olurdun annem hiç bir zaman babaannem hakkında geri daha türkçe konuşamıyo demedi nereye gitse babaannemle gitti bideyse şayet o hususta öyle düşünmezsen daha çok mutlu olursun o kişi eşinin annesi seninde annen olacak ayrım yapma hatta annem evlendikten sonra babaannemle anlaşabilmek için kürtçe öğrendi ...kimseyi giyiminden kuşamından dolayı yadırgama ben şahsen sen öyle dediğinde incindim...
Valla keşke şalvar, çarık giysede iyi insanlar olsaydı benimkiler...hiç gocunmazdım..
sosyetik cahillerbu daha kötü...herşeyi biliyorum havasında ama hiçbirşey bilmeyen...sosyetik görünen ama cahil gibi davranan insanlar daha kötü
bunda senin alınacagın bı durum yokkı canım benım ananemde köyde yasıyo oda patık gıyer cıkar ama bu kadın ıstanbulda yasayan kadın,ben sindiremiyorum yaa kadın dediğin biraz tertipli düzenli olur tesettürlü olan bırı daha dıkkat eder ayakları görünmemeli sokakta,gögüslerini belli eden yapışan seyler gıymemelı ben hoşlanmıyorum ımkanı varken dını bılıyorum dıye gecınen ınsanların boyle gıyınıp dolaşmasında,batmanda yasayanla istanbukda yasayanı kıyaslamamalıyız bıraz ayak uydurmak lazım benim annem 44 yasında cıkaken evden sorar bıyerım bozukmu bellımı dıye
kızlar sizin için ne buldum çok hoş fikir olabilir
çok güzel ve zarif canım mutlulukla gıyersın inşallah,
Kızlar bana dua edın lutfen aklınıza gelırsem su durumlara alısabılemem ıcın,nısanlımın aılesını yurekten sevebılmem ıcın buna çok ihtiyacım var suan:26::26::26:
[sıze=3]kızlar bu modelde diktiriyorum nişan kıyafetimi.
[sıze=3]ufak değişiklikler olucak. Ilk fotoğraftaki model ve önü 2. Fotoğraftaki gibi düz..
1. Fotografta eteğin kumaşı tül mü şifon mu anlayamadım ama. :26:
Inşallah aklımdaki gibi olur.
Ayakkabım bu. Fotoğraf çekimi için olan renkli ve farklı olucak.[/sıze]
Eki Görüntüle 419861 Eki Görüntüle 419862 Eki Görüntüle 419863 [/sıze]
Kalplerasi Canim oZel manda 10 dk engeline takıldım tatlim şimdilik hersey yolunda gidiyor bugün davettiye siparişimizi verdik 2 düğün olacağı icin 2 tane tavetiyemiz oldu
Ani defteri ve kalemini aldık harikalar yuklucem resimlerini en kıza zamanda
Suan abime kizistene töreni yapılıyor ama ben gidemedim yarın 9 da nikah işlemlerimiz var tatlim şimdilik böyle hersey bidegwlinlik provam vardı bugun haftaya teslim alıyorum harika bı gelin çiçeği siparişi verdik
Sen nasılsın Canim nişanlımla nasıl gidiyor?
Pakizee nasılsın seker?
Kalplerasi Canim oZel manda 10 dk engeline takıldım tatlim şimdilik hersey yolunda gidiyor bugün davettiye siparişimizi verdik 2 düğün olacağı icin 2 tane tavetiyemiz oldu
Ani defteri ve kalemini aldık harikalar yuklucem resimlerini en kıza zamanda
Suan abime kizistene töreni yapılıyor ama ben gidemedim yarın 9 da nikah işlemlerimiz var tatlim şimdilik böyle hersey bidegwlinlik provam vardı bugun haftaya teslim alıyorum harika bı gelin çiçeği siparişi verdik
Sen nasılsın Canim nişanlımla nasıl gidiyor?
Pakizee nasılsın seker?
Canım gelin çiçeğini nerde yaptırıyosun bi de nasıl ne renk?
Nişanlım çiçek olarak gerçek çiçek yaptıralım diyor ama ben kararsızım sonra kuruyacak diye üzülüyorum yapma çiçek mi yaptırsam bilemedim....:44:
hoşgeldin sen nerelerdesin yaaa walla yoksun ortada sıkıntıların vardı aklm sende kaldı bişide demedin naptın gelinliğini durum nedir?
keşke daha sonra geçmişe bakınsaydın bende çıkabilirim....
Dün aksam izmire geldim tatlim yolunda her Sey arada yakışıyoruz ama düzeliyoruz
Sen neler yaptın tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?