2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok şükür beni bi anlayan çıktı,
konu kıyfet değil ben onlarada takılıyorum o ayrı am kesınlıkle sınıflandırma yapmak felan değil benimki benim annemde heryaz koye gıder gıysısı olmusmu dıye sorar,her yerde herseyı konusmaz ben annemle bıle sutyen vs gıbı konuları asla konusmazken bıze ters gelıyo bu utr seyler ve ben kım ne derse desın bunu koyde yaşamıs olmakl bagdastıramıyorum bu kısının edep terbıye anlayısıyla ilgili bişey ben annemden boyle öğrendim

kızlar sizin için ne buldum çok hoş fikir olabilir

Eklentiler

• $553549_4037369979057_1425970811_33542598_691874314_n.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34

NİŞAN KIYAFETİNİN MODELİDE AYAKKABIDA ÇOK GÜZEL inşallah gönlündeki gibi olur...

çok güzel ve zarif canım mutlulukla gıyersın inşallah,

kızlar bana dua edın lutfen aklınıza gelırsem su durumlara alısabılemem ıcın,nısanlımın aılesını yurekten sevebılmem ıcın buna çok ihtiyacım var suan:26::26::26:

Allah yardımcın olsun sıkıntılı bir durum ....bu arada bende anladım seni yaaaa bananesi

kızlar bugün sağlık ocağına gittik işte kolumdan iki tüp kan aldılar hala acıyo yaa işte bilginizvarmı dedi eh birazcık dedim yan tarafta yer var 10 dk anlatsınlar dedi bayan bende yok ben utanırım dedim nişanlım gir gir dedi yok dedi çocuk istyomusunuz dedi hayır dedim doktor hap kullan filan dedi benmki atladı ordan gerek yok dedi doktorda tamam o zmn beyfebdi dedi bi utandımmm

canım ayakkabınıda nişan kıyafetinide çokkk beğendim hayırla giy inşallahh

Anlaşılmamak zor tatlım takma kafana sinirlerimiz gerildi stresten geçici bir dönem güzel günler bizi bekliyor hayırlısıyla

saol canım allah razı olsun
aldıkların hayırlı olsun inşş değiştirmeye gitseydin canım uzakmıydı aldığın yer
yaa şekerim carrefour un market bölümünde o an değiştirseydim sorun olmazdı ama üstünden 1 gün geçti şimdi tefferuatlarla uğraşamam zaten diğer çay bardaklarımla uyumlu sorun olmaz herhalde :))

eee sen sadece oğlu ile evlenmiyorsun unutma ailesi ile de evleniyorsun evlenince bu aile ile daha yakın olacaksın

kızlar şimdi bana kızacaksınız ama söylemeden geçemiycem....
herkesin düşüncesine saygım var lakin evcilik oynamıyoruz burda....Sadece nişanlımızla değil ailesi ilede bir ömür geçireceğiz. ailesiylede evleneceğiz...
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur kimse değişmez insanları olduğu gibi kabullenilmeli...
Her insan evladına en mükemmelini en güzeli yapmak ister bazen maddi zorluklardan dolayı imkansız hale gelebilir. gerçekten çok seviyorsanız düğünden sonra takılarla borçlarınızı ödeyip sıfırdan bir hayata adım atarsınız yeterki saygınız bitmesin...Şaşırdım doğrusu şimdiden daha kayınvalidenizden tonla şikayetçisiniz. evet bazı hal ve hareketleri ters gelebilir ama sonuçta eşinizin annesi..
Gerçekten yanınıza yakıştırmıyor ve tabiri caizse terbiyesiz/patavatsız/utanmaz bir kişilikteyse sınırlarınızı iyi koruyun...
fakat böyle bir evlilik ne kadar sağlam temelli olur bilemiyorum....
Ve son olarak da bu kadar üzülüyorsanız ve eşiniz/nişanlınız size olayları bukadar yansıtıyorsa 1 gün bile kalsa gözden geçirin ilişkinizi...
Sonuçta evlilik bu flört değil hayatınızı mahvetmeye değmez

Kimsenin hayatına karışmak gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın sadece bu denli üzüldüğünüz için üzüldüm...
Benimkisi sadece bakış açısı herkes kendi hayatından sorumlu

Son düzenleme:
kızlar sizin için ne buldum çok hoş fikir olabilir

çok sevdim ben bunu

canım benim yaşadıklarına üzüldüm gerçekten.
Patavatsızlık söz konusu ise bende dayanamam gerçekten.köyde yaşamak yada şehirde yaşamak bu olaydan apayrı birşey.

Ama huyunu değiştiremessin kimsenin , madem eşini kabul ettin annesini de öyle kabullenmek zorundasın. öle yok beni rezil etcek falan filan diye düşünme lütfen. Nasıl sana biri derse değiş diye değişemeyeceğin gibi o da değişemez. Mesafeni koyarsın olur biter.

Son düzenleme:

canım çok çok çok beğendim nişan kıyafetini. 1. Fotodaki tül bence
Türbanında bu şekilde mi olacak

Kalplerasi Canim oZel manda 10 dk engeline takıldım tatlim şimdilik hersey yolunda gidiyor bugün davettiye siparişimizi verdik 2 düğün olacağı icin 2 tane tavetiyemiz oldu
Ani defteri ve kalemini aldık harikalar yuklucem resimlerini en kıza zamanda
Suan abime kizistene töreni yapılıyor ama ben gidemedim yarın 9 da nikah işlemlerimiz var tatlim şimdilik böyle hersey bidegwlinlik provam vardı bugun haftaya teslim alıyorum harika bı gelin çiçeği siparişi verdik
Sen nasılsın Canim nişanlımla nasıl gidiyor?
Pakizee nasılsın seker?

hoşgeldin sen nerelerdesin yaaa walla yoksun ortada sıkıntıların vardı aklm sende kaldı bişide demedin naptın gelinliğini durum nedir?
keşke daha sonra geçmişe bakınsaydın bende çıkabilirim....

Son düzenleme:

Süper bi kıyafet cnm ben çok beğendim

Canım gelin çiçeğini nerde yaptırıyosun bi de nasıl ne renk?
Nişanlım çiçek olarak gerçek çiçek yaptıralım diyor ama ben kararsızım sonra kuruyacak diye üzülüyorum yapma çiçek mi yaptırsam bilemedim....:44:

zaten gelinlikçi el çiçeğide yapmıyormu ki arkadaşlar ya ben hiç onu sormadım nede olsa yapacaklar die :S onun yanında bende gerçek çiçekte istiyorum beyaz ve tozpembe güllerden oluşan mini buket :)

hoşgeldin sen nerelerdesin yaaa walla yoksun ortada sıkıntıların vardı aklm sende kaldı bişide demedin naptın gelinliğini durum nedir?
keşke daha sonra geçmişe bakınsaydın bende çıkabilirim....

Dün aksam izmire geldim tatlim yolunda her Sey arada yakışıyoruz ama düzeliyoruz
Sen neler yaptın tatlim

Dün aksam izmire geldim tatlim yolunda her Sey arada yakışıyoruz ama düzeliyoruz
Sen neler yaptın tatlim

gelinlik mevzun ne oldu ? çözdünüzmü sorunu....geçmişi okuduysan he halde olduğumu anlamışındır canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…