2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

eee sen sadece oğlu ile evlenmiyorsun unutma ailesi ile de evleniyorsun evlenince bu aile ile daha yakın olacaksın

tatlım öyle düşünme ama her insan aynı benim annem zengin bir aile kızıymış babam ise dar gelirli bir ailenin oğlu benim babaannem türkçe bile konuşamayan biri batmanda oturuyorlar evet patik üzerine yeri gelse terlik giyip dışarı çıkarlar senle onlar gibi bir ortamda yaşasan sende öyle olurdun annem hiç bir zaman babaannem hakkında geri daha türkçe konuşamıyo demedi nereye gitse babaannemle gitti bideyse şayet o hususta öyle düşünmezsen daha çok mutlu olursun o kişi eşinin annesi seninde annen olacak ayrım yapma hatta annem evlendikten sonra babaannemle anlaşabilmek için kürtçe öğrendi ...kimseyi giyiminden kuşamından dolayı yadırgama ben şahsen sen öyle dediğinde incindim...

Valla keşke şalvar, çarık giysede iyi insanlar olsaydı benimkiler...hiç gocunmazdım..
sosyetik cahiller bu daha kötü...herşeyi biliyorum havasında ama hiçbirşey bilmeyen...sosyetik görünen ama cahil gibi davranan insanlar daha kötü

benim annem babam ikiside ikişer üni bitirmişler benim kayınvalidem okuma yazma bilmiyor kayınbabam ilköğretim mezunu ben bununla erinmem arkadaşın dediği gibi insan olsunlarda gerisi önemli değil canım bu gibi şeyleri kafaya takıyorsan hem kendin üzülürsün hemde nişanlını incitirsin ....kılık kıyafetle vezirde olunmaz rezilde...

bunda senin alınacagın bı durum yokkı canım benım ananemde köyde yasıyo oda patık gıyer cıkar ama bu kadın ıstanbulda yasayan kadın,ben sindiremiyorum yaa kadın dediğin biraz tertipli düzenli olur tesettürlü olan bırı daha dıkkat eder ayakları görünmemeli sokakta,gögüslerini belli eden yapışan seyler gıymemelı ben hoşlanmıyorum ımkanı varken dını bılıyorum dıye gecınen ınsanların boyle gıyınıp dolaşmasında,batmanda yasayanla istanbukda yasayanı kıyaslamamalıyız bıraz ayak uydurmak lazım benim annem 44 yasında cıkaken evden sorar bıyerım bozukmu bellımı dıye

aynen kuzum...keşke cahil olsalardı, keşke bişey bilmeselerdi..bilmeyen insana öğretmek kolay...biliyorum deyip bilmeyen insana birşeyi öğretmekte. kabul ettirmete daha zor...
hiçbirzaman kılık kıyafete, ırka önem vermedim...benim istediğim hep hayırlı bir insandı...herkezin sınavı farklı bu dünyada benimkide buymuş..Rabbim dayanma gücü versin bize...gerisi boş

böyle insanlar benim başımda var zannediyordum ama gördümkü çok varmış...

kuuzm kusura bakmada ailen varken halanda herşeye cacık olmasın ailemden başkası karışmamaz bu millet manyak ayol tepem attıüç gün kalmış halama nee sinirlendim yahuu

şükürler olsunki artık geçtii

rabbim inşş yardımcınız olur kızlarr

Son düzenleme:

tabıkı oylesı daha kotu,ama benı yanlıs anlayan ark. var (kalplerasi)bu konuda gıysıyı alamamk durumu olmamak yasadıgı yerde olmaması olsa ben neden uzuleyım yaa lutfen kızlar burda ben kımsenın aılesınde kıyaslama yapılsın dıye soylemedım konu nereye geldı

haklısın ama ailesinden inan öyle görmüş pişmiştir istanbul amerika nerde olursa olsun kafa aynı olduktan sonra canım o kişi ben istanbuldayım dikkat edim aman bur batman kendimi salayım diye düşünecek biri değil tabi insan evleneceği kişinin aileside ailesine denk olsun ister ama herşey istediğimiz gibi olmuyor birşeylerden feragat etmemiz gerekiyor...bu drumu gözünü sevmişim nişanlına söyleme annesiyle alakalı gafletende olsa ... Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır. hepimizgüzel bakalım ki hayattan zevk ala bilelim inş. bu arada yanlış anlama değil sen kafaya takıp üzülürsün çünkü o insan bu yaştan sonra değişmeyecek ve o kişi hayatında hep varolacak o halini kabullenip benimsemezsen yuvanda huzurun kaçar ben örneği kıyaslama babında değil sen beni yanlış anladın tatlım kendini daha iyi hsset diyeydi senin gibiyim bende ama takmıyorum diye söyledim :)

Amin cümnemize allah sabrımızı arttırsın hepimizin

Son düzenleme:
bir de yanlıs anlasılmasın dıye belirteyım yıned e benım canımı sıkan,kayınvalıdemın konusma şivesi felan değil tabıkı oyle konusabılır koyde yaşamıs zamanında ama ben konustugu kelımeler,cekınmeden konustugu seyler ıcın kımsenın yanına bırlıkte gıdemem dedım,mesela gecen anlatmıstım oglunun yanında sutyenı elınde sallaya sallaya bana gösterdı gecende annemın yanında bana hep kocam alırdı deyıp gögsüne tutuyo kucuk kız cocugu gıbı,ben boyle seylere dayanamıyorum asıl yoksa gıysı de alırım konusurumda ama bu huyları duzelecek seyler degıl

yok canım bunu soyluyorum ben nısanlıma soylesem ne farkım kalacak sımdı oda farkında mesela annesıne pardesu almıs,gıyer ıns bende sevınırım alırım hedıye ederım,ama nişanlıma asla soylemem sonucta ailesi değiştiremezki ben sadece onu üzmüş olurum

bravoooo
böylelerini asla yontamazsın işte çok fenaa

Saliha_25in demek istediğini ben anladım o patavatsızlıktan bahsediyor ki öyle insanlar insanı rezil eder kızlar bence de alıngan olmayalım
Benim halalarım da adananın kenar mahallesinde yaşıyor ve şehirde bile terlikle geziyor..Ama benim anne babam üni bitirmiş eğitimli insanlar ve biz en iyi yerlerde yaşıyoruz onlara göre... ama saliha arkadaşımızın bahsettiği bu değil...
Cahil cahil davranışlarından hoşlanmıyor belli ki kayınvalidesinin...Çok sıkıntılı bir durum yaa Allah yardımcın olsun ama herkesin ayrı bi imtihanı var kızlar sabretmek gerek

abboooooo yuhhhhhhhhhhhh nasıl yani yaaaa o çok kötü işte hımmm bunlar varsa ayrı tabi sen ilk kılık kıyafet diince araya girdim ama böyle patavatsız ise tabi pek rahat edemezsin allah yardımcın olsun canım

ilk başta durumu izahı öyle olduda canım yoksa baştan bunu dese apayrı çok zor tabi bende yapamam eywallah anlayacağın :) ben sadece kılık kıyafetle insanları sınıflara ayırmama hususunda konuştum:)

Kızlar bu modelde diktiriyorum nişan kıyafetimi.
Ufak değişiklikler olucak. İlk fotoğraftaki model ve önü 2. fotoğraftaki gibi düz..
1. fotografta eteğin kumaşı tül mü şifon mu anlayamadım ama. :26:
İnşallah aklımdaki gibi olur.

2 ayakkabı alıcaz biri fotoğraf için diğerinide gelinliğin altına giyebiliceğim bişey olsun diye daha sade bişey seçtim.
Ayakkabım bu. Fotoğraf çekimi için olan renkli ve farklı olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…