- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.441
Canim şimdi gelinlikcide yaptırıyorum çiçeği yapma yavruagri rengi ve krem rengi yoğunluk kremde biraz farklılıklar olucam ben biraz suslettim oZel olsun istedim2 tane canlı çiçek yaptırcam birini bekarlara atmak icin biri bende kalcak toplamda 3 tane gelin çiçeğim olucak
ben kendimden vazgeçecem nerdeyse :) öyle böyle evlenyos işye bzde 1.5 hafta sonra resmi nikahım var benimbu günlerini cidden özleyeceksin canım ben özledim nişanlımın durumu iyi olsaydı evlenince çalışmamayı tercih ederdim işim çok ağır hem özel hemde iş yerinde çok boğuldum üst üste geliyo zaten
offfffffff canım offfffff haklısın... bu zmanlar güzel.evde yıpratmıom kendimi yine aktifim ama işte... ekskler okdar çokkii.. hele bu zamanda tek kişi çok zor.. yoksa belli zaman evime alışana kadar çalışmazdım ama işte şuan bile daha çeyizde ne eksklerim var... okdar skıntının yanında bide iş derdi dimiii... olsun belkide kafan oyalanıyordur bölece... keşke hayat biraz daha kolay olsa...
canım bak nikahında var..biraz daha toparla kendini.. yıllar sonra üzülerek hatrlama bu zamanları yaa.. aklında gülümsediklerin kalsınn
canım çok çok çok beğendim nişan kıyafetini. 1. Fotodaki tül bence
Türbanında bu şekilde mi olacak
Süper bi kıyafet cnm ben çok beğendim
NİŞAN KIYAFETİNİN MODELİDE AYAKKABIDA ÇOK GÜZEL inşallah gönlündeki gibi olur...
çok güzel ve zarif canım mutlulukla gıyersın inşallah,
canım ayakkabınıda nişan kıyafetinide çokkk beğendim hayırla giy inşallahh
çok beğendim çoook beğendim...kıyafette ayakkabıda harika ya..
sen ne dert ediyon canım ya 6 ayın varmış koskoca :) benim nişanlılık sürecim hep git gellerle geçti pek tebessüm edeceğim birşeyle karşılaşmadım ne yazıkki ama inşallah evlendikten sonra yüzüm güler tek tesellim bu ....
oyyyyyyy canım bnmmmmm tabii ki hep gülsün yüzün.. olsun bu zamanlarında iyilerini hatrlaa.. bunlar yolun başı... evlendkten sonra da çok çok güzel olur inş..ozaman herşey ikiniizn elinde olcak.. dört duvar arasında birbirinizde olcaksınız canımcım.. hayrlısı her zaman inşş.
ayyy ne bilim ben iş bulamıcam diye içim dertleniyo.. okdar çok eksik varki daha.. para oldumu bir ayda bile biter
aman lütfen şimdiden dert etme kızarım :) ben geçen ay birşeyler almaya başladım ve annem bana bi örtü desen çeyiz yapmamıştı:) 1 ay sonra düğün var daha dün evi tuttuk 5 gün önce mobilya siparişi verdik daha beyaz eşyam yok perdem ve halım yokütüm süpürgemde yok amaaa rahat ol biraz
iyi sağol tatlım çok sıkıntılıydım 2 gün önce hoş hala tam toparlanamadım nişanlımla sıkıntılarım var ilk günden süregelen bir türlü konuşup halledemedik bir araya pek gelemiyoruz işleri yoğun hafta içi bana hiç vakit ayıramıyo günde ayırdığı 10 dk ona göre çok bana yetmiyor az geliyor bana sorsan o ilgisiz ona sorsan çooook ilgili :) kafayı yedirecek 2 gündür soğuğum ona hele 2 gn önce cidden içim çok soğudu seninle konuşmaktan hiç keyf almıyorum aksine geriyorsun beni dedim telefonu kapadım 1 gün hiç açmadım ama çokta uzatmim dedim bugün açtım aradğında ama mesafeli halde onada üzülüyorum ama bıktırdı beni bilmiyorum bunalıyorum artık onun en rahatsız olduğum şeyleri sürekli tekrarlamasına tahammülüm yok .....bu kötü haberimdi iyiside ev tuttuk hoş onada içimden geldiği gibi sevinemedim çok ruhsuzum nişanlıma canım deek bile içmden gelmiyo
hahaha saol canım yaaaa..... ne bilim işte.. işe girsemm alcam da işte... neyse tamam tamam saldım çayıra mevlam kayıra... bekar hayatıma son 6ay
Selam kızlar fatmagülü soluksuz izlediğim için topikteydim ama takip edemedim sizleri)
Annem bir haftadır köyde hem iş hem ev hemde nişanlım derken yoruldum ben ileride nasıl başaçıkacam bilmiyorum
Selam SehkeRim
bende istiyorum 3 tane gelin çiçeği ikisi gerçek biri yapma ama fazla mı olur diye düşünüyordum...
baktım gördüm herkes yapıyor göze batmaz sanırım
he yaaaa öyle aynen evin şımarık kızı SON 1 aykafaya taktıkça birşeyler yoluna girmiyo aksine midene kramp giriyo uykuların kaçıyo ee o halde mantıklıda düşünemiyon napıyomuşuz elimizden geleni yapıp sabırla bekliyomuşuz
Canimmm ev Tutmanıza cok sevindim hayırlı olsun kendi apartmandaki evimi bı yerde daha vardı onumu tuttunuz biri bakımlı birinin ici kötü dıyordun ? Erkekler öyle canim sinirlendirmeden trip atılmadan düzelmiyorlar ama hak etmiş pes etmekte Haklisin sonuçta kısa bı sürede nisanlannissininiz birbirinize telefondada olsa zaman ayırıp tanımanız gerekiyor umarım verdigin egitim ise yararhersey istediğin gibi olur ins tatlim cok iyisin nişanlında seninle zaman geçirmenin ne kadar guZel ve kıymetli olduğunu anlat zamanla
he yaaaa öyle aynen evin şımarık kızı SON 1 aykafaya taktıkça birşeyler yoluna girmiyo aksine midene kramp giriyo uykuların kaçıyo ee o halde mantıklıda düşünemiyon napıyomuşuz elimizden geleni yapıp sabırla bekliyomuşuz
tama hocam emrinizdeyim... emme kelin merhemide olsun kendi başına da sürsün e mi_
uyku falan nerdeeeeee zaten... ağrılarıda söylemim
ayyyyyyyy vallahi nolur çıkar şu son günlerinin acısını beee canım yaaa.. sonradan ah tüh olmasınn
tatlım ben ufak şeylerlede mutlu olurum beklentim yüksek değil ama aşırı hassasım ve ince düşünürüm nişaanlımda yontulmamış odun birde erkek yapısıyla bayan farklı bakışı farklı o birşey demeden ben ne demek istediğini anlıyorum ben ona bin defa birşey söylyorum o anlamıyo çok ağırıma gidiyor sanki inadıma yapıyor en ciddi konuşmalarımı saçma sapan laflarla yarım bırakıyor amannnnnn neyse işte dua et banada
çok sağol canım :) bugün çok güldüm ya hatta gülmekten yarıldım annem dioki yaw bu çocuk akıllımı değil ne olsa ona ne desek tuba bilir diyo dedibi gelsin konuşalımda bu defa kararlıyım dedim ona bu sorunları çözmeden kendimi toparlayamam bu durumdada kendimi sana yakın hisedemem bu halime alış dedim çok üzüldü beni susturdu 10 dkya akın güzel sözler bunlar şunlar dedide dedi konuşması bitti ben bişi demeden izninle annemlerin yanına gidicem dedim çok mu vicdansızım ne ama haketti her gece üzüntüden korkudan ağlıyorum.... sen neer yaptın denk gelmiyoruz konuşamıyoruz son görüşmede canın sıkkındı aklım sende kaldı mesajda yazdım sana cevap gelmedi durumlar ne
inşallah canım cümnemiz için rabbim hrşeyin doğrusunu bilir.....
bende bendeeee... fazla şeye gerek yok beni mutlu etmeye dedkçe mutluluk daha da uzaklaşıo giib.. istemeyi bilmiom galiba diyom bazen kendime... aman aman beyfendinin işine gelmio benceee....
Rabbm yardımcın olsun canımmmm...Allah gönlüne göre versin inşşş( e ozamn en güzeli gelcek başına))
Erkeklere vicdan olmaz tatlim egitim icin bu dönemler şart onlarda yapma zorunda bırakmasınlar
Biraz burnunun surtmesi kendine getirir onu merak etme tatlim
Durumlar iyi Canim bugun nikah şekeri davettiye ve ani defteri kalemi aldık coooook güzeller paylaşmak icin sabirsizlaniyorum
Günaydın gelincikler :) ne çok konuşmuşsunuz..
Ah bu aileler yok mu ? madem destek olmuyorlar köstek olmasınlar bari.. Ben anlamıyorum zaten herşeyi borç alıp sonra borcu taze çiftlere yüklüyorlar sonra da oğlan evlendirdik diye geçiniyorlar.. kızın ailesi naptığıyla kalıyor en azından yapabiliyorsa yapıyor yapamadığı kalıyor ama çocuklarına borç yüklemiyorlar..
Allah yardımcımız olsun kızlar bende sizdenim :)
Annemle bugün sandığımı açtık, havlu,tülbent, danteller falan çıkarttık.. Çok garip hissettim..yıkanıp ütülenecek pazar günü.. Sonra kitaplarımı kutulayacağımSon günlerimde odam bomboş kalacak .. Babam da sinir etti zaten burda bırakma hiç kitap dedi.. Bırak dese bırakırım sanki.. şikayetçi her yer kitap doluymuş diye Çok alındım zaten üzülüyorum evimden gideceğim diye o da pılını pırtını topla modunda gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?