2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın sekerler nasılsiniz
Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler
Ben mesajı yazincaya kadar hava acmış yaz gunü gibi olmuş

Son düzenleme:

canım çok güzeller

Eki Görüntüle 420677

Böyle düşünüyorum canım. Sizce hangisi daha uygun olur?

Kızlar çok teşekkür ederim artık daha hevesliyim bi an önce bitsin istiyorumm.

bu türbanda güzel canım zaten benziyolar biraz 2 modelde

canım üzülme baban öyle demek istememiştir oda üzülüyo

günaydın kızlar

günaydın canlarımm

günaydın kızlar

Günaydın şekerler

Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler

günaydın canlarımm

canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun

Kuzum babalarımız o kadar üzgünki...bu tarz şeyler söyleyerek kendilerini hafifletmeye çalışıyorlar..babamda bazen sert çıkışlar yapıyor ama sonra çok üzülüyor o da...şu anda onların psikolojiside çok kötü

Allah işinizi rast getirsin kuzucum...şimdiden hayırlı olsun

Herkese hayırlı cumalar

canım dün akşam kalplerasi pakize esmer prenses ve sen baya kouşmuşsunuz onları okuyorum şimdi
hayırlı olsun canım , sorunsuz hallet inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Günaydın şekerler

Eeee boşa dememişler izmirin havasına da kızına da güven olmaz diye
Yağmur var bende akşam konsere gtcektim offff

canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun

Günaydınn tatlılarımmmm

canım dün akşam kalplerasi pakize esmer prenses ve sen baya kouşmuşsunuz onları okuyorum şimdi
hayırlı olsun canım , sorunsuz hallet inşallah

Teşekkür ederim tatlim baZi işlerimizi hallettik yolunda şimdilik nişanlımla arada çıkışlarımı oluyor ama düzeltebiliyoruz artık

günaydınlarrr :) yeni aranıza katıldımm eylül -ekim gibi kurban bayramı öncesi bende evlenmeyi düşünüyorum haziran başı nişanım olucak nişandan önce hiç bir hazaırlık yapmayalım diye düşündük ama 3 ayda herşeyi nasıl yetiştireceğimi hiç bilmiyorum. İzmirde yaşıyorum evdir, düğün salonudur İnşallah bulurum gönlüme göre Allah hepimizin yardımcısı olsun :):2:

Eeee boşa dememişler izmirin havasına da kızına da güven olmaz diye
Yağmur var bende akşam konsere gtcektim offff

Günaydınn tatlılarımmmm

Alsancakta guZel organizasyonlar var tatlim konser platformuda kurmuşlar ortam eğlenceli 19 Mayıs etkinlikleri harika

Hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun...
herşey yetişir merak etme...ama tabii şu çok önemli...aileler yardım etcekse, maddi durumda yerindeyse herşey hemen hal olur...

Hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun...
herşey yetişir merak etme...ama tabii şu çok önemli...aileler yardım etcekse, maddi durumda yerindeyse herşey hemen hal olur...

hoşbuldumm :) teşekkürler hepimizin hayırlısı olsunn , biraz para biriktirdik diğer yarısını da evlendikten sonra borçla halledicez artık , kendi yağımızla çıkıcaz inşallah işin içinden zormuşş , maddiyatı hallederimde umarım manevi sıkıntılar olmaz bu süreçte , sitede biraz dolandımda nişanlılık sürecinin zorluğundan bahsetmiş herkess cidden zor

aslınsa zor değil...ama zor duruma geliyor ne yazikki..inşa sende öle bir durum olmaz güzelim...
ne zaman sözlendin?

Dün nişanlımla telde baya konuştuk..bana dediki o gelinliği almayalım...niye diye sordum..o gelinliği gördükçe kötü günler aklıma gelecek...sende de öyle olacak...biraz düşündüm ve doğruydu..gittim nişanlıma haber vermedin gelinliği iptal ettirdim...
Temmuzda gidicem adamlar istediğim bir modeli üstüme göre dikecekler..beni göründe halime acıdılar

Kuzuummm kıyamam ben sana
Belki başka bir gelinlik kısmetindir tatlım
inan ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama düşününce hak veriyorum...

Son düzenleme:
Kuzuummm kıyamam ben sana
Belki başka bir gelinlik kısmetindir tatlım
inan ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama düşünün hak veriyorum...

içimden bir parça koptu ama şöle düşündüm...düğün günümde o gelinliği giyerken döktüğün göz yaşları aklıma gelecek..ilerki yıllarda fotolara bakarken hep bu kötü günler aklıma gelecek...ve içimde hep bir kin büyüyecek..
haaa gelinlik farklı olsa bile yine aklıma gelecek ama en azından bu kadar acı vermeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…