2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Çok haklısın canım bende senin gibi düşünürdüm
Hayırlısı diyelim çok yoruma açık değil daha güzelleri senin olur inşallahhh
Gülsün artık yüzün bitaneciğimmmm

tuğçemmm gülücem inş...belki 9 eylüle kadar yüzüm gülmücek ama 10 eylülden itibaren gülücem...10 Eylülden sonra mutlu olucam inş....:26::26:

canım bence nişanlıktaki türban modeli daha güzel olur

Eeee boşa dememişler izmirin havasına da kızına da güven olmaz diye
Yağmur var bende akşam konsere gtcektim offff

Günaydınn tatlılarımmmm

günaydın canım nasılsın

hayırlı olsun canım ama sen şimdiden çeyizlerine başla tatlım

canım üzülme böylesi daha iyi olmuş rabbim inşş gönlüne göre verir

günaydın canım nasılsın

hayırlı olsun canım ama sen şimdiden çeyizlerine başla tatlım

canım üzülme böylesi daha iyi olmuş rabbim inşş gönlüne göre verir

İni canım benim....cuma vakti dua edin bana olurmu :26::26::26::26:

bakalım inşallah :) aileler tanıştır 2 hafta sonrada söz nişan aynı gün olucak, şu prosedürler geçsede rahat nefes alsak :)

Hayırlu olur inş tatlım...hep hayırlısını dua et...çok mutlu ol

bakalım inşallah :) aileler tanıştır 2 hafta sonrada söz nişan aynı gün olucak, şu prosedürler geçsede rahat nefes alsak :)

hadi bakalım hayırlı olur inşş

Allah mutluluğumuzu hiç bozmasın canımmm

iyim canım sen naıslsın

iyim çok şükür canım ne kimin konseri var bakalım

ayy canım benim kıyamam sana rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşallahhhh

Günaydın kızlar,

dünkü derin sıkıntılı konular için üzgünüm hepinizin başını baya bi agrıtmısım
şimdi olanları tekrar düşünüyorum da aman ne yapayım o ınsanları değiştiremiycem,en azından iyi huyları var ki bısey yapmasalarda seviyolar benı,çok istiyolar evlenmemızi, en azında dedikoducu fesat insanlar değiller benı uzen hareket ve konusmaları kafama takmasam daha mutlu olucam sanırım en azından nişanlım için sevemesemde yıne saygıda kusur etmıycem o benım aileme cok saygılıysa bende bunu ona borçluyum:44:

Bu arada;

hayırlı olsun tatlım amin inş. herşey güzel olur

hünaydın ballı kaymaklarım müdürümle rutin zıtlaşmamı gerçekleştirdim her zamanki gibi zabahtan günümün içine etti neyse öyle psikolojimi bozmuşki bu adam walla ya psikopata bağlıcam yakında ne var ne yok bakim arkadaşlar sabah sabah bende nişanlımın içine ateş düşürdüm bugün hem gelinlik hem kına elbisemin provası vardı gelinliğimin son provası bide yalnız bende aşırı şiş var önümüzdeki haftaya gitmeyi düşünüyordum nişanlım aradı bugün provan demi dedi bugün ama benim içimden bugün gelinlik giymek gelmiyor dedim bugün değil dedim eşşekten düşmüşe döndü çok kötü oldu bana dediki aşılamayacak bir sorun varsa beni hiç sevmiyorsan sana ısınamadım dersen seni anlarım kendini zorlama dedi ay öyle kötü oldumki kızlar yaaa benimde o an içime ateş düştü bende öyle birey değil ama senle sorunlarım var onlarıda çözmeden istekli olabileceğimi sanmıyorum dedim yanlışmı yaptım bilemiyorum...

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum

süpersin tatlımmm allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Günaydın canım baban bence öle demek istememiştir ama dalgınlığına gelmiştir canım benim babamda bi diyo adettir bi kerede çeyiz gider bi diyo gelip gittikçe götürün bi kerede boşalmasın ev yani gerçekten onların psikolojiside kötü

günaydın kızlar

Günaydın şekerler

Günaydın sekerler nasılsiniz
Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler
Ben mesajı yazincaya kadar hava acmış yaz gunü gibi olmuş

günaydın canlarımm

canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

Teşekkür ederim tatlim baZi işlerimizi hallettik yolunda şimdilik nişanlımla arada çıkışlarımı oluyor ama düzeltebiliyoruz artık

aman daha iyi olun inşallah canımmmm

günaydın canım hayırlı cumalar hoşgeldin aramıza elinizde nakit birikim varsa halledersiniz canım nişanlılık sürecinide öyle gözünde büyütme herkeste sorun olacak diye bişi yok bizim sıkıntısız geçti mesela ama nişandan önce baya stres yaptık ikimizde zayıfladık gereksiz herşeye tartıştık ağladım falan ama sonra farkettik herşey olacağına varıyor şimdi daha akıllandık eee tecrübe işte

Duman konserindyeim bu akşamm
Yarın akşamda Alsancakta olcamm

Canım hayırlısı olsun bu arada

ohh gez bakalım stres at bi güzel

canım nişanlın çok güzel düşünmüş tebrik ediyorum onu en doğrusu bu gibi gözüküyo hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun şu mübarek günde

tuğçemmm gülücem inş...belki 9 eylüle kadar yüzüm gülmücek ama 10 eylülden itibaren gülücem...10 Eylülden sonra mutlu olucam inş....:26::26:

hepimizin yüzü hep güler inşallah

ederiz tabi canım müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş birbirimize içten dua edelim kızlar

bu arada biz dün mesajdada biraz atıştıktan sonra karşılıklı özür dileyerek barışmış bulunuyoruz ama bu sefer önce o özür diledi oh olsun

günaydın kızlar

Günaydın şekerler

Günaydın sekerler nasılsiniz
Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler
Ben mesajı yazincaya kadar hava acmış yaz gunü gibi olmuş

canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun

Duman konserindyeim bu akşamm
Yarın akşamda Alsancakta olcamm

Canım hayırlısı olsun bu arada

günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim

İnşallah Gülecek Leylam Hiç Merak Etme

Son 99 günüm kaldı...

Harikaa Darısı Başımıza

Çok güzel düşünmüşün tatlım...kimseyi sevmek zorunda değiliz...ama herkez birbirine saygı duymak zorunda...bu iş ortamında, aile ortamında, yaşamın her yerinde olması gereken birşşey...saygı olduktan sonra herşey düzene girer inş..

sanada hayırlı cumalar canım :26::26::26:

Teşekkür ederim tatlim baZi işlerimizi hallettik yolunda şimdilik nişanlımla arada çıkışlarımı oluyor ama düzeltebiliyoruz artık

olsun canım arada oluyor öyle bizdede düzeliyor.

canım aramıza hoşgeldin , hayılrı olsun
planlı yaparsan birde maddiyat konusunda sıkıntı çekmezsen herşey hallour canım

en iyisini yapmışsınız canım nasolsa daha zamanın var. kafana göre diktirirsin yine. üzülme sakın.
bu şekilde hep aklına gelecekti dediğin gibi.

günaydın canım nasılsın

canım iyiyim çok şükür seni sormalı?

günaydın canım. kafandaki sorunları olumlu bir şekilde sonlandırdığın için sevindim, fazla takma boşver, herşey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…