- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.481
içimden bir parça koptu ama şöle düşündüm...düğün günümde o gelinliği giyerken döktüğün göz yaşları aklıma gelecek..ilerki yıllarda fotolara bakarken hep bu kötü günler aklıma gelecek...ve içimde hep bir kin büyüyecek..
haaa gelinlik farklı olsa bile yine aklıma gelecek ama en azından bu kadar acı vermeyecek
canım bence nişanlıktaki türban modeli daha güzel olur
Eeee boşa dememişler izmirin havasına da kızına da güven olmaz diye
Yağmur var bende akşam konsere gtcektim offff
Günaydınn tatlılarımmmm
günaydınlarrr :) yeni aranıza katıldımm eylül -ekim gibi kurban bayramı öncesi bende evlenmeyi düşünüyorum haziran başı nişanım olucak nişandan önce hiç bir hazaırlık yapmayalım diye düşündük ama 3 ayda herşeyi nasıl yetiştireceğimi hiç bilmiyorum. İzmirde yaşıyorum evdir, düğün salonudur İnşallah bulurum gönlüme göre Allah hepimizin yardımcısı olsun :):2:
Dün nişanlımla telde baya konuştuk..bana dediki o gelinliği almayalım...niye diye sordum..o gelinliği gördükçe kötü günler aklıma gelecek...sende de öyle olacak...biraz düşündüm ve doğruydu..gittim nişanlıma haber vermedin gelinliği iptal ettirdim...
Temmuzda gidicem adamlar istediğim bir modeli üstüme göre dikecekler..beni göründe halime acıdılar
içimden bir parça koptu ama şöle düşündüm...düğün günümde o gelinliği giyerken döktüğün göz yaşları aklıma gelecek..ilerki yıllarda fotolara bakarken hep bu kötü günler aklıma gelecek...ve içimde hep bir kin büyüyecek..
haaa gelinlik farklı olsa bile yine aklıma gelecek ama en azından bu kadar acı vermeyecek
aslınsa zor değil...ama zor duruma geliyor ne yazikki..inşa sende öle bir durum olmaz güzelim...
ne zaman sözlendin?
tuğçemmm gülücem inş...belki 9 eylüle kadar yüzüm gülmücek ama 10 eylülden itibaren gülücem...10 Eylülden sonra mutlu olucam inş....:26::26:
good_heart
günaydın canım nasılsın
hayırlı olsun canım ama sen şimdiden çeyizlerine başla tatlım
canım üzülme böylesi daha iyi olmuş rabbim inşş gönlüne göre verir
bakalım inşallah :) aileler tanıştır 2 hafta sonrada söz nişan aynı gün olucak, şu prosedürler geçsede rahat nefes alsak :)
bakalım inşallah :) aileler tanıştır 2 hafta sonrada söz nişan aynı gün olucak, şu prosedürler geçsede rahat nefes alsak :)
Allah mutluluğumuzu hiç bozmasın canımmm
iyim canım sen naıslsın
İni canım benim....cuma vakti dua edin bana olurmu :26::26::26::26:
Hayırlu olur inş tatlım...hep hayırlısını dua et...çok mutlu ol
günaydınlarrr :) yeni aranıza katıldımm eylül -ekim gibi kurban bayramı öncesi bende evlenmeyi düşünüyorum haziran başı nişanım olucak nişandan önce hiç bir hazaırlık yapmayalım diye düşündük ama 3 ayda herşeyi nasıl yetiştireceğimi hiç bilmiyorum. İzmirde yaşıyorum evdir, düğün salonudur İnşallah bulurum gönlüme göre Allah hepimizin yardımcısı olsun :):2:
Günaydın kızlar,
dünkü derin sıkıntılı konular için üzgünüm hepinizin başını baya bi agrıtmısım
şimdi olanları tekrar düşünüyorum da aman ne yapayım o ınsanları değiştiremiycem,en azından iyi huyları var ki bısey yapmasalarda seviyolar benı,çok istiyolar evlenmemızi, en azında dedikoducu fesat insanlar değiller benı uzen hareket ve konusmaları kafama takmasam daha mutlu olucam sanırım en azından nişanlım için sevemesemde yıne saygıda kusur etmıycem o benım aileme cok saygılıysa bende bunu ona borçluyum:44:
Bu arada;
Eki Görüntüle 420837
Günaydın gelincikler :) ne çok konuşmuşsunuz..
Ah bu aileler yok mu ? madem destek olmuyorlar köstek olmasınlar bari.. Ben anlamıyorum zaten herşeyi borç alıp sonra borcu taze çiftlere yüklüyorlar sonra da oğlan evlendirdik diye geçiniyorlar.. kızın ailesi naptığıyla kalıyor en azından yapabiliyorsa yapıyor yapamadığı kalıyor ama çocuklarına borç yüklemiyorlar..
Allah yardımcımız olsun kızlar bende sizdenim :)
Annemle bugün sandığımı açtık, havlu,tülbent, danteller falan çıkarttık.. Çok garip hissettim..yıkanıp ütülenecek pazar günü.. Sonra kitaplarımı kutulayacağımSon günlerimde odam bomboş kalacak .. Babam da sinir etti zaten burda bırakma hiç kitap dedi.. Bırak dese bırakırım sanki.. şikayetçi her yer kitap doluymuş diye Çok alındım zaten üzülüyorum evimden gideceğim diye o da pılını pırtını topla modunda gibi geldi
günaydın kızlar
Günaydın şekerler
Günaydın sekerler nasılsiniz
Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler
Ben mesajı yazincaya kadar hava acmış yaz gunü gibi olmuş
günaydın canlarımm
canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee
günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun
Teşekkür ederim tatlim baZi işlerimizi hallettik yolunda şimdilik nişanlımla arada çıkışlarımı oluyor ama düzeltebiliyoruz artık
hoşbuldumm :) teşekkürler hepimizin hayırlısı olsunn , biraz para biriktirdik diğer yarısını da evlendikten sonra borçla halledicez artık , kendi yağımızla çıkıcaz inşallah işin içinden zormuşş , maddiyatı hallederimde umarım manevi sıkıntılar olmaz bu süreçte , sitede biraz dolandımda nişanlılık sürecinin zorluğundan bahsetmiş herkess cidden zor
Duman konserindyeim bu akşamm
Yarın akşamda Alsancakta olcamm
Canım hayırlısı olsun bu arada
Dün nişanlımla telde baya konuştuk..bana dediki o gelinliği almayalım...niye diye sordum..o gelinliği gördükçe kötü günler aklıma gelecek...sende de öyle olacak...biraz düşündüm ve doğruydu..gittim nişanlıma haber vermedin gelinliği iptal ettirdim...
Temmuzda gidicem adamlar istediğim bir modeli üstüme göre dikecekler..beni göründe halime acıdılar
tuğçemmm gülücem inş...belki 9 eylüle kadar yüzüm gülmücek ama 10 eylülden itibaren gülücem...10 Eylülden sonra mutlu olucam inş....:26::26:
İni canım benim....cuma vakti dua edin bana olurmu :26::26::26::26:
Hayırlu olur inş tatlım...hep hayırlısını dua et...çok mutlu ol
hadi bakalım hayırlı olur inşş
iyim çok şükür canım ne kimin konseri var bakalım
ayy canım benim kıyamam sana rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşallahhhh
günaydın kızlar
Günaydın şekerler
Günaydın sekerler nasılsiniz
Bugun nikah başvurusu yapmaya gidicez izmir cok yağışlı hava soğuk herkese mutlu günler sekeler
Ben mesajı yazincaya kadar hava acmış yaz gunü gibi olmuş
canlarımm günaydınnn nasılsınız bakalım
biraz işlerim var:126::126: bitirip hemecik geleyim çok kaynatmayın heee
günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar olsun
Duman konserindyeim bu akşamm
Yarın akşamda Alsancakta olcamm
Canım hayırlısı olsun bu arada
Son 99 günüm kaldı...
günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim
İnşallah Gülecek Leylam Hiç Merak Etme
Harikaa Darısı Başımıza
Günaydın kızlar,
şimdi olanları tekrar düşünüyorum da aman ne yapayım o ınsanları değiştiremiycem,en azından iyi huyları var ki bısey yapmasalarda seviyolar benı,çok istiyolar evlenmemızi, en azında dedikoducu fesat insanlar değiller benı uzen hareket ve konusmaları kafama takmasam daha mutlu olucam sanırım en azından nişanlım için sevemesemde yıne saygıda kusur etmıycem o benım aileme cok saygılıysa bende bunu ona borçluyum:44:
Bu arada;
Eki Görüntüle 420837
Teşekkür ederim tatlim baZi işlerimizi hallettik yolunda şimdilik nişanlımla arada çıkışlarımı oluyor ama düzeltebiliyoruz artık
günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar,
Bu arada;
Eki Görüntüle 420837
Hoşgelidnnnn güzelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?