2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

günaydın canım sanada hayırlı cumalar
canım herkesi olduğu gibi kabul edersen kendinede stres yapmamış olursun hem bak iyi yönleride varmış karşılıklı saygıyla sevgi olmasada anlaşma sağlanır

Son 99 günüm kaldı...

o zaman seni ıslatıyoruzzz Chnhn bu görev senin

günaydın canım hoşgeldin sanki biraz fazla üzerine gittin bu seferde gibi geldi bana

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum

hadi hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin nişanın ne zaman oldu?

günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim

İnşallah Gülecek Leylam Hiç Merak Etme

Harikaa Darısı Başımıza

günaydın canım hoşgeldin

tatlım çok güzel bir karar sonuçta seni eşin sayılır onun için olmasada allah rızası için yap sen kazanırsın

Son 99 günüm kaldı...

seniiii ıslatalımmmmm Chnhn nerdesin kuzum hadii bi gelin daha 100 den düştüüü

hayırlı olsun kuzumm hazırlıklar nasıl gidiyo bakalımm

Canım çok gidiyorsun üstüne bence
ama sana biz ne söylesek sen yine bildğini yapıyorsun boşuna bize danışıyorsun gibi yanlış anlama ama evlenceksin biraz daha ılımlı olmasın
Lönk diye herşeyi söylüyorsun karşındaki de insan bunu unutma seni sevmese kimse uğraşmaz
Biraz daha ılımlı olmayı deneyebilirsin
Sana daha öncede söyledim ne kaybetceksin ki

Son düzenleme:
my-everything evet tatlım birbirimize dua edelim..rabbim bize yardım edecek inancım sonsuz :26::26::26:
Troubledoll357357 Hepimiz inş güleceğiz inş canım...çok mutlu olacağız
TUĞÇEMM Akşam dilediğince eğlen kuzum...benim yerimede eğlen

iyiyim tatlım sen nasılsın?
evet siparişim verildi canım
Eki Görüntüle 420843
Eki Görüntüle 420844
Nikah şekerim
Tüy olcak bide canım
Eki Görüntüle 420842

canım kaç tane bastırdınız nasıl fiyatı bazı davetiyeler çok pahalı 500 600 tutuyo çok yaa dün bizde onu konuştuk da nişanlımla nası bişey olsa acaba diorum

canım beni yanlış anlamada sende uzatma artık adam çok üzülüyor bak, ders vericem diye hevesini kırma iyice sonra daha büyük problemler yaşarsınız

hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun

günaydın canım, sorunları hallettiğinize sevindim

günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim

günaydın canım hoşgeldin

o zaman seni ıslatıyoruzzz Chnhn bu görev senin
]

zevkle

Hayırlı Cumalarrr....

napıyosunuz kızlarr?

şirkette, ben yokken işlerim epey karışmışş bu hafta hep onları derleyip toplamakla geçti, bu haftanın işleri de sartı tabii ki

neyse sağlık olsun :)

Eğlenirim balııımmm

canım kaç tane bastırdınız nasıl fiyatı bazı davetiyeler çok pahalı 500 600 tutuyo çok yaa dün bizde onu konuştuk da nişanlımla nası bişey olsa acaba diorum

Canım 100 tanesi 145-150 arası
150 di 145e bıraktı bu hafta kesin sayı götürcem
700 civarı tuttu

nikah şekeri 200 tane 200 Tl
Nikah şekerini takı takan alcak takı takarken biri tuttcak
yada nikah kıyılırken garsonlara salona dağıttırım

yooo bildiğimi yapmak değil sabah normalde şakasına dedim sonrasında nedenini söylicektimki o lafı ağzım tıktı öyle bi giriş yaptı ben normalde 2-3 gün konuşayacaktım burdaki konuşmalar sonrası 2. günü onuda fazla yıpratmadan konuşmaya başladım ama ben şimdi benimsetmezsem bu durumu daha sonra asla anlamayacak bugüne kadar hiç tavır yapmadım ona hep alttan aldım hep içime attım sustum kendimi yedim durdum ilk defa ona mesafeli davrandım ve bu yaptıklarını tekrarlamaması için mecburum yoksa benimde canım yanıyor yaptıklarım ikimizin mutluluğu için çünkü o beni mutsuz ettikçe oda mutlu olmaz ben böyle değildim onun umursamaz tavırları beni bu hale getirdi 8-9 ayda boğazıma kadar doldurdu tek istediğim sıkıntılarımızı el ele verip çözmek sizler derdinizi sıkıntınızı nişanlınızla konuşamasanız sizler belki benden daha kötü olabilirdiniz tatlım .ben ona defalarca yalvardım biliyormusun çok kötü durumdayım desteğine ihtiyacım var dedim işlerinden vakit ayırıp soramadı bile beni halbuki onun ufacık bir sıkıntısı olsa ben herşeyi kenara koymasınıda bilirim...

süpersin tatlımmm allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

günaydın canım. kafandaki sorunları olumlu bir şekilde sonlandırdığın için sevindim, fazla takma boşver, herşey olacağına varır.

tatlım çok güzel bir karar sonuçta seni eşin sayılır onun için olmasada allah rızası için yap sen kazanırsın

Teşekkür ederim kızlar,hepiniz tekere teker haklısınız bu tur seylerde dua etmekde cok onemlı,ne bıleyım hiç sevdiğimöin ailesi için dua atmemıstım belkıde bu yuzden,bundan sonrası ıcın etmemız lazım Leyla tatlım senınde inşallah evlendiğimizde bu tur sıkıntılar hiççç gelmez basımıza inşallah Allah bıze kendı yuvmızda mutlu olmayı nasip eder(Amin):26::26::26:
Hayırlı Cumalarrr....

Hayırlı cumalar taze gelin

günaydın canım hoşgeldin. Gözlerimiz seni aradı hep taze gelin
Allah kolaylık versin işlerinde.
Düğün resimlerini ekledin mi ben görmedim

gülecez gülecez ben artık umutla bakıorum geleceğe

hoşbuldum canım

oy tuğçecim çok pahalı ya bu davetiyeler yaa

günaydın canım hoşgeldin. Gözlerimiz seni aradı hep taze gelin
Allah kolaylık versin işlerinde.
Düğün resimlerini ekledin mi ben görmedim

Amin canım,

gülüm daha nikah resimlerimi bile gidip alamadım belediyeden, düğün resimlerini ise arkadaşlar facebooka ekledikçe çalıyorum :))))

ama dış çekimlerin cd'si gelmedi henüz.... daha doğrusu biz gidemedik daha

Tatlım ilk mesajına göre bende cok fazla üstüne gittiğini düşünmüstüm,yanı sonucta hanı ılgılenmıyo,etmıyo dıyosun yaa ama bak gelınlık provanla ılgılenıyo soruyo ters cevap vererek bı anlamda kırmıssın nişanlını ama son yazdıklarında da sen de haklısın bu tur işler ilgisiz,heyecansız olmuyo ama senın tutumun surda yanlış sen nişanlına beklemediği bi tepki verince aldıgı halı "Eşşekten düşmüşe döndü" diye nitelendirmemelisin ne bileyim insan evleneceği adama daha çiçeği burnunda evli olmadan bu tur şeyler söyleyebılırmı,ya da sen onu sevdiğine gercekten eminmisin cunku ben ne yaparsa yapsın sevdiğimi oyle kırılmıs gorsem suclarım kendımı devamında da essekten dusmuse dondu dıye anlatmam,düşünsene o sana bısey dese sssenın ıcın bu sozlerı soylemeyı bırak içinden gecirse ve sen bunu bılsen hoşuna gidermi?

Benım ailesiyle sorunlarım var asmaya calısıyorum asabılırım dıye umuyorum,ama nısanlımla Çok şukur yok bu en önemlı konu sız aynı evde yasamaya baslayınca da sen bu kadar soğuk davranabılecek mısın?ya da davranırsan bu ilişki iyi gider mi sence?

tatlımm çok fazla üstüne gidiyorsun uzatma derim anlamıştır oda hatasını

Kızlar sizce Elektrik süpürgesi toz torbalı olanlar mı daha iyi yoksa torbasızlar mı karar veremıyorum bı turlu yaa philip slıcam galıba ama buna karar veremedim henuz:18::18::18:

o tabiri ben çok kullanırım canım ya teşbihte kusur olmaz bana göre kötü bi tabir olmadığından söyledim ben zaten kendimi suçladığımıda belirttim sonrasında ben sabırla bazı şeyleri anlaması için her yolu denedim bu süreçte en son bu kaldı yapmaktan keyif aldığımdan yapmadım mecburdum yapmaya ben düşmanım üzülse destek olmayan çalışan bir karakterdeyim ama bu kişi benim eşim olacak ise ikimizinde ömür boyu mutluluğu için yapılması gerekeni yapıyorum evet bugün yaptığım fazlaydı kendimide çok eleştirdim ama benim gerçek nedeni söylememe fırsat vermeden o yorum yapmaya başladı... ben onun gönlünü alırım almasına ama şimdi o da sorumluluk almalı ve problemleri çözmeye odaklanmalı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…