- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.501
Günaydın kızlar,
dünkü derin sıkıntılı konular için üzgünüm hepinizin başını baya bi agrıtmısım
şimdi olanları tekrar düşünüyorum da aman ne yapayım o ınsanları değiştiremiycem,en azından iyi huyları var ki bısey yapmasalarda seviyolar benı,çok istiyolar evlenmemızi, en azında dedikoducu fesat insanlar değiller benı uzen hareket ve konusmaları kafama takmasam daha mutlu olucam sanırım en azından nişanlım için sevemesemde yıne saygıda kusur etmıycem o benım aileme cok saygılıysa bende bunu ona borçluyum:44:
Bu arada;
Eki Görüntüle 420837
Son 99 günüm kaldı...
hünaydın ballı kaymaklarım müdürümle rutin zıtlaşmamı gerçekleştirdim her zamanki gibi zabahtan günümün içine etti neyse öyle psikolojimi bozmuşki bu adam walla ya psikopata bağlıcam yakındane var ne yok bakim arkadaşlar sabah sabah bende nişanlımın içine ateş düşürdüm bugün hem gelinlik hem kına elbisemin provası vardı gelinliğimin son provası bide yalnız bende aşırı şiş var önümüzdeki haftaya gitmeyi düşünüyordum nişanlım aradı bugün provan demi dedi bugün ama benim içimden bugün gelinlik giymek gelmiyor dedim bugün değil dedim eşşekten düşmüşe döndü çok kötü oldu bana dediki aşılamayacak bir sorun varsa beni hiç sevmiyorsan sana ısınamadım dersen seni anlarım kendini zorlama dedi ay öyle kötü oldumki kızlar yaaa benimde o an içime ateş düştü bende öyle birey değil ama senle sorunlarım var onlarıda çözmeden istekli olabileceğimi sanmıyorum dedim yanlışmı yaptım bilemiyorum...
günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum
günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim
İnşallah Gülecek Leylam Hiç Merak Etme
Harikaa Darısı Başımıza
Günaydın kızlar,
dünkü derin sıkıntılı konular için üzgünüm hepinizin başını baya bi agrıtmısım
şimdi olanları tekrar düşünüyorum da aman ne yapayım o ınsanları değiştiremiycem,en azından iyi huyları var ki bısey yapmasalarda seviyolar benı,çok istiyolar evlenmemızi, en azında dedikoducu fesat insanlar değiller benı uzen hareket ve konusmaları kafama takmasam daha mutlu olucam sanırım en azından nişanlım için sevemesemde yıne saygıda kusur etmıycem o benım aileme cok saygılıysa bende bunu ona borçluyum:44:
Bu arada;
Eki Görüntüle 420837
Son 99 günüm kaldı...
hünaydın ballı kaymaklarım müdürümle rutin zıtlaşmamı gerçekleştirdim her zamanki gibi zabahtan günümün içine etti neyse öyle psikolojimi bozmuşki bu adam walla ya psikopata bağlıcam yakındane var ne yok bakim arkadaşlar sabah sabah bende nişanlımın içine ateş düşürdüm bugün hem gelinlik hem kına elbisemin provası vardı gelinliğimin son provası bide yalnız bende aşırı şiş var önümüzdeki haftaya gitmeyi düşünüyordum nişanlım aradı bugün provan demi dedi bugün ama benim içimden bugün gelinlik giymek gelmiyor dedim bugün değil dedim eşşekten düşmüşe döndü çok kötü oldu bana dediki aşılamayacak bir sorun varsa beni hiç sevmiyorsan sana ısınamadım dersen seni anlarım kendini zorlama dedi ay öyle kötü oldumki kızlar yaaa benimde o an içime ateş düştü bende öyle birey değil ama senle sorunlarım var onlarıda çözmeden istekli olabileceğimi sanmıyorum dedim yanlışmı yaptım bilemiyorum...
iyiyim tatlım sen nasılsın?
evet siparişim verildi canım
Eki Görüntüle 420843
Eki Görüntüle 420844
Nikah şekerim
Tüy olcak bide canım
Eki Görüntüle 420842
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
bu arada biz dün mesajdada biraz atıştıktan sonra karşılıklı özür dileyerek barışmış bulunuyoruz ama bu sefer önce o özür diledi oh olsun[/B]
günaydın tatlılarım ben geldim biraz işim vardı ancak geldim
o zaman seni ıslatıyoruzzz Chnhn bu görev senin
]
Eğlenirim balııımmmmy-everything evet tatlım birbirimize dua edelim..rabbim bize yardım edecek inancım sonsuz :26::26::26:
Troubledoll357357 Hepimiz inş güleceğiz inş canım...çok mutlu olacağız
TUĞÇEMM Akşam dilediğince eğlen kuzum...benim yerimede eğlen
canım kaç tane bastırdınız nasıl fiyatı bazı davetiyeler çok pahalı 500 600 tutuyo çok yaa dün bizde onu konuştuk da nişanlımla nası bişey olsa acaba diorum
Canım çok gidiyorsun üstüne bence
ama sana biz ne söylesek sen yine bildğini yapıyorsun boşuna bize danışıyorsun gibi yanlış anlama ama evlenceksin biraz daha ılımlı olmasın
Lönk diye herşeyi söylüyorsun karşındaki de insan bunu unutma seni sevmese kimse uğraşmaz
Biraz daha ılımlı olmayı deneyebilirsin
Sana daha öncede söyledim ne kaybetceksin ki
süpersin tatlımmm allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Çok güzel düşünmüşün tatlım...kimseyi sevmek zorunda değiliz...ama herkez birbirine saygı duymak zorunda...bu iş ortamında, aile ortamında, yaşamın her yerinde olması gereken birşşey...saygı olduktan sonra herşey düzene girer inş..
sanada hayırlı cumalar canım :26::26::26:
günaydın canım. kafandaki sorunları olumlu bir şekilde sonlandırdığın için sevindim, fazla takma boşver, herşey olacağına varır.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
canım herkesi olduğu gibi kabul edersen kendinede stres yapmamış olursun hem bak iyi yönleride varmış karşılıklı saygıyla sevgi olmasada anlaşma sağlanır
tatlım çok güzel bir karar sonuçta seni eşin sayılır onun için olmasada allah rızası için yap sen kazanırsın
Hayırlı Cumalarrr....
hayırlı cumalarrr....
Napıyosunuz kızlarr?
şirkette, ben yokken işlerim epey karışmışşbu hafta hep onları derleyip toplamakla geçti, bu haftanın işleri de sartı tabii ki
neyse sağlık olsun :)
my-everything evet tatlım birbirimize dua edelim..rabbim bize yardım edecek inancım sonsuz :26::26::26:
Troubledoll357357 Hepimiz inş güleceğiz inş canım...çok mutlu olacağız
TUĞÇEMM Akşam dilediğince eğlen kuzum...benim yerimede eğlen
canım beni yanlış anlamada sende uzatma artık adam çok üzülüyor bak, ders vericem diye hevesini kırma iyice sonra daha büyük problemler yaşarsınız
hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun
günaydın canım, sorunları hallettiğinize sevindim
günaydın canım hoşgeldin
zevkle
Eğlenirim balııımmm
Canım 100 tanesi 145-150 arası
150 di 145e bıraktı bu hafta kesin sayı götürcem
700 civarı tuttu
nikah şekeri 200 tane 200 Tl
Nikah şekerini takı takan alcak takı takarken biri tuttcak
yada nikah kıyılırken garsonlara salona dağıttırım
günaydın canım hoşgeldin. Gözlerimiz seni aradı hep taze gelin
Allah kolaylık versin işlerinde.
Düğün resimlerini ekledin mi ben görmedim
yooo bildiğimi yapmak değil sabah normalde şakasına dedim sonrasında nedenini söylicektimki o lafı ağzım tıktı öyle bi giriş yaptı ben normalde 2-3 gün konuşayacaktım burdaki konuşmalar sonrası 2. günü onuda fazla yıpratmadan konuşmaya başladım ama ben şimdi benimsetmezsem bu durumu daha sonra asla anlamayacak bugüne kadar hiç tavır yapmadım ona hep alttan aldım hep içime attım sustum kendimi yedim durdum ilk defa ona mesafeli davrandım ve bu yaptıklarını tekrarlamaması için mecburum yoksa benimde canım yanıyor yaptıklarım ikimizin mutluluğu için çünkü o beni mutsuz ettikçe oda mutlu olmaz ben böyle değildim onun umursamaz tavırları beni bu hale getirdi 8-9 ayda boğazıma kadar doldurdu tek istediğim sıkıntılarımızı el ele verip çözmek sizler derdinizi sıkıntınızı nişanlınızla konuşamasanız sizler belki benden daha kötü olabilirdiniz tatlım .ben ona defalarca yalvardım biliyormusun çok kötü durumdayım desteğine ihtiyacım var dedim işlerinden vakit ayırıp soramadı bile beni halbuki onun ufacık bir sıkıntısı olsa ben herşeyi kenara koymasınıda bilirim...
Tatlım ilk mesajına göre bende cok fazla üstüne gittiğini düşünmüstüm,yanı sonucta hanı ılgılenmıyo,etmıyo dıyosun yaa ama bak gelınlık provanla ılgılenıyo soruyo ters cevap vererek bı anlamda kırmıssın nişanlını ama son yazdıklarında da sen de haklısın bu tur işler ilgisiz,heyecansız olmuyo ama senın tutumun surda yanlış sen nişanlına beklemediği bi tepki verince aldıgı halı "Eşşekten düşmüşe döndü" diye nitelendirmemelisin ne bileyim insan evleneceği adama daha çiçeği burnunda evli olmadan bu tur şeyler söyleyebılırmı,ya da sen onu sevdiğine gercekten eminmisin cunku ben ne yaparsa yapsın sevdiğimi oyle kırılmıs gorsem suclarım kendımı devamında da essekten dusmuse dondu dıye anlatmam,düşünsene o sana bısey dese sssenın ıcın bu sozlerı soylemeyı bırak içinden gecirse ve sen bunu bılsen hoşuna gidermi?
Benım ailesiyle sorunlarım var asmaya calısıyorum asabılırım dıye umuyorum,ama nısanlımla Çok şukur yok bu en önemlı konu sız aynı evde yasamaya baslayınca da sen bu kadar soğuk davranabılecek mısın?ya da davranırsan bu ilişki iyi gider mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?