2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hepimiz için hayırlısı inşallah, bir an öncede geçsin artık

inşallah tatlım :))

26 ağustos düğünüm var :)

hayırlı olsun tatlım :)

Off insanlar herşeyi ne kadar çok biliyor anlamadım gitti :S
Sanki onlara danışan eden var tatlım hiç sallama sende kimseye cevap filan verme... bu günler gelmiycek bir daha geri o yüzden tadını çıkarmaya bak :))

kızlar mobilyalarımı aldım size göstermek istedim ama ekleyemiyorumeklenti ekle diorum ama olmuyo
hayırlı olsun şekerim :))
merak ettim nasıl modern klasik???
hangi marka ?? nerden ne kadar uff uff ne çok soru sordum yaww
Meraklımıyım neyim

ben cumartesi yaptım evi dip köşe temizledim çok zevk aldım kendi evim sonuçta yerleri birden elimle sildim

Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll

salon perdelerimiz modeli aynı vee benim tülümde bunun gibii güle güle kullan balımmmm

sağol canım benim hepimiz güle güle kullanalım herşeyimizi

hepsi çok şık ve çok güzeller canım
tüllerini çok beğendim

çok sağol canım ben hiç anlamam tül perde işinden diyordum ama perdecinin ve kayınvalidemin de yardımlarıyla çooook içime sinerek aldım

valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani

valla ben ev temizlerken baya bi yorulduğumu hatırlıyorum ama inan çok zevkli oluyo her anında burası artık benim evim diyo insan bu banyo benim bu odada eşya şöyle yerleşecek derken iş bitip oturunca anlıyorsun ne kadar yorulduğunu

kızlar mobilyalarım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 423447

çok net değil ama güzele benziyo canım benim tarzım bişi sanki

elim lezzetlidire herkes öyle diyo ama bilemiyorum doğrumu temizliğide güzel yaptığıma inanıyorum başak burcu olarak tizim ve düzenliyimaçarım müziğimi başlarım temizliğimee

ben de basak burcuyum titiz,takıntılı vede cok sulugözlüyüm asla kavga edemem hemen aglarım ve bu huyumu hız sevmıyorum cok zayıfım bu konuda

cnm düğün temmuzun 7 sindene yapım ebn yaaa offf sıkıldım vallaa gelinlik yokkk aman bıktım valla yaa

kafanda bi model belirlediysen gelinlik işi sandıın kdr zor olmuo..ben de en çok gelinliği takıodum ama geçen haftasonu bi kez gezdim gelinlikçileri ve kararımı verdim :) rahat olmaya çalış stresin kimseye faydası yok :)

pakizee tatlım kusura bakma işte olduğum için hemen cevap veremedim kusura bakma.canım resmi nikahımı yaptım.dini nikah düğünden önce yapıcam inş.

üstümde bi yorgunluk bi halsizlik var anlamadım

valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani

KIZLAR BENDEE BİR HALSİZİLİK VAR YAAA NEDEN ACEP ÖYLE UYUYASIM VARR

kızlar mobilyalarım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 423447

BEN BEĞENDİM CANIM GAYET GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN

Ayy kuzum serili yemiz evi temizlemek kolay valla...nişanlımların bürosu resmen inşaat halindeydi...yerlerde boya izleri...her yer toz...yani bir yeri 4-5 kez temizlemek zorunda kaldık...baya yorucu ama bir o kadarda zevkliydi.

liberte,good_heart becerikli hatunlar sizi, emeğinize sağlık
bir kadın evine canı gönülden hizmet ederse o ibadet yerine de geçiyormuş

inşallah tatlım :))
Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll

ev işi nedir ki yavv öğrenirsin canım sıkma canını, herkes doğuştan öğrenmiyor ki

aynen canım katılıyorum canım sana

çok saolun kızlar çok teşekkürler ama eklenti ekle diorum olmuyo çok sinir oldum çok
başka yolu var mı nie olmuyoooooooooooooo

kızlar slm nasılsınız ????

bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.

halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı

bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı

bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.

buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs

Eki Görüntüle 423481

dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım

KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi.

seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar

caım oturma odanın halısın abayıldım bende bu hafta alıcam markası nedir acaba? benim odam kahve ama ne renk gider bılmıyorum kahve ıstemıyorum daa

seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar

bende cok ıstedım almayı canım evımısterde vardı moneta marka cok ıyımıs arastırmıstım,ama tava setleri bitmiş yeniside gelmedi yaa uyuz oldum hatırlyınca yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…