- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.041
hepimiz için hayırlısı inşallah, bir an öncede geçsin artık
26 ağustos düğünüm var :)
kızlar bugün çok moralim bozuk sormayın yaa ev işimiz olmadı elektrik suyu aynıymışş başka eve bakcaz artık yaaa aman abimgille kavga ettk epey bişeyler yenge hanım abimi doldurmuş maşallah benm düğünümde arsızlık huysuzluk çıkarcaklar bıktımya daha gelinlik yok ev yok halı yok perde yokkk offf bıktım vallahi yaaa
hayırlı olsun şekerim :))kızlar mobilyalarımı aldım size göstermek istedim ama ekleyemiyorumeklenti ekle diorum ama olmuyo
ben cumartesi yaptım evi dip köşe temizledim çok zevk aldım kendi evim sonuçtayerleri birden elimle sildim
kızlar mobilyalarım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 423447
Ayy kuzum serili yemiz evi temizlemek kolay valla...nişanlımların bürosu resmen inşaat halindeydi...yerlerde boya izleri...her yer toz...yani bir yeri 4-5 kez temizlemek zorunda kaldık...baya yorucu ama bir o kadarda zevkliydi.
salon perdelerimiz modeli aynı vee benim tülümde bunun gibiigüle güle kullan balımmmm
hepsi çok şık ve çok güzeller canım
tüllerini çok beğendim
valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani
inşallah tatlım :))
hayırlı olsun tatlım :)
Off insanlar herşeyi ne kadar çok biliyor anlamadım gitti :S
Sanki onlara danışan eden var tatlım hiç sallama sende kimseye cevap filan verme... bu günler gelmiycek bir daha geri o yüzden tadını çıkarmaya bak :))
hayırlı olsun şekerim :))
merak ettim nasıl modern klasik???
hangi marka ?? nerden ne kadar uff uff ne çok soru sordum yaww
Meraklımıyım neyim
Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll
cnm düğün temmuzun 7 sindene yapım ebn yaaa offf sıkıldım vallaagelinlik yokkk aman bıktım valla yaa
bende başak burcuyum düzenli,titiz,takıntılı ve de cok inatcıyım
üstümde bi yorgunluk bi halsizlik var anlamadım
valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani
Ayy kuzum serili yemiz evi temizlemek kolay valla...nişanlımların bürosu resmen inşaat halindeydi...yerlerde boya izleri...her yer toz...yani bir yeri 4-5 kez temizlemek zorunda kaldık...baya yorucu ama bir o kadarda zevkliydi.
inşallah tatlım :))
Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll
KIZLAR BENDEE BİR HALSİZİLİK VAR YAAA NEDEN ACEPÖYLE UYUYASIM VARR
BEN BEĞENDİM CANIM GAYET GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN
liberte,good_heart becerikli hatunlar sizi, emeğinize sağlık
bir kadın evine canı gönülden hizmet ederse o ibadet yerine de geçiyormuş
ev işi nedir ki yavv öğrenirsin canım sıkma canını, herkes doğuştan öğrenmiyor ki
KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi.
seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar
bende daha sağlıklı olduğunu duydum tatlım..hangi marka aldın acaba?[/QUOT
esse'den aldım indirimdeydi ama yine de daha uygun fiyatlı bulunabilir sanırım. fazla araştırmadan aldım
caım oturma odanın halısın abayıldım bende bu hafta alıcam markası nedir acaba? benim odam kahve ama ne renk gider bılmıyorum kahve ıstemıyorum daakızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?