- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.061
kızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
caım oturma odanın halısın abayıldım bende bu hafta alıcam markası nedir acaba? benim odam kahve ama ne renk gider bılmıyorum kahve ıstemıyorum daa
bende cok ıstedım almayı canım evımısterde vardı moneta marka cok ıyımıs arastırmıstım,ama tava setleri bitmiş yeniside gelmedi yaa uyuz oldum hatırlyınca yıne
kızlar bende cem in mavi setini alıcaktım seramik ama karar veremedim.sizden o takımı alan var mı???? bi tavsiye edebilir misiniz?7 parçası 180 milyondu.
caım oturma odanın halısın abayıldım bende bu hafta alıcam markası nedir acaba? benim odam kahve ama ne renk gider bılmıyorum kahve ıstemıyorum daa
bende cok ıstedım almayı canım evımısterde vardı moneta marka cok ıyımıs arastırmıstım,ama tava setleri bitmiş yeniside gelmedi yaa uyuz oldum hatırlyınca yıne
hayırlı olsun canımmm
bu arada senin nişan resimlerini gördüm çok tatlı olmuşsunn
bende cemi almak istiyorum...annemler cem ürünleri iyi olur diyor ama bilemedim..internette 137 tl'ye bile var kuzum araştır..
KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi.
bende cemi almak istiyorum...annemler cem ürünleri iyi olur diyor ama bilemedim..internette 137 tl'ye bile var kuzum araştır..
çiğdem halıların çok şık canım...heleki oturma odasının halısı harikaaaa
tatlım bn cemın eskısı kadar ıyı olmadıgını duydum cok kısıden. bnce bı arastır derım. eskıden cok ıyıdı onu bılıyorum hatta bız eveded kullanıyoruz ama artık eskısı gıbı kalıtelı degıl ıs yerıne tavasını aldık onun ıkı gun sonra hayatı kaydı
canım oturma odana aldığın halıya bayıldım, güle güle oturun inşallah
bende sağlıklı olduğunu duydum ama yeterinde tencerem var, onlar eskisin öyle alcam , yoksa eve sığmıcak valla
canım gördüm onları da ne bilim güvenemedim.sanki bu tava tencereyi görüp almak daha iyi olur gibi geldi.çizikli falan gönderirlerse diye korktum.
bu arada kızlar 1eylül samsunda 7 eylül elazığda düğünüm var.bunları kesinleştirdiğimizi söylemeyi unutmuşum:)
canım oturma odana aldığın halıya bayıldım, güle güle oturun inşallah
bende sağlıklı olduğunu duydum ama yeterinde tencerem var, onlar eskisin öyle alcam , yoksa eve sığmıcak valla
mobilyalarında kahvemi canım:44::44:
krem alabilirsin canım
köşe takımım acık kahve gıbı acık vızon tv ıunıtem kahve ama canım krem cok cabuk kırlenır yaa ben bı leke goreyım artık sılmeye kalkarım ugrasamam oyle d o yuzden daha koyu lazım bana
haha benim ablam da başak aynı sen o zaman hem yemekleri iyi yapar hemde temizliği :))elim lezzetlidire herkes öyle diyo ama bilemiyorum doğrumutemizliğide güzel yaptığıma inanıyorum başak burcu olarak tizim ve düzenliyimaçarım müziğimi başlarım temizliğimee
ben de basak burcuyum titiz,takıntılı vede cok sulugözlüyüm asla kavga edemem hemen aglarım ve bu huyumu hız sevmıyorum cok zayıfım bu konuda
Hadi hayırlısı olsun kuzum darısı başımıza inşallah :))pakizee tatlım kusura bakma işte olduğum için hemen cevap veremedim kusura bakma.canım resmi nikahımı yaptım.dini nikah düğünden önce yapıcam inş.
ayy inşallah öyledir yoksa benim paşa hayakırıklığı yaşayacak hoş ona da sölüyorum pasaklıyım yemek yapmayı bilmem vs diye ama o ciddiye almıyor beniKIZLAR BENDEE BİR HALSİZİLİK VAR YAAA NEDEN ACEPÖYLE UYUYASIM VARR
BEN BEĞENDİM CANIM GAYET GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN
liberte,good_heart becerikli hatunlar sizi, emeğinize sağlık
bir kadın evine canı gönülden hizmet ederse o ibadet yerine de geçiyormuş
ev işi nedir ki yavv öğrenirsin canım sıkma canını, herkes doğuştan öğrenmiyor ki
canım gördüm onları da ne bilim güvenemedim.sanki bu tava tencereyi görüp almak daha iyi olur gibi geldi.çizikli falan gönderirlerse diye korktum.
bu arada kızlar 1eylül samsunda 7 eylül elazığda düğünüm var.bunları kesinleştirdiğimizi söylemeyi unutmuşum:)
sağolun kızlarrr ya yardım ettinizcem'e gözümle iyice bir bakayım...çarşıya gideyim..kesin alıcam artık ama ne marka olacapına orada karar vericem artık
benimde çok tencerem var ama seramik sağlıklı dediler bende alıcam...elbet hepsini kullanacağımız günler gelir...olmazsa kullanmadığıma anneciğime veririm..miss gibi kullanır o
rica ederim canım, diğerlerinide bekliyoruz heyecanlatesekkur ederım cnmcım saol
hayırlı olsun canım
ayy bak şimdi bende mi alsam acaba yaaa, caydırdın beni kıss
rica ederim canım, diğerlerinide bekliyoruz heyecanla
köşe takımım acık kahve gıbı acık vızon tv ıunıtem kahve ama canım krem cok cabuk kırlenır yaa ben bı leke goreyım artık sılmeye kalkarım ugrasamam oyle d o yuzden daha koyu lazım bana
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?