2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hayırlı olsun canımmm
bu arada senin nişan resimlerini gördüm çok tatlı olmuşsunn

kızlar bende cem in mavi setini alıcaktım seramik ama karar veremedim.sizden o takımı alan var mı???? bi tavsiye edebilir misiniz?7 parçası 180 milyondu.

mobilyalarında kahvemi canım:44::44:

krem alabilirsin canım

tatlım oturma odasının halısı sanat halı bn onu ınt gordum begendım gıttım

hayırlı olsun canımmm
bu arada senin nişan resimlerini gördüm çok tatlı olmuşsunn

cok tesekkur ederım cnm. o senın goren gozlerının yuregının gusellıgınden kaynaklanıyodur :)))

bende cemi almak istiyorum...annemler cem ürünleri iyi olur diyor ama bilemedim..internette 137 tl'ye bile var kuzum araştır..

tatlım bn cemın eskısı kadar ıyı olmadıgını duydum cok kısıden. bnce bı arastır derım. eskıden cok ıyıdı onu bılıyorum hatta bız eveded kullanıyoruz ama artık eskısı gıbı kalıtelı degıl ıs yerıne tavasını aldık onun ıkı gun sonra hayatı kaydı

kızlar slm nasılsınız ????

canım oturma odana aldığın halıya bayıldım, güle güle oturun inşallah

bende sağlıklı olduğunu duydum ama yeterinde tencerem var, onlar eskisin öyle alcam , yoksa eve sığmıcak valla

bende cemi almak istiyorum...annemler cem ürünleri iyi olur diyor ama bilemedim..internette 137 tl'ye bile var kuzum araştır..

canım gördüm onları da ne bilim güvenemedim.sanki bu tava tencereyi görüp almak daha iyi olur gibi geldi.çizikli falan gönderirlerse diye korktum.
bu arada kızlar 1eylül samsunda 7 eylül elazığda düğünüm var.bunları kesinleştirdiğimizi söylemeyi unutmuşum:)

bende sağlıklı olduğunu duydum ama yeterinde tencerem var, onlar eskisin öyle alcam , yoksa eve sığmıcak valla

sağolun kızlarrr ya yardım ettiniz cem'e gözümle iyice bir bakayım...çarşıya gideyim..kesin alıcam artık ama ne marka olacapına orada karar vericem artık
benimde çok tencerem var ama seramik sağlıklı dediler bende alıcam...elbet hepsini kullanacağımız günler gelir...olmazsa kullanmadığıma anneciğime veririm..miss gibi kullanır o

Son düzenleme:

tatlım hayırlı olsun gunlerın bellı olmasına cok sevındım. zaman su gıbı akıp gecsınde bıran once dugunun oluversın ıns :))

tesekkur ederım cnmcım saol

köşe takımım acık kahve gıbı acık vızon tv ıunıtem kahve ama canım krem cok cabuk kırlenır yaa ben bı leke goreyım artık sılmeye kalkarım ugrasamam oyle d o yuzden daha koyu lazım bana

kuzum salonun çok koyu olur boğarsın:26: krem hoş olur die düşünüyorum benim halılarım hep açık renk sadece yatak odam koyuu

elim lezzetlidire herkes öyle diyo ama bilemiyorum doğrumu temizliğide güzel yaptığıma inanıyorum başak burcu olarak tizim ve düzenliyimaçarım müziğimi başlarım temizliğimee
haha benim ablam da başak aynı sen o zaman hem yemekleri iyi yapar hemde temizliği :))
Kayınvalidem de başak o da öyle hem evi çok temiz hemde yemekleri mikemmel :))

ben de basak burcuyum titiz,takıntılı vede cok sulugözlüyüm asla kavga edemem hemen aglarım ve bu huyumu hız sevmıyorum cok zayıfım bu konuda

Senin yükselenin mi değişik acaba yavrummm :))
çevremde iki tane başak var ikisi de çok güçlüdür
Amaa yanlışı affetmezler çok tammül gösterirler ama sildikleri zaman o anda silerler :))

pakizee tatlım kusura bakma işte olduğum için hemen cevap veremedim kusura bakma.canım resmi nikahımı yaptım.dini nikah düğünden önce yapıcam inş.
Hadi hayırlısı olsun kuzum darısı başımıza inşallah :))

ayy inşallah öyledir yoksa benim paşa hayakırıklığı yaşayacak hoş ona da sölüyorum pasaklıyım yemek yapmayı bilmem vs diye ama o ciddiye almıyor beni

Seramik tava tencereler çok rövaşta şuan bakalım alıcam bende ama düğünden sonra artık şimdilik bir sürü teflon ve çelik tencerem var

hayırlı olsun canım

ayy bak şimdi bende mi alsam acaba yaaa, caydırdın beni kıss

tesekkur ederım cnmcım saol
rica ederim canım, diğerlerinide bekliyoruz heyecanla

hayırlı olsun canım

ayy bak şimdi bende mi alsam acaba yaaa, caydırdın beni kıss

rica ederim canım, diğerlerinide bekliyoruz heyecanla

alıcam kuzum valla. set almasamda kullancağım 2 parça kesin alıcam seramik...günlük kullanıcam...sağlık açısından iyi olması önemli benim için doktorlara sordum onlarda iyi dediler onay aldım...
bu arada hafta sonu yatak örtüsü bulamadım...bir tane beğendim harika bişeydi ama 950 tl dediler...bir oha çektim adama çıktım

Tatlım halılar toplamda ne kadar tuttuyor ????
He birde antibakteriyel ve kabartmalı sanırım değil mi senin ki ??
Biz nişanlımla ortak alıcaz da ona göre bütçe ayırıyorum bu hafta sonu bizde alıcaz tedbirli gideyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…