2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın canım; nasılsın bakalım, geçen hafta baya moralin bozuktu yanlış hatırlamıyorsam
sorunların düzelmiştir inşallah canım
iyi diyeyim inşallah bu hafta iyi olurum canım,
haftasonum yıne berbattı davetiye secmeye gittik nişanlımı işe cagırdılar perdeler kaldı,kayınvalıdem pazar bohca getırcez dedı mecburen tamam dedim annem kızdı sırf bız onlara herkes gibi akrabamızı alıp bohca goturmeyelım dıye son 20 gune kadar goturmedıler bohcaları ama ben salak gibi kabul ettim,pazar gunu sabahtan hazırladık herseyı 12 de geleceklerdi saat tam 2 bucukta geldıler halbukı perde bakmaya gıdeceğimizi biliyorlar,bıze soylemeden baska ınsanlarıda almıslar yanlarına üstelik,yediler içtiler 5 bucukta gıttıler perdeciler sitesinde 3-4 dukkan kalmıstı acık mecburen bırınden begendım cıktık ,
bohçalara gelınde tam anlamıyla rezıllık 1 tane bıle el emegı bısey yok hepsi hazır 5-10 lıralık pacavralar benım aldıgım gıysı ve gecelıkller dısında hıcbısey bohcaya yakısır değildi,75 yasındakı ananeme bıle duzgun bısey koyamamıslar yazık Allahtan bızden kımseyı cagırmamıstık yoksa rezıl olurdum anneciğimin yaptıgı 4 ablasına yastık takımı annesine nevresim takımı hıcbırini koydurmuycam bohcalarına bende gıder alırım hazır fistolu simli pullu havlulardan o kadar,ben bi evin bi gelini olucam bana koya koya 1 tane tülbent koymuslar onuda halası yapmıs bu kadar degerlıymısım gözlerinde,benımbı kızkardesım var ona bıle 70 kıloluk ınsanın gıyecegı ıccamasırı koymuslar aynılarını bende onlara alıcam ,utansınlar ceyızımdekı onca el emeğini görüp aaa niye koymamıs acaba bohcaya diye düşününce belki anlarlar...

günaydın canım nasılsın

bu hafta iyi olucam ama günler azaldıkca aglıyorum cok ben evlenmek istemiyorum artık

Son düzenleme:
günaydın şekerparelerim :))
Dün bütün gün pinekledim öyle çok özlemişim ki evde durmayı Akşam üstü saat 5 gibi benim paşayla çıktım kahve içtik sohbet muhabbet 6:30 gibi eve döndüm yine
Sonra akşam yemeğe ablamlar geldi yeğenlerim filan çok güzel bir pazar akşamı geçirdim azizim
Bu hafta sonu halı bakmaya gidicez kayınvalidemle perşembe cuma gibi de işlerim çok yoğun olmassa çarşıya çıkıp kına için hediyelikler almayı düşünüyorum
Nişanlıma pijama takımları filan alınacak bol pazarlıklı vee bol gezmeli günler beni bekliyor
Son 52 günüm kaldı hazırlıklar hız aldı

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah

Ne güzel canım atlatmışsın darısı bizim başımıza ... Rabbim geçim versin inşallah

herkese günaydın...1haftadır koşturmaktan fırsat bulamadım.samsundaki ve elazığdaki düğün yerimizi ayarlayıp geldim.aa bi de nikah yaptık:)

Dini nikah mı resmi nikah mı yaptınız tatlım
Hayırlı olsun nikahın

Salihacım sıkma sen tatlı canını
En güzel cevap bence sessizlik bana sorarsan sen yine özene bözene yap bohçalarını onlar görünce utanırlar...
Hem sen nişanlın/eşin için yapıyorsun onlar oğullarına değer vermiyor anlaşılan

gün yaklaştıkca yorulup geriliyosun seni anlıyorum. Bu bohca olaylarına karşıyım, 2 tarafı da yormaktan başka 1 işe yaramıyor.. Sen kendine dikkat et herşey olur, yeterki senin moralin yüksek olsun...

Günaydın Şekerim

pakizecim senin zaman var tabi sen daha rahatsın bize göre, sana tavsiyem planlı yapın herşeyi, vakit varken sakin sakin.. sonra inan zor oluyor, karışıyor herşey ve 1 süre sonra "napıyım ya artık yeter o da öyle olsun artık" deyip bırakıyorsun...

ne güzel içinden gelıyorken yap bunları tatlım ben ağlıyorum sadece evlenmek için gün saymıyorum am tersıne gecmesın artık gunler ben evımı aılemı bırakmak ıstemıyorum

ben canımı sıkmasam da annem cok üzülüyor hiçbi seye deger vermıyorlar dıye nısanda getırmedıler yapamadık dıe 1 yıl sonra yaptıla oda boyle,ben nısanlıma herseyın en guzelını yapıcam zaten ,zaten düğüne az kaldı bohca goturmuycez bız onlara gıtmeyelım diye 20 gundur götürmediler ama bız herseı dort dortluk yptım ıkramda kusur etmedık tek makbule gecen 1 tepsi tatlı yapmıslar o oldu,ben ddüğünden sonra el öpmede vericem artık zaman bırakmadılar cunku,ama nısanlıma pierre cardin,adidas ne istiyosa onu alcam onlara anneme babama ne yatılarsa aynısını çeyizimde butun el emeklerini sererken utansınlar anlasınlar

Son düzenleme:
salihacım boşver sen yapılması gerekenler yap...sana onları layık görenler utansın...rabbim büyük herşeyi görüyor canım...sen üstüne düşeni yap gerisini Allaha bırak...
bu şekilde herşeyden soğuyoruz ama olan bize oluyor...geri kalan herkez mutlu...biz niye dert edelim..olan yine oluyor engellenemiyorki...
ben artık herşeyi herkezi Rabbime havale ediyorum.. en iyi adalet terazisi rabbimizde kuşkusuz değilmi

gün yaklaştıkca yorulup geriliyosun seni anlıyorum. Bu bohca olaylarına karşıyım, 2 tarafı da yormaktan başka 1 işe yaramıyor.. Sen kendine dikkat et herşey olur, yeterki senin moralin yüksek olsun...

sana katılıyorum bna kalsa onlardan gelecekler yerıne annemın yaptıgı onca guzel sey bana yeter artardı da zaten boyle olacagını bılsem sadece gelıne damada olsun derdım ama anneler olsun ıstıyo kızım evlenıyo herkes gıbı onunda yapılsın dıyo ama olmadı işte annemın gönlü kırıldı ben en bastan karsı cıksam bu kdar uzulmezdı belki de

Öyle tabiki cnım su an tek tesellim ona inancım,bu olanların ustune evımı ailem boyle mutlu dusuncelı bı aıleyı bırakıp gıtmek bana cok zor gelıyo,inan nişanlımı da unuttum 2 gundur zamanında ailemi karsıma almıştım oysa ki ama simdi degermıymıs acaba diyorum.

Son düzenleme:

haklısın canım :)

Salihacım yani haklısın ama sen ve senin ailen dışında üzülen kimse yok gibi görünüyor...
O yüzden takma kafana

Salihacım, ne onların seni sevmeleri ne de senin onları sevmen gerekiyor.. sadece saygıda kusur etme yarın eşinle kötü olursun, şunu unutma "4 atanın 4'ü de birdir" Eşin için yapıcaksın... Yüzün gülsün arkadaşım, kimsenin mutluluğunu bozmasına izin verme.. aksine her ne olursa olsun hep mutlu ol...

sağol canım haklısın mutlu olmam lazım benım,ailem için nişanlım için gülmem lazım hep,bu arada ben 13 gunluk evlı olucam senın düğünde 10 haziranda benim düğünüm

tüllerin hayırlı olsun canım, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin , resimleri varmı

canım kızma bana ama sen fazla takıyorsun bence bu durumu, artık boşver gitsin.
maddi durumları iyimi onların yada gelenekleri belki sizinkilerden çok farklı, yada bazı yörelerde böyle şeyler çok önemsenmez.
sen onların yaptıklarını yada yapacaklarını çok yakma kafana, sen sizin adetiniz neyse onu yap bence.

kuzular cuma günü sitede bizim sayfada problemmi vardı açamadım ben akşam kilit vardı üstünde :18:

canım bir ara sitede konu gizliliği konusunda konuşunca kitlendik açıklama yapılmak üzere , geçici bir şeydi yani

günaydınnnnn.....herkescikler nerde bakimmm...

günaydın canım

canım ohh az kalmış senin de
bol bol gezin nişanlınla en güzel günler bunlar

günaydın kızlar...

canım hoşgeldin aramıza
düğün ne zaman Allah kısmet ederse:123:

kızlar tamamen haklı:128::128::128:

Evet tatlım hem heycanı bol hem stresi karmakarışık duygular
Bir yandan artık bitsin şu günler istiyorum bir yandan da kül kedisi moduna geçeceğim için bitmesin pamuk prenses faslı iyi diyorum
Hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

hepimiz için hayırlısı inşallah, bir an öncede geçsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…