2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım hayırlı olsun halıların hepsi çok güzel..özellikle ortadakini çokkkkkk beğendim..sanat halımıydı o ???

Son düzenleme:

seviyorum burcumuuu

saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum

Eklentiler

• $turkuaz-gri-oturma-odasi.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 44
canımm turkuazda güzel duruyoooo resim eklicem şimcik senin için

yavrum yaa içime su serptin suu
benim köşe takımım acı kahve ufak odamız için aldım
3 renk seçeneğimiz vardı biri acı kahve 2. açık krem ve 3. mercan kırmızı biz acı kahvei tercih ettik turkuaz aksesuarlarla renklendirmeyi tercih etmiştim fotoyu bende bekliyorum bende yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii

balımm balım kesinlikle şu 3 renk düşün 1 gri 2 krem 3 turkuazzz kahve tonu yapma boğarsın odanı

tatlım bn oturma odası ve mutfak halısına toplam 400 tl odedım. mutfak halım koyunlu oturma odamda sanat halı fakat oturma odasının halısı cok ınce bı halı degısık bısı ama yınede aldım. nısanlımda salon antre yatak odası halılarını aldı onunkıde 1200 tl tuttu. yanı toplam 1600 tl odemıs olduk.tabı halıcı tanıdıktı bıraz fazla ındırım yaptı bıze sagolsun. bıde sımdı bnm halılarım öle cok buyuk halılar degıl oda fıyat acısından cok onemlı. salon halım saray halı sımlı ve kabartmalı, antre halısıda hafıf sımlı ama kabartma yok onda. yatak odası yollluklarıda saray halı onlarda kabartmalı ve 3 boyutlu dıye gecıo. ama antıbakterıyel vs falan hıc sormadım bıle ınan. cunku bana cok ınandırıcı gelmıo nedense o yuzden bnm ıcın kolay temızlenebılmesı ve goruntusu onemlıydı. kı hatta goruntu o kadrone gectı kı oturma odamın halısı cok yıkanabılen bı halı degılmıs adam bır suru bısıler saydı yok dogal boyalar kabartmalar ıpek tarzı bısıler dedı kuru temızlemeye daha uygun bı halı elde yıkandıkca yıpranır dedı ama yınede aldım delıyım sanırım

canım hayırlı olsun halıların hepsi çok güzel..özellikle ortadakini çokkkkkk beğendim..sanat halımıydı o ???

sagol cnm evet sanat halı

tatlım acı kahveye kesınlıkle turkuaz kullan mukemmel duruyor. bn hatta bı odamı öle yapmayı ıstemıstım ama nasıp olmadı.

bende alsammı almasammı düşünüom şimdi.:44::44:

biz senle sağlıkcıyız sorarır her yere

aaa o taçtaki griyimi bulamadın çok güzeldi o aslında. kısmet artık
950 tl mi o ne yav ev mi satın alıyoruz

kuzum yaa yatak odası halısı nerde nerde....hani .onu ne kadara hallettin??

kızlar bı kac zamandır takıp edemıyorum duzenlı cok uzuluyorum ya bır suru seyler konusmussunuz. yetısemedım elımden geldıgınce okumaya calısıyorum bakalım.
buarada hafta sonu ceyız sandıgımıda aldık.

kuzum yaa yatak odası halısı nerde nerde....hani .onu ne kadara hallettin??

cnm ya bulamadım onun resmını. bıde tek tek malesef fıyat bılmıyorum toplu bılıyorum yatak odasına 80cnm 2 metrelık 2 tane yolluk aldık. ama gercekten fıyatı konusunda hıc bı fıkrım yok

ya taçın mağazasına gittim ellerinde yokmuş o ürün bakamadım..başka modellere baltım beğenmedim...
adama dedim bende bu ne mobilyamı alıyoruz biz diye

balımm balım kesinlikle şu 3 renk düşün 1 gri 2 krem 3 turkuazzz kahve tonu yapma boğarsın odanı

Evet tatlım bakalım nasıl olucak merak ettim
Evimde olayım artıkkkk

bakalım bende bursadanım cumhuriyet caddesinde royal halı varmış kayınvalidem gitmiş bakmış çok güzel halılar var diyor gidip bakalım bakalım nasıl olucak :))

tatlım acı kahveye kesınlıkle turkuaz kullan mukemmel duruyor. bn hatta bı odamı öle yapmayı ıstemıstım ama nasıp olmadı.

Olsun tatlım vardır bir hayır diyelim bizde
Ama halıların çok güzel zevkli hatunsun vesselam

CANIM ÇOOOOK GÜZELLER GÜLE AŞKLA KULLAN İNŞALLAH

yanlız hak veriyorum sana bende aldığım halılara internette baktım resimlerde çok soluk kötü çıkıyo yakından seçerken dediğin gibi taparak alıyo insan

canım bende istiyorum onlardan ne marka alsak ne kadar acaba?

ve suan ıtıbarıyle baktımda safak 38

vaowwww

seviyorum burcumuuu

saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum

canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla

hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:

vaowwww

canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla

hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:

ben almadım sandık hurçlayıp götürücem küçük benim evim yer yok gereksiz geldi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…