- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.081
kızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
haha benim ablam da başak aynı sen o zaman hem yemekleri iyi yapar hemde temizliği :))
Kayınvalidem de başak o da öyle hem evi çok temiz hemde yemekleri mikemmel :))
Senin yükselenin mi değişik acaba yavrummm :))
çevremde iki tane başak var ikisi de çok güçlüdür
Amaa yanlışı affetmezler çok tammül gösterirler ama sildikleri zaman o anda silerler :))
Hadi hayırlısı olsun kuzum darısı başımıza inşallah :))
ayy inşallah öyledir yoksa benim paşa hayakırıklığı yaşayacak hoş ona da sölüyorum pasaklıyım yemek yapmayı bilmem vs diye ama o ciddiye almıyor beni
Seramik tava tencereler çok rövaşta şuan bakalım alıcam bende ama düğünden sonra artık şimdilik bir sürü teflon ve çelik tencerem var
canımm turkuazda güzel duruyooooresim eklicem şimcik senin için
seviyorum burcumuuu
saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum
yavrum yaa içime su serptin suu
benim köşe takımım acı kahve ufak odamız için aldım
3 renk seçeneğimiz vardı biri acı kahve 2. açık krem ve 3. mercan kırmızı biz acı kahvei tercih ettik turkuaz aksesuarlarla renklendirmeyi tercih etmiştim fotoyu bende bekliyorum bende yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
gerçekten de hoş duruyor
bende turkuazlı kahveli bir halı alim dimi dimi
Tatlım halılar toplamda ne kadar tuttuyor ????
He birde antibakteriyel ve kabartmalı sanırım değil mi senin ki ??
Biz nişanlımla ortak alıcaz da ona göre bütçe ayırıyorum bu hafta sonu bizde alıcaz tedbirli gideyim istiyorum
canım hayırlı olsun halıların hepsi çok güzel..özellikle ortadakini çokkkkkk beğendim..sanat halımıydı o ???
yavrum yaa içime su serptin suu
benim köşe takımım acı kahve ufak odamız için aldım
3 renk seçeneğimiz vardı biri acı kahve 2. açık krem ve 3. mercan kırmızı biz acı kahvei tercih ettik turkuaz aksesuarlarla renklendirmeyi tercih etmiştim fotoyu bende bekliyorum bende yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
alıcam kuzum valla. set almasamda kullancağım 2 parça kesin alıcam seramik...günlük kullanıcam...sağlık açısından iyi olması önemli benim içindoktorlara sordum onlarda iyi dediler onay aldım...
bu arada hafta sonu yatak örtüsü bulamadım...bir tane beğendim harika bişeydi ama 950 tl dediler...bir oha çektim adama çıktım
tatlım bn oturma odası ve mutfak halısına toplam 400 tl odedım. mutfak halım koyunlu oturma odamda sanat halı fakat oturma odasının halısı cok ınce bı halı degısık bısı ama yınede aldım. nısanlımda salon antre yatak odası halılarını aldı onunkıde 1200 tl tuttu. yanı toplam 1600 tl odemıs olduk.tabı halıcı tanıdıktı bıraz fazla ındırım yaptı bıze sagolsun. bıde sımdı bnm halılarım öle cok buyuk halılar degıl oda fıyat acısından cok onemlı. salon halım saray halı sımlı ve kabartmalı, antre halısıda hafıf sımlı ama kabartma yok onda. yatak odası yollluklarıda saray halı onlarda kabartmalı ve 3 boyutlu dıye gecıo. ama antıbakterıyel vs falan hıc sormadım bıle ınan. cunku bana cok ınandırıcı gelmıo nedense o yuzden bnm ıcın kolay temızlenebılmesı ve goruntusu onemlıydı. kı hatta goruntu o kadrone gectı kı oturma odamın halısı cok yıkanabılen bı halı degılmıs adam bır suru bısıler saydı yok dogal boyalar kabartmalar ıpek tarzı bısıler dedı kuru temızlemeye daha uygun bı halı elde yıkandıkca yıpranır dedı ama yınede aldım delıyım sanırım
sagol cnm evet sanat halı
kuzum yaa yatak odası halısı nerde nerde....hani .onu ne kadara hallettin??
bende alsammı almasammı düşünüom şimdi.:44::44:
biz senle sağlıkcıyız sorarır her yere
aaa o taçtaki griyimi bulamadınçok güzeldi o aslında. kısmet artık
950 tl mi o ne yav ev mi satın alıyoruz
balımm balım kesinlikle şu 3 renk düşün 1 gri 2 krem 3 turkuazzzkahve tonu yapma boğarsın odanı
tatlım bn oturma odası ve mutfak halısına toplam 400 tl odedım. mutfak halım koyunlu oturma odamda sanat halı fakat oturma odasının halısı cok ınce bı halı degısık bısı ama yınede aldım. nısanlımda salon antre yatak odası halılarını aldı onunkıde 1200 tl tuttu. yanı toplam 1600 tl odemıs olduk.tabı halıcı tanıdıktı bıraz fazla ındırım yaptı bıze sagolsun. bıde sımdı bnm halılarım öle cok buyuk halılar degıl oda fıyat acısından cok onemlı. salon halım saray halı sımlı ve kabartmalı, antre halısıda hafıf sımlı ama kabartma yok onda. yatak odası yollluklarıda saray halı onlarda kabartmalı ve 3 boyutlu dıye gecıo. ama antıbakterıyel vs falan hıc sormadım bıle ınan. cunku bana cok ınandırıcı gelmıo nedense o yuzden bnm ıcın kolay temızlenebılmesı ve goruntusu onemlıydı. kı hatta goruntu o kadrone gectı kı oturma odamın halısı cok yıkanabılen bı halı degılmıs adam bır suru bısıler saydı yok dogal boyalar kabartmalar ıpek tarzı bısıler dedı kuru temızlemeye daha uygun bı halı elde yıkandıkca yıpranır dedı ama yınede aldım delıyım sanırım
sagol cnm evet sanat halı
tatlım acı kahveye kesınlıkle turkuaz kullan mukemmel duruyor. bn hatta bı odamı öle yapmayı ıstemıstım ama nasıp olmadı.
kızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi.
ve suan ıtıbarıyle baktımda safak 38
seviyorum burcumuuu
saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum
kızlar bı kac zamandır takıp edemıyorum duzenlı cok uzuluyorum ya bır suru seyler konusmussunuz. yetısemedım elımden geldıgınce okumaya calısıyorum bakalım.
buarada hafta sonu ceyız sandıgımıda aldık.
vaowwww
canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla
hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
ben almadım sandık hurçlayıp götürücem küçük benim evim yer yok gereksiz geldi o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?