- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.021
26 ağustos düğünüm var :)
kızlar bugün çok moralim bozuk sormayın yaa ev işimiz olmadı elektrik suyu aynıymışş başka eve bakcaz artık yaaa aman abimgille kavga ettk epey bişeyler yenge hanım abimi doldurmuş maşallah benm düğünümde arsızlık huysuzluk çıkarcaklar bıktımya daha gelinlik yok ev yok halı yok perde yokkk offf bıktım vallahi yaaa
tüllerin hayırlı olsun canım, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin , resimleri varmı
iyi diyeyim inşallah bu hafta iyi olurum canım,
haftasonum yıne berbattı davetiye secmeye gittik nişanlımı işe cagırdılar perdeler kaldı,kayınvalıdem pazar bohca getırcez dedı mecburen tamam dedim annem kızdı sırf bız onlara herkes gibi akrabamızı alıp bohca goturmeyelım dıye son 20 gune kadar goturmedıler bohcaları ama ben salak gibi kabul ettim,pazar gunu sabahtan hazırladık herseyı 12 de geleceklerdi saat tam 2 bucukta geldıler halbukı perde bakmaya gıdeceğimizi biliyorlar,bıze soylemeden baska ınsanlarıda almıslar yanlarına üstelik,yediler içtiler 5 bucukta gıttıler perdeciler sitesinde 3-4 dukkan kalmıstı acık mecburen bırınden begendım cıktık ,
bohçalara gelınde tam anlamıyla rezıllık 1 tane bıle el emegı bısey yok hepsi hazır 5-10 lıralık pacavralar benım aldıgım gıysı ve gecelıkller dısında hıcbısey bohcaya yakısır değildi,75 yasındakı ananeme bıle duzgun bısey koyamamıslar yazık Allahtan bızden kımseyı cagırmamıstık yoksa rezıl olurdum anneciğimin yaptıgı 4 ablasına yastık takımı annesine nevresim takımı hıcbırini koydurmuycam bohcalarına bende gıder alırım hazır fistolu simli pullu havlulardan o kadar,ben bi evin bi gelini olucam bana koya koya 1 tane tülbent koymuslar onuda halası yapmıs bu kadar degerlıymısım gözlerinde,benımbı kızkardesım var ona bıle 70 kıloluk ınsanın gıyecegı ıccamasırı koymuslar aynılarını bende onlara alıcam ,utansınlar ceyızımdekı onca el emeğini görüp aaa niye koymamıs acaba bohcaya diye düşününce belki anlarlar...
bu hafta iyi olucam ama günler azaldıkca aglıyorum cok ben evlenmek istemiyorum artık
günaydınnnnn.....herkescikler nerde bakimmm...
günaydın kızlar...
26 ağustos düğünüm var :)
herkes kaçmış yaaa nerdesiniz kızlar:26::26::26:
canım sıkma canını. kafanıza göre ev bulursunuz daha ve düğüne var
aman bu büyükler de ne anlıyorlarsa karıştırıp ortalığıçıkarmazlar canım inşallah:26::26:
bende de ev yok gelinlik yok daha elle tutulur birşey yok, herşey hallour canım sırayla, stres yaptıkca iyice bunalırsın
canım sıkma canını. kafanıza göre ev bulursunuz daha ve düğüne var
aman bu büyükler de ne anlıyorlarsa karıştırıp ortalığıçıkarmazlar canım inşallah:26::26:
bende de ev yok gelinlik yok daha elle tutulur birşey yok, herşey hallour canım sırayla, stres yaptıkca iyice bunalırsın
Sağol canım resimleri yok ki zaten asılmayınca pek anlaşılmıyo salonun ki kruvaze örme tül denilen bi tüller çıkmış şimdi çok güzel onlardan yaptırdım ucunada boncuk değil inci taktırmış kayınvalidem çok güzel olmuş
bu tarz
Eki Görüntüle 423414
örme tülde buna benziyo ama benim seçtiğim desen daha güzel bide daha krem gibi
Eki Görüntüle 423415
yan fon perdeleride acı kahve diye bi renk kadife gibi
oturma odasının ki simli beyaz gri gibi bi zebra perde
Eki Görüntüle 423404 Eki Görüntüle 423405
bunun daha geniş ve ucu yine boncuklusu
mutfaktada benim pencerem yok böyle sırf camdan balkon kapısı var
Eki Görüntüle 423407
bu tülün balkon kapısına göre uzun olduğunu düşün öyle yaptık mutfağa da
Eki Görüntüle 423412
kızlar mobilyalarımı aldım size göstermek istedim ama ekleyemiyorumeklenti ekle diorum ama olmuyo
Sağol canım resimleri yok ki zaten asılmayınca pek anlaşılmıyo salonun ki kruvaze örme tül denilen bi tüller çıkmış şimdi çok güzel onlardan yaptırdım ucunada boncuk değil inci taktırmış kayınvalidem çok güzel olmuş
bu tarz
Eki Görüntüle 423414
örme tülde buna benziyo ama benim seçtiğim desen daha güzel bide daha krem gibi
Eki Görüntüle 423415
yan fon perdeleride acı kahve diye bi renk kadife gibi
oturma odasının ki simli beyaz gri gibi bi zebra perde
Eki Görüntüle 423404 Eki Görüntüle 423405
bunun daha geniş ve ucu yine boncuklusu
mutfaktada benim pencerem yok böyle sırf camdan balkon kapısı var
Eki Görüntüle 423407
bu tülün balkon kapısına göre uzun olduğunu düşün öyle yaptık mutfağa da
Eki Görüntüle 423412
canımm ben burdayım işlerim vardı onları bitirdim yani kısmennsonra yemek yedimm şimcik geldimmm
hepsi çok şık ve çok güzeller canım
tüllerini çok beğendim
afiyet bal şeker olsun canım
bende acıktım birazdan gidicem
yemek menüm
YAYLA ÇORBA,FIRIN KÖFTE,KABAK KIZARTMA ve SALATA BAR
üstümde bi yorgunluk bi halsizlik var anlamadım
valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani
ben cumartesi yaptım evi dip köşe temizledim çok zevk aldım kendi evim sonuçtayerleri birden elimle sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?