2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bugün çok moralim bozuk sormayın yaa ev işimiz olmadı elektrik suyu aynıymışş başka eve bakcaz artık yaaa aman abimgille kavga ettk epey bişeyler yenge hanım abimi doldurmuş maşallah benm düğünümde arsızlık huysuzluk çıkarcaklar bıktımya daha gelinlik yok ev yok halı yok perde yokkk offf bıktım vallahi yaaa

canım sıkma canını. kafanıza göre ev bulursunuz daha ve düğüne var
aman bu büyükler de ne anlıyorlarsa karıştırıp ortalığı çıkarmazlar canım inşallah:26::26:

bende de ev yok gelinlik yok daha elle tutulur birşey yok, herşey hallour canım sırayla, stres yaptıkca iyice bunalırsın

tüllerin hayırlı olsun canım, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin , resimleri varmı

Sağol canım resimleri yok ki zaten asılmayınca pek anlaşılmıyo salonun ki kruvaze örme tül denilen bi tüller çıkmış şimdi çok güzel onlardan yaptırdım ucunada boncuk değil inci taktırmış kayınvalidem çok güzel olmuş
bu tarz

örme tülde buna benziyo ama benim seçtiğim desen daha güzel bide daha krem gibi

yan fon perdeleride acı kahve diye bi renk kadife gibi
oturma odasının ki simli beyaz gri gibi bi zebra perde

bunun daha geniş ve ucu yine boncuklusu

mutfaktada benim pencerem yok böyle sırf camdan balkon kapısı var

bu tülün balkon kapısına göre uzun olduğunu düşün öyle yaptık mutfağa da

Eklentiler

• $tükl.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:

tatlım sana hep söylüyoruz ama sen bizi dinşemiyosun yanlış anlama lütfen ama çok fazla takıyosun kafana ya boşver sen onları adetleri öyle vaya böyle sen gerekeni yap çokda takılma artık lütfen

günaydınnnnn.....herkescikler nerde bakimmm...

hoşgeldin canımm

günaydın kızlar...

günaydın canım nasılsın

26 ağustos düğünüm var :)

hayırlı olsun kuzum nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyoo

herkes kaçmış yaaa nerdesiniz kızlar:26::26::26:

canımm ben burdayım işlerim vardı onları bitirdim yani kısmenn sonra yemek yedimm şimcik geldimmm

cnm düğün temmuzun 7 sindene yapım ebn yaaa offf sıkıldım vallaa gelinlik yokkk aman bıktım valla yaa

salon perdelerimiz modeli aynı vee benim tülümde bunun gibii güle güle kullan balımmmm

hepsi çok şık ve çok güzeller canım
tüllerini çok beğendim

canımm ben burdayım işlerim vardı onları bitirdim yani kısmenn sonra yemek yedimm şimcik geldimmm

afiyet bal şeker olsun canım
bende acıktım birazdan gidicem
yemek menüm
YAYLA ÇORBA,FIRIN KÖFTE,KABAK KIZARTMA ve SALATA BAR

ben cumartesi yaptım evi dip köşe temizledim çok zevk aldım kendi evim sonuçta yerleri birden elimle sildim

Ayy kuzum serili yemiz evi temizlemek kolay valla...nişanlımların bürosu resmen inşaat halindeydi...yerlerde boya izleri...her yer toz...yani bir yeri 4-5 kez temizlemek zorunda kaldık...baya yorucu ama bir o kadarda zevkliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…