- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.141
kızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
gerçekten de hoş duruyor
bende turkuazlı kahveli bir halı alim dimi dimi
nehaber kıslar ne alemdesiniz
eve gitsemde yemek yapsam yahuuuu...heyecan yaptım ben evliliğim adına birşeyler yapmak beni heyecanlandırıyor
halıların hepsi birbirinden güzel slaon halına bittim ama temizliği zor olur ben düşündümde halı görmek istemiyorum pazar günü boyunca halı ve perde baktım salon takımım turkuaz hiç bir yerde turkuazlı ne halı var ne perde hepsinin dediği halıda turkuaz yada mavi bulmanız çok zor ve doğru söylediler ankarann en büyük halıcılarına gittim yok yok beynim sulandı artık ve çok mutsuzum
bana turkuaz demeyinnnnnnnnnnnnnnn
Aman amannnn gelin hanıma bak sennn
Bu akşam bizde diğer eve gitcez çok yoruluyorum iki ev arası hafta sonu mekik döşedik resmen
ayyy keşke evim olmuş olsada gidip gelsem ne güzel olurrrdduuuuu
aslında çokta uykum varrr...dün bir ton temizlik yaptım birde akşam misafir geldi...gece 12'yi geçti kalkmaları bugün haşat oldum resmen
bu yorgunluk tatlı yorgunlukkrabbim kaldıramıcağımız yük vermesin inşş
Merhaba kızlar
Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim
alla alla kuzummm...çok garip bizim burada perde ve halıcılarda hep turkuaz ve mürdüm asılı camlarda...:44::44::44:
Aslında heyecanlı ama ev uzak birbirine ve evde oturcak bişey yok yoruluyorum yaa
Bende dinlenemedimm
Yemek yemeye nişan gelcek mi?
yok be tatlım perde açıkçası 4-5 yere tek baktım ama halı varya halı hafta sonu en azından birini halletmeyi çok istiyordum aşırı ağrım sancım olmasına rağmen 5-6 saat boyunca ayakta kaldım baktım birsürü yere canım ama yok yok akşam eve gittiğimde çok kötüydüm zaten hastaydım bide mideyi üşüttüm dışarda gece boyunca istifra ettim hiç yatamadım o halde işe geldim müdür sahaya çık dedi bende çok hastayım ayakta duramıyorum dedim bana şimdi değil dedi hastalanmaya hakkım yokmuş onuda öğrendim bugün .....
Merhaba kızlar
Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim
Merhaba kızlar
internetten bak bakalım tatlım..kodlarını yaz o şekilde ara bakalım birde muhakkak olmaı yani...mürdüm ve turkuaz bu yılın rengi...mobilyalar bilr hep bu renk..perde-halı olmaması çok saçma kuzum yahu :44::44::44:
Merhaba kızlar
Hoşbuldum düğüne son 4 ayım çok koşturmacalı ve yorucu bir süreç
Eylül'ün 30'unda evleniyorum ama hepsi tatlı telaşlar aynı zamanda çalışıyorum işte en zoruda bu oluyor
aramıza hoşgeldin canımtabiki katılabilirsin
Allah bir ömür mutlu etsin inşallahkaç eylül bu arada?
burada 2 tane 9 eylül vardabiri ben biri liberte
çok beğenerek koltuk takımını turkuaz yaptım ama hafta sonu nerdeyse bin pişman ettiler yok mavi turkuaz tutulan bir renk değilmiş halıda yok naylonda ancak o renk tutuyormuş akrilik ve yünde olmazmış aman hafta sonu sitelere gidicem bakim .... olmadı turkuaza uyacak başka bir renk alırım halım ve perdem aynı tolarda olur ama o renk ne bilemedim
]
Beyaz ve gümüş renk ile kombin yaparsın kuzum...illaki turkuaz olacak diye birşey yok..turkuaza gümüş ve beyaz yakışır
hoşgeldin canım aramıza...tabiki katılabilirsin aramıza...
hazırlıklar ne alemde..gelinlik falan varmı ortada..
düğün ne zaman? salonlar tutuldumu?
amma soru sordum yahutekrar hoşgeldin...
BEN KAÇTIM KIZLAR...İYİ AKŞAMLAR HERKEZEYARIN GÖRÜŞÜRÜZ
Hoşbuldum düğüne son 4 ayım çok koşturmacalı ve yorucu bir süreç
Eylül'ün 30'unda evleniyorum ama hepsi tatlı telaşlar aynı zamanda çalışıyorum işte en zoruda bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?