2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

halıların hepsi birbirinden güzel slaon halına bittim ama temizliği zor olur ben düşündümde halı görmek istemiyorum pazar günü boyunca halı ve perde baktım salon takımım turkuaz hiç bir yerde turkuazlı ne halı var ne perde hepsinin dediği halıda turkuaz yada mavi bulmanız çok zor ve doğru söylediler ankarann en büyük halıcılarına gittim yok yok beynim sulandı artık ve çok mutsuzum

gerçekten de hoş duruyor
bende turkuazlı kahveli bir halı alim dimi dimi

bana turkuaz demeyinnnnnnnnnnnnnnn

nehaber kıslar ne alemdesiniz

hoşgeldin canım, çalışma , bir de burda sohbet alemindeyiz , sen nasılsın?

eve gitsemde yemek yapsam yahuuuu...heyecan yaptım ben evliliğim adına birşeyler yapmak beni heyecanlandırıyor

git yap bakalım kuzum, güzelde yaparsın şimdi öyle hissettim ben, aşkla ve zevkle yapılınca tüm yemekler güzel olur

alla alla kuzummm...çok garip bizim burada perde ve halıcılarda hep turkuaz ve mürdüm asılı camlarda...:44::44::44:

ayyy keşke evim olmuş olsada gidip gelsem ne güzel olurrrdduuuuu
aslında çokta uykum varrr...dün bir ton temizlik yaptım birde akşam misafir geldi...gece 12'yi geçti kalkmaları bugün haşat oldum resmen

Aslında heyecanlı ama ev uzak birbirine ve evde oturcak bişey yok yoruluyorum yaa

Bende dinlenemedimm
Yemek yemeye nişan gelcek mi?

alla alla kuzummm...çok garip bizim burada perde ve halıcılarda hep turkuaz ve mürdüm asılı camlarda...:44::44::44:

yok be tatlım perde açıkçası 4-5 yere tek baktım ama halı varya halı hafta sonu en azından birini halletmeyi çok istiyordum aşırı ağrım sancım olmasına rağmen 5-6 saat boyunca ayakta kaldım baktım birsürü yere canım ama yok yok akşam eve gittiğimde çok kötüydüm zaten hastaydım bide mideyi üşüttüm dışarda gece boyunca istifra ettim hiç yatamadım o halde işe geldim müdür sahaya çık dedi bende çok hastayım ayakta duramıyorum dedim bana şimdi değil dedi hastalanmaya hakkım yokmuş onuda öğrendim bugün .....

Aslında heyecanlı ama ev uzak birbirine ve evde oturcak bişey yok yoruluyorum yaa

Bende dinlenemedimm
Yemek yemeye nişan gelcek mi?

yok kuzum şimdi annem gösterecek beraber yapıcaz ...bana dediki nişanlım tek başına mutfağa girip kimsenin eli değmediği yemekta çağır beni diye söledi...bende öle yapıcam...öğrenicem gircem mutfapa ve bu evden gelin olarak çıkmadan ailemi ve nişanlımı doyurcam

internetten bak bakalım tatlım..kodlarını yaz o şekilde ara bakalım birde muhakkak olmaı yani...mürdüm ve turkuaz bu yılın rengi...mobilyalar bilr hep bu renk..perde-halı olmaması çok saçma kuzum yahu :44::44::44:

Merhaba kızlar

Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldin canım aramıza...tabiki katılabilirsin aramıza...
hazırlıklar ne alemde..gelinlik falan varmı ortada..
düğün ne zaman? salonlar tutuldumu?
amma soru sordum yahu tekrar hoşgeldin...

BEN KAÇTIM KIZLAR...İYİ AKŞAMLAR HERKEZE YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

Hoşbuldum düğüne son 4 ayım çok koşturmacalı ve yorucu bir süreç

Eylül'ün 30'unda evleniyorum ama hepsi tatlı telaşlar aynı zamanda çalışıyorum işte en zoruda bu oluyor

çok beğenerek koltuk takımını turkuaz yaptım ama hafta sonu nerdeyse bin pişman ettiler yok mavi turkuaz tutulan bir renk değilmiş halıda yok naylonda ancak o renk tutuyormuş akrilik ve yünde olmazmış aman hafta sonu sitelere gidicem bakim .... olmadı turkuaza uyacak başka bir renk alırım halım ve perdem aynı tolarda olur ama o renk ne bilemedim

Merhaba kızlar

Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim

Eylül'ün 30'unda evleniyorum ama hepsi tatlı telaşlar aynı zamanda çalışıyorum işte en zoruda bu oluyor

hoşgeldin canımm tabiki gelebilirsin hazırlıklar nasıl gidiyoo rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip eder inşş

]

Beyaz ve gümüş renk ile kombin yaparsın kuzum...illaki turkuaz olacak diye birşey yok..turkuaza gümüş ve beyaz yakışır

]

Beyaz ve gümüş renk ile kombin yaparsın kuzum...illaki turkuaz olacak diye birşey yok..turkuaza gümüş ve beyaz yakışır

bakıcam canım işte çok açık renktende temzliğinden ötürü uzak durmaya çalışıyorum ama neticede ne olur bilemiyorum hayırlısı olsun....

canım görüşürüz kendine cici bak

çok az kaldı canım evet. güzel telaşlar bunlar, çalışırken bir yandan hazırlanmak çok zor oluyor gerçekten.
gelinlik falan baktınmı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…