- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.101
Evet tatlım bakalım nasıl olucak merak ettim
Evimde olayım artıkkkk
bakalım bende bursadanım cumhuriyet caddesinde royal halı varmış kayınvalidem gitmiş bakmış çok güzel halılar var diyor gidip bakalım bakalım nasıl olucak :))
Olsun tatlım vardır bir hayır diyelim bizde
Ama halıların çok güzel zevkli hatunsun vesselam
CANIM ÇOOOOK GÜZELLER GÜLE AŞKLA KULLAN İNŞALLAH
yanlız hak veriyorum sana bende aldığım halılara internette baktım resimlerde çok soluk kötü çıkıyo yakından seçerken dediğin gibi taparak alıyo insan
vaowwww
canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla
hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
canım bende istiyorum onlardan ne marka alsak ne kadar acaba?
Evet tatlım bakalım nasıl olucak merak ettim
Evimde olayım artıkkkk
bakalım bende bursadanım cumhuriyet caddesinde royal halı varmış kayınvalidem gitmiş bakmış çok güzel halılar var diyor gidip bakalım bakalım nasıl olucak :))
Olsun tatlım vardır bir hayır diyelim bizde
Ama halıların çok güzel zevkli hatunsun vesselam
vaowwww
canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla
hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
ya taçın mağazasına gittim ellerinde yokmuş o ürün bakamadım..başka modellere baltım beğenmedim...
adama dedim bende bu ne mobilyamı alıyoruz biz diye
ben geçen sene linensin bir mağazasında bir yatak örtüsü görmüştüm aşık olmuştum resmen böle 5 dakka kaldım öle baktım yani o derece. fiyatını sordum adam 1550 mi 1650 mi öle bişey demişti arkama bakmadan kaçtım
resmini bulamıyorru eklicemde nette yokama süperdi yaaa
ben geçen sene linensin bir mağazasında bir yatak örtüsü görmüştüm aşık olmuştum resmen böle 5 dakka kaldım öle baktım yani o derece. fiyatını sordum adam 1550 mi 1650 mi öle bişey demişti arkama bakmadan kaçtım
Almak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
Bu arada naber şekerim
tesekkur ederım cnm :))) mesela salon halım sımlı ama resme bakınca bunu mu aldım bn ya falan dedım hatta :)))
cnm bızde adet söle kayınvalıde alır ceyız sandıgını ceyız alınmadan bı hafta once falan getırır. ıcıne sana verıcegı seylerı koyarak. sonra sen evdekı el yapımı esyalarını ıcıne doldurur öle goturursun onu. hatta ceyız alma sırasında sandıgın ustune bırı oturur para falan ıser vermek ıcın.
bu arada bnımde alında pek sandık koyucak yerım yok ama el ıslerını ıcıne koyup kaldırmak rahat olucak dıye. ıstedım elbet bı yere konur:)))
Kuzum ya cem alıcaktım ama o da artık iyi değil diyorlar...hiçbir fikrim yok şu anda
owwww çok sert
yatağın üstüne onu seriyorsun haftada bir gün yataktan çeyrek altın çıkıyor
kızlar bnm sımdı cıkmam gerekıyor kendınıze ıyı bakın optum hepınızı yarın gorusmek uzere
bilmiyorum yukselenımı canım ama ben cok güçlü değilim tam tersı cekıngenım,ben cok sabırlıyım aslında ıcıme atarım hep,ama en sonunda bende sılerım en yakın arkadasımı bıle affetmemıstım sıldım bı gunde,ama sonra hatasını anladı özrunu dıledı hemende kabul ettım yanı bı yandan da hiç dargın duramam kin tutamamhaha benim ablam da başak aynı sen o zaman hem yemekleri iyi yapar hemde temizliği :))
Kayınvalidem de başak o da öyle hem evi çok temiz hemde yemekleri mikemmel :))
Senin yükselenin mi değişik acaba yavrummm :))
çevremde iki tane başak var ikisi de çok güçlüdür
Amaa yanlışı affetmezler çok tammül gösterirler ama sildikleri zaman o anda silerler :))
canımm turkuazda güzel duruyooooresim eklicem şimcik senin için
seviyorum burcumuuu
saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum
benimde bazalı köşe koltuğum var bende düşünmüyorum hem yerde yok zaten yaa iyidir dadlım senden naber?
owwww çok sert
öyle yaaaa. bir görsen yatak örtülerine sandık yapmışlar..aynı çeyiz sandığı gibi deridenfiyatlar desen uçuk...kızın biri güpür kadife karşımı harika bişi aldı fiyatı 1450 tl...ben içimden oha oha dedim valla. nişanlımda yanımda gülüyor...iyiki seninle nişanlıyım...ben böyle bir kızı besleyemezdim diyor...iyi oldu neler olduğu gördü o da
ben almadım sandık hurçlayıp götürücem küçük benim evim yer yok gereksiz geldi o yüzden
Almak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
Bu arada naber şekerim
cnm bızde adet söle kayınvalıde alır ceyız sandıgını ceyız alınmadan bı hafta once falan getırır. ıcıne sana verıcegı seylerı koyarak. sonra sen evdekı el yapımı esyalarını ıcıne doldurur öle goturursun onu. hatta ceyız alma sırasında sandıgın ustune bırı oturur para falan ıser vermek ıcın.
bu arada bnımde alında pek sandık koyucak yerım yok ama el ıslerını ıcıne koyup kaldırmak rahat olucak dıye. ıstedım elbet bı yere konur:)))
zevkli hatunlaız vesselamm
owwww çok sert
öyle yaaaa. bir görsen yatak örtülerine sandık yapmışlar..aynı çeyiz sandığı gibi deridenfiyatlar desen uçuk...kızın biri güpür kadife karşımı harika bişi aldı fiyatı 1450 tl...ben içimden oha oha dedim valla. nişanlımda yanımda gülüyor...iyiki seninle nişanlıyım...ben böyle bir kızı besleyemezdim diyor...iyi oldu neler olduğu gördü o da
bende almıcam yaaa gereksiz geldi bana da yer bulamam koyacak
adet öyleyse yapın tabi kuzum. sen bize bakma
sandığın gerçekten güzel
bunu şifonyer gibide kullanabilrsin gayet kullanışlı gibi görünüyor.
aynen öyle şeker zevkli hatunlar sizi sizi
çok güldüm yaaa, haftada bir çeyrek altın veren yatak örtüsü he
1450 abovvvv
bence nişanlılarımız çok şanslı , benimki de bu ne fiyat yaaa falan derdi öyle bir şey almaya kalksam.
kızlar şu an çok sinirliyim..perdeci aradı saat 14 de gelicekelrdi.. saat 15,30 olmuş beni arıyo birde utanmadan evin adresini istiyo..allahım ya..ağzıma geleni söyledim..böyle iş olmaz geç gelecekseniz arar bildirisiniz dedim..ayy sinir ettiler beni ya..insan bir arar haber verir geç geliceğini ya...
kızlar şu an çok sinirliyim..perdeci aradı saat 14 de gelicekelrdi.. saat 15,30 olmuş beni arıyo birde utanmadan evin adresini istiyo..allahım ya..ağzıma geleni söyledim..böyle iş olmaz geç gelecekseniz arar bildirisiniz dedim..ayy sinir ettiler beni ya..insan bir arar haber verir geç geliceğini ya...
bende almıcam yaaa gereksiz geldi bana da yer bulamam koyacak
adet öyleyse yapın tabi kuzum. sen bize bakma
sandığın gerçekten güzel
bunu şifonyer gibide kullanabilrsin gayet kullanışlı gibi görünüyor.
aynen öyle şeker zevkli hatunlar sizi sizi
çok güldüm yaaa, haftada bir çeyrek altın veren yatak örtüsü he
1450 abovvvv
bence nişanlılarımız çok şanslı , benimki de bu ne fiyat yaaa falan derdi öyle bir şey almaya kalksam.
nişanlım diyorki bu hırsızlar salak...altın arayacaklarına altın değerinde eşyalar var...yatak örtüsü, kristal takımını yürütseler altın gibi para kazanırlar diyor...çok güldürdü beni sağolsun
Köşe koltuğun nasıl kuzum
kusura bakmayın bi ohaaaaa çekicem yani
ayy resmini bulur bulmaz koy çok merak ettim
çooookkkk merak ettim şu örtüyüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?