2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

saol tatlım:))) bız valla hıc dolasmadan aldık ılk gırdıgımız yerden. cumhurıyet caddesınde evet bır suru halıcı var cıkmızken dolasma ımkanında olur.

tesekkur ederım cnm :))) mesela salon halım sımlı ama resme bakınca bunu mu aldım bn ya falan dedım hatta :)))

vaowwww

canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla

hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:

cnm bızde adet söle kayınvalıde alır ceyız sandıgını ceyız alınmadan bı hafta once falan getırır. ıcıne sana verıcegı seylerı koyarak. sonra sen evdekı el yapımı esyalarını ıcıne doldurur öle goturursun onu. hatta ceyız alma sırasında sandıgın ustune bırı oturur para falan ıser vermek ıcın.
bu arada bnımde alında pek sandık koyucak yerım yok ama el ıslerını ıcıne koyup kaldırmak rahat olucak dıye. ıstedım elbet bı yere konur:)))

inşş canım inşş olursun hayırlısıylaa

vaowwww

canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla

hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:

zevkli hatunlaız vesselamm

ya taçın mağazasına gittim ellerinde yokmuş o ürün bakamadım..başka modellere baltım beğenmedim...
adama dedim bende bu ne mobilyamı alıyoruz biz diye

ben geçen sene linensin bir mağazasında bir yatak örtüsü görmüştüm aşık olmuştum resmen böle 5 dakka kaldım öle baktım yani o derece. fiyatını sordum adam 1550 mi 1650 mi öle bişey demişti arkama bakmadan kaçtım

resmini bulamıyorru eklicemde nette yok ama süperdi yaaa

owwww çok sert
yatağın üstüne onu seriyorsun haftada bir gün yataktan çeyrek altın çıkıyor

kızlar bnm sımdı cıkmam gerekıyor kendınıze ıyı bakın optum hepınızı yarın gorusmek uzere

öyle yaaaa. bir görsen yatak örtülerine sandık yapmışlar..aynı çeyiz sandığı gibi deriden fiyatlar desen uçuk...kızın biri güpür kadife karşımı harika bişi aldı fiyatı 1450 tl...ben içimden oha oha dedim valla. nişanlımda yanımda gülüyor...iyiki seninle nişanlıyım...ben böyle bir kızı besleyemezdim diyor...iyi oldu neler olduğu gördü o da

Almak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
Bu arada naber şekerim

benimde bazalı köşe koltuğum var bende düşünmüyorum hem yerde yok zaten yaa iyidir dadlım senden naber?

aynen tatlım özellikle koridor yolluklarını halıcıda tablo gibi izlemiştim int.teki resmi acayip soluk bişi
bizde de sandığa oturulur ama kız alır sandığı

Kuzum ya cem alıcaktım ama o da artık iyi değil diyorlar...hiçbir fikrim yok şu anda

ne etsekki kızzzzz

aldıgımız ceyız sandıgı da bu kızlar

Eki Görüntüle 423572

çok güzelmiş canım güle güle kullan

kusura bakmayın bi ohaaaaa çekicem yani
ayy resmini bulur bulmaz koy çok merak ettim

owwww çok sert

kızlar bnm sımdı cıkmam gerekıyor kendınıze ıyı bakın optum hepınızı yarın gorusmek uzere

görüşürüz canımmmmmmm

bilmiyorum yukselenımı canım ama ben cok güçlü değilim tam tersı cekıngenım,ben cok sabırlıyım aslında ıcıme atarım hep,ama en sonunda bende sılerım en yakın arkadasımı bıle affetmemıstım sıldım bı gunde,ama sonra hatasını anladı özrunu dıledı hemende kabul ettım yanı bı yandan da hiç dargın duramam kin tutamam

canımm turkuazda güzel duruyoooo resim eklicem şimcik senin için

seviyorum burcumuuu

saliha_25 canım bak nasıll ben çok beğendim uyumu duvar kağıdına bak kuzum

ayy canım yaaa ugrasıp resım ekleıssın benım ıcın cok sağol cannımmmm,

turkuaz hıc aklıma gelmemıstı guzel olaılır bu fıkrı begendım canım,

Eki Görüntüle 423572

tatlım çok güzellll iyi günlerde kullan inşş

çooookkkk merak ettim şu örtüyüü

owwww çok sert

ben almadım sandık hurçlayıp götürücem küçük benim evim yer yok gereksiz geldi o yüzden

Almak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
Bu arada naber şekerim

bende almıcam yaaa gereksiz geldi bana da yer bulamam koyacak

Eki Görüntüle 423572

adet öyleyse yapın tabi kuzum. sen bize bakma
sandığın gerçekten güzel
bunu şifonyer gibide kullanabilrsin gayet kullanışlı gibi görünüyor.

zevkli hatunlaız vesselamm

aynen öyle şeker zevkli hatunlar sizi sizi

owwww çok sert

çok güldüm yaaa, haftada bir çeyrek altın veren yatak örtüsü he

1450 abovvvv
bence nişanlılarımız çok şanslı , benimki de bu ne fiyat yaaa falan derdi öyle bir şey almaya kalksam.

kızlar şu an çok sinirliyim..perdeci aradı saat 14 de gelicekelrdi.. saat 15,30 olmuş beni arıyo birde utanmadan evin adresini istiyo..allahım ya..ağzıma geleni söyledim..böyle iş olmaz geç gelecekseniz arar bildirisiniz dedim..ayy sinir ettiler beni ya..insan bir arar haber verir geç geliceğini ya...

nişanlım diyorki bu hırsızlar salak...altın arayacaklarına altın değerinde eşyalar var...yatak örtüsü, kristal takımını yürütseler altın gibi para kazanırlar diyor...çok güldürdü beni sağolsun

kuzum parayı alıncaya kadar müşteri memnuniyeti sonrasında salla yapıyorlar ne yazıkki...sen hiç sıkma canını 1 saat geç olsun boşver

kuzum parayı alıncaya kadar müşteri memnuniyeti sonrasında salla yapıyorlar ne yazıkki...sen hiç sıkma canını 1 saat geç olsun boşver

hepimiz kuzumm

sıkıntı yapma kuzum geç olsun güç olmasın

güzel espri canımm doğru sölemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…