- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.161
hoşgeldin canımm tabiki gelebilirsinhazırlıklar nasıl gidiyoo rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip eder inşş
Amin inşallah canım hayırlısıyla düğün ve kına için yer tutuldu fotoğraf ve kuaför halledildi
mobilyalar ve beyaz eşyalar tamam balayı ayarlandı
gelinlik ,damatlık, ve ev tutulmadı çünkü başka şehire gelin gidiyorum istanbula ailelerden uzak ev kuruyoruz
ve herşeyi ikimiz yapıyoruz ama çok şükür mutluyuz bazen hiç kasmıyoruz diyoruz ki herşey zamanla olur ve Rabbim gerçekten herşeyi zamanla yoluna koyuyor
Amin inşallah canım hayırlısıyla düğün ve kına için yer tutuldu fotoğraf ve kuaför halledildi
gelinlik ,damatlık, ve ev tutulmadı çünkü başka şehire gelin gidiyorum istanbula ailelerden uzak ev kuruyoruz
ve herşeyi ikimiz yapıyoruz ama çok şükür mutluyuz bazen hiç kasmıyoruz diyoruz ki herşey zamanla olur ve Rabbim gerçekten herşeyi zamanla yoluna koyuyor
maşallah birşey kalmamış çok güzel canım herşeyi ikinizin yapması herkesin burnunu sokmasından çok daha iyi :) burada çoğumuz zaten tek başımıza yapıyoruz herşeyi inşallah ilerde kimseye eywallahımız olmayacak bu durumda
Evet çok şükür bi avantajım ailelerde birbirine uzak olduğu için karışanım olmadı nişanlım yanıma geldikçe yavaş yavaş hepsini hallettik
Ama bazen okadar bunalıyorum ki bakıyorum yanlızım yine herşeye ben koşturuyorum zaten ömrüm boyunca hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ama bu farklıymıs kızlar
iyi akşamlar canlarım bugün çok yoğundu pek sohbet edemedim sizinle
çok beğenerek koltuk takımını turkuaz yaptım ama hafta sonu nerdeyse bin pişman ettiler yok mavi turkuaz tutulan bir renk değilmiş halıda yok naylonda ancak o renk tutuyormuş akrilik ve yünde olmazmış aman hafta sonu sitelere gidicem bakim .... olmadı turkuaza uyacak başka bir renk alırım halım ve perdem aynı tolarda olur ama o renk ne bilemedim
iyi akşamlar canım yoğunsun galiba baya:26::26::26:
canım kim olduklaırnı bilmiyorum ama onlara ne ki sen beğendin sen kullanıcan turkuaz gayette tutulan bir renk bence
merhaba kızlar
bende 2012 eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim
amin inşallah canım hayırlısıyla düğün ve kına için yer tutuldu fotoğraf ve kuaför halledildi
ve herşeyi ikimiz yapıyoruz ama çok şükür mutluyuz bazen hiç kasmıyoruz diyoruz ki herşey zamanla olur ve rabbim gerçekten herşeyi zamanla yoluna koyuyor
evet çok şükür bi avantajım ailelerde birbirine uzak olduğu için karışanım olmadı nişanlım yanıma geldikçe yavaş yavaş hepsini hallettik
ama bazen okadar bunalıyorum ki bakıyorum yanlızım yine herşeye ben koşturuyorum zaten ömrüm boyunca hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ama bu farklıymıs kızlar
ohhh çoğu şeyi halletmişsin kuzum sen
diğerleride hallour Allahım izniyle
Evet çok şükür bi avantajım ailelerde birbirine uzak olduğu için karışanım olmadı nişanlım yanıma geldikçe yavaş yavaş hepsini hallettik
Ama bazen okadar bunalıyorum ki bakıyorum yanlızım yine herşeye ben koşturuyorum zaten ömrüm boyunca hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ama bu farklıymıs kızlar
benim başlarda en sık kullandığım söz çünkü benim ailemde yanımda değildi nişanlımın aileside değil nişanlımda şehirdışında an geliyordu kendimi yapayalnız hissediyordum çünkü herşeyi ben halletmek zorundaydım ama düşünüyorum herkesin benim işime karışmasındansa böyle daha iyi şuan annemler yanımda ona rağmen alışverişe nişanlımla tek gidiyorum :)
çok teşekkürler tatlım hayırlısıyla bakalım :):)
başka şehire gelin gidenler varmı aramızda ?
çok sağol canım yahu hafta sonu kendimi çağ dışı hissettim zaten hasas alıngan bi dönemdeyim kaç gündür ,bütün şevkim hevesim kaçtı
benim başlarda en sık kullandığım söz çünkü benim ailemde yanımda değildi nişanlımın aileside değil nişanlımda şehirdışında an geliyordu kendimi yapayalnız hissediyordum çünkü herşeyi ben halletmek zorundaydım ama düşünüyorum herkesin benim işime karışmasındansa böyle daha iyi şuan annemler yanımda ona rağmen alışverişe nişanlımla tek gidiyorum :)
maşşalah canım ne kadar güzel çok az kalmış nerdese herşey bittmiş onlarda zamanla olur daha var vaktin ama sıkıntı yapmadan gönlüne göre yap canım. Rabbim gerçektende yuva kurana yardım ediyoo kuzumm
çok teşekkürler tatlım hayırlısıyla bakalım :):)
Başka şehire gelin gidenler varmı aramızda ?
aynen benimde boyle birde herşeyi biz oduyoruz ailelelerin pek söz hakkı olmuyor
çok teşekkür ederim hepinize iyi niyetleriniz için daha önce neden farkedemedim ki bu topiği insan sıkılsa bile derdini paylaşabilecek ve gerçekten seni çok iyi anlıyabiliyorum diyen birileriyle konuşması kadar güzel bişey yok :):)
bir an önce gelsin şu düğünler...:)
aynen benimde boyle birde herşeyi biz oduyoruz ailelelerin pek söz hakkı olmuyor
Çok teşekkür ederim hepinize iyi niyetleriniz için daha önce neden farkedemedim ki bu topiği insan sıkılsa bile derdini paylaşabilecek ve gerçekten seni çok iyi anlıyabiliyorum diyen birileriyle konuşması kadar güzel bişey yok :):)
bir an önce gelsin şu düğünler...:)
çok sağol canım yahu hafta sonu kendimi çağ dışı hissettim zaten hasas alıngan bi dönemdeyim kaç gündür ,bütün şevkim hevesim kaçtı
bazen çoğu şeyi tek başına yapmak öyle tecrübe kazandırıyor ki insana, başkalarının dırdırını çekmekten çok daha iyi oluyor bence kızlar.:34:
nerden nereye gelin gidiyosun canım
olmaz mı canım mesela ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?