2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşgeldin canımm tabiki gelebilirsin hazırlıklar nasıl gidiyoo rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip eder inşş

Amin inşallah canım hayırlısıyla düğün ve kına için yer tutuldu fotoğraf ve kuaför halledildi
mobilyalar ve beyaz eşyalar tamam balayı ayarlandı
gelinlik ,damatlık, ve ev tutulmadı çünkü başka şehire gelin gidiyorum istanbula ailelerden uzak ev kuruyoruz
ve herşeyi ikimiz yapıyoruz ama çok şükür mutluyuz bazen hiç kasmıyoruz diyoruz ki herşey zamanla olur ve Rabbim gerçekten herşeyi zamanla yoluna koyuyor

maşallah birşey kalmamış çok güzel canım herşeyi ikinizin yapması herkesin burnunu sokmasından çok daha iyi :) burada çoğumuz zaten tek başımıza yapıyoruz herşeyi inşallah ilerde kimseye eywallahımız olmayacak bu durumda

çok az kaldı canım evet. güzel telaşlar bunlar, çalışırken bir yandan hazırlanmak çok zor oluyor gerçekten.
gelinlik falan baktınmı canım?
[/QUOTE]

yok haziran sonuna doğru bakıcam daha ona başlamadım canım

ohhh çoğu şeyi halletmişsin kuzum sen

diğerleride hallour Allahım izniyle

Evet çok şükür bi avantajım ailelerde birbirine uzak olduğu için karışanım olmadı nişanlım yanıma geldikçe yavaş yavaş hepsini hallettik

Ama bazen okadar bunalıyorum ki bakıyorum yanlızım yine herşeye ben koşturuyorum zaten ömrüm boyunca hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ama bu farklıymıs kızlar

benim başlarda en sık kullandığım söz çünkü benim ailemde yanımda değildi nişanlımın aileside değil nişanlımda şehirdışında an geliyordu kendimi yapayalnız hissediyordum çünkü herşeyi ben halletmek zorundaydım ama düşünüyorum herkesin benim işime karışmasındansa böyle daha iyi şuan annemler yanımda ona rağmen alışverişe nişanlımla tek gidiyorum :)

iyi akşamlar canlarım bugün çok yoğundu pek sohbet edemedim sizinle

iyi akşamlar canım yoğunsun galiba baya:26::26::26:

canım kim olduklaırnı bilmiyorum ama onlara ne ki sen beğendin sen kullanıcan turkuaz gayette tutulan bir renk bence

iyi akşamlar canım yoğunsun galiba baya:26::26::26:

canım kim olduklaırnı bilmiyorum ama onlara ne ki sen beğendin sen kullanıcan turkuaz gayette tutulan bir renk bence

çok sağol canım yahu hafta sonu kendimi çağ dışı hissettim zaten hasas alıngan bi dönemdeyim kaç gündür ,bütün şevkim hevesim kaçtı

merhaba kızlar

bende 2012 eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim

maşşalah canım ne kadar güzel çok az kalmış nerdese herşey bittmiş onlarda zamanla olur daha var vaktin ama sıkıntı yapmadan gönlüne göre yap canım. Rabbim gerçektende yuva kurana yardım ediyoo kuzumm

bazen çoğu şeyi tek başına yapmak öyle tecrübe kazandırıyor ki insana, başkalarının dırdırını çekmekten çok daha iyi oluyor bence kızlar.:34:

aynen benimde boyle birde herşeyi biz oduyoruz ailelelerin pek söz hakkı olmuyor

Çok teşekkür ederim hepinize iyi niyetleriniz için daha önce neden farkedemedim ki bu topiği insan sıkılsa bile derdini paylaşabilecek ve gerçekten seni çok iyi anlıyabiliyorum diyen birileriyle konuşması kadar güzel bişey yok :):)

bir an önce gelsin şu düğünler...:)

Ben 2 hafta 1 günlük gelinim

bizimki yarı yarıya nasıl dersen benim herşeyimi babam alıyo bana kuruş harcatmıyo babam onun alması gereken herşeyi nişanlım tek başına alıyo pek adil değil ama onun tek alması demek zaten evlenince benim ödemem olduğundan

bazen çoğu şeyi tek başına yapmak öyle tecrübe kazandırıyor ki insana, başkalarının dırdırını çekmekten çok daha iyi oluyor bence kızlar.:34:

kesinlikle oyle biz hepsini yaparken cok keyif aldık bir sürü güzel anımız oldu kısa bir zamanda
nerden nereye gelin gidiyosun canım

kütahyadan istanbula canım nişanlım afyonkarahisarlı
hiç birtane bile dostumun tanıdığımın olmadığı bir şehre gidiyorum hem seviniyorum hem üzülüyorum

olmaz mı canım mesela ben

sen nereye gidiyorsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…