- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.181
bennnnn 30hazirann:))
Ben 2 hafta 1 günlük gelinim
canım sen bakınsan katalogtan falan beğensen turkuaz model fabrikasından getirtirler aslında
aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım Allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde
nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama
bizimki yarı yarıya nasıl dersen benim herşeyimi babam alıyo bana kuruş harcatmıyo babam onun alması gereken herşeyi nişanlım tek başına alıyo pek adil değil ama onun tek alması demek zaten evlenince benim ödemem olduğundan
:) aynen Allah kolaylık versin gerçekten nişanlın için zor olduğunu biliyorum çünkü benim nişanlımda aynısı
ne kadar çok ortak noktamız varmış yıllardır bir başına ayakların üstünde durman aileninde nişanlının ve ailesininde yanında olmaman herşeye koşturup kendini yalnız hissetmen yoksa sen benmisin
aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde
nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama
good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret
:):) yada sen benmisin
bende hep derdim acaba ben gibi olan varmıdır yoktur die ama varmış gerçekten
canım çok çok guzel bir duygu çok farklı bişey bu hiçbirşeye benzemiyoo rabbim herkese nasip etsin inşş
güldürdün kıs beniii ben seviyorum kuzumm ihtiyaçtır
Bennnnn 30hazirann:))
kesinlikle oyle biz hepsini yaparken cok keyif aldık bir sürü güzel anımız oldu kısa bir zamanda
kütahyadan istanbula canım nişanlım afyonkarahisarlı
hiç birtane bile dostumun tanıdığımın olmadığı bir şehre gidiyorum hem seviniyorum hem üzülüyorum
sen nereye gidiyorsun tatlım
gıcık hatun bi günde yemek ve temizlikten başka evllie dair bi cümle kursan ölmen yaarkamı dönüp kaçasım geliyo
good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret
küçük bi odam var ikimize oturma odası yaptık küçükte bi düz kırmızı köşe koltuk aldık beyaz üzerine kırmızı gri siyah halkaları olan yastıkları var ona uygun olarakta şu halıyı aldım
Eki Görüntüle 423591
başlarda çoğu şeyi dert ediyordum herkes el üstünde tutulmak kendini özel değerli hissetmek borç harç altına girmeden evlenmek ister ama bu olmuyo o yüsden allahtan hayırlısını istemek ve tevekkğl etmenin en önemli şey olduğu kanaatine vardım sonuçta bende çalışıyorum nişanlımda allahın izniyle tez zamanda borcumuz biter ondan sonrada gönlümüze göre yaşarız bakıyorum işime karışan yok herşey benim istediğim gibi oluyor onun ailesinin yardımı olsaydı onlarında söz hakkı olacaktı bende utangacım çekinirim onların yanında he derim sonra pişman olurum falan fişmekan ama şimdi napıyorum bana soruyo annemlere sölimmi gelsinler beraber halı perde mobilya alalım die bende gerek yok nede olsa sen alıyorsun diyorum biz kendi zevkimize göre seçelim diyorum o da hak veriyoryoksa yardımları olsa bunu diyemezdim dimi
İyi akşamlar yarın görüşürzz
aynen tevekkül etmek ve sabır gerçekten çok öenmli ve burda aslında bize çok büyük görev düşüyor diye düşündüm hep nişanlım zaten stresli bir süreç içerisinde ve bu dönemde hep alttan aldım çok şükür hiç kırılmadım ama her istediğimde oldu çünkü karışanımız yok hadi şuna bakalım diyoruz beğeniyoruz bir bakmışız alıvermişiz :) çok güzel duygular hernekadar zor olsa güzel Allah bundan sonrasınada ağız tadı versin inşallah...
adapazarına canım
aynen tevekkül etmek ve sabır gerçekten çok öenmli ve burda aslında bize çok büyük görev düşüyor diye düşündüm hep nişanlım zaten stresli bir süreç içerisinde ve bu dönemde hep alttan aldım çok şükür hiç kırılmadım ama her istediğimde oldu çünkü karışanımız yok hadi şuna bakalım diyoruz beğeniyoruz bir bakmışız alıvermişiz :) çok güzel duygular hernekadar zor olsa güzel Allah bundan sonrasınada ağız tadı versin inşallah...
adapazarına canım
kızlarr iyi akşamlar görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?