2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım sen bakınsan katalogtan falan beğensen turkuaz model fabrikasından getirtirler aslında

aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım Allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde

nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama

good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret

:) aynen Allah kolaylık versin gerçekten nişanlın için zor olduğunu biliyorum çünkü benim nişanlımda aynısı

:) aynen Allah kolaylık versin gerçekten nişanlın için zor olduğunu biliyorum çünkü benim nişanlımda aynısı

ne kadar çok ortak noktamız varmış yıllardır bir başına ayakların üstünde durman aileninde nişanlının ve ailesininde yanında olmaman herşeye koşturup kendini yalnız hissetmen yoksa sen benmisin

ne kadar çok ortak noktamız varmış yıllardır bir başına ayakların üstünde durman aileninde nişanlının ve ailesininde yanında olmaman herşeye koşturup kendini yalnız hissetmen yoksa sen benmisin

:):) yada sen benmisin

bende hep derdim acaba ben gibi olan varmıdır yoktur die ama varmış gerçekten

aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde

nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama

canım çok çok guzel bir duygu çok farklı bişey bu hiçbirşeye benzemiyoo rabbim herkese nasip etsin inşş

good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret

güldürdün kıs beniii ben seviyorum kuzumm ihtiyaçtır

:):) yada sen benmisin

bende hep derdim acaba ben gibi olan varmıdır yoktur die ama varmış gerçekten

başlarda çoğu şeyi dert ediyordum herkes el üstünde tutulmak kendini özel değerli hissetmek borç harç altına girmeden evlenmek ister ama bu olmuyo o yüsden allahtan hayırlısını istemek ve tevekkğl etmenin en önemli şey olduğu kanaatine vardım sonuçta bende çalışıyorum nişanlımda allahın izniyle tez zamanda borcumuz biter ondan sonrada gönlümüze göre yaşarız bakıyorum işime karışan yok herşey benim istediğim gibi oluyor onun ailesinin yardımı olsaydı onlarında söz hakkı olacaktı bende utangacım çekinirim onların yanında he derim sonra pişman olurum falan fişmekan ama şimdi napıyorum bana soruyo annemlere sölimmi gelsinler beraber halı perde mobilya alalım die bende gerek yok nede olsa sen alıyorsun diyorum biz kendi zevkimize göre seçelim diyorum o da hak veriyor yoksa yardımları olsa bunu diyemezdim dimi

canım çok çok guzel bir duygu çok farklı bişey bu hiçbirşeye benzemiyoo rabbim herkese nasip etsin inşş

güldürdün kıs beniii ben seviyorum kuzumm ihtiyaçtır

gıcık hatun bi günde yemek ve temizlikten başka evllie dair bi cümle kursan ölmen ya arkamı dönüp kaçasım geliyo

Bennnnn 30hazirann:))

hoşgeldin canım

adapazarına canım

vaaovvv süper olmuş tatlım güle güle huzurla oturun ufak odanızda
Benim nişanlım hiç istemedi ufak oda boş kalsın dedi onun yerine başka birşeyler alalım evimize dedi ama malum kombili ev..
Koca salonu ısıtmak demek ayrıyetten para demek...
Ev almayı da düşünüyoruz bir yandan salon koltuklarım yatak olmuyor. hem köşe olsun hem bazalı olsun hemde yatak olsun istedim çok şükür Allah'ım gönlüme göre verdi.
Şimdi eksiklerimi tamamlıyorum ...
Halı perde olayı sıktı beni bilmiyorum nasıl olucak bitecek...

aynen tevekkül etmek ve sabır gerçekten çok öenmli ve burda aslında bize çok büyük görev düşüyor diye düşündüm hep nişanlım zaten stresli bir süreç içerisinde ve bu dönemde hep alttan aldım çok şükür hiç kırılmadım ama her istediğimde oldu çünkü karışanımız yok hadi şuna bakalım diyoruz beğeniyoruz bir bakmışız alıvermişiz :) çok güzel duygular hernekadar zor olsa güzel Allah bundan sonrasınada ağız tadı versin inşallah...

adapazarına canım[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım hakkında

İyi akşamlar yarın görüşürzz

İYİ AKŞAMLAR CANIMMM GÖRÜŞMEK İZERE YARINN KENDİNE İYİ BAK

hayırlısı olsun canım hakkında [/QUOTE]

MAŞALLAH NE KADAR GÜZELL

hayırlısı olsun canım hakkında [/QUOTE]

sağol canım hepimizin inşallah:16:

Merhabaaa herkeseeee
Epey kaynatmışsınız gelincikler bi yandan okuyup bi yandan yazayım bari

Bu yeni çıkan halılar yıkamaya verilmiyo diye duymuştum hepsi mi öyle acabaa??
Ben yıkanabilir almak istiyorum yaa o kadar para verip de bi de her yıl kuru temilemeye para dökemem yani

Bi de seramik tava alacam ama teflonla aynı özellikte mi oluyo bu tavalar:26:
Teflonda köfte falan pişiriliyo ya aynısını bunlarda da yapabiliyoruz dimi kızlar?????
Benim alacağım diğer şey de döküm tencere çok kararlıyım mutlaka alacam

O meşhur yatak örtüsünü ben de merak ettim yav bi resmi olaydı iyiydi

Şaka maka bugün tam 90 gün kaldı düğünüme hee
Aynı saliha gibi ben de hiç geri sayım yapmıyorum istemiyorum pek sanki
Bugün tesadüfen hesaplama oldu 21 bugün ya
İçim buruk güya evlenecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…