- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.121
kızlar şu an çok sinirliyim..perdeci aradı saat 14 de gelicekelrdi.. saat 15,30 olmuş beni arıyo birde utanmadan evin adresini istiyo..allahım ya..ağzıma geleni söyledim..böyle iş olmaz geç gelecekseniz arar bildirisiniz dedim..ayy sinir ettiler beni ya..insan bir arar haber verir geç geliceğini ya...
nişanlım diyorki bu hırsızlar salak...altın arayacaklarına altın değerinde eşyalar var...yatak örtüsü, kristal takımını yürütseler altın gibi para kazanırlar diyor...çok güldürdü beni sağolsun
hoşgeldin ağustosun en güzel gelinciği
saçımı boyatıcam renge karar veremiyorum yahuuu...ben böyle kararsız bir insan değildim...iyice takıntılı oldum...
saçımı boyatıcam renge karar veremiyorum yahuuu...ben böyle kararsız bir insan değildim...iyice takıntılı oldum...
Ben geldimmm
Yüzümü güldüren Eylül gelinciği hoşbuldummmmm
hoşgeldin ağustosun en güzel gelinciği
Kumral yakışcağını düşünüyorum sana kuzummmm
Aslında açık kahve tonlarıda gider
kısss gelincikler nerdesiniz siz ikiniz bakım, arada kayboluyonuz burdan
bulursam eklicem kızlar. yada görürsem yine resmini çekerim mağazada
Ben geldimmm
kısss gelincikler nerdesiniz siz ikiniz bakım, arada kayboluyonuz burdan
Bir yaş daha geçtikçe iyice pimpirik oluyoruz herhaldeo tonlarda istiyorum hafif aralara ışıltılar atılsın uçlarda ışıltılar yoğunlaşsın istiyoprum ama bunu yapacak bir kuaför bilemiyorum, güvenemiyorum yahuuu...ben eskiden tak gider yaptırırdım hiç düşünmezdim...şimdi bişey yapıcağımda ya da alacağımda 40 kez düşünüyorumpinpirik oldum yani iyice
merekle bekliyorum
hoşgeldin kuzum nasılsınn
Leyluş burdaydı herhalde yaa ben yoktum
İşlerşm vardı biraz
Sonra hesap kitap
Bir yaş daha geçtikçe iyice pimpirik oluyoruz herhalde
hoşbuldummmmm
iyidir kuzucummmm
sen nasılsın???
buaradayım ben sabahtan beri kuzucum...
Leyluş burdaydı herhalde yaa ben yoktum
İşlerşm vardı biraz
Sonra hesap kitap
eve gitsemde yemek yapsam yahuuuu...heyecan yaptım ben evliliğim adına birşeyler yapmak beni heyecanlandırıyor
nehaber kıslar ne alemdesiniz
eve gitsemde yemek yapsam yahuuuu...heyecan yaptım ben evliliğim adına birşeyler yapmak beni heyecanlandırıyor
Aman amannnn gelin hanıma bak sennn
Bu akşam bizde diğer eve gitcez çok yoruluyorum iki ev arası hafta sonu mekik döşedik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?