2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar biz perde konusunda kayınvalidemle zıtlaştık ..ben onların tülcüsünü beğenemedim başka yerde yaptırdım..üstelik onların 2 katı kadar para verdim..yatak odasına 1400 lira verdim ki iyi olsun mahçup olmayalım diye..bu günde gidecek kimse yoktu kayınvalidemden rica ettim git diye..kadın 2 saattir bekliyo orda..artık içinden bana neler söylemiştir bilmiyorum..ama ben tülcüye ağzıma geleni söyledim...bu kadar olmaz ama diye..

canım sinirlenme boşver, biraz geç olsun iyi olsun. 1,5 saatten bişey olmaz

valla çok doğru söylemiş

Kumral yakışcağını düşünüyorum sana kuzummmm
Aslında açık kahve tonlarıda gider

o tonlarda istiyorum hafif aralara ışıltılar atılsın uçlarda ışıltılar yoğunlaşsın istiyoprum ama bunu yapacak bir kuaför bilemiyorum, güvenemiyorum yahuuu...ben eskiden tak gider yaptırırdım hiç düşünmezdim...şimdi bişey yapıcağımda ya da alacağımda 40 kez düşünüyorum pinpirik oldum yani iyice

kısss gelincikler nerdesiniz siz ikiniz bakım, arada kayboluyonuz burdan

Liberte burdaydı herhalde yaa ben yoktum
İşlerşm vardı biraz
Sonra hesap kitap

Bir yaş daha geçtikçe iyice pimpirik oluyoruz herhalde

merekle bekliyorum

hoşgeldin kuzum nasılsınn

hoşbuldummmmm
iyidir kuzucummmm
sen nasılsın???

Son düzenleme:

Aman amannnn gelin hanıma bak sennn
Bu akşam bizde diğer eve gitcez çok yoruluyorum iki ev arası hafta sonu mekik döşedik resmen

ayyy keşke evim olmuş olsada gidip gelsem ne güzel olurrrdduuuuu
aslında çokta uykum varrr...dün bir ton temizlik yaptım birde akşam misafir geldi...gece 12'yi geçti kalkmaları bugün haşat oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…