- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.201
selam kızlarr....
çok siteye giremiyorum bilgi işlemden uyarı geldiii(
anca böyle işleri bitirip eve gitme vaktinde açabiliyorum
15 günlük evliyim kızlarrrr şaka gibi sanki....
genel olarak evlilik:
pazar sabahları istediğin saatte uyanmak,
gözünü açtığında sevdiğini yanında görmek,
akşam eve gittiğinde kendin ne yemek istiyorsan onu pişirmek,
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
" ŞU DOLABINI TOPLA ARTIK "diye karışanın olmaması :)
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
:)))))
heeee birde +18 lik durumlar var bayanlarr .... :)))
Merhabaaa herkeseeee
Epey kaynatmışsınız gelincikler bi yandan okuyup bi yandan yazayım bari
Bu yeni çıkan halılar yıkamaya verilmiyo diye duymuştum hepsi mi öyle acabaa??
Ben yıkanabilir almak istiyorum yaa o kadar para verip de bi de her yıl kuru temilemeye para dökemem yani
Bi de seramik tava alacam ama teflonla aynı özellikte mi oluyo bu tavalar:26:
Teflonda köfte falan pişiriliyo ya aynısını bunlarda da yapabiliyoruz dimi kızlar?????
Benim alacağım diğer şey de döküm tencere çok kararlıyım mutlaka alacam
O meşhur yatak örtüsünü ben de merak ettim yav bi resmi olaydı iyiydi
Şaka maka bugün tam 90 gün kaldı düğünüme hee
Aynı saliha gibi ben de hiç geri sayım yapmıyorum istemiyorum pek sanki
Bugün tesadüfen hesaplama oldu 21 bugün ya
İçim buruk güya evlenecem
selam kızlarr....
genel olarak evlilik:
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
iyi diyeyim inşallah bu hafta iyi olurum canım,
haftasonum yıne berbattı davetiye secmeye gittik nişanlımı işe cagırdılar perdeler kaldı,kayınvalıdem pazar bohca getırcez dedı mecburen tamam dedim annem kızdı sırf bız onlara herkes gibi akrabamızı alıp bohca goturmeyelım dıye son 20 gune kadar goturmedıler bohcaları ama ben salak gibi kabul ettim,pazar gunu sabahtan hazırladık herseyı 12 de geleceklerdi saat tam 2 bucukta geldıler halbukı perde bakmaya gıdeceğimizi biliyorlar,bıze soylemeden baska ınsanlarıda almıslar yanlarına üstelik,yediler içtiler 5 bucukta gıttıler perdeciler sitesinde 3-4 dukkan kalmıstı acık mecburen bırınden begendım cıktık ,
bohçalara gelınde tam anlamıyla rezıllık 1 tane bıle el emegı bısey yok hepsi hazır 5-10 lıralık pacavralar benım aldıgım gıysı ve gecelıkller dısında hıcbısey bohcaya yakısır değildi,75 yasındakı ananeme bıle duzgun bısey koyamamıslar yazık Allahtan bızden kımseyı cagırmamıstık yoksa rezıl olurdum anneciğimin yaptıgı 4 ablasına yastık takımı annesine nevresim takımı hıcbırini koydurmuycam bohcalarına bende gıder alırım hazır fistolu simli pullu havlulardan o kadar,ben bi evin bi gelini olucam bana koya koya 1 tane tülbent koymuslar onuda halası yapmıs bu kadar degerlıymısım gözlerinde,benımbı kızkardesım var ona bıle 70 kıloluk ınsanın gıyecegı ıccamasırı koymuslar aynılarını bende onlara alıcam ,utansınlar ceyızımdekı onca el emeğini görüp aaa niye koymamıs acaba bohcaya diye düşününce belki anlarlar...
bu hafta iyi olucam ama günler azaldıkca aglıyorum cok ben evlenmek istemiyorum artık
ben geçen sene linensin bir mağazasında bir yatak örtüsü görmüştüm aşık olmuştum resmen böle 5 dakka kaldım öle baktım yani o derece. fiyatını sordum adam 1550 mi 1650 mi öle bişey demişti arkama bakmadan kaçtım
resmini bulamıyorru eklicemde nette yokama süperdi yaaa
o tonlarda istiyorum hafif aralara ışıltılar atılsın uçlarda ışıltılar yoğunlaşsın istiyoprum ama bunu yapacak bir kuaför bilemiyorum, güvenemiyorum yahuuu...ben eskiden tak gider yaptırırdım hiç düşünmezdim...şimdi bişey yapıcağımda ya da alacağımda 40 kez düşünüyorumpinpirik oldum yani iyice
Merhaba kızlar
Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim
Merhabaaa herkeseeee
Epey kaynatmışsınız gelincikler bi yandan okuyup bi yandan yazayım bari
Bu yeni çıkan halılar yıkamaya verilmiyo diye duymuştum hepsi mi öyle acabaa??
Ben yıkanabilir almak istiyorum yaa o kadar para verip de bi de her yıl kuru temilemeye para dökemem yani
Bi de seramik tava alacam ama teflonla aynı özellikte mi oluyo bu tavalar:26:
Teflonda köfte falan pişiriliyo ya aynısını bunlarda da yapabiliyoruz dimi kızlar?????
Benim alacağım diğer şey de döküm tencere çok kararlıyım mutlaka alacam
O meşhur yatak örtüsünü ben de merak ettim yav bi resmi olaydı iyiydi
Şaka maka bugün tam 90 gün kaldı düğünüme hee
Aynı saliha gibi ben de hiç geri sayım yapmıyorum istemiyorum pek sanki
Bugün tesadüfen hesaplama oldu 21 bugün ya
İçim buruk güya evlenecem
selam kızlarr....
genel olarak evlilik:
selam kızlarr....
genel olarak evlilik:
canım bence gereksiz,hem öyle ucuz eşyalar değil bu sandıklar,hem çok yer kaplıyo,hem de emin ol annelerimiz zamanındaki gibi kimse sandıkta çeyiz saklayıp yıllarca gözü gibi sakınmıyo..yine de sne bilirisin.ben bi ara sırf fiyatını merak ettiğimden sordum,üzerinde bi de makyaj sandığı vardı deniz kabuğu şeklinde,hatırlamıyoum da bayağı bi fiyat söyledi,şimdi dedim bunu karşı tarafa aldıracağıma bu paraya kendime neler alırım,evimize birşeyler alırız,yazık günah ya,bu çeyiz olaylarından kaymak yemeye çalışılıyor yazık bence..hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
kızım çok hoşsun ya,dimi ben de öyle yapıcam nasipseAlmak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
çiğdem senin sandığın benim fiyatını sorduklarımdan değil,komodine benziyor,onun gibi kullanabilirsin sanırım,hayırlı olsun..
owwww çok sert
yatağın üstüne onu seriyorsun haftada bir gün yataktan çeyrek altın çıkıyor
ay onları ben de gördümdü de,çeyizcide kalıyor sandım,yoksa onlarla mı satılıyor?öyle yaaaa. bir görsen yatak örtülerine sandık yapmışlar..aynı çeyiz sandığı gibi deriden
Amin inşallah canım hayırlısıyla düğün ve kına için yer tutuldu fotoğraf ve kuaför halledildi
mobilyalar ve beyaz eşyalar tamam balayı ayarlandı
gelinlik ,damatlık, ve ev tutulmadı çünkü başka şehire gelin gidiyorum istanbula ailelerden uzak ev kuruyoruz
ve herşeyi ikimiz yapıyoruz ama çok şükür mutluyuz bazen hiç kasmıyoruz diyoruz ki herşey zamanla olur ve Rabbim gerçekten herşeyi zamanla yoluna koyuyor
hoşgeldin kelebek,maşaallah herşey hallolmuş nerdeyse,biz de nişanlımla herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz,zor yanları olsa da bir o kadar da zevkli..kendi evimize,kendi el emeğimizle birşeyler almak,beraber seçmek..çok güzel,Rabbim isteyen herkese yaşatsın..ben de ailemden uzaktayım,nişanlımdan da,öyle uzaktan yürütmeye çalışıyoruz herşeyi napalım..ben de İst.a gelin gidicem nasipse,hiç bilmediğim bi yer,bir arkadaşım var orda,bir tane kk.dan edindiğim gönlü güzel,kendi güzel bi ark. daha var,birkaç tane de nişanlımın tanıştırdığı,arkadaşlarının eşleri..zamanla bizim de çevremiz olur,biz de severiz gittiğimiz yerleri eşlerimizden dolayı.hem üzülme,bak burada da güzel arkadaşlıklar kuruluyor,belki birgün topikçe görüşürüz bir yerlerde belli mi olurçok teşekkürler tatlım hayırlısıyla bakalım :):)
Başka şehire gelin gidenler varmı aramızda ?
Kızlarrr
Nişan kıyafetim için 2. provada iç çamaşırı ve ayakkabımla gidicem.
Nasıl bişey alsamm?
Göğüslerim küçük sayılmadığından desteksiz alıcam bide göğsüme kadar korse mi alsam?
Hiç bi bilgim yok bu konuda.
ay çok güldümgood hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret
Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaa
Eminim daha güzel bi model bulabilirsin
Ne tarz istersin ama gözüme bunlar çarptı. Link veremiyorum beğenirsen sitenin ismini yazarım.
Eki Görüntüle 423012 Eki Görüntüle 423009 Eki Görüntüle 423010 Eki Görüntüle 423011
Benim nereye gideceğim belli değil henüz kızlar erzurumdu ama nişanlımın sınav puanı beklediğinden iyi geldi tercih yapacak ona göre yerimiz sonra belli olacak:44:
Önceden belli gibiydi ben evi görecektim ona göre perdedir nedir hep ayarlayacaktım şimdi bi de bu çıkınca erteledik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Evi yeri belli olanlar şanslısınız eşyayı önceden ayarlamak avantaj aslında benim gbi iki arada bi derede değilsiniz :18:
selam kızlarr....
genel olarak evlilik:
Hoşgeldin canım
Ben de anlamsız buldum zaten fazla eşya istemiyorum ona da gerek görmedim almadım
Yatak örtüleri çok güzel görünüyo ama çok pahalı yaa bi de acaba makinede yıkanıyo mu dur bakalım bi de kuru temizleme ister şimdi onlar...
Sonrasında masraf çıkaran herşeye karşıyım
selam canım,yorgunum biraz,ya tahammülsüz oldum ben iyice,okula tahammülüm kalmadı,öğrencilere gıcık oluyorum,içimden gelmeyin diyorum onlara,sanki yarın gelmeseler okul kapanacaksanırsam ben halı manyaaaaı oldum2 gündür halı bakmaktan içim dışım halı oldu nasılsın eylülcüm neler yapıyorsun varmı bi
değişiklik
selam canım,yorgunum biraz,ya tahammülsüz oldum ben iyice,okula tahammülüm kalmadı,öğrencilere gıcık oluyorum,içimden gelmeyin diyorum onlara,sanki yarın gelmeseler okul kapanacaktatil olsa da evimi ayarlasam,eşyalarım yerleşse,aksikler tamamlansa aklım hep bunlarda,gözüm kulağım tayinlerde,bi açıklama yok,bekliyoruz dualarla,sen de dua et canım..
bu arada sana da yazacaktım,öncelikle Rabbim hayırlı şifalar versin,hemencecik iyileşirsin umarımmüdürüne de ayrıca sevgilerimi iletiyorum:)
sonraa,ya benim de salon tk turkuazlı,ben ne hayaller kurdum turkuaz perde-halı alıcam diye,öyle deme yaaaa..vardır da adamlar kendilerinde yok diye abuk sabuk konuşmuşlar işte,sitelere bak sen,orda herşey bulunuyormuş,olmadı netten bakarsın halı-perde sitelerinden,sonra mağazaya gidip kod söyleyip alırsın..ben daha oralara gelemedim,malum hem ortada ev yok,hem bu ara kafam başka şeylerle dolu..düğünlerimiz 1 gün arayla zaten,benim alacağım zamanlara kadar hala almazsan,ben de bulursam bişiler,seve seve yardımcı olurum ama şu an bi fikrim yok..
çok sağol tatlım valla benim müdür her sabah yapacağını yapar bütün moralimi sıfırlar bilmiyorum sonum ne olacak midem zaten rahatsızdı psikolojime bağlı azıyor bu aralar ağrım ve bulantım eksik olmuyor bi yandanda uykusuzluk...ya bu arada ben doktora gitmeden doğum kontrol hapı kullanmaya başladım umarım bi aksilik olmaz sen napcan o konuda ??..tayin için rabbim en kısa sürede gönlünüzde olanı nasip eder inşallah...bizde evi tuttuk ama ev sahibi daha oturuyo 10 gne çıkar sanırım o zamanda mutfakla salonu boyatıp yavaştan eşyaları yerleştiririz inşallah.turkuazı çok beğenerek yaptırdım canım ama alternatif çok çok az başka renklerle kombne yapabiliriz bakalım bu haftasonu sitelere gidicem uygun birşey bulursam sana bende fikir verebilirim...
Teşekkürler canım Allah razı olsun,Rabbim hepimize sevdiğimizle gönlümüzdeki gibi bir yuva kurmayı ve iki cihan saadeti yaşamayı nasip etsin inşaallah..
halı ve perdede de gönlümüze göre bişiler buluruz inşaallah..
ya anlayışlı idereciler görünce nasıl seviniyorum,orda nasıl şevkle çalışıyorum anlatamam,böyle olunca malesef iş verimi de azalıyor..
ya bu arada geçen bi ark daha demişti çekiniyorum,doktora sormadan başlayacağım diye,ben de düşündüm öyle yapayım dedim ama bi yandan da düşünüyorum ya bünyem farklı bi tepki verirse,ya metabolizmamda bilmediğim birşey varsa diye..doktora sormamız lazım aslında,evlenince mecburen arada gidicez,adamlar zaten hissizleşmiş neler görüyo,biz hap için çekinirken o hiç farketmeyecek bile,ama çok küçük bi yerde yaşıyorum,kadın doğumcular özelde bile tıklım tıklım oluyo,hem sıra kalmıyo,hem çabucak derdini anlatmak zorundasın,ben de diyorum adam nasılsa bana test mest yapmıcak yani çook düşük bi itimal,al bunu kullan dicek,ee onu ben de yaparım..
senin ablan eczacıydı demi,kıss ona sor bari yaw,biz soracak adam bulamıyoruz sen sor da fikir ver bari..yasmin mi kullanıyorsun?bi de bişi duydum doğru mu acaba,sorar mısın ablana,bi ark.ım dedi ki hangi hap daha pahalıysa o daha iyidir,sonuçta bunlar ithal haplar,etkisine göre fiyatı artıyor dedi,var mı ki böye bişey????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?