2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selam kızlarr....

çok siteye giremiyorum bilgi işlemden uyarı geldiii (
anca böyle işleri bitirip eve gitme vaktinde açabiliyorum

15 günlük evliyim kızlarrrr şaka gibi sanki....

genel olarak evlilik:

pazar sabahları istediğin saatte uyanmak,
gözünü açtığında sevdiğini yanında görmek,
akşam eve gittiğinde kendin ne yemek istiyorsan onu pişirmek,
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
" ŞU DOLABINI TOPLA ARTIK "diye karışanın olmaması :)
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
:)))))
heeee birde +18 lik durumlar var bayanlarr .... :)))

Benim nereye gideceğim belli değil henüz kızlar erzurumdu ama nişanlımın sınav puanı beklediğinden iyi geldi tercih yapacak ona göre yerimiz sonra belli olacak:44:
Önceden belli gibiydi ben evi görecektim ona göre perdedir nedir hep ayarlayacaktım şimdi bi de bu çıkınca erteledik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Evi yeri belli olanlar şanslısınız eşyayı önceden ayarlamak avantaj aslında benim gbi iki arada bi derede değilsiniz :18:

Canım inşallah mutluluğunuz aşkınız daim olsunn

Güzel bişeye benziyo uzaktan evlilik bakalım görücez bi kaç aya kadar

Ay bugün gezmeye gittim bayanlar eşlerinden şikayetçiydi içim şişti bunaldımmmm

AMAN NİYE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORSUNUZ CANIM SALİHADA SENDE. MUTLU OLUN KIZLAR.

canım süper özetlemişsin valla yüreğine sağlık

Kızlarrr
Nişan kıyafetim için 2. provada iç çamaşırı ve ayakkabımla gidicem.
Nasıl bişey alsamm?
Göğüslerim küçük sayılmadığından desteksiz alıcam bide göğsüme kadar korse mi alsam?
Hiç bi bilgim yok bu konuda.

Canım sen söylemiştin zaten belki bilmiyolardır. Boşver takılma kullanmazsınız olur biter. sen annen ne yaptıysa koy bohçalarına belki bişeyler görürler. Daha sonra sen ne yaptın ki demelerine fırsat verme.
Üzülme hiiiiç bugünler gelmez bi daha.

aldıgımız ceyız sandıgı da bu kızlar

Eki Görüntüle 423572

Güzelmiş canım söylemesen şifonyer sanardım.
Güle güle kullan.
Ben alıp almamakta kararsızım.
Yatağın ucuna puf gibi olanlardan istiyodum ama herkes al bitane ufakta olsa dedi. :97:

Ben de sarevde bi yatak örtüsü begendim. Sırf fransız danteli ve hafif ışıltılı. O kadar zarif o kadar güzeldi kii.
Paranın gözü kör olsun dedim.
1800 falan. Nedir ya elimin kiri.

Canım 3 ay kalmış boyatma bence uçlarda kalınca üzerine yeni boya tutmaz. Düğünden önce boyatırsın. Ben öyle yapıcam.
Ten rengin nasıl?
Ben beyazım biraz ama karamel istiyorum. Daha önce hiç o rengi denemedim :44:

Merhaba kızlar

Bende 2012 Eylül ayında evlenecek bir gelin adayıyım bu hoşsohbeti geçte olsa farkettim aranıza katılabilirmiyim

Hoşgeldin canım.

Seramik tavalar teflon tava gibi yapışmıyo ve çok daha az yağ kullanabiliyosun. :34

Çok fena özendimmmmm.
Allah aşkınızı daim etsin gelin hanım.

Son düzenleme:

süper canım allah yuvandan huzuru eksik etmez inşallah :) darısı kaşımıza

Selam kızlar,ben geldim,nasılsınız?

hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
canım bence gereksiz,hem öyle ucuz eşyalar değil bu sandıklar,hem çok yer kaplıyo,hem de emin ol annelerimiz zamanındaki gibi kimse sandıkta çeyiz saklayıp yıllarca gözü gibi sakınmıyo..yine de sne bilirisin.ben bi ara sırf fiyatını merak ettiğimden sordum,üzerinde bi de makyaj sandığı vardı deniz kabuğu şeklinde,hatırlamıyoum da bayağı bi fiyat söyledi,şimdi dedim bunu karşı tarafa aldıracağıma bu paraya kendime neler alırım,evimize birşeyler alırız,yazık günah ya,bu çeyiz olaylarından kaymak yemeye çalışılıyor yazık bence..
Almak şart değil zaten bende sandık yerine bazalı köşe koltuk aldım sandıksa sandık işte
kızım çok hoşsun ya,dimi ben de öyle yapıcam nasipse
aldıgımız ceyız sandıgı da bu kızlar

Eki Görüntüle 423572
çiğdem senin sandığın benim fiyatını sorduklarımdan değil,komodine benziyor,onun gibi kullanabilirsin sanırım,hayırlı olsun..

owwww çok sert
yatağın üstüne onu seriyorsun haftada bir gün yataktan çeyrek altın çıkıyor

Kız allah da seni güldürsün pakizeeeee ivana sert hatta ya ne buuu,öyle yatağa yatılmaz dediğin gibi hatta başında kuluçkaya yatılır dediğin gibi birşey olabilir mi diyeee
öyle yaaaa. bir görsen yatak örtülerine sandık yapmışlar..aynı çeyiz sandığı gibi deriden
ay onları ben de gördümdü de,çeyizcide kalıyor sandım,yoksa onlarla mı satılıyor? zaten sandığı bırak,gelin gibi süslü yatak örtüleri ya,ben mi gelinim yatak örtüsü mü anlamadım

Hoşgeldin canım

Ben de anlamsız buldum zaten fazla eşya istemiyorum ona da gerek görmedim almadım
Yatak örtüleri çok güzel görünüyo ama çok pahalı yaa bi de acaba makinede yıkanıyo mu dur bakalım bi de kuru temizleme ister şimdi onlar...
Sonrasında masraf çıkaran herşeye karşıyım

çok teşekkürler tatlım hayırlısıyla bakalım :):)

Başka şehire gelin gidenler varmı aramızda ?
hoşgeldin kelebek,maşaallah herşey hallolmuş nerdeyse,biz de nişanlımla herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz,zor yanları olsa da bir o kadar da zevkli..kendi evimize,kendi el emeğimizle birşeyler almak,beraber seçmek..çok güzel,Rabbim isteyen herkese yaşatsın..ben de ailemden uzaktayım,nişanlımdan da,öyle uzaktan yürütmeye çalışıyoruz herşeyi napalım..ben de İst.a gelin gidicem nasipse,hiç bilmediğim bi yer,bir arkadaşım var orda,bir tane kk.dan edindiğim gönlü güzel,kendi güzel bi ark. daha var,birkaç tane de nişanlımın tanıştırdığı,arkadaşlarının eşleri..zamanla bizim de çevremiz olur,biz de severiz gittiğimiz yerleri eşlerimizden dolayı.hem üzülme,bak burada da güzel arkadaşlıklar kuruluyor,belki birgün topikçe görüşürüz bir yerlerde belli mi olur balayına nereyi ayarladığınızı merak ediyorum,bize de fikir olur paylaşabilir misin?

canım istersen destekli olan gelin iç çamaşırlarından al,gelinlik için bi daha almamış olursun,az para değiller çünkü..genelde önerilen markalar yeni inci,leyla ve magic form.ben daha almadım gerçi,ama destekli düşünüyorum.umarım rahat edebileceğimiz birşey buluruz.

good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret
ay çok güldüm Allah seni ne etmesin,kız ne anlatsın şimdi burda,ama doğru söylüyorsun,kızcağız bizi yakın gördü,temizlik-ütü diye sohbeti açtı,ama biz farklı şeyler duymak isteyince pööff geldi bu konulardanevlilik güzel şeymiş,herkes öyle diyo,bakma sen onlara,seven erkek evlenmeden önce dünyanın en sert-en maço adamı bile olsa,eşine yemek de hazırlıyor,bulaşık da yıkıyor,temizlik de yapıyor,yeter ki gönüller bir olsun ve o evde huzur olsun,Rabbim hiçbirimizin ağız tadını kimseye bozdurmasın inşaallah

Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaa
Eminim daha güzel bi model bulabilirsin

yok tatlım o modelin daha derli toplusundan bahsediyorum orda dağılmış saçı başı sinem kobalın ...

Ne tarz istersin ama gözüme bunlar çarptı. Link veremiyorum beğenirsen sitenin ismini yazarım.

Eki Görüntüle 423012 Eki Görüntüle 423009 Eki Görüntüle 423010 Eki Görüntüle 423011

3 cüsü çok güzelmiş ne markası tatlım bunun ??gidip bakayım...

merhaba bayanlarrr bu arada hepinize ;
bugün ali gür e gittim nişan başı hakkında konuşmaya sanırım ali gür ü tercih edeceğimm

canım ben de aynı durumdayım ama benden dolayı ev tutamıyoruz,her sene bu tarihlerde açıklanan tayin durumu bu sene en küçük bi açıklama olmadan,Allah'a emanet bi şekilde bekletilerek geçiriliyor,düğüne 1 ay kaldı,biz de benim işime yakın olsun diye istiyoruz,yollarda telef olmayayım diye,o yüzden bi adım atamıyoruz.sanırım herşey son 1-2 haftaya sıkıştırılacak,zaten nişanlımla hep gülüyoruz ya bi işimiz de aceleyle olmasın,adam gibi alışveriş yapalım,hep zamana karşı yarışıyoruz,hep koşuyoruz diye..gönlümüze göre nasip etsin de Rabbim,razıyım düğünden sonra hallederiz bazı şeyleri napalım.

güzelmiş
ya Allah seni ne etmesin ciddi misin biberi sayıyla mı almak istedin:)) çok güzel yaa:))biz kiloyla alınacağını biliyoruz da ne zamandı hatırlamıyorum,ilk çalışmaya başladığım zamanlar sanırım,2 kişi olunca herşey bozuluyor,biz de azıcık istiyorduk adamlardan,vermek istemiyorlardı,durumu anlatınca razı oluyorlardıgülme kriziniz,film konusunda aynı kafadan olmanız,herşey çok şeker,Rabbim hayırlı geçim versin,darısı da başımıza artıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sanırsam ben halı manyaaaaı oldum 2 gündür halı bakmaktan içim dışım halı oldu nasılsın eylülcüm neler yapıyorsun varmı bi değişiklik

Hoşbulduk canım,iyi yapmışsın.
yatak örtülerini dün evli bi ark.ıma anlatıyordum,dedim çiçekli böcekli bişi buldum onu alıcam(English home),en güzeli dedi,zamanında o da çok abartı olmasını istememiş,sözde o modellere göre çok sade birşey almış ama o bile bi süre sonra ğraştırmış,eşi şikayet etmiş bu ne diye filan,düzeltmesi ayrı dert yıkaması ayrı bu örtülerin diyo..taşlılar filan yıkanmıyormuş sanırım.bi de gelinlik gibi güpür kullanılan örtüler de sıkıntılıymış sanırım,yıkaması,düzgün durması,leke tutması..gelin yatağı/pikesi/danteli vs ne varsa yapma-alma dedi,ilk günlerden sonra dolap bekliyo dedi..ben bi evin bi kızıyım,inan sırf annem mutlu olsun diye bazı şeyleri yapim diyordum da vazgeçtim,kendi istediğim gibi,kullanışlı,cici şeyler almak istiyorum,yok kuru temizlemeye gönder,yok hayatım yardım et yatak örtüsünü düzeltemedim,yok üzerine oturma leke oluyo..tabi herkesin zevki farklıdır,şimdi laf atıyorum da 3-5 yıl sonra yaşlanıp ruhum kokoşlaşıp bu tarz şeyler almam umarımçalışıyorum,beni uğraştıracak şeyler istemiyorum açıkçası evimde..bi de birikim yapmak istiyorum,yatak örtüsüne o kadar para dökersem nerde kaldı benim evini düşünen ev hanımlığım,doğrudur 1 kez evleniliyor ama bence çok da uçulmamalı..

sanırsam ben halı manyaaaaı oldum 2 gündür halı bakmaktan içim dışım halı oldu nasılsın eylülcüm neler yapıyorsun varmı bi
değişiklik
selam canım,yorgunum biraz,ya tahammülsüz oldum ben iyice,okula tahammülüm kalmadı,öğrencilere gıcık oluyorum,içimden gelmeyin diyorum onlara,sanki yarın gelmeseler okul kapanacaktatil olsa da evimi ayarlasam,eşyalarım yerleşse,aksikler tamamlansa aklım hep bunlarda,gözüm kulağım tayinlerde,bi açıklama yok,bekliyoruz dualarla,sen de dua et canım..

bu arada sana da yazacaktım,öncelikle Rabbim hayırlı şifalar versin,hemencecik iyileşirsin umarımmüdürüne de ayrıca sevgilerimi iletiyorum:)
sonraa,ya benim de salon tk turkuazlı,ben ne hayaller kurdum turkuaz perde-halı alıcam diye,öyle deme yaaaa..vardır da adamlar kendilerinde yok diye abuk sabuk konuşmuşlar işte,sitelere bak sen,orda herşey bulunuyormuş,olmadı netten bakarsın halı-perde sitelerinden,sonra mağazaya gidip kod söyleyip alırsın..ben daha oralara gelemedim,malum hem ortada ev yok,hem bu ara kafam başka şeylerle dolu..düğünlerimiz 1 gün arayla zaten,benim alacağım zamanlara kadar hala almazsan,ben de bulursam bişiler,seve seve yardımcı olurum ama şu an bi fikrim yok..

çok sağol tatlım valla benim müdür her sabah yapacağını yapar bütün moralimi sıfırlar bilmiyorum sonum ne olacak midem zaten rahatsızdı psikolojime bağlı azıyor bu aralar ağrım ve bulantım eksik olmuyor bi yandanda uykusuzluk...ya bu arada ben doktora gitmeden doğum kontrol hapı kullanmaya başladım umarım bi aksilik olmaz sen napcan o konuda ??..tayin için rabbim en kısa sürede gönlünüzde olanı nasip eder inşallah...bizde evi tuttuk ama ev sahibi daha oturuyo 10 gne çıkar sanırım o zamanda mutfakla salonu boyatıp yavaştan eşyaları yerleştiririz inşallah.turkuazı çok beğenerek yaptırdım canım ama alternatif çok çok az başka renklerle kombne yapabiliriz bakalım bu haftasonu sitelere gidicem uygun birşey bulursam sana bende fikir verebilirim...

Teşekkürler canım Allah razı olsun,Rabbim hepimize sevdiğimizle gönlümüzdeki gibi bir yuva kurmayı ve iki cihan saadeti yaşamayı nasip etsin inşaallah..
halı ve perdede de gönlümüze göre bişiler buluruz inşaallah..
ya anlayışlı idereciler görünce nasıl seviniyorum,orda nasıl şevkle çalışıyorum anlatamam,böyle olunca malesef iş verimi de azalıyor..
ya bu arada geçen bi ark daha demişti çekiniyorum,doktora sormadan başlayacağım diye,ben de düşündüm öyle yapayım dedim ama bi yandan da düşünüyorum ya bünyem farklı bi tepki verirse,ya metabolizmamda bilmediğim birşey varsa diye..doktora sormamız lazım aslında,evlenince mecburen arada gidicez,adamlar zaten hissizleşmiş neler görüyo,biz hap için çekinirken o hiç farketmeyecek bile,ama çok küçük bi yerde yaşıyorum,kadın doğumcular özelde bile tıklım tıklım oluyo,hem sıra kalmıyo,hem çabucak derdini anlatmak zorundasın,ben de diyorum adam nasılsa bana test mest yapmıcak yani çook düşük bi itimal,al bunu kullan dicek,ee onu ben de yaparım..
senin ablan eczacıydı demi,kıss ona sor bari yaw,biz soracak adam bulamıyoruz sen sor da fikir ver bari..yasmin mi kullanıyorsun?bi de bişi duydum doğru mu acaba,sorar mısın ablana,bi ark.ım dedi ki hangi hap daha pahalıysa o daha iyidir,sonuçta bunlar ithal haplar,etkisine göre fiyatı artıyor dedi,var mı ki böye bişey????

:) yok canım öle bişi etken maddeler hep aynı sadece firma değişiyor ama diane 35 diye en eski doğum kontrol haplarından biri var yan etkisi çoktup baş ağrısı uykusuzluz sinir falan yapıyor... ben yasmin ile başladım yan etkisi en az doğum kontrol haplarındandır bu hapı saç dökülmesine ve yüzdeki akneler içinde yazarlar ayrıca yazz diye bir ilaç var oda yan etkisi en az olanlardan ama sadece doğum kontrol esaslı kullanılır yasmin 15 tl ye aldım dün diğeride 23 mü ne ama yasmini daha öncede kullandığımdan kullanmakta sakınca görmedim ablama arkadaşlarım için herşeyi sorardımda kendim için olunca nedense çekindim soramadım az biraz eczanede oturmuşluğum var direk aldım başladım

Selam sekerler
En son nerelerde kaldım hatırlamıyorum ama burda zaman geçirmeyi acayip özledim
Son durumumu anlatayım kısaca
Yorgunum yorgunum yorgunum dinlenmek mümkünse kafamı dinlemek ve atık o bu be durumda doye düşünmek isteniyorum
Cuma gunü damatilik teslim alinicak hafta sonu menü seçilecek ve oturma yeri planı teslim edilecek yarın kargoyla davettiyelet adreslere teslim ediliyor onlar isimlenip dağıtılacak yarın kina abiyesi almaya gidicem nişanlım muhtemelen deliricek bugun düğün yerindeydik o bu derken bir süre extira çıktı bitirdin beni dediğini cok net hatırlıyorum sonraaaa gelinlik artık teslim alınacak durumda sanırım aradılar duymamıştım çünkü az ısımız var gibi sıkılip sinema kaçamagi yaptık bugun bu isler neden birmiyor site bugun bide birbirimize sardık ben onun yüzünden diyorum o benim yüzümden diyor stresleyim yorgunum sıkıldım imdaaaat modundayim bu arada nişanlım beni abimin Nisaninda o kadar sinir ettiki o gece onu oldurebilirdim aileme şükretsen dans operasyonuyla baristirildik
Sizler neler yaptınız cok merak ediyorum fırsat bulduğun ilk anda kaldığım yerde gecmisi olucam
Ayy ben bağımlımı oldum buraya ne gercekte arıyorum burayı
O kadar iyi geliyormuş birası bana desarj oluyormuşum sohbet etmeyi özledim sizlerle
Herkese mutlu günler sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…