2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım istanbuldaysan eminönünde var aynı buketler. Görerek almış olursun. Fiyatlarıda daha ucuzdur eminim.

Canım istanbuldaysan eminönünde var aynı buketler. Görerek almış olursun. Fiyatlarıda daha ucuzdur eminim.

sağol canım,bi ark.ım da geçen aynı şeyi söyledi,oraya bakmadan sipariş vermeyeyim en iyisi..bu arada soruna cevap veedmedim,kelepçeyi biliyorum da tamturu bilemediminetten bakmam lazım.ama bence bozdurunca değer kaybetmeyecek bişi aldır,ilerde ev alırsın filan değeri düşmesin..bu arada maşallah nişanlına,düşünceli insanları severim

Böyle bişey canım, bilmiyorum aslında hediye olduğu için o seçsin istiyorum ama.

bence tamtur canım zaten kelepçen olmuş olucakmış zaten tamtur çok kibar duruyor

Ya kızlar kafama bişey çok takılıyor:44:
Gelinliği giydik
E oldu da tuvaletimiz geldi nasıl olacak o mesele yaaa:18:
Ben bi de çok sık giden bi insanım düğünde heyecandan dsha sık gitmekten korkuyorumm ne yapıyor gelinler
Sorum özellikle TRİANKA VE GOOD HEART a yönelik tabii

Böyle bişey canım, bilmiyorum aslında hediye olduğu için o seçsin istiyorum ama.

çok güzelmiş canım da bişey daha sorucam,şimdi bu bilezik mi yüzük mü? tamtur olan yüzükleri biliyorum,beğeniyorum da ama bileziği de mi var bunların?eğer kelepçen olacaksa ve farklılık güzeldir düşüncesindeysen tamtur olsun,hem de hediye,kolay kolay bozmazsın,hatıra olarak hep kalır sen de..ne bileyim yarın birgün ev filan alırsın diye söyledim,malum o zman bozmak gerekecek ve değeri düşen şeyleri almamaktan yanayım genelde..
bu arada kaçırmışım göğüs bedeni olayını,ben tam tersi anlamışım.cnm bildiğim kadarıyla gelin büstüyerlerinin desteksizleri de var,onlardan alabilirsin.

canım o konuyu forumda aratırsan gelinler tecrübelerini yazmış,oku bence,bazı yerlere çok güldüm bentüm gün bu işkenceyi çekmemek için birşey içmeyen mi dersin,mecburiyetten tuvalete 3-4 kişiyle giden mi dersin..ama bazıları da demiş ki yeni nesil tarlatanlar eskisi gbi değil,toplaması tutması için yanında 3-4 kişi götürmeye gerek yokmuş,kendin de halledebiliyormuşsun.ama tabi gelinlikçiye bu durumu hatırlatmak ve ona göre birşey ayarlamasını sağlamak lazım.

tabi tecrübeli ark.lar daha iyi bilir,ben de merak ediyorum nasıl hallettiler

bence tamtur canım zaten kelepçen olmuş olucakmış zaten tamtur çok kibar duruyor

Alyansım kalın bi model tektaşım biraz ince ama aynı parmakta olmuyo 2 sıra tamturla iyi olabilir belki alyansım. O zaman tamtur alalım. Satmam ben onuuu
Çarşıya çıkıp bi bakıcama rtık canım. Yeni inci yada pentide bulursun dediler. :97:

o zaman tamtur bilezik diye birşey olmadığına göre bozdurma meselesi de saçma kaldı:) hayırlı olsun cnm,severim ben tamtur yüzükleri..
evet yeni incide öyle bişey göstermişlerdi de almamıştım,güzel birşeydi bi bak bence de.

sorunmu var sitede yahuu yazıyorum gelmiyor mesajlarımmm...

bencede tamtur al canım daha anlamlı bana kalsa..

bu arada bendeçok merak ediyorum geinler koca tarlatanla nasıl wc ihtiyacını karşılıyor diye bende sürekli wc yi kullanan biriyim ne yapacağız acaba ???:26:
bu arada iç çamaşırı için yeni inci, zeki triko,ten,ay yıldız mağazalarına bakabilirsiniz hatta boynerde bile çok çeşit var iç giyim bölümünde..

canım tamtur yüzüğünü su yolu setin varsa onunlada kombin yapabilirsin annemden biliyorum
ayrııca tamtur için ince sıra sırf taşlı kelepçelerde var çok kibar duruyor hatta babannem bana nişan için o kelepçeden aldı sende eğer ilerde düğünde takılan paranı harcamayı düşünmüyorsan düğünden sonra sırf taşlı kepelçe alıp takımda yapabilirsin...

bayanlar hepinize iyi geceler diliyorum, rüyanızda aşklarınızı görünnnnn inşallah mutlu musmutlu rüyalarrrrrrrrrrr

O mesaj sorunu bende de oldu az önce.
Sarı altından hoşlanan biri değilim zaten canım bilezikleri 1-2 ay ailelerin gönlü olsun diye yanlarına giderken takarım sonra hopp bankaya
O yüzden bana kalıcak tek şey yüzüklerim ve beyaz altın takılarım. Onlarda nişanlımın aldıkları ve setim olur heralde. Öyle düşünüyorum.:44:
Dediğin kelepçeler çok fiyatlı değil nişandan sonra kendimde alabilirim hatta
İç çamaşırı meselesine takılmış durumdayım. Bi halletsem rahatlıcam. :97:

Kuzenim gelinliği çıkarmıştı tuvalete girebilmek için.
Sabah 9da kuaföre gitti çay kahve içmiş içmiş saç yapılınca bişey yoktu gelinliği giydim geldi diyo
Akşama kadar sabretmiş ama kızarmıştı artık :111:

Aynen ya ben de nişanda evde hazırlık yaparken 5 dakkada tam 4 kere gittim heyecandan ama nişanlığı giydim kaç saat gitmedim en son artık bi baktım tuvaletim gelmişti koşa koşa gittim herkes gidince

Aynen ya ben de nişanda evde hazırlık yaparken 5 dakkada tam 4 kere gittim heyecandan ama nişanlığı giydim kaç saat gitmedim en son artık bi baktım tuvaletim gelmişti koşa koşa gittim herkes gidince

Kuzenimin 2 kez düğünü oldu bu bahçede normal bişeydi ama erkek tarafı için ilk düğündü gelin ortada yok.
2 saat giydirmekle uğraştık bide.
Keyifte alamamıştı eziyett resmen.
Ay allah korusun. :18:

AYYYY gece rüyamda koşuşturmaktan yorulmuşum valla
kına günümmüş..ortada heüz elbisem bile yok..gidiyoruz elbiseyi almaya bol geliyor..oradan buradan tutturuyorlar...kuaföre gidiyorum iğrenç bişi yaypıolar...foto çekinicez yağmur başlıyor...rüyamda olabilecek tüm aksilikleri gördüm...uyandığımda nefes nefese kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…