- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.241
canım biliyorum nerden yaptıracağını,ben de faceden baktım zaten,benim de aklımda mor ve fuşya var ama işte bu kadının yaptığı bi ürünü görebildin mi diyorum?
saipariş verip parayı yollucaz ama sonra zoptirik bişey çıkmasın ya buketler de az para değil ki..hem buket buluyorum ama düzgün bi ayakkabı bulamıyorum ki buketle aynı renk! fuşya ayakkabılar hep aynı model,mor zaten pek yok..renkli buketle açık renk ayakkabı kullanmak istemiyorum ya,güzel bi fuşya ya da mor ayakkabı bulan olursa lütfen haber versin,ona göre çiçek sipariş etmek istiyorum artık..bugün bi ayakkabı gördüm de emin olamadım,yarın bi daha bakim ben..
Canım istanbuldaysan eminönünde var aynı buketler. Görerek almış olursun. Fiyatlarıda daha ucuzdur eminim.
sağol canım,bi ark.ım da geçen aynı şeyi söyledi,oraya bakmadan sipariş vermeyeyim en iyisi..bu arada soruna cevap veedmedim,kelepçeyi biliyorum da tamturu bilemediminetten bakmam lazım.ama bence bozdurunca değer kaybetmeyecek bişi aldır,ilerde ev alırsın filan değeri düşmesin..bu arada maşallah nişanlına,düşünceli insanları severim
Göğüslerim bedenime büyük zaten tatlım destekli nasıl olur bilemedim.
Milletin gözüne sokmaya gerek yok sanki
Balayı için kapadokya karlık evini düşünüyoruz. Çok beğendim ve kışın olucağı için uygun geldi.
Lidyana canım. Online yani.
Ali Gür çok güzel canım. Fiyatları biraz yüksek sadece. O da provalı olduğu için sanırım.
Sen ne kadar fiyat aldın?
canım nişan için 400 tl dediler profesyonel makyaj+ saç
ben 1 ve 2yi begendim.
Kızlar sözlüm bana nişan için hediye almak istedi ama bu özel olucağı için senin istediğin olsun vs dedi. Kelepçe yada tamtur düşünüyomuş.
Ben set aldığımda zaten kelepçem olucak tamtur mu alsak?:44:
çok güzelmiş canım da bişey daha sorucam,şimdi bu bilezik mi yüzük mü? tamtur olan yüzükleri biliyorum,beğeniyorum da ama bileziği de mi var bunların?eğer kelepçen olacaksa ve farklılık güzeldir düşüncesindeysen tamtur olsun,hem de hediye,kolay kolay bozmazsın,hatıra olarak hep kalır sen de..ne bileyim yarın birgün ev filan alırsın diye söyledim,malum o zman bozmak gerekecek ve değeri düşen şeyleri almamaktan yanayım genelde..
Böyle bişey canım, bilmiyorum aslında hediye olduğu için o seçsin istiyorum ama.
Ya kızlar kafama bişey çok takılıyor:44:
Gelinliği giydik
E oldu da tuvaletimiz geldi nasıl olacak o mesele yaaa:18:
Ben bi de çok sık giden bi insanım düğünde heyecandan dsha sık gitmekten korkuyorumm ne yapıyor gelinler
Sorum özellikle TRİANKA VE GOOD HEART a yönelik tabii
bence tamtur canım zaten kelepçen olmuş olucakmış zaten tamtur çok kibar duruyor
çok güzelmiş canım da bişey daha sorucam,şimdi bu bilezik mi yüzük mü? tamtur olan yüzükleri biliyorum,beğeniyorum da ama bileziği de mi var bunların?eğer kelepçen olacaksa ve farklılık güzeldir düşüncesindeysen tamtur olsun,hem de hediye,kolay kolay bozmazsın,hatıra olarak hep kalır sen de..ne bileyim yarın birgün ev filan alırsın diye söyledim,malum o zman bozmak gerekecek ve değeri düşen şeyleri almamaktan yanayım genelde..
bu arada kaçırmışım göğüs bedeni olayını,ben tam tersi anlamışım.cnm bildiğim kadarıyla gelin büstüyerlerinin desteksizleri de var,onlardan alabilirsin.
Alyansım kalın bi model tektaşım biraz ince ama aynı parmakta olmuyo 2 sıra tamturla iyi olabilir belki alyansım. O zaman tamtur alalım. Satmam ben onuuu
Çarşıya çıkıp bi bakıcama rtık canım. Yeni inci yada pentide bulursun dediler. :97:
canım tamtur yüzüğünü su yolu setin varsa onunlada kombin yapabilirsin annemden biliyorum
ayrııca tamtur için ince sıra sırf taşlı kelepçelerde var çok kibar duruyor hatta babannem bana nişan için o kelepçeden aldı sende eğer ilerde düğünde takılan paranı harcamayı düşünmüyorsan düğünden sonra sırf taşlı kepelçe alıp takımda yapabilirsin...
o zaman tamtur bilezik diye birşey olmadığına göre bozdurma meselesi de saçma kaldı:) hayırlı olsun cnm,severim ben tamtur yüzükleri..
evet yeni incide öyle bişey göstermişlerdi de almamıştım,güzel birşeydi bi bak bence de.
sorunmu var sitede yahuu yazıyorum gelmiyor mesajlarımmm...
bencede tamtur al canım daha anlamlı bana kalsa..
bu arada bendeçok merak ediyorum geinler koca tarlatanla nasıl wc ihtiyacını karşılıyor diye bende sürekli wc yi kullanan biriyim ne yapacağız acaba ???:26:
bu arada iç çamaşırı için yeni inci, zeki triko,ten,ay yıldız mağazalarına bakabilirsiniz hatta boynerde bile çok çeşit var iç giyim bölümünde..
Aynen ya ben de nişanda evde hazırlık yaparken 5 dakkada tam 4 kere gittim heyecandan ama nişanlığı giydim kaç saat gitmedim en son artık bi baktım tuvaletim gelmişti koşa koşa gittim herkes gidinceKuzenim gelinliği çıkarmıştı tuvalete girebilmek için.
Sabah 9da kuaföre gitti çay kahve içmiş içmiş saç yapılınca bişey yoktu gelinliği giydim geldi diyo
Akşama kadar sabretmiş ama kızarmıştı artık :111:
Aynen ya ben de nişanda evde hazırlık yaparken 5 dakkada tam 4 kere gittim heyecandan ama nişanlığı giydim kaç saat gitmedim en son artık bi baktım tuvaletim gelmişti koşa koşa gittim herkes gidince
günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr
günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr
günaydınnnnnnhttp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?