2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hoşgeldin canım epey yol katettin bu hafta sonu süper bu arada nişan fotolarınıda bekliyorum :)

hoşgeldin canım epey yol katettin bu hafta sonu süper bu arada nişan fotolarınıda bekliyorum :)

Evet tatlim hallettik bur cok ısı haftaya düğün haftamız kendimle ilgilencem dokunmasınlar bana
Nişanlım bana hediye diye aldığı minik bilgisayarımı istila etmeseydi yuklucektim hala tlfndan giriyorum Nisan cok guZel oldu sacım harikaydi söylemeden geçemedim of yaa evlenmememize cok az kaldı 12 gün sonra evleniyoruz

evet yaaaaaaaaa amannnnn ben bile heyecanlandım bişi kalmamışşşş

Kızlar bu yasmin en iyisiymiş bizzat doktor arkadaşım söyledi
Test falan da yapılmıyor direk tavsiye ediliyor sağlık ocaklarında zaten....
Ebeye sorabilirsiniz çağırıp kızlar doktordan çekiniyorsanız..
Bi de yasmin akşamları yatmadan önce alınırsa yan etkileri hissedilmiyormuş..
Diane isimli hapı kızkardeşim kist nedeniyle içmişti ve çok kötü yaptı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs..
Bildiklerim bu kadar

kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ

kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ

Evet yaa o buket işte insanı zora sokuyor ben karar verdim sayılır buketin ve ayakkabının rengine

Senin gelinliğin dantelliymiş pembe güzel olabilir bence

canım yani doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu diyosun???
peki bu hapın koruyuculuğu ne olur? yani açık açık söyleyemiyorum da sadece hapla korunsa bi kadın,nedir riskler?%99 diyenler var da bilemedim şimdi,,aa bi de şey sorucaktım,bu hapa illa adetin ilk günü mü başlamalı? benim şimdi hastalanmama daha 2 hafta filan var,şimdiden alsam ne olur?adetim mi gecikir,anormal bi durum mu olur ne olur,adeti mi bekliyim?

kalplerasi canım netim koptu,yeni geldi kusura bakma yazdım ama yoktun..

beeeenn,haftalardır ne rank olsun diye foto bakınıyorum,buket buluyorum ona uygun şık ayakkabı bulamıyorum hoooop sil baştan of ya..bu arada nereye yaptırıyorsunuz buketleri kızlar??

iyi aksamlar kizlAR bende gelinligi ilk begenip alanlardanim :) gelin ayakkabim pudra pembesi gelin buketimde pubra pembesi ve beyaz gul buketi olucak insallah.. birde anadolu yakasinda kuafore gidicek olan varmi gelin basi icin.. bana kuafor onerebilirmisinizzz

Eylülcüm bence adeti bekle çünkü doğum kontrol hapları adetin ilk günü başlanıyor...
Koruması iyimiş diye zaten biliniyo bu yasmin...2. aydan itibaren %99 mu ne öyle bi sonucu varmış..
Al gitsin ya doktor sana ne yapacak bi test yapılmıyo ki...
Ama ciddi bi rahatsızlığın varsa tabii ki gitmelisin
Eczacıya da sorarsın zaten

BURDA bizim gibilerde varmış rahatladım:))bizim düğünümüzede 1 buçuk ay var ama eşya falan almadık eş durumu tayini olacak mı olmayacak mı diye bekliyoruz düğünden sonra inş yanyana gelebiliriz

ben doktoora gittim kadın ilgilenmedi bile özel olmasına rağmen test yaptı kullanmanda sakınca yok dedi yasmini tavsiye etti 2 hafta sonra balıcam inş yan etki yapmaz ama ben adetin ilk günü diye biliyordum doktor 3. günü başla dedi

canım sana özel msj atıcam,bak tamam mı?

Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba

canım ben de burdan baktım biraz,güzel şeyler var ama sipariş veren var mı acaba araştırdın mı,sonra uyduruk bişi çıkmasın,yazık olur o kadar para veriyoruz sonuçta,haber alırsan bize de söyle olur mu?
ben pek pembe renk sevmem,daha güçlü bi renk düşünüyorum..

Göğüslerim bedenime büyük zaten tatlım destekli nasıl olur bilemedim.
Milletin gözüne sokmaya gerek yok sanki

Balayı için kapadokya karlık evini düşünüyoruz. Çok beğendim ve kışın olucağı için uygun geldi.

Lidyana canım. Online yani.
Ali Gür çok güzel canım. Fiyatları biraz yüksek sadece. O da provalı olduğu için sanırım.
Sen ne kadar fiyat aldın?

Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba
ben 1 ve 2yi begendim.

Son düzenleme:
siteden değilde faceten sipariş vericem sana aklımdaki moru göndriyorum canım

Eklentiler

• $522345_285079274917811_100002472232029_653615_1678730850_n.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 29
bende dogum kontrol hapi icin doktora gittim kafama takilan sorulari sordum yan etkileri vs. yumurtaliklarima bakti kontrol etti. yasmini verdi.. sonra int arastirma yaptirdim her bunyeye gore degisiyor,kimisinde hic yan etki olmuyo kimisinde mide bulantisi ve kilo alimi oluyor.. tedirgin oldum bende almaya karar vermistim eczaneye de danisiyim dedim. kadin dedi kalca bolgesinde ozellikle kilo alimi cok yapiyo dedi.. gelinlik provalarim vardi. olculerim degisirse diye korktum siskinligim olursa olculerim degisirse falan kullanmadim bende :) .. dugunum haziran 23 de .. ama ya haziran 10 adet gunumde baslicam dugune kadar hemen yan etkisi olmaz siskinlik falan yada dugunden sonra baslicam :) ay yine kafam karisti

Kızlar sözlüm bana nişan için hediye almak istedi ama bu özel olucağı için senin istediğin olsun vs dedi. Kelepçe yada tamtur düşünüyomuş.
Ben set aldığımda zaten kelepçem olucak tamtur mu alsak?:44:

siteden değilde faceten sipariş vericem sana aklımdaki moru göndriyorum canım

canım biliyorum nerden yaptıracağını,ben de faceden baktım zaten,benim de aklımda mor ve fuşya var ama işte bu kadının yaptığı bi ürünü görebildin mi diyorum?
saipariş verip parayı yollucaz ama sonra zoptirik bişey çıkmasın ya buketler de az para değil ki..hem buket buluyorum ama düzgün bi ayakkabı bulamıyorum ki buketle aynı renk! fuşya ayakkabılar hep aynı model,mor zaten pek yok..renkli buketle açık renk ayakkabı kullanmak istemiyorum ya,güzel bi fuşya ya da mor ayakkabı bulan olursa lütfen haber versin,ona göre çiçek sipariş etmek istiyorum artık..bugün bi ayakkabı gördüm de emin olamadım,yarın bi daha bakim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…