- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.221
Selam sekerler
En son nerelerde kaldım hatırlamıyorum ama burda zaman geçirmeyi acayip özledim
Son durumumu anlatayım kısaca
Yorgunum yorgunum yorgunum dinlenmek mümkünse kafamı dinlemek ve atık o bu be durumda doye düşünmek isteniyorum
Cuma gunü damatilik teslim alinicak hafta sonu menü seçilecek ve oturma yeri planı teslim edilecek yarın kargoyla davettiyelet adreslere teslim ediliyor onlar isimlenip dağıtılacak yarın kina abiyesi almaya gidicem nişanlım muhtemelen deliricek bugun düğün yerindeydik o bu derken bir süre extira çıktı bitirdin beni dediğini cok net hatırlıyorumsonraaaa gelinlik artık teslim alınacak durumda sanırım aradılar duymamıştım çünkü az ısımız var gibi sıkılip sinema kaçamagi yaptık bugun bu isler neden birmiyor site bugun bide birbirimize sardık ben onun yüzünden diyorum o benim yüzümden diyor stresleyim yorgunum sıkıldım imdaaaat modundayim bu arada nişanlım beni abimin Nisaninda o kadar sinir ettiki o gece onu oldurebilirdim aileme şükretsen dans operasyonuyla baristirildik
Sizler neler yaptınız cok merak ediyorum fırsat bulduğun ilk anda kaldığım yerde gecmisi olucam
Ayy ben bağımlımı oldum buraya ne gercekte arıyorum burayı
O kadar iyi geliyormuş birası bana desarj oluyormuşum sohbet etmeyi özledim sizlerle
Herkese mutlu günler sekerler
hoşgeldin canım epey yol katettin bu hafta sonu süper bu arada nişan fotolarınıda bekliyorum :)
Evet tatlim hallettik bur cok ısı haftaya düğün haftamız kendimle ilgilencem dokunmasınlar bana
Nişanlım bana hediye diye aldığı minik bilgisayarımı istila etmeseydi yuklucektim hala tlfndan giriyorum Nisan cok guZel oldu sacım harikaydi söylemeden geçemedimof yaa evlenmememize cok az kaldı 12 gün sonra evleniyoruz
evet yaaaaaaaaa amannnnn ben bile heyecanlandımbişi kalmamışşşş
Senin nikahinada az kaldı Haziran sonuna doğru dimi tatlim?
Teşekkürler canım Allah razı olsun,Rabbim hepimize sevdiğimizle gönlümüzdeki gibi bir yuva kurmayı ve iki cihan saadeti yaşamayı nasip etsin inşaallah..
halı ve perdede de gönlümüze göre bişiler buluruz inşaallah..
ya anlayışlı idereciler görünce nasıl seviniyorum,orda nasıl şevkle çalışıyorum anlatamam,böyle olunca malesef iş verimi de azalıyor..
ya bu arada geçen bi ark daha demişti çekiniyorum,doktora sormadan başlayacağım diye,ben de düşündüm öyle yapayım dedim ama bi yandan da düşünüyorum ya bünyem farklı bi tepki verirse,ya metabolizmamda bilmediğim birşey varsa diye..doktora sormamız lazım aslında,evlenince mecburen arada gidicez,adamlar zaten hissizleşmiş neler görüyo,biz hap için çekinirken o hiç farketmeyecek bile,ama çok küçük bi yerde yaşıyorum,kadın doğumcular özelde bile tıklım tıklım oluyo,hem sıra kalmıyo,hem çabucak derdini anlatmak zorundasın,ben de diyorum adam nasılsa bana test mest yapmıcak yani çook düşük bi itimal,al bunu kullan dicek,ee onu ben de yaparım..
senin ablan eczacıydı demi,kıss ona sor bari yaw,biz soracak adam bulamıyoruz sen sor da fikir ver bari..yasmin mi kullanıyorsun?bi de bişi duydum doğru mu acaba,sorar mısın ablana,bi ark.ım dedi ki hangi hap daha pahalıysa o daha iyidir,sonuçta bunlar ithal haplar,etkisine göre fiyatı artıyor dedi,var mı ki böye bişey????
:) yok canım öle bişi etken maddeler hep aynı sadece firma değişiyor ama diane 35 diye en eski doğum kontrol haplarından biri var yan etkisi çoktup baş ağrısı uykusuzluz sinir falan yapıyor... ben yasmin ile başladım yan etkisi en az doğum kontrol haplarındandır bu hapı saç dökülmesine ve yüzdeki akneler içinde yazarlar ayrıca yazz diye bir ilaç var oda yan etkisi en az olanlardan ama sadece doğum kontrol esaslı kullanılır yasmin 15 tl ye aldım dün diğeride 23 mü ne ama yasmini daha öncede kullandığımdan kullanmakta sakınca görmedim ablama arkadaşlarım için herşeyi sorardımda kendim için olunca nedense çekindim soramadım az biraz eczanede oturmuşluğum var direk aldım başladım
kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ
Kızlar bu yasmin en iyisiymiş bizzat doktor arkadaşım söyledi
Test falan da yapılmıyor direk tavsiye ediliyor sağlık ocaklarında zaten....
Ebeye sorabilirsiniz çağırıp kızlar doktordan çekiniyorsanız..
Bi de yasmin akşamları yatmadan önce alınırsa yan etkileri hissedilmiyormuş..
Diane isimli hapı kızkardeşim kist nedeniyle içmişti ve çok kötü yaptı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs..
Bildiklerim bu kadar
beeeenn,haftalardır ne rank olsun diye foto bakınıyorum,buket buluyorum ona uygun şık ayakkabı bulamıyorum hoooop sil baştan of ya..bu arada nereye yaptırıyorsunuz buketleri kızlar??kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ
Eylülcüm bence adeti bekle çünkü doğum kontrol hapları adetin ilk günü başlanıyor...canım yani doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu diyosun???
peki bu hapın koruyuculuğu ne olur? yani açık açık söyleyemiyorum da sadece hapla korunsa bi kadın,nedir riskler?%99 diyenler var da bilemedim şimdi,,aa bi de şey sorucaktım,bu hapa illa adetin ilk günü mü başlamalı? benim şimdi hastalanmama daha 2 hafta filan var,şimdiden alsam ne olur?adetim mi gecikir,anormal bi durum mu olur ne olur,adeti mi bekliyim?
canım sana özel msj atıcam,bak tamam mı?Eylülcüm bence adeti bekle çünkü doğum kontrol hapları adetin ilk günü başlanıyor...
Koruması iyimiş diye zaten biliniyo bu yasmin...2. aydan itibaren %99 mu ne öyle bi sonucu varmış..
Al gitsin ya doktor sana ne yapacak bi test yapılmıyo ki...
Ama ciddi bi rahatsızlığın varsa tabii ki gitmelisin
Eczacıya da sorarsın zaten
Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba
hoşgeldin kelebek,maşaallah herşey hallolmuş nerdeyse,biz de nişanlımla herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz,zor yanları olsa da bir o kadar da zevkli..kendi evimize,kendi el emeğimizle birşeyler almak,beraber seçmek..çok güzel,Rabbim isteyen herkese yaşatsın..ben de ailemden uzaktayım,nişanlımdan da,öyle uzaktan yürütmeye çalışıyoruz herşeyi napalım..ben de İst.a gelin gidicem nasipse,hiç bilmediğim bi yer,bir arkadaşım var orda,bir tane kk.dan edindiğim gönlü güzel,kendi güzel bi ark. daha var,birkaç tane de nişanlımın tanıştırdığı,arkadaşlarının eşleri..zamanla bizim de çevremiz olur,biz de severiz gittiğimiz yerleri eşlerimizden dolayı.hem üzülme,bak burada da güzel arkadaşlıklar kuruluyor,belki birgün topikçe görüşürüz bir yerlerde belli mi olurbalayına nereyi ayarladığınızı merak ediyorum,bize de fikir olur paylaşabilir misin?
canım istersen destekli olan gelin iç çamaşırlarından al,gelinlik için bi daha almamış olursun,az para değiller çünkü..genelde önerilen markalar yeni inci,leyla ve magic form.ben daha almadım gerçi,ama destekli düşünüyorum.umarım rahat edebileceğimiz birşey buluruz.
ay çok güldümAllah seni ne etmesin,kız ne anlatsın şimdi burda,ama doğru söylüyorsun,kızcağız bizi yakın gördü,temizlik-ütü diye sohbeti açtı,ama biz farklı şeyler duymak isteyince pööff geldi bu konulardan evlilik güzel şeymiş,herkes öyle diyo,bakma sen onlara,seven erkek evlenmeden önce dünyanın en sert-en maço adamı bile olsa,eşine yemek de hazırlıyor,bulaşık da yıkıyor,temizlik de yapıyor,yeter ki gönüller bir olsun ve o evde huzur olsun,Rabbim hiçbirimizin ağız tadını kimseye bozdurmasın inşaallah
yok tatlım o modelin daha derli toplusundan bahsediyorum orda dağılmış saçı başı sinem kobalın...
3 cüsü çok güzelmiş ne markası tatlım bunun ??gidip bakayım...
merhaba bayanlarrr bu arada hepinize ;
bugün ali gür e gittim nişan başı hakkında konuşmaya sanırım ali gür ü tercih edeceğimm
ben 1 ve 2yi begendim.Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba
siteden değilde faceten sipariş vericem sana aklımdaki moru göndriyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?