2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merabalar ben yeni üyeniz elefteriya.... bu yılın sonunda bende yeni evlenecekler kervanındayım........nişanlım asker şu an ve ben evliliğe bi hazır bi değilim........nedenini kendime sorduğumda adam akıllı bi cevap bulamıyorum........biraz yardım edebilirmisiniz......

sağol komşummm yok resimdeki değil. evin eksikleri bitti canım sadece yatakodasının tül perde halısı kaldı onu ben çeyizde götüreceğim için bu maaşta bakıcam işte canım bide ufak tefek çeyiz eksikleri plastik kaplar çekmecce içi kaşıklık kir kutusu vs. onun dışında nişanlımın damatlığı var alınacak, ayakkabısı hazır bende ayakkabı olarak nişan ayakkabımı giyicem ama rahat başka bi ayakkabı daha istiyorum converse yada babet he bide balayına gidebilmemiz için bilet
sen ne durumdasın?

çok şükür canım bişi kalmadı yaa

Son düzenleme:
Valla bal böceği bu duyurularımızı pek duymuyo sanırım kaç kere beni eklemesini istedim ses seda yok

Allahallah ben de kendimi ekledim gitti 21 AĞUSTOS diye

Canım ben her zaman giremiyorum, hep girdiğimde de söylüyorum, tarih ekletmekisteyen ark. varsa mesaj atsınlar diye. Çünkü geçmişi okuyamadığımdan göremiyorum çoğuzaman.

çok şükür bende iyiyim canım
git git bizede haber ver bakalım doktor sana ne önerecek
ben 4 gün önce gittim yasmin verdi

aramıza hosgeldın cnm...
tereddutlerını belkı burdakı cogu kız yasamıstır kendıne sıkıntı yapma bnce bbu konuda sonucta yenı bı hayata baslamanın kararını vermek gercekten hıc te kolay degıl.
erkekler bır yana bızler daha cok fedakarlık yapıp daha cok caba sarf edıyoruz buda dıgal olarak kusku olusturyor ıcımızde acaba basa cıkabılecekmıyız dıye. bıde yanında aıle ve ark cevrenden kopma olayı var bunlar normal sartlar altında cokta kolay seyler degıl ama ınan gunler yaklastıkca zaman daha cabuk gecsın o gun gelsın artık dıceksın.

Bende de var cnm çeyizde eksikler var çeyiz gidicek belki haftaya henüz tamamlayamadım. Yatak örtüm yok, bornoz tk, günlük havlu felan saklama kaplarım yok günlük kaşıklarım yokk ayy bayağı varmışş daha fazla saymıyımen iyisi eksik hiç bitmiyo anacım
düğün hazırlığında bi ayakkabım yok, evin durumunda eksikler var temizlik eşyalar gelcek

çok şükür canım bişi kalmadı yaa

Canım çok güzel aldıkların güle gülee kullan. Özellikle mor battaniyene ve mor banyo setinee bayıldımmmmmmmm

Son düzenleme:
çok şükür bende iyiyim canım
git git bizede haber ver bakalım doktor sana ne önerecek
ben 4 gün önce gittim yasmin verdi

ya aslında bn hap kullanmayı cok ıstemıyorum cunku 2 yada 3 sene gıbı bı sure cocuk dusunmuyorum buda hap ıcın cok uzun bı zaman bakalım gıdıp bı goruseyım de ne olucak

aileme çok bağlıyım bu yüzden çok gel git yaşadım kararsızlıkla geçti o yüzüğü nasıl taktım ben bile anlamadım.......tek bildiğim sevdiğimden ayrı olamayacağım......ama bi yanım eksik bişeyler ekksik koyamıyorum adını..........umarım bunlar geçicek ve bende yaşadıklarımın tadını alacağım

Canım ben her zaman giremiyorum, hep girdiğimde de söylüyorum, tarih ekletmekisteyen ark. varsa mesaj atsınlar diye. Çünkü geçmişi okuyamadığımdan göremiyorum çoğuzaman.
Canım ben sana mesaj attım ya görmedin mi:44::44::44:
Neyse burda olduğundan görmüş oldun artık
Nasılsın hazırlıklar ne alemde

gecıcek hıc merak etme sen. sadece bu gunlerın tadını almaya calıs yoksa bı bakmıssın o gun gelıp catmıs gunler nasıl gecmıs anlayamıcaksın

kızlar bu arada tam 18 gun sonra ceyızımı almaya gelıcekler offf stres bastı bak sımdı böle oldugunu gorunce ve bu 18 gun ıcınde bnm 6 tane sınavım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…